Gregers TF

Medlemmer
 • Content count

  12,399
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  136

Gregers TF last won the day on September 16

Gregers TF had the most liked content!

About Gregers TF

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 09/12/1969

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Avedøre

Recent Profile Visitors

21,533 profile views
 1. Langt pokker i MOL

  500 gram væk efter 3300kcal Dejligt vejr - lige vel blæsende men alligevel “rigtigt” varm, også i skyggen. For første gang ville jeg køre efter en GPS-rute men med så meget vind, er herlighedsværdien størst når der er medvind hjem. Jeg fandt ikke funktionen for at annulere ruten i cykelcomputeren, så måtte stoppe turen og tænde igen. Det ændrer ikke på at jeg rundede 90km i dag. Jaja... det kører I andre tit men det er altså langt for mig Især på en eftermiddagstur, hvor jeg næsten altid har spist for lidt og nærmest er sulten når jeg kører ud. Benene føltes nogenlunde men jeg var bange for at gå sukkerkold. Især fordi jeg klokkede i geografien - surprise , så turen blev længere end planlagt. Plan B var Ll Skensved-turen men det sted jeg plejer at dreje væk fra Køgevej, var der asfaltarbejde og så glemte jeg det. Plan C var at køre til Køge og dreje mod Høje Taastrup og Roskildevej hjem - fik aldrig spottet skiltet mod Htå I stedet åd jeg en masse modvind ned til Herfølge, hvor jeg drejede ind i landet og derefter fandt medvinden hjem. Jeg måtte stoppe nogle gange for at checke retningen men det lykkedes uden at fumle. Jeg kunne mærke sulten og der ikke er mange carbs på lager, så kørte “forsigtigt” og fik ikke rigtigt udnyttet medvinden temposæssigt. I hvert fald indtil Køgevej, hvor der kommer en gut fra en sidevej der lægger sig på hjul. Det er sådan set OK men jeg kommer altid til at stramme skruen. Efter han har ligget der i et kvarter, kunne jeg ønske at han gik frem og tog en føring. Der bliver rødt og jeg lader farten drive af og han passerer..... for at køre over for rødt. Det ENESTE tidspunkt jeg gider jagte andre, er når de kører over for rødt - så er det lidt sjovt at køre lovligt og alligevel holde snor i dem (barnligt, ved ved det). Ergo, jeg kom hjem med godt tom tank og høj puls, så ville lige rulle af med omvej. Omsider tid til at fornemme og nyde følelsen af vind og sol på huden. Det bliver nok mulighed for et par ture mere i kort/kort men ikke i så godt vejr. Som sådan var turen ikke hård. Men lang (for mig) men det værste var vist, at jeg havde alt for få carbs at rutte med. Må se i morgen om jeg er til noget eller ej.
 2. Langt pokker i MOL

  91,9kg efter 3500kcal Fartleg ER bare ikke ret sjovt uden nogen at lege med. Så går det markant bedre med DDR-intervaller. Selv i dag, hvor stængerne slet ikke lavede de watt på Col de Kalveboderne som det føltes til. Nyere Garmin-computer kan spytte et tal ud, der indikerer dagsformen. Man skal køre et stykke tid med stram kæde før den kan samle data men det plejer at passe med hvordan benene ter sig. Fordi jeg jo synes det er sjovt at se/mærke hvordan kroppen arbejder, har jeg sat det frem på skærmen, så jeg hele tiden kan se hvordan det ændrer sig. DET SKAL VÆK!!!! Mine tal plejer at ligge omkring nul eller lidt over på de gode dage. I dag startede jeg på minus fem og røg ned på minus ni .Det er ikke godt for moralen, når det er så skidt og man hele tiden bliver mindet om det. Jeg har btw aldrig før set det være så negativt. Jeg fik dog med hiv og sving kæmpet mig gennem de 2 x 8x40/20 på 450w eller over. Puls og vejrtrækning kørte OK men benene, som ellers plejer at være min stærke side i den sammenhæng, var uvant pressede. Heldigvis blev det ikke meget værre gennem intervallerne men var bare jævnt tungt allerede fra start. Ligesom Henrik kan jeg godt mærke at det er sidst på sæsonen. Jeg vil ABSOLUT nyde en tur i morgen i lunt vejr - om jeg så skal snøvle rundt i zone 1, så må det være sådan. Det bliver nok sidste “sommerdag” hvor der er lunt uden den store vind, så det skal udnyttes og så pyt med alt andet. Jeg tror det bliver godt at komme lidt væk fra cyklen... få gang i styrketræningen, selvfølgelig med lidt turbotræner, så formen ikke klasker helt sammen. Jeg er ikke engang ærgerlig over ikke at skulle til banecykling i morgen og hvis ikke det er et vink med en vognstang....
 3. Langt pokker i MOL

