Sigi

Medlemmer
 • Content count

  43
 • Joined

 • Last visited

About Sigi

 • Rank
  Nyt medlem

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 1. Kan ikke stoppe!

  Hej alle. Jeg er 21 år. Jeg ville så gerne i min gamle form men inden for det sidste år har jeg haft et voldsomt problem med maden. Jeg kan ikke stoppe. Jeg kan ikke holde mig væk og det hjælper selvfølgelig ikke på mit vægttab. Jeg har været hos en diætist som tidligere hjalp mig med at tabe 18 kg, men det hjælper ik jeg kan ikek stoppe og det er specielt om aftenen. Jeg har et forkert forhold til mad da jeg tidligere har haft en slags anorexi. Mit hoved vil gerne tabe sig, men min krop hører ikke efter. Er der nogle der har nogle gode råd til hvordan jeg kan holde mig væk. Desuden mangler jeg mærkleigt nok energi og overskud til at træne. Vil virkelig gerne have noget hjælp for vil gerne tabe mig før sommeren er her. Det skl lige siges at jeg har taget de 15 af de 18 kg på igen og jeg er blevet klogere på maden samtidig, jeg er bare dårlig til at overholde det selv. Vil helst ikke høre at man ikk vil give mig råd, for jeg vil aldrig helt kunne holde mig væk fra mad og det har jeg aldrig gjort (derfor "en slags" anorexi)
 2. De skrå mavemuskler

  Woodchop
 3. Fjerne fedt på siden.

  Hej med dig... Jeg har lige læst alle svarerne igennem og jeg kan godt forstå at du ikke vil høre du er for ung, det har jeg også selv været igennem, men pointen er at i din alder burde man ikk gå igang med at tælle kalorier. Det er først nu du skal til at finde ud af dine egne madvaner osv så lad for guds skyld vær med at ødelægge dét. Jeg startede i din alder med at regne kalorier og jeg aner stadig ikke hvordan jeg skal spise uden at veje og måle og regne min mad ud og det er slet ikk fedt. For det andet så lad for guds skyld være med at droppe dine måltider. Du skal have 5-6 måltider om dagen. 3 hovedmåltider og 2 - 3 mellemmåltider. Det er vigtigt at du får dette og så som du selv siger, VAND. det holder dit stofskifte igang, hvorimod hvis du kun spiser 3 gange om dagen kører dit blodsukker op og ned og dit stofskifte bliver ikke holdt igang. For det tredje. Du kan ikke punktslanke, og når du laver mavebøjninger vil din mave også forme mig, ud over at den måske vil blive fastere (hvis den kan det i din alder og vægtklasse) så vil musklerne også "vokse". Jeg sys det er vigtigt at du kigger på dt de andre har skrevet. Redskabsgymnastik er en skide god måde at få en super form og krop på + jeg har hørt at det sku være godt for koordinationen (hvilket måske gør det nemmere at danse - hvis man ikke er et naturtalent - og det sku være noget de fleste piger ka li) Men lyt for guds skyld til hvad folk skriver. Du skal ikke på slankekur, du skal bare spise sundt og dyrke motion. En sidste ting, husk nu også at belønne dig selv engang imellem med det du godt kan li, ellers kan det give voldsomt bagslag. OG snak med din mor og far om det, så de ved hvad du har gang i. Det sku jeg have gjort! ;)
 4. Overspiser

  Mange tak for de mage gode svar. Jeg tager dem alle til mig og kan nok ikke komme fra at jeg skal søge hjælp proffesionelt. Men endnu engang...mange tak!
 5. Overspiser

  Det skal lige siges at de første 7 kg var på en uge, og jeg træner 5 gange om ugen så ens energiindtag skal være ret stort og nej jeg er ikke stor, men jeg styrer det ikke selv. Hvis du ikke kender til dette problem sys jeg ikke du skal udtale dig. Jeg fralægger mig ikke ansvaret når jeg spørger om hjælp...havde jeg kunne stoppe, havde jeg gjort det. Det er en enormt frustrerende situation og ubeskrivelig og jeg får hjælp for det, jeg har bare brug for at høre noget fra nogle som kender til det. Jeg håber at du ikke er så afvisende hvis en af dine venner eller veninder skulle komme med et lign problem en dag, for det er ikke rart ikke at have kontrol over sig selv og når den eneste straf man kan gi sig selv foregår emd en barberblad. Jeg har været igennem 6 behandlinger, så bare fordi du tager på pga din styrketræning sys jeg ikke du skal gøre dig for klog når du ikke engang ved hvad du snakker om. Undskyld tonen, men jeg skriver ikke om hjælp hvis jeg ikke mener det.
 6. Overspiser

