Scorpi

Medlemmer
 • Content count

  144
 • Joined

 • Last visited

About Scorpi

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 04/29/1987
 1. Produkter fra allnatural

  Jeg har fået anbefalet følgene produkter: body + (proteinpulver) http://srv0494.shop.viborgnet.dk/product_i...&products_id=87 recover http://srv0494.shop.viborgnet.dk/product_i...&products_id=78 oil of life (bedre en udo's choice) http://srv0494.shop.viborgnet.dk/product_i...?products_id=91 Med ville det være dumt at købe det her? Jeg har allerede noget kreatin fra getbig
 2. Kreatin og alkohol

  Kreatin for jo vandet til at gå ind i musklerne eller sådan noget, så de ser større ud. Ville der så ske noget ved at blande alkohol og kreatin? For så kunne men jo lige se lidt bedre ud til fest ;)
 3. Ja vi ved jo alle at det jo faktisk er meget dårligt for vores træning at vi en gang i måneden eller sådan noget drikker os fulde, men altså hvordan kan man så drikke sig fuld på den sundeste måde? Får der må da være nogen måder der er sundere end andre. Er det ved at blade bacardi med vand f. eks eller hvordan er den sundeste måde at drikke sig fuld på?
 4. Træktårn til maven

  Jeg skal have købt et træktårn som kun skal bruges til at træne min mave med, men hvor kan jeg købe sådan en henne? Brugt eller nyt.
 5. Nu SKAL kosten på plads!

  Hmm nu vil jeg jo gerne have en dejlig krop hele året rundt :) kunne jeg så ikke gøre det på den måde at i alle de lige måneder spiste jeg 500 kcal hver dag og så i de ulige spise jeg 250 kca hver dag f. eks. Ville det være en måde for at få en flot krop hele året rundt?
 6. Nu SKAL kosten på plads!

  Ja nu har jeg prøvet og tænkt i ca. et halvt år om hvordan jeg får styr på min kost, men det er pisse svært :( Der er jo mange positive ting ved at styre sin kost lige som man var en maskine. Man lever sundere, længere, man for ikke så mange bumser og man skulle gerne få mere energi nu når man lever sundere og så ikke mindst vil man nok få en rigtig sej krop :) Men dette er drømme tænkning for mig. For har prøvet en del gange og kan bare ikke få styr på den. En ting er at regne ud hvor meget man skal have for at være i det der kaloriebalance. For hvordan finder man ud af hvor meget man skal spise når man stadig vokser og gerne vil have en lidt lavere fedtprocent end nu med større muskler? Gider nemlig ikke det der med at man først bliver fed og opbygger muskler og så bagefter smider fedt. Vil gerne se godt ud hele tiden, men hvis vi siger at det store mirakel skulle ske at jeg fandt ud af hvor meget jeg præcis skulle spise, hvordan skulle jeg så spise i praksis. Skulle jeg gøre det at jeg planlage min mad 100 % sådan noget med præcis hvor mange gram, hvornår det skulle spises mm. Håber der er nogle der kan guide mig ind på den rigtige vej her. For ville gerne køre mig selv som en maskine, men bare lig for at få det sagt, så hader jeg vildt at lave mad, og det vil også sige jeg hader alt med mad at gøre, og at jeg ikke ved en skid om det.
 7. Hvornår træner i?

  Er der et tispukt man kan sige der er bedre end de andre?
 8. shake inden foto

  [email protected] kan godt være du har ret, men man må da kunne på lave en shake der for en til at se meget lidt bedre ud, så nogle der har nogen idere?
 9. shake inden foto

  Jeg kom til at tænke på noget som nok er rimelig langt ude, men inden JS f. eks fik taget hans super seje fotos mener jeg han sagde at han spidste/drak noget salt og noget rødvin da salt og rødvin skulle få vandet væk på en måde, så ens muskler så større bedre ud. (JS nu må du meget gerne rette mig) Ville man så ikke kunne lave en hsake af en art man kunne tage lige inden man skulle se rigtig godt ud :) jeg kunne f. eks forstille mig den skulle se sådan her ud: salt alkohol (f. eks vodka) kreatin Da man med de 3 ting kan få vandet gemt væk, men hvad siger i til det. Kan man mixe en shake sammen der kan få en til at se lidt bedre ud?
 10. Mave trænings ting hvor købes det?