  Ja, det var alligevel heldigt, nu det var noget der ligner et frontalt sammenstød. Trods “krigen” mellem bilister og cykelryttere, er det også min generelle opfattelse, at vi får mere plads i dag end tidligere. Jeg har dog tilskrevet det min radar, som blinker til bilerne når de nærmer sig. Derudover breder jeg mig lidt mere (fylder nu nok stadig mindre end de fleste andre, efter hvad jeg kan se på de ting folk lægger op på Instagram) men rykker tydeligt til højre når de nærmer sig. Det at jeg signalerer at jeg prøver at vise hensyn TROR jeg også får dem til at give lidt igen. Men så er der kørefejlene som i går eller når de skal ud fra sideveje og først stopper når de har blokeret cykelstien og de klassiske højresving. Men også her oplever jeg færre kritiske episoder end for nogle år tilbage. Måske kampagnerne virker... Styrt på klubture er noget hø. Oftest er vi sgu selv skyld i dem - i hvert fald dem jeg har oplevet i Hvidovre og Amager. Men vi laver jo alle sammen fejl eller har fokus et forkert sted engang i mellem. Det er nok umuligt at undgå. Alligevel var de tit de samme der var nede og ligge så jeg tror det hjælper at være en bangebuks. Sikkert også derfor der næsten aldrig var styrt i Greve Trim, hvor der var større fokus på sikkerhed end i andre cykelklubber (jeg har kørt i).
 4. Langt pokker i MOL

  Et eller andet sted er jeg glad for, at jeg ikke er totalt hysterisk men andre også tænker i de baner. I denne uge bliver det godt vejr og så der det let at blive væk - derefter driller arbejdet og så må jeg se med smittetallene til den tid. 92,1kg efter 3275kcal - i dag forsvandt de sidste chokolade. Det gik hurtigere end jeg havde håbet. Solen fik hurtigt has på tåge og skyer. Alligevel er det ikke RIGTIGT lunt. Jeg fryser i skyggen og det er ikke kvart så hyggeligt, som det ser ud til. Jeg ville køre den fartleg jeg ikke fik kørt i går. Vinden kom fra modsatte retning i forhold til diverse vejrkort. Kystklima? Jeg kørte ind i landet og forventede at vinden ville vende (det er sket før) men det gjorde den ikke. Fik leget lidt, før jeg ville sætte kursen i modvind. Jeg kartede voldsomt rundt i vejene og cykelstien var skiftevis i højre og venstre side, før den forvandt fra vejen. Så vendte jeg om, inden jeg for vild. I starten af Roskildevej fik jeg også trykket lidt watt. Dog ikke SÅ meget, for de er ved at køre klar til ny asfalt, så det var nogle skarpe kanter, hvor der var fræset og de var ikke markeret. Heldigvis er jeg en kujon når der bliver for meget trafik. Jeg skal ligeud i et kryds der skifter til grønt da jeg nærmer mig. Forreste bil drejer til højre.... nummer to holder tilbage og jeg fortsætter selvfølgelig. Damen i den sorte bil i modsatte retning skal til venstre og opfatter den holdende bil som en invitation til at køre og klonk, så får jeg laver en halv kolbøtte henover forskærmen. Heldigvis fik jeg taget næsten al farten af, så udover at cyklen tabte kæden og jeg slog knæet en lille smule, skete der ikke mere. Jo, vi fik en skideballe af en snotboille i en håndværkerbil, over at vi blokerede trafikken. Jeg tror sgu bare jeg snupper lidt DDR-intervaller på diget, næste gang jeg skal ud - men lige så meget pga vejret. Men sjovt nok... jeg har ellers ikke oplevet nogle nærved-situationer i lang, lang tid. Jo i dag og så to gange på Amagerrunden forleden. En der skal ud fra en sidevej som holde stille men så sætter i gang, så jeg må bremse hårdt for ikke at køre ind i siden og så ligesom i dag et kryds, der skifter til grønt da jeg nærmer mig. Forreste bil drejer bare til højre og den var også lige oppe over.
 5. Langt pokker i MOL