  Overspisning er dokumenteret spiseforstyrrelse (http://www.spiseforstyrrelser.dk/script/site/page.asp?artid=14&cat_id=24) TRO mig jeg har prøvet igennem længere tid at lade være med at spise, men det er som om det ikke er mig selv og jeg har snakket med forskellige om at det er muligt. Jeg kan stå og spise og samtidig tænke, "jeg gøde det ikk" og ikke på den der normale måde som mange tænker. Jeg spiser næsten ikke i nærheden af andre mennesker og lever egentlig et meget "normalt" liv i andres øjne, men så snart jeg er alene måske bare i 2 min, så er det som om min krop selv tager over og spiser alt hvad den kan få fat i. Det er svært at forklare, men jeg er ikke nogen fed amerikaner jeg vejer 66 kg og er 172 høj, og jeg har prøvet i snart ½ år at smide de 11 kg ved at træne 3-5 gange om ugen ALT muligt forskellig træning osv, og fået lagt diverse kostplaner som jeg før har fulgt, men jeg styrer det ikke selv, hvis jeg gjorde ville jeg have tabt de kg for længst. Og nej det er ikke en dårlig undskyldning, for hvis dte var havde jeg ikke skrevet, for jeg prøver ikke at få medlidenhed, men gode råd fra folk som kender til det og, ikke bare har lyst til at spise is og slik og kage til tider, men folk som desideret har en lidelse af dette.
 7. Overspiser

  Hej Alle Gennem længere tid har jeg herinde prøvet at få råd til hvordan man nu taber sig bedst og hurtigst. Jeg er nu nået til den konklusion at det får jeg ikke meget ud ad. Jeg har igennem 3 år haft en indviklet form for anorexi og har nægtet mig selv at indtage specielle fødevarer, dette har, da jeg startede på højskole og blev introduceret til mad døgnet rundt og gratis, udviklet sig til at jeg er blevet overspiser og dermed på 4 måneder tog 11 kg på og jeg ser nu hvor glad jeg egentlig var for min krop da den vare mere veltrimmet osv (jeg var nemlig ikke VILDT tynd, men slank har jeg fået at vide af en læge) og jeg vil enormt gerne vide om der er nogle herinde der har været igennem det samme som mig og kan give mig nogle råd til hvordan jeg kommer ud af det. Jeg håber i skriver.
 8. vægttab

  Hej alle. Jeg har et mål der hedder at jeg enormt gerne vil tabe 8-10 kg inden min 21 års fødselsdag d. 4 januar. Hvis det skulle gå stærkere gør det ikke noget. Jeg har indenfor det sidste å fået træner en del skulder og og arme og ville selvfølgelig gerne holde det lidt ved lige. Jeg er målrettet og gør hvad der skal til får at det skal lykkes. Sku gerne tabe ca ½ kg om ugen og er klar over at det kræver nedskæringer i mad også, men det har jeg styr på. Derfor er der nogle af jer der har et forslag til hvor mange gange om ugen det skal være og hvordan de forskellige træninger skal være for at jeg kan nå mit mål?
 9. Sundt vægttab

  Jeg lider af peæcis samme problem som dig... jeg har i 3 år kæmpet med en spiseforstyrrelse og de sidste 2 år med depression og stress og indenfor de sidste 4 måneder har jeg på uforklarelig vis tager 12 kg på og det rammer en som en væg.... Det er ikke rart. Men jeg tror at hvis du absolut vil tabe dig skal du finde hjælp til kost og motion, for så vidt jeg kan se er der ikke mere end 11-1200 kalorier i den omgang mad og næsten inden hurtige kulhydrater (og de er altså ikke farlige), jeg skal ikke spille smart, men har både læst bøger, artikler osv og snakket med diætister og fysioterapeuter om kost og motion + jeg det sidste år har haft fag osv om emnerne, og kulhydrat skal der til når du træner. Derudover, med en så lav energimængde i maden vil du tabe muskler og højst sandsynligt ikke have overskud til særlig meget andet end den træning du laver. Hvid du vil tabe dig skal du ikk skære å meget ned, du skal stadig have en moderat mængde mad og selvfølgelig sund madvaner, kig f.eks. på de 8 kostråd, de er ikke så dumme endda, jeg har brugt dem meget for at prøve at spise sundt. En sidste ting...varier din motion, din krop har vænnet sig til at løbe og cykle, og man forbrænder dermed ikk samme mængde som man gjorde til at starte med, prøv noget nyt, hvis du har mulighed tag evt. nogle hold, men husk at restituere, for med en normal trænngsmængdre er det stadig vigtigt at lade kroppen komme sig når man har nedbrudt den under træning. Og husk at have dig selv med....det er så vigtigt.... OG jo hurtigere vægttab, jo større chance for vægtøgning bagefter (tro mig, jeg er et levende eksempel)! Held og lykke
 10. Sundt vægttab

