stinger

Medlemmer
 • Content count

  853
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

stinger last won the day on July 29 2018

stinger had the most liked content!

About stinger

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 02/01/1977

Contact Methods

 • Website URL
  http://http://www.facebook.com/profile.php?id=1162831320

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  København
 • Interesser
  Basketball, sport, bøger og konsolspil

Previous Fields

 • Træningsformål:
  at holde mig i fornuftig form, med henblik på motionsbasket, lærergerning og alment velvære

Recent Profile Visitors

3,283 profile views
 1. Motion i balance™

  Du skal sørge for at høre fitness m/k fra i lørdags. Temaet er guldalderen for Marathon i DK.
 2. Onkel T's muskeleventyr i abeskuret

  Det må siges at være en af de bedste måder at blive spændt ben for.
 3. Onkel T's muskeleventyr i abeskuret

  Sejt med farmer Walk. Jeg er begyndt at lægge det ind sammen med mine swings og kropsvægtstræning hjemme. Her er det bare ned og op af trappen fra 3. Sal. Mine underarme ville dø hvis jeg skulle holde dem i en km.
 4. styrketræning for 12 årige

  Prøv at kigge på nedenstående links og app, er ret sikker på der er en masse at hente i foehold til at forebygge de omtalte skader http://www.sportsfysioterapi.dk/Nyheder/Et-nyt-opvarmningsprogram-for-fodboldspillere-kan-/ og https://www.dbu.dk/landshold/talentudvikling_piger/styrketraening Og https://www.google.dk/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.ucviden.dk/student-portal/files/36206194/Implementering_af_skadesforebyggende_tr_ning_i_pigefodbold_og_motivations_betydning.pdf&ved=0ahUKEwiM38yn9O_RAhVG1hQKHeToDjYQFghWMAo&usg=AFQjCNGCgi4xD0iKhFg9dJ1bMVVsO7VTFA&sig2=QXJj1_SDOOqqZu9Dl-8McA og den svenske app knækontrol
 5. Styrketræning på skemaet?

  Tror ikke jeg kan komme med et svar der adskiller sig væsentligt fra den viden/de erfaringer du selv har, men giver alligevel et kort input da jeg synes emnet er spændende og jeg selv underviser den samme aldersgruppe i idræt, omend mine elever nok ikke alle er lige så motiverede da det er en del af deres undervisning i 10 klasse i folkeskolen og ikke et målrettet ønske om en idrætsefterskole (en del af vores elever vælger idrætslinje som det mindste onde blandt linjefagene). Hos os fylder teorien Ca 25 procent. For de meget motiverede er det fantastisk at få indsigt i hvad der foregår i kroppen når man træner. For andre er det næsten volapyk idet der er mange nye fagord/begreber og fordi de kommer med et begrebsapparat/hverdagssprog der er meget mangelfuldt når man skal tale om idrætsteori. F.eks. præget af mange floskler om hvad god kondi betyder, hvad sund kost er, hvad teknik betyder osv. Anywho, min erfaring er at de fleste først rigtig ender med at FORSTÅ begreberne når de besøger dem igen i forbindelse med årets afsluttende linjeprøve/opgaveskrivning. Samtidig at den teori der sidder fast er det som vi gentager mange gange ved at koble den til/ gentage den i praksissituationer (en løbende proces vi idrætslærere hele tiden forsøger at blive bedre til). Summa summarum ender jeg vist på at det er vigtigt at det bliver anvendt teori og at det vigtigste på sådan et år bliver at inspirere/motivere til fortsat at søge viden efter at undervisningen er slut. I forhold til indhold vil jeg mene at skadesforebyggelse er enormt vigtigt, at der er stor variation og at det er sjovt.
 6. Onkel T's muskeleventyr i abeskuret

  Hvordan gik det så med skinkerne. Blev de KÆMPE og juleklar :-)
 7. Fedling forsøger formforbedring

  Det blev så tre runder med junior 25 kg i armene/på ryggen istedet. Hver med 25 swings(her var han kun med en gang, de to andre med kb32), 15 squats og 15 strækkere.
 8. Fedling forsøger formforbedring

  Presset uge på arbejde og en syg søn nu, hvilket betyder alt for lidt søvn. Så det er blevet til al for lidt træning denne uge. Basket mandag var lidt tamt pga mange afbud. Det endte med at blive tre kvarters helbane hovedsageligt med spillere fra 2. Holdet, men luntede da lidt frem og tilbage. Torsdag træning til gengæld fin. Grundig opvarmning og en del sprinter imellem skud og Layup intervaller. Og så 4mod4 halvbane med straf mellem hver kamp. Her var kroppen fuldstændig drænet bagefter. Håber at junior falder i søvn i aften, så jeg kan svinge lidt med kanonkuglerne.
 9. Fedling forsøger formforbedring

  En tur i svømmehallen. 30 baner brystsvømning i jegkanikkesvømmetempo.
 10. Fedling forsøger formforbedring

  Dangens basketkamp. Jeg måtte spille alt for mange minutter da vi havde skader på vores inside-spillere. Men jeg slap levende igennem og vi fik et w på udebane så det er jo luksus på en dag hvor tankerne ellers er fyldt op med terror i Paris. Om lidt koncert med De Eneste To. Det ser jeg frem til.
 11. Fedling forsøger formforbedring

  Baskettræning torsdag. Ballhandling hel bane. Diverse lay up halvbane, skudøvelser m løb, 3m3m3 halv bane,shell drill systemer, 4m4 halv bane. Forhåbentlig lidt sving med kuglerne senere og så er der kamp i morgen.
 12. Fedling forsøger formforbedring

  Frokostpausemotion: c2: 500m 1min pause. 8 ture på ca 2 min, en niende på 1.43
 13. Fedling forsøger formforbedring

  Basketkamp i dag. Jeg Coachede mere end jeg spillede i dag,så det blev nok kun til et kvarter. Vi hentede 16 pinde mod et bedre hold end os og udlignende i 3. Men så var der også udsolgt. Bænken får de sidste 5 m og vi taber stort, men alligevel gode momenter at tage med videre. Til aften 3 runder med 25 swings, 15 squats og 10 strækkere. Kb16 24 og 32.
 14. Fedling forsøger formforbedring

  Hurtig motion i stuen 3 runder 25 swings, 15 squats og 15 strækkere. Kb16, 24 og 28.
 15. Fedling forsøger formforbedring

  Baskettræning I dag. Måtte bruge en del tid på samtale med en spiller der har det svært, så nåede kun at spille med en time. Men det var så træning med høj intensitet og en masse halvbane kamp.