polykrom

Medlemmer
  • Posts

    92
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by polykrom

  1. Tænkte nok, nogen fra Team SRAM ville reagere. Jeg har tre cykler med forskifter. En fra hvert af de tre store mærker (irriterende ift. værktøj og reservedele, men har ved hver cykel valgt hvad jeg vurderede var bedste gruppe). Og har skruet på cykler siden 1986. Cyklen med SRAM er uden sammenligning den sværeste af de tre at få til at køre rent på forskifteren og den, hvor der skal mindst til før den ikke vil skifte med semi-pres i pedalerne. Og nej, det er ikke 1. generation RED, som var lavet af titanium. Man kan finde en del tråde på nettet om problemerne - de holdt vist først for alvor op, da SRAM droppede forskifteren helt ;-) Spøg til side. SRAM kan køre rigtigt godt, og heldigvis gør Henriks sorte lyn jo det. Jeg er bare ikke sikker på, jeg ville gøre forsøget med andre klinger for at spare meget få gram. På Thevenets tid var "drillium" (at man borede huller i sine dele for at spare gram) jo også the shit - det gør vi HELLER ikke mere. (Nu stopper jeg de drilske bemærkninger, promise).
  2. I forhold til klingen skal du være opmærksom på, at SRAM's forskiftere er kendt for at skifte knapt så kontant som fx Shimano. SRAM var også dem, der først droppede forskifteren helt og gik til 1x. De klinger du har på nu, er ikke kun aerodynamiske. De er også voldsomt stive, hvilket hjælper ved skiftet. Stronglight er nok i den anden ende af den skala. Angående hjulene: Smag og behag er forskellig, men CXP 33-fælge går man nu sjældent galt i byen med :-)
  3. Jeg kører på 4 Season på vinterraceren og på hverdagscyklen, der kører 2 x 10 km hver dag + det løse på de københavnske cykelstier. Jeg punkterer 7-9-13 typisk 1, højst 2, gange på et år (næsten altid glasskår), så det er jeg fint tilfreds med. Men det er nu mærkeligt, at du punkterer så meget på DP. Du har tjekket fælgbånd og dæktryk, ikke? Og du har vel ikke mulighed for at køre tubeless, så du kan have snask i?