vito

Medlemmer
 • Content count

  44
 • Joined

 • Last visited

About vito

 • Rank
  Nyt medlem
 • Birthday 11/09/1988

Profile Information

 • Køn
  Mand
 1. Jeg har lavet en masse opdateringer af web-applikationen de sidste par dage. Fx har jeg lavet en side, hvor man kan se sine progression over tid (se vedhæftede billede). Tjek det endelig ud, send gerne linket videre, og lad mig vide hvis der mangler noget, noget som ikke virker - så retter jeg det asap :-) Linket er som altid: https://chrlundg.shinyapps.io/Visualize-Virtual-Rides/
 2. Det er muligt at tilslutte sin smarttelefon til nogle typer af spinningcykler og pulsbælter, og på den måde at modtage og aflæse diverse data i realtid, som fx effekt, kadence og puls. Jeg går til spinning i FitnessWorld, som bruger cykler fra BODY BIKE. At se dataen i realtid gør spinningtimerne meget sjovere og min motivation stiger markant. Jeg har dog manglet et gratis program, som kan vise effekt- og pulsgraferne på en ordentlig og overskuelig måde efter timerne, da det er utilfredsstillende fx at sammenligne “gennemsnits watt” mellem de forskellige træningspas. Jeg har lavet et webprogram, som kan vise de vigtigste grafer (puls, watt, kadence, fordelinger) og beregninger (fx Strava’s suffer score, weighted watt, og mange flere) på en nem og overskuelig måde. Applikationen er gratis, nem at bruge, minimalistisk og den baserer sig på data fra Strava’s database (så husk at upload jeres data til Strava). Applikationen kan findes her: https://chrlundg.shinyapps.io/Visualize-Virtual-Rides Hvis I har nogle forslag til ændringer eller forbedringer, nye funktionaliteter, bugs eller ris og ros, så send mig endelig en e-mail :-)
 3. Jeg synes, at der er nogle rigtig gode argumenter oppe omkring svømning. Der er flere ting ved sporten, jeg ikke forstår: - Sammenligninger jeg svømning med løb tænker jeg: Den korteste distance i svømning er 50 meter. Dette tager 21.91 sek Den korteste distance i løb er 100 meter. Dette tager 9.69 sek Den længste distance i svøming er 800 meter. Dette tager 7.11 min Den længste distance i løb er 42.2 km. Dette tager 2+ timer. Jeg synes at det er ekstremt at man i en sportsgren kan uddele så mange medaljer på så kort et tidsinterval. - Jeg forstår ikke, hvorfor man har sportsgrene, hvor man ikke må gøre "sit bedste". Brystsvømning for svømning er lidt ligesom kapgang er for løb. Hvorfor gør man det, når der er noget, som er smartere? Det er det, som Antaeus er inde på. Det svarer lidt til at lave en "løb baglæns disciplin", en "løb sidelæns disciplin", et "150 meter løb" (for at forære Usian en medalje til) ovs.
 4. Kessler vs. Ward

  Amen hvor er det godt! Vi SKAL bare se den kamp. Det bliver så sindsygt! Kessler vinder 100%.
 5. Kessler vs. Ward

  Jeg har tjekket hjemmesiden ud. Jeg kan simpelthen ikke finde ud af det. Jeg kan ikke finde nogen kategori, som hedder boksning. Jeg har kunnet finde noget, der minder om det, men der melder den "no results". Kan man først se, at kampen vil blive streamet, når det kommer tættere på.
 6. Kessler vs. Ward

  Jeg er i den sørgelige situation, at jeg ikke ejer et fjernsyn eller VIASAT-kunde, men jeg vil utrolig gerne se boksning på lørdag. Er der nogen, som har erfarringer med at streame live kampe på nettet? Og i så fald, hvor tror I, at man kan se kampen på lørdag? Håber I kan hjælpe Vh Vito
 7. Super six

  Skulle lige til at oprette en tråd om boksning, men så så jeg, at der allerede var nogen, som var kommet mig i forkøbet:o) Jeg skriver egentlig, fordi jeg har en masse sprøgsmål, som jeg håbede at I måske kunne svare på. Jeg synes nemlig at boksning er verdens mest ugennemskuelige sport. Mine spørgsmål er følgende: - Hvordan kan ALLE boksere være verdensmestre? - Hvordan kan ALLE boksere have 25+ sejre, 0 uafgjorte, 0 nederlag? I mit hovede er der et eller andet, der ikke går op, eller også er der en eller anden bokser et eller andet sted som virkelig får nogle tæsk. - Hvor god er Calzaghe i forhold til dem, der er med i Super Six? Efter jeg så ham mod Kessler har jeg set alle hans kampe. Jeg ved det er enormt forræderisk, men jeg synes, at han er den sejeste bokser. Jeg kan godt lide hans stil. - Ville Calzaghe tabe til Kessler, hvis de mødtes igen? - Hvor prestigefyldt er det at vinde OL i boksning? - Hvergang to boksere mødes er de altid ENORMT gode begge to. Findes der en officiel verdensmesterliste? Og i så fald, hvem er verdens bedste lige nu? Det var mange spørgsmål. Håber I kan svare på nogle af dem
 8. Lyngby og omegn