  Jeg lider af peæcis samme problem som dig... jeg har i 3 år kæmpet med en spiseforstyrrelse og de sidste 2 år med depression og stress og indenfor de sidste 4 måneder har jeg på uforklarelig vis tager 12 kg på og det rammer en som en væg.... Det er ikke rart. Men jeg tror at hvis du absolut vil tabe dig skal du finde hjælp til kost og motion, for så vidt jeg kan se er der ikke mere end 11-1200 kalorier i den omgang mad og næsten inden hurtige kulhydrater (og de er altså ikke farlige), jeg skal ikke spille smart, men har både læst bøger, artikler osv og snakket med diætister og fysioterapeuter om kost og motion + jeg det sidste år har haft fag osv om emnerne, og kulhydrat skal der til når du træner. Derudover, med en så lav energimængde i maden vil du tabe muskler og højst sandsynligt ikke have overskud til særlig meget andet end den træning du laver. Hvid du vil tabe dig skal du ikk skære å meget ned, du skal stadig have en moderat mængde mad og selvfølgelig sund madvaner, kig f.eks. på de 8 kostråd, de er ikke så dumme endda, jeg har brugt dem meget for at prøve at spise sundt. En sidste ting...varier din motion, din krop har vænnet sig til at løbe og cykle, og man forbrænder dermed ikk samme mængde som man gjorde til at starte med, prøv noget nyt, hvis du har mulighed tag evt. nogle hold, men husk at restituere, for med en normal trænngsmængdre er det stadig vigtigt at lade kroppen komme sig når man har nedbrudt den under træning. Og husk at have dig selv med....det er så vigtigt.... OG jo hurtigere vægttab, jo større chance for vægtøgning bagefter (tro mig, jeg er et levende eksempel)! Held og lykke
 11. Jeg er 20 år, 172 cm og vejer 66,5 kg. Jeg har i løbet af de sidste 4-5 måneder taget 11,5 kg på. Da jeg altid har kæmpet for at få en fit krop gør det ret ondt og vil meget gerne tabe mig 9-10 kg, men jeg har lidt brug for nogle råd til hvordan man træner bedst, jeg træner for tiden 4-5 gange om ugen og spiser så sundt som overhovedet muligt, men har desværre nogle overspisninger om aftenen som jeg skal have vendt mig af med. Er der nogle der har nogle gode råd eller et eksempel på en træningsplan???
 12. Boksning

  Hey alle... Jeg er 20 årig pige på 172 cm og 65 kg. Jeg har gennem årene prøvet en del forskellige sportesgrene, lige fra dans til klatring osv., og ville enormt gerne have en sport at gå op i. Min krop og fysik betyder en del for mig. Derudover har jeg rytme, gode koordinationsevner, stædighed og vilje. Jeg har på det sidste tænkt lidt på boksning da jg måske også kunne få nogle "agressioner" ud der! Lyder det som om boksning ku være noget for mig?? Og hvad er "kravene" til en bokser?? Og hvis man engang skulle blive kampbokser, hvor store skader kan man så få?? Sigi
 13. hjælp!

  evt. nogle gode kostråd så jeg måske ku få min madtrang om aftenen væk eller nogle råd til at lade være, lave noget andte el.lign.
 14. hjælp!

  Hej Alle Jeg er en pige på 20 år, 172 cm og 63 kg. For et par måneder siden tog jeg mystisk vis 6 kg på som nu er blevet til 8 kg. Jeg har enormt svært ved at holde mig væk fra mad og jeg vil så gerne have nogle gode råd til et hurtigt, men fornuftigt vægttab, så jeg kan få min krop tilbage før sommer. Er der nogle der har nogle gode kostråd el.lign. til en der har svært ved at stoppe med at spise når hun først kommer igang??? Har forstand på kalorier osv så gerne råd om det også!! mvh Sigi
 15. Hejsa MOL Jeg er 20 år gammel, 172 cm og vejer ca. 57 kg. Jeg har i øjeblikket en fedtprocent på ca. 15-16 %, og selvom det er lavt vil jeg stadig gerne holde den dér. Er der nogle der har et foreslag til hvordan en pige som mig kan få maksimal muskelvægt og stadig holde en lav fedtprocent???