Dennis 1Ton

Medlemmer
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

About Dennis 1Ton

 • Rank
  Nyt medlem
 • Birthday 01/24/1975

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Svendborg
 • Interesser
  Boksning, fodbold, styrketræning, golf.....

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Forbedre mig inden for boksning, samt styrke min ryg.
 1. Xtravaganza

  Er der nogen der prøvet eller kender til Xtravaganza vægttabsprogram? Hvad er jeres mening?
 2. Hey Jeg søger et fullbody træningsprogram til en der har ondt i L4 i rygsøjlen. Vedkommende vil gerne træne men smerter i lænden er han bange for! Er der nogle gode ideer?
 3. hey Først må du svar hvilken kampsport det er derefter er der forskellige side du selv kan checke ellers kan jeg yderlige give et par gode råd!
 4. Squat

  Jamen de diskutere bare hvad de mener er bedst, der er intet der fortæller om facts og beviser???? Men det kan du sikkert hjælpe med? Er der øget risiko, evt. hvilken ved deep squat og er det bevist? Eller er det bare endu en myte?
 5. Squat

  Hey der Ville lige høre om der er nogle der ved om der er øget skade risiko ved deep squat eller det er en myte, samt om der er nogle der evt. kender nogle links der kan af- eller bekræfte dette?
 6. Styrketræning for bokser

  hey læste lige dit gamle indslag da roy jones blev knocket af min ven glen johnson, var i miami i sommers og sparrede flere gange med glenn, samt en ung fyr der hedder tommy zbikowski, kender du ham? Mødte også Angelo Dundee, flink gammel mand... Kender du en der hedder Randy Gordon fra New York....?
 7. Styrketræning for bokser

  Tusind tak for budet, men jeg bor i svendborg og træner kun boksning i Odense
 8. Styrketræning for bokser

  Lige præcis..... Dennis her, det er nogle rigtige gode links og selvom det er til tunge drenge tro jeg godt jeg kan bruge det.... Har bare altid hørt så meget forskelligt lort men er det godt nok til Evander er det vel også ok for mig, syntes også det rossboxing link er fedt..... mon ikke jeg bliver vild næste år.....? Hygge og mange tak for de gode links
 9. Maveøvelser

  Hey Skal bruge nogle mave øvelser hvor man er 2 og 2 sammen, har dem hvor man aflevere bold og skubber hinandens ben så gerne nogle ikke helt alm øvelser tak..... På forhånd tak :4thumbup:
 10. Styrketræning for bokser

  Hey alle Skal bruge et godt styrketrænings program der passer til en bokser, træner ikke boksning pt så er i stand til at træne stort set hver dag, håber i kan kome med nogle forslag og måske forklare lidt om hvordan og hvorfor...... På forhånd tak :4thumbup:
 11. Styrketræning for bokser

  Hey alle sammen Jeg kunne godt bruge nogle gode råd til min styrketræning, jeg er bokser så skal derfor ikke være langsom. Har hørt mange forskellige ting men det er ikke til at blive klog på så håber i kan hjælpe...... Jeg har mulighed for at træne hver dag men er også frisk på en 3-4 dags split ordning. På forhånd tak for hjælpen
 12. Anatomi & fysiologi

  Det må du da, jeg tager massage og fitnessinstruktør ved noget der hedder AT work skolen i Kbh. og til sommer starter jeg på trænerakademiet i Ålborg så det i kbh er nærmest for at være lidt forberedt til når jeg starter i Ålborg, har checket den bog og den ser god ud til trænings øvelser så mange tak......
 13. Anatomi & fysiologi

  er startet uddannelse som massør og fitnessinstruktør, så det er helt fra bunden.
 14. Mavemuskler

  Hey Netti Check sixpacknow.com eller søg på abdominals på youtube.com..... Masser af gode øvelser.... Go træning
 15. Anatomi & fysiologi

  Jeg har lidt svært ved at forstå mine anatomi & fysiologi timer, er der nogle der kan anbefale nogle bøger, eller andre gode bøger vedr. træning osv.