  Chokoladeorgie i går men ikke SÅ meget mad. Endte på 4200kcal og vejede 91,9kg her til morgen. Køligt og gråt men sol og varme efter kl 13-14. Der ville ud og køre lidt fartleg. Solen havde dog kvaler med at brænde tågen af, så til sidst ville jeg trille lidt på tricyklen. Skulle bare i LIDL først. Da jeg kom ud derfra var der huller med blå himmel, så jeg ville alligevel køre lidt intervaller. Det var dog så sent at det nok var smartere på diget.... måske. Da jeg kom ud var jeg ikke engang nået de 500 meter til Vestvolden, før jeg konstaterede at jeg kørte som en pose lort. I stedet 22km bycykligng i zone 2 med pres på broerne over motorvej og jernbane. Prøver igen i morgen uden at lade vejret bestemme for meget. ... Banecyklingen kører nu både tirsdag og onsdag. Jeg er dog meget i tvivl om det er smart, som smittetallet er. Tirsdag mht at drikke kaffe i det lille værksted og onsdag med at sidde på hjul af folk der trækker vejret heftigt. Jeg ville næsten (også kun næsten) ønske at der blev lukket ned, så beslutningen blev taget for mig.
 6. Langt pokker i MOL

  91,8kg efter 4400kcal... Der bliver snacket peanuts og chokolade fra gaven men jeg har stadig nogenlunde styr på mængderne. Godt gang i underboens fest da jeg kom hjem. Jeg skulle lige “væskes op” Men så blev det til en halv times styrketræning af lægge og overkrop. Uff - det var tydeligt, at det var længe siden sidst. Det var næsten som at starte helt forfra. ... ingen træning i efterfølgende... Musikken fadede stille og roligt ud og folk opdagede at de ikke behøvede råbe for at kommunikere. Allerede lidt før midnat forsvandt den helt og en time senere stod de og tog afsked ude på svalegangen. Hendes studiegruppe fester noget mere civiliseret end dem hun plejer at have på besøg. Det i går kan på ingen måde genere. Apple generer til gengæld. Vores DSB-iPads var så gamle, at de ikke ville kunne køre næste opdatering af BaneDanmarks “sikkerheds-app” og jeg har derfor fået en ny. Kunne ikke lige huske koden til mit apple-ID og tænke at at det nok var sædvanlig procedure, som når man ellers glemmer en kode. Jeg har nok selv været en klovn og ikke læst alt med småt mens jeg nørklede med det, for snakken gik ivrigt i pauselokalet og jeg prøvede at multitaske. Nå, men jeg fik en 6-cifret kode på SMS for at bekræfte at det var mig, der gerne ville hjælpes. Derefter også en 6-cifret kode på mail. Altså koder på BÅDE den telefon OG mail der hører til Apple-ID´et. Alligevel er der karenstid, så den bliver først nulstillet 1/10 kl 12:23 - der er sgu lang tid til! Hjemme i skrivebordsskuffen fandt jeg så koden men den har de deaktiveret. At vente i næsten to uger......
 7. Langt pokker i MOL

