KnuD45

Medlemmer
 • Content count

  572
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by KnuD45

 1. Belieber

  Hvornår har du reportagen fra TSK Cup klar?
 2. Belieber

  Hehe, det er feje hold. Imponerende fedtprocent :)
 3. Belieber

  Hvordan kom du i nærheden af en DEXA scanner?
 4. Jeg synes også at spirulina smager fremragende. Der er også mange goder sager i. Det ville også fungere godt i en shake.
 5. Jeg synes egentlig at hampeprotein smager meget godt. Det har også en god aminosyre profil. Problemet er mere at procenten af protein ikke er så høj og kulhydratprocenten er høj. Det neutrale kasein jeg har synes jeg er meget godt. Det er ikke ulækkert eller har nogen bismag.
 6. Belieber

  Fandme en imponerende form! Skyldtes kvalmen på de 15x160 de mange reps eller din diæt?
 7. Belieber

  Hvordan føler du styrken er nu når formen er så god?
 8. Belieber

  Ja, det giver mere mening. Det var bare fordi at dine kalorier er så lave at det lige passede. Når du skal holde vægten bliver det mange kulhydrater ift. fedt. Savner du ikke noget mere fedt i kosten? Jeg ville have troet du var nærmere 25-30%.
 9. Belieber

  Tak for det. Så egentlig rimelig tæt på 30/40/30 uanset om vægten skal op eller ned.
 10. Belieber

  Tak for svaret. Hvordan ser de ud nu og hvor mange kalorier ligger du på?
 11. Belieber

  Ændrer du dine makroer når du er på diæt eller spiser du bare mindre i samme forhold?
 12. Belieber

  Du var ikke til DM raw for at lave en reportage?
 13. Nice and clean power building

  Ja, jeg tror bestemt også at Jacob har styr på det. Jeg vare nysgerrig om det var noget i havde snakket om.
 14. Nice and clean power building

  Det ser ud som om at du har rigtig godt spænd og tryk i benene men at du falder lidt forover i overkroppen (måske pga. manglende spænd). Er det noget du selv har lagt mærke til?
 15. Belieber

  God reportage fra Rødby og mange gode billeder. Der er også mange gode billeder derfra på din facebook side - du har virkelig ramt nogle gode ansigtsudtryk
 16. Belieber

  Ja, der er virkelig en god stemning, det er noget helt andet end et almindeligt center. Derudover er det fedt at være til stævner og se hvordan alle klubber støtter hinanden. Selvom folk er konkurrenter er der ikke ondt mellem nogen.
 17. Belieber

  Ja, jeg bruger det som motivation for at have fokus på at blive stærkere, ikke bare slå mig selv ihjel til træning. Modsat en del andre har jeg problemet, at jeg træner for meget og spiser for lidt hvis jeg ikke har nogle objektive mål jeg kan måle mig på. Der er styrkeløft meget godt for jeg kan tydeligt se om jeg bliver stærkere eller ej.
 18. Belieber

  Jeg venter stadig på at en licens. Der skal gå noget tid fra jeg blev medlem af TSK men når den er på plads er det planen . Mit eneste stævne indtil videre var et klubmesterskab i TSK som ikke var et officielt stævne men dog med dommere osv. Det var meget sjovt at prøve . I øvrigt nogle heftige vægte du smider rundt. Hvor meget vejer du nu?
 19. Belieber

  Lyder som en rigtig god ide. Sporten kunne godt bruge mere dækning. Jeg var dernede fordi jeg træner sammen med dem der stillede op for TSK.
 20. Belieber

  Imponerende du fik trænet selvom du var i Rødby (jeg så godt du rendte rundt med kameraet), hold da kæft det var en lang dag med transport og det hele :). Hvem laver du reportager for? Hvor træner du henne?
 21. Carl Yngvar Christensen squatter 490kg

  Sorry, jeg mente faktisk at han var bedre.
 22. Carl Yngvar Christensen squatter 490kg

  Doping eller ej så synes jeg, at det er en imponerende teknik han har i alle discipliner. På trods af at han har 490kg på ryggen så rejser han sig bare op som det var et opvarmningsset. Jeg vil ikke tage noget fra CYC og hans løft men jeg synes, at Sergey Fedosienko er mere imponerende - 300kg squat med en kropsvægt på 58,06kg. Det er bedre end CYC. Om Fedosienko er dopet er så en anden snak.
 23. Styrkeløft

  Jeppe og Christian løftede raw.
 24. Styrkeløft

  Jeg var også meget imponeret over mange af de juniorer der var med. Jeg vil så sige at nogle af dem har været i gang i mange år selvom de stadig er unge :)
 25. Styrkeløft

  Det var ærgerligt at du tabte den sidste i dødløft. Den så ikke ud til at være så tung.