Dthy

Medlemmer
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

About Dthy

 • Rank
  Nyt medlem
 • Birthday 06/28/1987

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Sted
  Nørrebro

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Styrke og bodysculp
 1. Dykker du også?

  Hesselø er super fedt.. Man må bare ikke lægge til ved øen, men man må gerne sejle rundt. Der er rigtig mange sæler. Der er dog ikke ret dybt, så de fleste vælger nok at snorkle der. Der ligger også en stor gravebåd ud for sjælland et sted.. kan slet ikk huske stedet.. den ligger til gengæld lidt dybt, men det er super fedt at se. Den er kæmpestor, og fyldt med fisk og koraller..
 2. Hjælp til hurtigt vægttab

  http://www.nomedica.dk/fedtenergiprocent.htm Du skylder en shake Jeg tror du får byttet lidt rundt i kcal og kJ lige nu.. KJ: 1g kulhydrat = 17 kJ 1g protein= 17 kJ 1g fedt = 38 kJ Kcal: 1g k = 4 kcal 1g p = 4 kcal 1g f = 9 kcal Mon ikke du har tænkt på de 17 kJ hos kulhydrat og protein?
 3. HJÆLP med stort H! Må bare tabe mig NU! :S

  Jeg tror du skal arbejde mere med dit selvværd end din vægt. Ellers ender du hurtigt i et rigtig dårligt sted med dit forhold til vægt og kost. Slankepiller er absolut ikke en god måde at tabe sig på. Så snart du stopper med at spise dem, vil du sandsynligvis bare tage på igen - desuden virker de fleste af dem ikke alligevel. Dyrk i stedet noget motion, og spis sundt - bare husk proteinet. Fx fra magert kød eller mejeriprodukter. Når du træner og bruger din krop aktivt vil du flytte rundt på det fedt der eventuelt skulle være, og det vil måske gøre at du har det bedre med det du ser i spejlet. Brug eventuelt et målebånd til at følge din fremgang i stedet for en vægt. Og så tror jeg du skal overveje om du egentlig seriøst trænger til at tabe dig - måske skal du bare strammes op med lidt styrketræning?
 4. HJÆLP med stort H! Må bare tabe mig NU! :S

  Du trænger da overhovedet ikke til at tabe dig1 du har et BMI på 20,2, og det skal ligge mellem 18,5 og 25 - du ligger altså helt perfekt, men burde ikke tabe dig mere. Hvorfor dette store ønske om vægttab?
 5. Hun vejer 48kg og taber sig stadig...

  Men jeg kan ikke se der skulle være noget alarmerende i at sige nej til kage.. Det er der da så mange sunde og raske mennesker der gør..
 6. Hun vejer 48kg og taber sig stadig...

  Undskyld, men siden hvornår har hovedkriteriet for anoreksi været lavt BMI? Man kan da sagtens have et lavt BMI uden at have anoreksi, eller for den sags skyld fejle noget - man kan jo bare være spinkelt bygget. Siger ikke det er tilfældet her, synes bare det er meget sort/hvidt det BMI, mange bodybuildere er jo også overvægtige ifølge deres BMI - uden reelt at være det. Desuden skrives der jo, at hun gerne vil tage på - hun vil bare ikke gøre det med slik og kage. Det forstår jeg da godt, man kan da ligeså godt tage på på en sund måde, fx. med nødder, avokado, bananer i stedet for æbler osv. Jeg siger ikke der ikke er et problem, men jeg synes det er meget voldsomt at blæse det helt op til anoreksi. Dorte
 7. Hvordan kan i tage så meget? Kg

  Umiddelbart ser jeg ikke noget til triceps.. laver du noget for dem? eventuelt dips eller fransk press? Til leg er det rimelig enkelt noaget ala det her: http://exrx.net/WeightExercises/Gastrocnem...gCalfRaise.html kan også gøres med håndvægte, eller et ben ad gangen.
 8. Hvordan kan i tage så meget? Kg

  Dødløft er strålende - så længe du laver det korrekt. Kunne bare ikke finde dødløft i det program du havde skrevet. Jeg træner squat eller lunges til benene.. og så en enkelt øvelse for lægmusklerne. Prøver så bare at variere øvelserne en gang imellem så jeg ikke får for meget af det samme.
 9. Hvordan kan i tage så meget? Kg

  Tjahh.. jeg er jo så en af de der kællinger .. eller bitch eller hvordan du nu kalder det.. mange tak for de fine ord.. Men eller var min første tanke at du måske kører lidt for mange øvelser pr. muskel, når nu du træner fullbody. 4 øvelser til ben? Jeg ville ikke kunne holde til det, så ville jeg i hvert fald heller ikke ku tage så meget. Jeg tager 35 i bænk, 45 i squat og omkring 50-60 i dødløft, og er en pige på kun 50 kg. men jeg kører også kun en og højst to øvelser pr. del. hvilket ikke udmatter sådan. Desuden synes jeg der mangler noget til ryggen?? Mvh. Dorte
 10. Kan da godt lige smide mit program ind.. Det er meningen at man kører hver del 1-2 måneder af gangen, og så skfifter til næste. Da jeg hurtigt keder mig, har jeg fundet ud at, at den bedste løsning for mig er at skifte lidt (for) ofte. Øvelserne er valgt efter hvilke øvelser jeg kan lide at lave - man kan fx. se jeg er doven til at træne læg - kommer vidst kun 2 gange eller noget. Programmet er en del inspireret af bill pearls 20 ugers program.. Men synes ikke alle hans øvelser er lige gode, så har skiftet mange ud. Det er også en del nemmere at overskue i et regneark, jeg får i hvert fald meget ud af at kunne skrive mine resultater ind - det holder mig lidt mere ved ilden. Der er link til film ved alle øvelserne, generelt synes jeg ikke filmene er så gode, men det er også mere en reminder, hvis jeg pludselig bliver i tvivl om hvad jeg har skrevet, og så fordi min mor gerne ville have programmet og aldrig kunne huske øvelserne. 6_m_neders_fullbody.xls