fitforfight

Medlemmer
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

About fitforfight

 • Rank
  Nyt medlem

Recent Profile Visitors

560 profile views
 1. Reductil? Erfaringer evt?

  Prøv Reductil alligevel Reductil virker faktisk effektivt, men det er jo en forudsætning som andre også er inde på, at man tilpasser sin kost og at man motionerer. Du kan jo have ret i, at det ikke er løsningen at spise piller, men du skal huske på, at et middel som Reductil virker ved at fastholde og forstærke det vægttab, du opnår ved ændringer i din livsstil. Det er et spørgsmål om motivation og tålmodighed. Så er der nogle, der indvender, at det er dyrt at bruge Reductil over de måneder, der skal til for at det er effektivt. Dertil vil jeg sige, at Reductil netop her i foråret er blevet sat ned i pris til det halve, så pengene altså ikke længere bør være den store belastning. Når du spørger om erfaringer, vil jeg altså sige, at du skulle prøve Reductil, netop sammen med de omlægningter af dit liv, som du er i gang med. Og nu er Reductil oven i købet ikke længere dyrt.
 2. Reductil

  Med hensyn til prisen på de 700 kr., som du ømmer dig over, er der gode nyheder. Reductil er fra den 26.marts 2007 blevet sat ned til det halve i pris. Udgiften har åbenbart fået dig til at stoppe med Reductil, før det har vist sin virkning, for det er en kendsgerning, at Reductil har en appetitdæmpende virkning. Og nej: der er ikke efedrin i Reductil, det virker på en helt anden måde, men er altså effektivt, hvis man også træner og lægger sin kost om. Og med en sænkning af prisen til det halve, er det realistisk med en længere behandling.
 3. Reductil

  Billigere slankepille: Linket på Netdoktor fortæller udmærket om Reductil. Hvad Netdoktor egentlig ikke fortæller, er at Reductil faktisk virker, og det er det, der bliver spurgt om her. Reductil giver faktisk et vægttab, hvis man kombinerer det med at spise bedre og lave noget motion. Midlet forstærker og fastholder simpelthen vægttabet. Slankepillerne er som regel temmelig pebrede i pris, men jeg ser i Ugeskrift for Læger fra uge 13, 2007, at prisen nu er sat ned til det halve. Det betyder, at der ikke længere et noget økonomisk argument for ikke at bruge midlet over en længere periode, så det får tid til at vise sin virkning. NB. midlet er receptpligtigt, så du skal til lægen for at få det.