  Hæhæ.. men du er mindre tyk, så mon ikke du giver mig baghjul alligevel Men bortset fra det, så er det lidt vildt som formen er blevet bedre. Jeg skal vel næsten være glad for at jeg flækkede menisken forrige vinter, så jeg kom væk fra klubtræning og også at der var corona-lukket i foråret. Det funker tilsynelandende langt bedre, når jeg selv styrer min træning - selvom der hverken er hoved elle hale i det. 91,7kg efter 3600kcal. Planen var en zone2-tur med lidt spurter men tiden rendte fra mig, så jeg måtte holde kæden stram. Fik spurtet alligevel men nu er jeg også mør i stængerne. Straks jeg kom hjem fik jeg taget to sæt skateboard-squats og et sæt bulgarsk splitsquat. Måske fortsætter jeg med lidt mere styrketræning, når jeg er kommet hjem fra arbejde. Min underbo har lagt en seddel i postkassen om at hun holder fest. Hvis der alligevel er larm, så er der sgu ingen der lægger mærke til at jeg også rumsterer lidt rundt. I hvert fald nuldag i morgen, da jeg forventer at få sovet alt for lidt og skal møde “tidligt”
 8. Langt pokker i MOL

  Kurverne her og nu ASAP på arbejde
 9. Langt pokker i MOL

  Vægten viste 91,1kg efter et kig i spejlet have jeg gættet på små 93... Ud på cyklen - jeg træk den lige for at få den værste morgenkulde væk. Planen var Amagerrunden med lidt vo2max på diget. fik kørte 2 x3/2 på udturen - medvind og ikke plads til mere. Jeg havde vanvittigt hul til stængerne, så det gik hurtigt tons i den. På hjemturen tømte jeg tanken og fik hevet 362w henover diget - klart PR. De 278 snitwatt da jeg var hjemme er sgu OK på en rute med sløve lyskryds, slingrebomme osv. Min computer har også hævet min FTP med ca 15w og jeg har vist aldrig set så mange PRs på en gang. Og så brokker fok sig over 2020
 10. Langt pokker i MOL

  Det vil jeg gøre - skal lige have den nye “klods” i hus først. Jeg fik ikke cyklet i dag. Jeg var tidligt oppe og kunne ikke finde energi. Jeg er sikkert også sløv efter tre dage med meget bilkørsel og eftersom jeg har spist meget anderledes end jeg plejer plejer herhjemme. Har btw fået et lille kilo chokolade i fødselsdagsgave. Af min mor, som jeg eller ikke har hørt fra i et halv år. Min Kitchen Safe er en sand ven når jeg har sådan noget i huset. Men dejligt at høre fra hende igen.
 11. Langt pokker i MOL

  Jaaaa, det er SÅ dejligt På vej ril Ry (v Silkeborg) gik vejen til Børkop Cykler for at købe en ventilforlænger. Fik spurgt om man kunne spurte på en Stagesbike.... Det kunne jeg da bare prøve. Så de satte klikpedaler på den og koblede den på Zwift og jeg trak i cykelskoene og nu er jeg 23K fattigere. Der afventes dog levering, da deres første sending blev revet væk. Herefter op og køre. Det blev ikke mange km (vist 48) men jeg kom op til Himmelbjerget og fik kørt op af serpentinervejene i Laven og holdt en masse hyggepauser for at nyde naturen. Det var en ren turist-tur men vældigt hyggeligt og hold op, der er dejligt. Det “sjove” er, at jeg følte mig meget mere hjemme, end når jeg er derhjemme. Både på vejene, hvor jeg ikke følte mig lost, når jeg ramte en forkert sidevej og endte et andet sted end planlagt og så passer jeg bedre ind mentalt. Fik knevret med alle mulige mennesker og det sker BARE ikke på Djævleøen. Mødte en ældre mand i elkørestol modkørende på en cykelsti. Han hilser/vinker helt umotivet. Det samme med en hundelufter og en anden tilfældig. Næsten alle cykelryttere - og der var mange - gav også lige et vink når vi passerede hinanden. Total landsby-hygge. Det kunne jeg godt vænne mig til. Jeg er vist ret fejlplaceret som bybo
 12. Langt pokker i MOL