  Hej derude! Til sommer flytter jeg til Lyngby. Jeg vil gerne begynde i en løbeklub. Jeg har søgt på nettet, men har ikke rigtig fundet noget. Er der nogen af jer, der ved, hvad der rører sig? Jeg vil gerne i en løbeklub, hvor der er mange i aldersgruppen 18-35. Niveauet behøves ikke være ekstremt. Mvh Vito
 9. Saltbalance

  Hey MOL'ere! Den sidste halvanden maaned har jeg opholdt mig i Vietnam. Som mange sandsynligvis ved ligger Vietnam langt mod syd, hvilket bevirker at der er ulideligt varmt set med danske briller. Hernede spiller jeg fodbold 2 - 3 gange om ugen af 1 times varrighed. Temperaturen er for det meste mellem 35 og 38 grader, dertil skal det naevnes at vi spiller i solen. Dagene imellem kampene har jeg mere eller mindre intensivt loeb for 'at holde mig igang' - ca 20 minutter/loeb. Nogle gange har jeg haft det enormt daarligt efter traening, men jeg har faaet det til at forsvinde ved at drikke en masse saltvand. Dem jeg er afsted med, siger mit saltindtag er ALT for stort og intet har at goere med min velbefindenhed. Det leder mig frem til spoergsmalet: Er det en placeboeffekt, jeg opnaar ved at indtage saltet? Hvor meget salt har man egentlig brug for paa en dag? Hvor meget vaeske har man brug for? Hvordan tester man, hvorvidt man faar tilstraekkeligt salt og vand? Mine persondata: Jeg vejer ca 82 kg, og er 197 cm hoej. Jeg er vant til at dyrke motion hver dag.
 10. mit håndgribelige bevis

  4 timer for en 20 årig er ikke et vanvittigt projekt. Har hørt om flere der har løbet under 4 uden træning overhovedet. Kunne være super, hvis du følger op dit oplæg her. Jeg tror, du vil løbe mellem 1.35.00 og 1.40.00 på halvmarathon og omkring de 4.00.00 på marathon. Prøv at søg i forskellige blogs herinde på MOL. Ved at der er nogle rigtig dygtige marathonløber, der regelmæssigt skriver hvordan de træner. De bedste marathonløbere løber 1 - 5 % intervaller om ugen. Bare hav i baghovedet: Man bliver god til, hvad man træner.
 11. hopkins vs. calzaghe

  Det er vel HBO, der viser kampen? For hvis det er, så tror jeg, man kan streame den live på nettet. Det er i hvert fald, hvad jeg satser på at gøre. Men vend lige tilbage, hvis nogen finder ud af noget konkret.
 12. TdF 2008

  Selvom det var noget af en ambivanlent fornøjelse sidste år at overvære Tour De France, begynder jeg at glæde mig til dette års udgave. Ville høre jer inde på MOL, hvem I tror der kommer til at gøre det godt i år?
 13. vindermentalitet

  Jeg skriver for tiden opgave om vindermentalitet og sportslig indstilling. Jeg skal skrive noget om vindermentaliteten i Danmark i forhold til andre lande. Har søgt forskellige steder, men har svært ved at finde noget konkret. Er der nogen af jer der ved, hvor man kan finde noget materiale om vindermentaliteten i Danmark? Anti Doping Danmarks arbejde må meget gerne inddrages og behandlingen af dopede atleter. Håber i kan hjælpe!
 14. Hvem er de bedste atleter?

  Den bedste atlet, må vel være det menneske, der er bedst til at udføre de bevægelser, mennesker er "designet" til. ti-kamp i atletik mangler det sociale aspekt, de er ikke de bedste holdspillere. NFL spillere mangler udholdenhed, jeg har i hvert fald svært ved at forstille mig at de der kæmpe mennesker er gode på længere løbe distancer. Det er evolution race er et godt eksempel, på en gren, der kræver en masse forskellige ting, men det mangler det sociale. Kan ikke lige komme på sporten, der giver den bedste atlet.
 15. Behandling af skinnebensbetændelse

  Ved godt du vil hade at høre det, men skinnebensbetændelse er noget, der i høj grad hører din alder til. Jeg havde også rigtig meget skinnebensbetændelse i årene fra 16-18 år. Det virker nu som om, det er ved at gå væk, men hvis mine løbesko er for slidt, så stødabsorberingen er ved at gå væk, bliver jeg skadet igen. Det bedste råd jeg kan give dig er at købe et par ordentlige sko, altså et sted, hvor de tilbyder en løbestilsanalyse. Så vidt jeg husker skrev jeg på et tidspunkt alt hvad jeg havde gjort ned. Kan lige vende tilbage med det, hvis jeg kan finde det.