klausjensen

Medlemmer
 • Content count

  9,711
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  99

Reputation Activity

 1. Like
  klausjensen got a reaction from BLACKICE in Procenttabel   
  Du får lige en her:
  10%
  20%
  30%
  40%
  50%
  60%
  70%
  80%
  90%
  100%
  Jeg har også en med endnu flere procenter..
  Spøg til side, kan du uddybe dit spørgsmål?
 2. Like
  klausjensen reacted to Bjergtrold in To failure & beyond ..back on the mountain track   
  Well well lille update
  Dagene flyver virkelig stærkt og jeg når ikke alt hvad jeg gerne vil. Er dog meget optaget af, at det nok heller ikke er lige nu, at jeg afgørende flytter formen. Må gå med hvad jeg har og mentalt (og også styrkemæssigt selvfølgelig) så har træningen med personlig bjergtræner været helt uvurderlig. Mentalt henter jeg også rigtig meget i Bikram yogaen, som jeg har været på fra mandag, onsdag, torsdag 90 meget varme minutter pr gang. Tirsdag dejlig eftermiddags Vinyesa i Frisko. Tirsdag og torsdag morgen tidlig, mørk og god morgen træning udendørs. Væsentligst så er jeg i denne uge gået i gang med Intermittent Fasting med spisevindue mellem 12 og 20. Er faktisk rigtig nemt og både mentalt og fysisk er det faktisk rart, at der er så mange af døgnets timer, der handler om ikke at spise, eller ikke handler om at spise. Svært at forklare men føles faktisk dejligt at give krop og sind ro og det er absolut muligt både at træne, arbejde og have det udmærket alligevel. Krop og sind kan vænne sig til meget. Og det egentlig mest enkle måltid kl 12 kan føles som total party time. Alt smager rigtig godt når du er sulten. I Nepal forventer jeg, at spise når der bliver serveret mad morgen, middag og aften men har været meget dejligt at prøve og definitivt noget som jeg vil arbejde videre med når jeg (forhåbentlig) kommer godt hjem igen. 
  I dag knokler jeg med deadline hjemme. Har noget som  jeg bare skal være færdig med førend, at jeg for alvor kan skue frem mod afgang d 2.10. Very very soon  
 3. Like
  klausjensen reacted to Gregers TF in Langt pokker i MOL   
  Jeg var alligevel for træt i går. Jeg fik nemlig ikke powernappet men snakkede med en kollega fra Århus til Fredericia og kørte toget hjem for en anden kollega fra Fredericia til Kbh. Jeg skulle være der alligevel og han kunne komme før hjem. Men forvent et anderledes juleshow til december, da jeg ramte Bambi med 175km/t.
  I morges inden arbejde var jeg så i FW. Jeg trænede stort set ikke ben i dag, da de sidste dages intervaller har mørnet dem godt. Samtidigt har jeg spist væsentligt mindre end jeg plejer og nærmer mig de 90 kg. Det ryger nok i weekenden når jeg smutter til fødselsdag i Jylland. Til gengæld lykkedes det omsider at trække 3x10 fine chinups. Men altså... det koster hårdt på restitutionen at være i kalorieunderskud
  På job var jeg til MUS hvor jeg fik bekræftet, at sidste dag på fjern er 3/9 hvorefter jeg går på sommerferie og skal hjem til S-tog 25/9. Og så var jeg velkommen tilbage til fjern, hvis S-togene bliver førerløse i den nærmeste fremtid og ville give det et skud mere. Det er OK at vide, trods jeg ellers har været ret besværlig.
 4. Like
  klausjensen reacted to BLACKICE in DaDanes log (vægttab, styrke, muskler, kondi og alt det der).   
  Hmmmm stram op ;)
 5. Like
  klausjensen reacted to DaDane in DaDanes log (vægttab, styrke, muskler, kondi og alt det der).   
  Jeg har fået trænet lidt længere end det ser ud.
  Sidste træning er 16. maj - hvor jheg fik kørt 6 sæt á 8 reps i squat på 62,5 kg, 6 sæt á 8 reps på 60 kg i close grip.. DL gik ikke ehlt så godt. 6 sæt á 8 reps på 95 kg 5. maj og 3 sæt á 8 reps på 100 kg 10. maj.
  Og så en alt for lang pause.
  Eksamensopgaver der skulle rettes, nogle få elever der skulle op (og klarede sig godt).
  Men ja - alt for lang pause.
  Tak for støtte Blackice.
   
