QueenPearl

Medlemmer
 • Content count

  1,013
 • Joined

 • Last visited

About QueenPearl

 • Rank
  Medlem

Contact Methods

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Sted
  København
 • Interesser
  BJJ/SW (grappling), funktionel styrketræning, kost/ernæring, personlig udvikling....ja stort set alt der har med kroppen at gøre, og hvor man kan lege med at udforske og presse sine fysiske/psykiske/mentale grænser!

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Træner BJJ/SW på høj konkurrenceplan, og vil gerne blive stærkere.
 1. Onkel T's muskeleventyr i abeskuret

  Tillykke med dit første stævne! Og dejligt at høre du fik en god oplevelse, det er trods alt det vigtigste, ikke mindst i starten. Man lærer rigtig meget af at kæmpe, ikke mindst omkring taktikken. Jeg er enig med dig i at i den situation hvor du førte med en advantage ville det have været bedre at holde guarden lukket og tålmodigheden er en meget god ting, men omvendt så vil jeg ros dig for at du åbnede guarden, der er nemlig "begyndere" (altså både erfarne og uerfarne) som forsøger sig alt alt for længe med en lukket guard som de ikke får brugt til noget. (jeg siger det ikke mindst fordi jeg har selv tabt en 4-5 kampe i starten på ikke at turde åbne guarden...)
 2. Onkel T's muskeleventyr i abeskuret

  Hey! Held og lykke i morgen (selvom jeg egentlig ikke kan ønske dig held og lykke da din første kamp er mod en af vores ) Jeg skulle have været deroppe for at hjælpe til, men når det desværre ikke. Håber du får en fed dag! Varme godt op, og HUSK at trække vejret under kampen... (ps. er snart tilbage på loggen her igen tror jeg)
 3. Den store kampsportstråd

  Erfaring m.v. Capoeira 5år, orange bælte Wing Tsun 2år, 7.eg BJJ 5år, brunt bælte, vist nok +50 kampe og en smule boksning + thai
 4. Kvinder og vægt...aaarrrrrgggghhh

  Når kvinder snakker så meget om vægt som de gør, så kan de oftest også kom med et nogenlunde bud på hvad andre vejer. Og hvis ikke et godt bud, så kan kvinder i hvert fald godt finde ud af at om andre kvinder vejer de der 2kg for meget, uanset hvor meget det nu er.
 5. Kvinder og vægt...aaarrrrrgggghhh

  At du har større lår en mænd der ikke træner siger jo noget om dem og ikke dig
 6. Den store kampsportstråd

  Noget af det der skal tolkes og som er i kontrast til BJJ regler er: - Takedowns, der skal man kontrollere modstanderen i 3sek får at få point. - Fra nederst half-guard til top turle giver ikke sweep point - Man kan akkumulere point ved at f.eks. tage mount igen uden at skulle starte forfra ved at passere - Reversals tæller, dvs. hvis man bridger folk af/over - Og selvfølgelig alt alle benlås inkl. heel hook er tilladt ...og et par andre små finesser som alligevel ændrer gamet.
 7. Den store kampsportstråd

