brianboese

Medlemmer
 • Content count

  66
 • Joined

 • Last visited

About brianboese

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 04/29/1936

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Køn
  Mand
 1. Jeg forstår styrkeløfterne

  Sikke meget rør man laver i andedamme, ved at påstå at SL er nemt men tungt. Jeg kan forstår at MOL er et SL sted. VL gemmer sig bag, personlige udfald på min person. Jeg sætte vægtløftning i et dårligt lys. Tag og vågn op. VL bliver hele tiden sat i et dårligt lys. VL er old school, gamle indspiste løfter, lukke miljøer osv. osv. Flere og flere VL klubber bliver til SL klubber. Fordi der er ingen der tør tag bladet fra munden og kalde SL for hvad det er. Jeg er ikke misundelig. Jeg prøver bare at råbe vagt i gevær!!
 2. Jeg forstår styrkeløfterne

  Dit indlæg giver mig en lidt dårlig smag i munden. Jeg skulle måske ikke have været så "grov", men nogle gang behøver man at spørge/sige tingende lige ud. Jeg er glad for et så sagligt indlæg. Jeg har lige et spørgsmål. Savner du ikke VL træning? Du har fuldstændig ret i at VL i DK har store problemer, men det bliver en anden gang.
 3. Jeg forstår styrkeløfterne

  I VL træner man ikke Triceps eller Biceps for at blive en bedre løfter:
 4. Jeg forstår styrkeløfterne

  trash-talk'er gør jeg ikke om styrkeløfter. SL er nok nogle af de stærkeste i verden, men jeg vil ikke kalde det teknik krævende øvelser. I sammenlignet med VL. Jeg prøver bare at sætte op mod hinanden.
 5. Jeg forstår styrkeløfterne

  Det er sandt. En vægtløfter træner ikke muskel volume, for at løft. Han træner styrke og hurtighed.
 6. Jeg forstår styrkeløfterne

  jeg har indrømmet at Sl er stærke, men det kræver ingen teknik? andet end styrke
 7. Jeg forstår styrkeløfterne

  beskriv lige teknikken for bench press? Det gælder da kun om at kunne tonse kilo
 8. Jeg forstår styrkeløfterne

  Hvem gider se ulækker billeder af BB og programmer der gør dig til verdensbedste SL. Et indlæg skal skabe debat og være Kontroversiel. Det er defor jeg skrive mine indlæg. Jeg må have ramt noget ... i tag det meget personligt. En gang imellem skal i jo få en vægt skive over den ømme tå.
 9. Jeg forstår styrkeløfterne

  Næste gang du er til konkurrence så tag lige og løft de 200 kg op i strakt arm, som i stød. Jeg vil mene at en hvilken som helt gut. Ville kunne træne sig op til at udføre det du skriver.......! Jeg tror til gengæld ikke at du vil kunne lære at løfte 200 kg i stød. Det kræver nemlig teknik.
 10. Jeg forstår styrkeløfterne

  okey! hvorfor træner du SL "hvis du gør"
 11. Jeg forstår styrkeløfterne

  Jeg vil gerne provokere SL'er lidt men mit indlæg. Det er jeg klar over. Jeg har fået ideen ved at læse i bogen "The Weightlifting Encyclopedia, A guide to world class performance" af Arthur Drechsler.
 12. Jeg forstår styrkeløfterne

  SL skulle begynde at træne VL
 13. Jeg forstår styrkeløfterne

  Jeg forstår godt hvorfor styrkeløft er så populært. En SL er meget stærk; ”Ingen tvivl om det”. Til gengæld træner man kun 3 muskel grupper; bryst, ryg og ben. Squat bliver ikke trænet dybt nok, fordi man ikke skal helt i bund som hos VL. Bench press bliver bryst, triceps og fronten på skulderen testede. I VL bliver hele overkroppen testede til det extreme, plus man skal have kontrol/balance i kroppen. Dødløft er et regulert løft, mens man i VL gør dødløftet til et hiv fordi man skal gribe stangen til stød eller under stangen til et træk.
 14. HEY HEY er der ikke nogen der ligger inde med nogle serirøse VL programmer. Jeg mangler noget inspiration
 15. Alexei Lesukov.

  Klamt - disse BB'ER - krudt misfoster