  Jeg har trænet lørdag (24. juni)
  10 min cykling @lvl 4. Omkring 90 RPM og en slut puls der vidst nok var 155.
  Squat - forsigtig start. 6 sæt á 8 reps - 40 kg. Det gav noget DOMS
  Bænk 6 sæt á 8 reps - 40 kg. Også doms, men senere og ikke så voldsomt.
  Og så ikke mere den dag. Skal lige i gang.

  Søndag (25. juni)
  10 min cykling @lvl 5. 2 [email protected], 2:[email protected] 7, 0:[email protected] 10. Slutpuls 183. Forsøgte mig med 90 RPM.
  Ro: [email protected], [email protected] kg
  Assisted pullups [email protected] kg
  Fys øvelser - ind, ud, op. 3x8
  Incl. situps 6,4,[email protected]
  Alt DB curls [email protected] kg.

  Mandag (26. juni):
  Cykling [email protected], [email protected], [email protected], 0:[email protected], 0:[email protected] 10. Slutpuls over 180 men holdt op med at virke.
  Pause (pusten ned)
  Squat [email protected], [email protected], [email protected] kg
  inclBP [email protected], [email protected], [email protected]
  Løb 90" 8,1 km/t med 90" cool-down @ 5 km/t. Forsøger mig med meget små skridt (hårdt, - men fys'en siger det er godt). Gentaget 5 gange. Så i alt 7½ min løb, 7½ min gang.

  Tirsdag (27. juni):
  Cykling 10'@6, 1'@7, 1'@8, 1'@9, 30"@10.
  Træk til bryst [email protected], [email protected] AV (Doms fra bænk? bed lidt).
  Bent Over Row [email protected] kg. (Ikke meget - men hård nok)
  Fys ind, ud, op 3x8BP
  Løb 5 gentagelser at 90"@8,2 kg, 90"@5 km/t. Sidste løb dog 120"

  Onsdag (28. juni) træning med Fistandantilus i Nordland.
  Sq [email protected], [email protected], 8,8,8,5,8,[email protected] kg
  cgBP [email protected], [email protected], [email protected]½ kg.

  Torsdag
  Cykling 5'@lvl 6, 5'@7, 2'@8, 20"@9 - Ikke så super.
  Dips [email protected] kg, [email protected] kg.
  Omvendt BP [email protected], [email protected] kg.
  Løb 4 x 90" 9km/t, 90" 5 kmt. Derefter 30"@9 km/t, 60"@10km/t, 30"@11 km/t.
  Whau. - det går noget bedre med løb end forventet. 30" (ikke længe, men dog) ved 11 km/t! :)
  I morgen skal jeg i Nordland igen.
   
