AndreasH

Medlemmer
 • Content count

  1,449
 • Joined

 • Last visited

About AndreasH

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 05/01/1979

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  københavn

Previous Fields

 • Træningsformål:
  lidt af hvert
 1. Dumbbell rack sælges

  Casall dumbbell rack ældre model. 190cm lang, 60cm høj og 60cm dyb. Plads til 4 par store håndvægte. Kan hentes på Nørrebro.
 2. Kettlebells sælges

  Solgt!
 3. Kettlebells sælges

  Vil helst af med alle tre!
 4. Kettlebells sælges

  Konkurrence kettlebells, (Mærke: Perform Better) 12, 16 og 20 kg Performbetter konkurrence kettlebells sælges til en samlet pris à 1000 kr. Næsten ikke brugt. Afhentes af køber ved sælger på Amager. Kontant betaling.
 5. Armstræk og armhævninger

  Har nu mødt en del og hørt om flere der voksede ganske pænt på 20+rep/set. Så vil foreslå at ser hvad der sker i dit tilfælde. Kan forestille mig at din udførelse er noget sjusket på armhævninger, da du ellers ville være ganske stor allerede! Tænker at du nok ikke går helt ned til strakte arme og ikke undlader at bruge moment på vejen op!
 6. Meget hurtigt stigende puls ved løb

  Løb resulterer i hurtigere pulsstigning end andre motionsformer.
 7. Statisk "ret ryg"

  Lidt afhængig af hvor foroverbøjet du mener kan det blive ret svært. Fokuser primært på lænden, da det er dernede belastningen typisk er størst. Tænker at gammeldags progressiv træning er vejen frem. Begynd med 5-? min nogle gange dagligt, afhængig af hvor du er nu. Så du ikke føler dig syndelig brugt af det. Byg derefter gradvis tid på så du i løbet af 1-3 måneder er der hvor du kan holde din position i timevis uden at det føles hårdt. Tænker at en hel del af tilpasningen vil være af teknisk art, altså at du bliver bedre til at udnytte dine allerede eksisterende ressourcer.
 8. Janda og styrketræning.

  Nogen gange går det hele op i ligegyldigt nørderi. Træning af agoniist/antiagonist i samme pas er en populær metode i BB og mange har haft masser af gavn af den.
 9. Vægttab - kostplan

  Den slags laver man ikke gratis Signepigen93. Det kræver typisk en times samtale og 1 times arbejde for en nogenlunde kyndig person med erfaring. Da dine ressourcer sikkert ikke er til at smide en tudse efter en kostplan, kan du evt ligge en egen kostplan op i denne tråd, og så er der sikkert masser af hjælp at få i forhold til forbedringer. Der er i øvrigt ikke nogen naturlov der gør det umuligt at tabe sig på mere end 50% kulhydrat. Energifordeling bør være på ca 20-30% protein og resten kulhydrater og fedt, hvor meget af hver er ikke så afgørende, blot dit samlede energi indtag bliver lavt nok til at du taber dig. Omvendt, bliver din plan for striks eller hård, kan du ikke overholde den og den virker så heller ikke. Forsigtigt bud er at du skal sigte på ca 2000kcal dagligt, inklusive dem du ikke tænker over. Held og lykke med projektet!
 10. Tabe sig et bestemt sted.

  Fedtdeponering er i højere grad styret af gener og hormonelle faktorer end af aktive valg. Det betyder at den relative fordeling af fedt på din krop er svær at ændre. Ænding af muskelmasse og fedtmasse kan dog godt ændre på ens udseende ganske betragteligt. Som allerede pointeret er dit selvbillede forskruet hvis du mener at dine lår er fede. Hvorvidt de er tykke er selvfølgelig en smagssag, men de virker umiddelbart fint proportioneret til din krop.
 11. Folk der spiser for meget

  Mange af tallene er tåbeligt ude af proportioner. Energi indtag over 10 000 Kcal er sjældne og ses stort set kun ved enormt overvægtige mennesker.
 12. Ekscentrisk kontraktioner

  Fordi den er overflødig i styrketrænings sammenhæng.
 13. Carl Yngvar Christensen squatter 490kg

  Han var med i Norges stærkeste mand som teenager tror jeg, et år hvor Arild Haugen vandt.
 14. Forskel på fedtprocent - hvad er det?

  Impedans vægte er så upålidelige at dine gæt sagtens kan være jeres reelle fedtprocenter.