  hmm slet ikke nogle der kan hjælpe her? For vil virkelig gerne til at træne min mave godt igennem så jeg kunne få nogle gode bøffer :)
 11. Ja jeg skal til at have lavet mig nogle rigtig gode store mavemuskler :) Og synes jeg har trænet dem på alle mulig måde med det trænings udstyr jeg ahr i dag, så nu har jeg bestemt at jeg vil til atbruge lidt penge, så jeg kan træne dem optimal. Jeg har taget udgangs punkt i JS' gode artikel her http://www.getbig.dk/vis_artikel.asp?id=393 og jeg har så valgt at køre følgene øvelser: Reverse Incline Crunch Hyperextended Crunch Cable Crunch Ville gerne køre øvelsen Hanging reverse crunches da JS jo roser den sådan, men efter lang tids prøven har jeg simpelhen givet op. Kan ikke lave den rigtig, så den øvelse gider jeg ikke mere. Håber og regner med at Reverse Incline Crunch ikke er nær så svær at lave. Men jeg skal jo så ud og have købt nogle enkle ting. Sådan en "bænk" ting som skal bruges til Reverse Incline Crunch Sådan en "pude" der skal bruges til Hyperextended Crunch Et træktårn eller noget i den stil som KUN skal bruges til Cable Crunch Billeder kan ses her http://www.getbig.dk/vis_artikel.asp?id=346 Men hvor køber jeg så disse ting til en fornuftig pris? Håber på nogle gode svar :)
 12. Træktår købes

  Jeg skal have fundet et rimelig billigt træktårn, som jeg stor set kun skal bruge til at træne mave med. Jeg har fundet en hjemmelavet en lidt gammet som jeg skal give 700 kr for, men inden man køber noget skal man jo lige se hvad man ellers kan få, så der er vel ikke nogen der har et træktårn de gerne vil sælge?
 13. Mavemuskler

  Oki JS har lige læst den igennem nu. Jeg har så også lige være hurtig ude og prøve nogle af øvelserne, og der er altså nogle jeg absolut ikke kan lide desværre. Hanging Reverse Crunch er altså ikke en øvelse for mig. Da jeg ikke er sikker på jeg laver den rigtig og selvom du måske begynder at skrive en hel masse om den tror jeg ikke det er en øvelse for mig desværre :( Men hvis du mener det er lige så vigtig som bænkpress, squat og dødløft kunne jeg måske godt overtales til at lave den, men hvis jeg kan få næsten det samme ud af at laver en anden øvelser vil jeg 110% heller det. Reverse Incline Crunch. Har jeg desværre ikke mulighed for at prøve da jeg ikke lige har de ting der skal til ude i mit lille træningsrum, men hvis du mener øvelsen er rigtig god kunne jeg da nemt mixe noget sammen. Hyperextended Crunch tror jeg der vil passe mig meget fint :) Synes øvelsen ser go ud nemlig :) Men hvor køber jeg den der mærkelige ting? Inverted Crunch ser også rigtig god ud, men kan se at sådan en mærkelig ting korster 2.599 ved http://www.fitnessgruppen.dk/default.asp?f...25&pfgnr=251031 Og jeg træner kun alene og det ser ud til man skal være to for at komme på i den, men hvis nogle har et godt forslag til hvordan jeg selv kan lave en billigt eller købe en billigt tror jeg da meget gerne jeg vil køre denne øvelse. Og så den der "SUPERSÆT" "Cable crunches with added weight and torso twist + Ab-flexsion with trunk twist on leg-lift chair, 3 supersæt" fatter jeg ikke helt hvordan jeg laver, men går ud fra at det er bare er ligesom på billedet, og jeg har jo fundet til træktårn jeg kan smutte ud og købe. Ja det blev jo en del øvelser. Hvordan skal jeg så køre dem. Skal jeg vælge et par stykker ud jeg køre 3 gange i ugen eller skal jeg køre forskellige hver kan for at få det bedste ud af det? Og hvilke øvelser synes i jeg skal køre. Vil gerne have et rigtig flot mave, men vil også gerne køre mit program så hurtig som muligt. JS har lige bedømt din artikel til 9 :)
 14. Mavemuskler

  Der er jo 1000 ord i et bilede. Så du har vel ikke linge nogle links til hvilke øvelser det er du snakker om?
 15. Mavemuskler

  Har heller ikke noget imod at træne mave. Har bare ikke tiden :( og ville jo faktisk heller se een film en at træne :) Men de fleste gang får jeg da slæbt mig ud og træne en 2-3 gange om ugen oki men hvilke øvelser vil i så anbefalde?