 6. Like
  klausjensen reacted to /Niels in MUSKELMARKERINGS PAKKE - Gymnordic   
  Fint forsøg på guerilla marketing Jonas - held og lykke med proteintest.dk
 7. Like
  klausjensen reacted to salt in Personlig træner til bodybuilding   
  Det var godt nok heldigt at et nyoprettet medlem lige lå inde med et link til sådan en liste.
 8. Like
  klausjensen reacted to Oksen fra Århus N in Okse-loggen!   
  Det går nogenlunde. 
  En vis mængde træning, lange arbejdsdage, og af og til en smule fest. 
  Lørdag havde jeg et styrke-pas først på aftenen, og i går cyklede jeg 12 km, efter en dag, der mestendels gik med rengøring, 
  Fredag faldt jeg over et par flasker æble aperitif, i selskab med en gruppe søde tøser på AU. Tænk, at jeg engang kunne lide det sprøjt! Men det var nu sjovt nok, og endte naturligvis med, at jeg spenderede hele flasker, og gav et foredrag om venstrefløjs-militans for de temmelig forfærdede chicks, der dog ikke troede på, at brostenene ville kunne pilles op, hvis det kom dertil. Til det kunne jeg kun sige, at så havde de aldrig set det gjort IRL! 
  Lørdag morgen var jeg lidt bombet. Men de lange, mørke hårstrå på mit lagen er da ikke kommet flyvende af sig selv. Hehe!
  Men det er den slags events (altså fest, ikke stenkast), der gør, at man holder det ud. 
  Det er i øvrigt sært:Jeg har en tendens til at tro, at de unge forskere fyrer den maks af, men i virkeligheden er det tit mig, der har de vilde historier at fortælle. 
  I den netop påbegyndte uge bliver der nul druk, men forhåbentlig 3 styrke-pas og ikke alt for mange timers arbejde. 
  Nu tørner jeg ind!
 9. Like
  klausjensen reacted to Gregers TF in Langt pokker i MOL   
  Efter sidste MOL-indlæg var jeg aktiv i gymnastikringene og mellem savbukkene for basis overkropstræning. Ganske fint og jeg er stadig DOMSet af den.
  Jeg raskmeldte mig i går. Og fik trænet lige rigeligt nok. Fra morgenstunden blev det til en halv time midt zone 2 på tom mave. Hvorfor det skulle tage så lang tid ved jeg ikke, men den blev 20:30 inden jeg fandt hjemmetræneren igen. 3x8x300w aka daværende ftp. Det var i sagens natur noget hårdere end sidst. Omkring midnat var jeg så en tur i FW. Jeg kyllingede dog ud af quad-træningen og nøjedes med frontsquatten. I tredje rep med de 90 fik jeg prikker for øjnene og efter den fjerde, stod jeg i et inferno af Ildfluer og tænkte at jeg nok skulle trække stikket her. Ikke maksimalt tungt, så ved ikke hvad der gik galt. I stedet fik jeg trænet armene ekstra grundigt, også selvom jeg faktisk er kommet i mål med dem.
  Midt i december synes jeg de så lidt slatne ud i forhold til de sidste mange års standart og målebåndet viste også er de var tættere på 38,5 end 39 i omkreds. Siden da har jeg tage snuppet 2-3 sæt bicepscurl og tricep pushdowns når jeg har været i FW. De har været tilbage over 40cm-mærket mens vægten var højest men de holder stadig målet nu den er tilbage til niveauet før jul. Så må vi se om jeg også kan komme dertil at 20 kropshævninger igen er muligt - yderligere vægttab vil utvivlsomt være en stor hjælp. Nu mit ondt i maven satte gang i vægttabet, prøver jeg selvfølgelig at holde fast.
  Køllerne er ikke på tidligere tiders niveau og andre på MOL er meget større, det ved jeg. Men med snart 50 somre på tælleren er jeg alligevel fint tilfreds.
   

 10. Like
  klausjensen reacted to BLACKICE in Nice and clean power building   
  Desværre. Jeg stoppede ved udgangen af 15. Livet som far og større forpligtelser gjorte det svært at følge en rutine
 11. Like
  klausjensen reacted to Kermit in Got legs?   
  En update. Ingen træning i weekenden, da motivationen ikke rigtig var der, og der var så mange andre ting der også skulle klares. Søndag stod den på Photoshoot og det var en pæn kold fornøjelse, men samtidig en fed oplevelse. Fotografen var supercool og havde lige været i Belgien for at tage billeder fra nogle af løbene dernede, og vi fik en god snak omkring cykelfotografer og kameraer. Jeg har faktisk fået nogle af billederne, og de er blevet ret så lækre.
  Mandag lavede jeg mine styrkeøvelser og tog efterfølgende 30 minutter på cyklen for at løsne op.
  I går hoppede jeg på hjemmetræneren igen, og kørte 10x 40/20 intervaller med ca. 120% af FTP. Efterfølgende 12 minutters sweet spot omkring de 255 watt. I alt en times tid hygge på enkeltstartscyklen.
  I aften bliver cyklen pakket, og gjort klar til Nice. Det eneste jeg mangler lige nu er at smide nogle andre bremseklodser på, og sætte min gopro holder over på Tarmac'en. Men i skal da ikke snydes for et lille billede fra i fredags
   