  91,1 mandag morgen. Det gode vejr flyttede sig og har lagt sig på mine fridage, så jeg er dampet til Jylland med cyklen. Det logistiske er kikset lidt. Ligesom da jeg kørte holdløb med kollegerne, har jeg glemt min pose til trøjelommen med reserveslanger, penge, ID-kort mm. Det jeg har i sadeltasken er pumpe, patroner, dækjern - altså de hårde ting, jeg ikke vil have i ryggen hvis jeg ryger på røven. Dagens tur blev meget afkortet, idet jeg først skulle have fat i en slange og selvklæbende lapper. Jeg fik kørt en lille time omkring Gørding, hvor ex´en bor. Så benene er forhåbentlig løsnet op til i morgen. Da jeg klargjorde cyklen derhjemme, opdagede jeg en flænge i dækket, hvor jeg kunne se slangen igennem, så måtte tage et dæk af tricyklen og lægge på, før jeg kørte. Og har fået min DSB-iPad med i stedet for min egen. Så lidt noget rod. Inden jeg kører til Silkeborg i morgen, skal jeg finde en cykelhandler og have en ventilforlænger - jeg er ikke 100% sikker på at jeg kan pumpe slangen uden og slangerne der sidder i cyklen kan kun efterpumpes, når der er tryk i og ventilen stikker lidt længere ud, end når slangen er luftløs. ... Efter jeg kørte antrit sidste gang, synes at baghjulet var blevet småekset. iDet fik jeg konstaterer i morges desværre ER rigtigt og forhjulet havde i forvejen givet sig lidt. Men OK, der er vel efterhånden også halvgamle og inde i baghjulet ligger der noget og rasler rundt. De har kørt med over 100kg incl cykel og har trods alt taget en del tæsk i form af spurter, så mon ikke jeg skal overveje ter nyt hjulsæt? Om det så bliver til foråret ved jeg ikke rigtigt, for jeg havde egentlig for 23.000kr nyt legetøj på tegnebordet - en Stagesbike SB20. Dog kun hvis jeg kan køre stående starter på den men det kan vist prøves i Pulsure-dk´s lokaler.
 13. Langt pokker i MOL

  Vægten 200g ned efter 3600kcal Trætte ben og pinligt nok også ømme lægge efter spurterne i går. Overvejede kraftigt 2 x 20min på turboen og måske lidt styrketræning men det bliver faktisk helt pænt vejr i næste uge, så for at komme så lidt slidt ind til det som muligt, så holder jeg nuldag i dag og i morgen. Så skulle jeg gerne kunne udnytte alle de sidste dage med lunt vej, før det er slut. Har dog lavet 2 x 10 skateboardsquats men uden vægte. Bliver interessant på arbejde i morgen - der er i hvert fald godt kog i vores interne Facebook-gruppe. Kort før kontorfolkene gik til weekend i fredags, svang politbureauet i Telegade sablen og fritstillede det meste at vores lokale ledelse på Hovedbanen, uden at melde andet ud end at vi ikke behøvede starte rygter, idet der nok ville blive meldt noget ud i næste uge...... Ikke hamstre - der er masser af toiletpapir
 14. Langt pokker i MOL

  Der er dejligt. Vejene er sjove og omgivelserne er så flotte, at selv jeg lægger mærke til det. Desværre er alle udsigter enige om, at der skal trække regn henover Jylland, så det bliver ikke til noget. I princippet kunne jeg godt køre i regn men jeg gider ikke betale 2 x broafgift og en tankfuld benzin, for at få en snavset cykel ind i bilen og selv sidde gennemblødt. Djævleøen holder tørt, så om jeg så smutter op til Hillerød og hævner den tur jeg havde deroppe med slidte stænger... Eller måske trækker ud til Strandvejen og ser hvad der er til, når der kan trædes jævnt. Håber nok mest at kollegaens kone giver ham lov at køre, så der er nogen at køre med. Jeg kørte den korte i dag. Mest i z2 og så 4 spurter. Jeg tabte sutten i går. 4375kcal og fortjente 91,7kg i dag. Noget er forhåbentlig væske i lårene. De føltes store og var også ømme i morges. Jeg plejer at snolde med vindruer el lign til Huset på Christianshavn men må nok springe over i dag
 15. Tinapigens log!

  God tur på lørdag - jeg håber vejret er med jer. Jeg var lige inde på hjemmesiden og se ruten. Uhadada, det var pinligt! Den er helt anderledes end jeg havde forstillet mig. Men OK, jeg har vist heller aldrig pralet af at være skarp i hverken “vandløb” eller Jyllands geografi. Men stadig