stinger

Medlemmer
  • Posts

    853
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Posts posted by stinger

  1. 19 minutter siden, Onkel Troels skrev:

    Søndag i abeskuret:

     

    Siddende skulderpres med stang - 5x50kg, 5x50kg, 5x60kg, 5x70kg, 3x80kg, 1x90kg, 6x80kg, 15x50kg, 15x50kg

    DB laterels - 2sæt x 15reps med 19kgs (disse sæt supersættet med de 2 sidste sæt skulderpres)

     

    Bedre end ingenting. Mine forkromede intentioner om at at komme i bedre form generelt møder en del benspænd. Dette i form af en hulens masse hyggelige arrangementer og al for meget grillmad og lækker vin. 

     

    Det må siges at være en af de bedste måder at blive spændt ben for.

  2. Tror ikke jeg kan komme med et svar der adskiller sig væsentligt fra den viden/de erfaringer du selv har, men giver alligevel et kort input da jeg synes emnet er spændende og jeg selv underviser den samme aldersgruppe i idræt, omend mine elever nok ikke alle er lige så motiverede da det er en del af deres undervisning i 10 klasse i folkeskolen og ikke et målrettet ønske om en idrætsefterskole (en del af vores elever vælger idrætslinje som det mindste onde blandt linjefagene). Hos os fylder teorien Ca 25 procent. For de meget motiverede er det fantastisk at få indsigt i hvad der foregår i kroppen når man træner. For andre er det næsten volapyk idet der er mange nye fagord/begreber og fordi de kommer med et begrebsapparat/hverdagssprog der er meget mangelfuldt når man skal tale om idrætsteori. F.eks. præget af mange floskler om hvad god kondi betyder, hvad sund kost er, hvad teknik betyder osv. Anywho, min erfaring er at de fleste først rigtig ender med at FORSTÅ begreberne når de besøger dem igen i forbindelse med årets afsluttende linjeprøve/opgaveskrivning. Samtidig at den teori der sidder fast er det som vi gentager mange gange ved at koble den til/ gentage den i praksissituationer (en løbende proces vi idrætslærere hele tiden forsøger at blive bedre til). Summa summarum ender jeg vist på at det er vigtigt at det bliver anvendt teori og at det vigtigste på sådan et år bliver at inspirere/motivere til fortsat at søge viden efter at undervisningen er slut. 

    I forhold til indhold vil jeg mene at skadesforebyggelse er enormt vigtigt, at der er stor variation og at det er sjovt.

  3. Presset uge på arbejde og en syg søn nu, hvilket betyder alt for lidt søvn.

    Så det er blevet til al for lidt træning denne uge.

    Basket mandag var lidt tamt pga mange afbud. Det endte med at blive tre kvarters helbane hovedsageligt med spillere fra 2. Holdet, men luntede da lidt frem og tilbage.

    Torsdag træning til gengæld fin. Grundig opvarmning og en del sprinter imellem skud og Layup intervaller. Og så 4mod4 halvbane med straf mellem hver kamp. Her var kroppen fuldstændig drænet bagefter.

    Håber at junior falder i søvn i aften, så jeg kan svinge lidt med kanonkuglerne.

  4. Dangens basketkamp. Jeg måtte spille alt for mange minutter da vi havde skader på vores inside-spillere. Men jeg slap levende igennem og vi fik et w på udebane så det er jo luksus på en dag hvor tankerne ellers er fyldt op med terror i Paris.

    Om lidt koncert med De Eneste To. Det ser jeg frem til.

  5. Basketkamp i dag.

    Jeg Coachede mere end jeg spillede i dag,så det blev nok kun til et kvarter.

    Vi hentede 16 pinde mod et bedre hold end os og udlignende i 3. Men så var der også udsolgt. Bænken får de sidste 5 m og vi taber stort, men alligevel gode momenter at tage med videre.

    Til aften 3 runder med 25 swings, 15 squats og 10 strækkere. Kb16 24 og 32.

  6. Fandt desværre en masse undskyldninger for ikke at træne i weekenden, men det blev da til en lang gåtur lørdag på ca 10 km.

    I dag baskettræning. Vi slås med skader og afbud så var kun 7, men med det i mente en god træning med masser af afslutninger og derefter en masse 3mod3. Er godt træt nu.