  ADCC regler ligner i høj grad BJJ regler, og dog. Man gør sig meget meget klog i at træne meget specifikt efter ADCC regler når man skal kæmpe ADCC. Størst forskelle er at der ikke gives point i de første 5 minutter (af 10min indledende kampe),og så i hvordan man får point for nedtagninger og sweep. Det er i det hele taget svært at få point, mest fordi i no-gi kan man ikke blive holdt nede på samme måde af sin modstander, og det bliver derfor svært at etablere positionerne længe nok til at få point. Mange af de kampe jeg så gik i overtid (5min ekstra x2 overtid hvis nødvendigt) og endte stadigvæk med ret beskeden pointstilling ift BJJ. For at give et eksempel, så tabt jeg min kamp 0-3 (fandt dog aldrig ud af hvor de 3 point til hende kom fra), men havde det været under BJJ regler ville det nok have været 8-5 til mig eller sådan noget. En anden ting ved reglerne er at det kommer meget an på hvem er kæmper, dommer, og trænere. Det er absolut ikke fair og det giver de mere eller mindre selv udtryk for - sagt til regelgennemgang "If the score is even, we have our own secret system of advantages." ...... Nå det så er sagt så er det jo stadig verdens fedeste stævne. :superman: Det var velorganiseret og ordentlig forhold (sikkerhed var der i hvertfald nok af - de havde vist hyret hele Barcelona's HA'er, og ja, de stod med rygmærke på ved indgangen). Alle dem som er noget som helst indenfor grappling og lidt til dels også MMA er der, så prestige-faktoren og stjernestatus er helt i top (hotellet vrimlede med journalister fra kampsportsblade fra hele verden), og det er et af de få stævner hvor man faktisk får hotel + transport betalt, og så ja, der er præmiepenge. $40K for superfighten og $40K for Absolute (mænd, vi kvinder får betydelig mindre) er jo også en slags penge, og det øger spændingen på en anden måde end det almindelig BJJ VM. :4thumbup: Deres baggrund er som du selv er inde på, ofte BJJ eller brydning. Der er også nogle MMA'er med - desværre ikke så mange denne gang som ellers kunne have været - både Fedor, GSP og andre blev inviteret, men måtte ikke kæmpe pga deres MMA kontrakter. Havde ellers virkelig set frem til at se GSP'en takedowns live.
 8. Den store kampsportstråd

  Jeg kan sige mange kloge ting om ADCC. Hvad vil du vide?
 9. Traet af at leve paa denne maade :(

  Prøv evt. at henvende dig her: http://www.spiseforstyrrelser.dk/script/site/page.asp?artid=40 eller andre lignende steder, jeg kender i hvert fald en som synes det hjælp meget med at være med i sådan en støttegruppe.
 10. Crossfit krydret med BJJ

  Uanset hvad så er det hele ikke væskeophobning, jeg har tjekket grundigt efter... Min konklusion efterhånden er at der gemmer sig en skabs-BB'er bag denne log...det der "rent styrkeprogram med fokus på volumen" er jo bare en god undskyldning for at lave nogle curlz og tage lidt muskelmasse på...
 11. MarianneB - The Discipline of Steel

  :laugh: Men hvem er Gollum?
 12. Jiu Jutsu vs Taekwondo

  Hopper lige ind her, et par afklarende definitioner: Traditionel (selvforsvars) jiu-jitsu (JJ): teknikker baseret på slag, spark, forsvar, og en del gulvteknikker - armlåse, håndledslåse, benlåse, holdepositioner. Oprindeligt også mod bevæbnede mostandere. Dog også karakteriseret ved ingen sparring. Judo: videreudvikling af traditionel jiu-jitsu, og i sin moderne konkurrence form med stor fokus på kast, og ingen slag/spark. Sport jiu-jitsu (SJJ): blandning af karate, judo og jiu-jitsu/BJJ. Slag og spark tilladt dog vist ikke til hovedet. Kendt i sin konkurrenceform, derved også karakteriseret ved sparring. Brasiliansk jiu-jitsu (BJJ): videreudvikling af traditionel jiu-jitsu og judo. Udelukkende kast og gulvteknikker, som dog har sin oprindelig i judo og jiu-jitsu. For at være helt diplomatisk, så har både DBM og Zoater ret, da en del af BJJ teknikker og derved også det der bliver brugt i MMA, har sin oprindelse fra JJ - de andre systemer har videreudviklet på det og sikret en mere realistisk anvendelse ved at inkorporere det i sparring og kamptræning.
 13. Floyd Linis

  Det ser VIRKELIG godt ud!!! :tongue: Ærgeligt du ikke kunne fortsætte, din prioritering kan selvfølgelig godt forstås og er nok den rette i længden Ift til din slut-diætform sidste år, og faktisk også hele diætprocessen, hvilket er du mest tilfreds med?
 14. Conscience - HSF Styrkeløft

  Tillykke med 2. pladsen, det er sgu sejt!
 15. motion vs vægttab

  Jo det gør der vist.