 12. Like
  klausjensen got a reaction from Bjergtrold in To failure & beyond ..back on the mountain track   
  "Ikke så stor endda"?!? Jeg har fundet ting mellem mine tæer, der er tungere end dig! 
 13. Like
  klausjensen got a reaction from Bjergtrold in To failure & beyond ..back on the mountain track   
  "Ikke så stor endda"?!? Jeg har fundet ting mellem mine tæer, der er tungere end dig! 
 14. Like
  klausjensen reacted to allerup in Allerups 2. epoke   
  Jeg har ikke været ude og cykle fornylig.
  bortset fra det, så sker der heller ikke noget.
 15. Like
  klausjensen reacted to BLACKICE in Nice and clean power building   
  3 Marts 2017 Boksen
  Bænkpres med stop 10x70 2x110 2x112,5 2x115 2x117,5 2x120 2x122,5 2x125 2x127, 2x130 2x132,5   Fatbar deadlift 50mm 5x70,5 5x73 5x75,5 5x75,5 5x78 2x83 2x85,5 1x88
 16. Like
  klausjensen reacted to /Niels in Opvarmning til styrke - hvad virker?   
  Jeg vil ikke længere anbefale at du sætter dig på en radiator - både for din og radiatorens skyld
   
 17. Like
  klausjensen got a reaction from T in Opvarmning til styrke - hvad virker?   
  Nu skal du passe på....
  Der er vist noget med en event til sommer, hvor du gerne vil have jeg opfører mig pænt - og ikke f.eks. "buh"'er når du skal sige noget vigtigt i en kirke...
 18. Like
  klausjensen got a reaction from Gregers TF in Opvarmning til styrke - hvad virker?   
  Det vil sige, at vi havde fat i noget, da jeg spillede Serie 4 håndbold? Vores opvarmning bestod nemlig i at sidde på en radiator.
 19. Like
  klausjensen reacted to Onkel Troels in Onkel T's muskeleventyr i abeskuret   
  Torsdagstræning i abeskuret:
   
  rotator cuff - 10sæt med elastik
  læg - 10sæt x 10-20reps
  chinups - 5sæt x 10reps (Igen ikke helt ned. Men brændte nu godt nok)
  Bend over Rows - 5sæt x 10reps med 100kg
  chest supported db Rows - 5sæt x 8reps med 35kgs håndvægte (lige på grænsen vægtmæssigt men næste spring ned er 20erne og de er for lette)
  stivbenet dødløft - 3sæt x 10reps med 100kg
  supersættet med
  manse board Squat - 3sæt x 5reps (tempo 505. 2x20kgs håndvægte)
  floor press (smalt greb) - 10x50kg, 10x50kg, 5x80kg, 5x90kg, 3x100kg, 10x80kg, 10x80kg, 10x80kg (Skulderen begyndte at pibe lidt ved 100kg så ingen grund til at kører 'tungt')
  isolated db curls - 5sæt x 12reps med 19kgs
  ez barbell curls - 5sæt x 10reps med 40kg (lidt elastikker på armene på sidste sæt)
  tatepress - 2sæt x 15reps med 19kg (stadig med elastikker på armene. Triceps var ved,at eksplodere :-D)
  Wrist rolling - 3sæt
   
  Dejlig runde. Specielt ryg og arme delen. Hvis i ikke har fået set WSM finalen så få det gjort. Det er god underholdning. De repper i sandhed med folks max..
 20. Like
  klausjensen got a reaction from Onkel Troels in Onkel T's muskeleventyr i abeskuret   
  Realiteter har ikke noget at gøre i overvejelser om gadget-køb. 
 21. Like
  klausjensen got a reaction from Onkel Troels in Onkel T's muskeleventyr i abeskuret   
  Realiteter har ikke noget at gøre i overvejelser om gadget-køb. 
 22. Like
  klausjensen got a reaction from don155 in Gode råd om fitness   
  Jeg fik syfilis.
 23. Like
  klausjensen reacted to Gregers TF in Hvormeget vejer stangen i et smith stativ?   
  SÅ kom svaret efter at ventet i åndeløs spænding siden 2004
 24. Like
  klausjensen reacted to salt in Gode råd om fitness   
  Min computer fik en virus af at gå ind på de sider.
 25. Like
  klausjensen reacted to salt in Tidlig midtlivskrise og konkurrenceklatring   
  Her 18 timer efter, er det så ikke ved at være en PR i hvor lang tid du har holdt en log kørende?