Gregers TF

Medlemmer
 • Content count

  12,602
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  153

Gregers TF last won the day on February 13

Gregers TF had the most liked content!

About Gregers TF

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 09/12/1969

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Avedøre

Recent Profile Visitors

23,076 profile views
 1. Langt pokker i MOL

  Hrm... det er ER nu stadig lidt irriterende men værre er det selvfølgeligheller ikke. En fordel er også, at de to par vinterbibs som jeg ikke kunne rigtigt kunne få lårene ned i, dem kan jeg passe nu. Dem jeg kørte i i dag er dog stadig ikke helt gode men til kortere ture går det an. 88,9kg efter 3150kcal. Jeg havde aftalt at køre med kollegaen kl 12 men han rykkede til 14:30. Fint, så så var solen fremme og jeg nåede i storskralden med månedens plastik-høst og eftersom kommunen lige havde tømt af, så der var ledige bure, så fik jeg også pap, kasserede dæk, kæder, opladere osv derned. De sædvanlige 47,7 km med sådan rundt regnet 50w under hvad vi kørte med efter sommeren sidste år. Alligevel føltes det ikke som en badetur men jeg er også stadig helt off i lårene. Den vanlige bakkespurt var også top fesen. Det er forhåbentlig bare en fase der skal overståes. På et tidspunkt lærer kroppen vel at arbejde uden helt så meget fedtlag. Men det er godt nok demotiverende - især fordi det er kommet så hurtigt at jeg mentalt slet ikke kan følge med ned i tempo
 2. Langt pokker i MOL

  Nej, der skal desværre mere til og ikke kun fordi jeg kom til at have lidt for velsmagende mad i huset i går, så jeg er over 89 igen. I øvrigt bekymrende, at jeg nu har 15 dages ferie (afbrudt af to arbejdsdage i midten) for det er når jeg har fri, det er svært at holde igen. Det er stadig “noget” at tage af, og især den måde min krop rokerer rundt på fedtdepoterne. Lige når jeg har et vægttab, så forsvinder fedtet så fint fra maven. Efter nogle dage, så sætter noget af det sig igen på vommen mens det forsvinder fra lemmerne. Det er faktisk meget irriterende at jeg fungerer sådan men det har været sådan så længe jeg kan huske tilbage. Men helt forgæves er det ikke, for bæltet rammer et hul længere inde end før Ellers rumsterer det lidt i hovedet, nu da fællestræning med HvidovreCK igen er åbnet op. Noget af mig vil meget gerne. Omvendt virker det tudetosset, når man kan forvente at smitten vil stige kraftigt. Fint at man åbner for at ungerne kan træne sammen inden de bliver totalt bims i hovedet men vi gamle kan sgu godt undvære nogle uger endnu. Hvis man absolut skal åbne til at vist smitteniveau, så kunne man f. eks. have åbnet for restauranter (måske med max 2 genstande, så der ikke går alkoholtosserier i det - jeg så jo hvordan det gik til vores cykelkollega-julefrokost for dem der drak “rigeligt”) eller noget tilsvarende. Jeg tror jeg holder mig til kollegaen, da deres husstand heller ikke ser så mange og forhåbentlig varer det kun nogle måneder mere - hvis der ikke kommer flere sjove mutationer, altså. Ugens lille musik har jeg mest gemt, fordi det er det eneste sted jeg har set det instrument der spilles på og ikke kendte til det før. Det har en ret munter lyd og det er jo altid godt i disse tider.
 3. Langt pokker i MOL

  88,2kg - MyFitnessPal er en evighed om at opdatere i skyen, så nu jeg sidde med min DSB-iPad kan jeg ikke se hvad jeg tastede ind i morges, af det jeg spiste i går. Men jeg ligger nok lidt over 3000kcal. Jeg fik kørt lidt på Zwift 25 minutter skiftevis z 2 og 3 og en enkelt “spurt” på 45sek. Herefter to sæt mave og to sæt kropshævninger. 2 x 12. Det er nogle år siden jeg sidst har kunnet det - der er de manglende 5kg uden tvivl en fordel. I morgen skal jeg møde allerede kl 10, så det bliver det en nuldag igen. Det er fint. Min kollega har spurgt om vi skal køre mandag men nu ser vi - det bliver vist ikke så varmt som han regnede med, da han spurgte.
 4. Langt pokker i MOL

  88,5kg efter 3300kcal. Jeg spiste flere gange i nat. Jeg sov sjældent elendigt og var hamrende sulten hele tiden. Pga tandlægens borearbejde i morgen (og det gør jeg altså ikke uden bedøvelse ) får jeg ikke trænet, så jeg var tidligt oppe i dag så jeg kunne nå at køre. Det skulle være koldere end i går, så jeg kunne bruge noget andet tøj. Da jeg er i tøjet og checker DMI en sidste gang, er temperaturen steget mystisk meget, så nu er det VARMERE end i går. At skifte tøj og komme ud. Benene var helt væk - det her udecykling skal jeg lige vænne mig til. Jeg tog en lidt kortere tur, da det egentlig slet ikke var sjovt at være så hærget. Alligevel lidt imponerede at cykelcomputeren kan vurdere at jeg slet ikke er gearet til det her, for på belastningsviseren, ligger jeg helt - som i HELT - oppe i toppen af skalaen. Men reelt, altså på tal, har jeg sådan set ikke lavet ret meget. Og hverken styrketræning eller Zwiftturene, går over Garmin. Bagefter alligevel en smule benstyrk (for at holde gryden simrende) som supplement til det overkropstræning jeg lavede i går aftes. Pulskurven laver nogle underlige dyk i sidste del...
 5. Langt pokker i MOL

  88,4kg efter 2800kcal. Op ved vækkeur igen, så jeg kunne nå på cyklen før arbejde. Stort set samme rute som i går men rundstrækningen kørt mod uret. Generelt lidt bedre trods venstresvingene. Dog en lang lortebakke hvor jeg lå og kørte sweet spot-FTP og alligevel kun med 25-26 i timen. Det er svinsk demoraliserende. Jeg skal møde halvtidligt i morgen, som vanligt før en fridag, så det bliver sikkert en nuldag.
 6. Langt pokker i MOL

  88,6kg efter 3300kcal Jeg fik trillet en tur på vintergeden. “Trillet” er absolut kodeordet, for benene er bare helt off. Jeg er spændt, og også lidt bekymret, på om det bliver bedre når vægten ikke længere falder. Jeg er ret træt at “ruten” med lange stykker på Gl Køge Landevej og en halv million rundkørsler. Det bliver nok aldrig rigtig godt på disse kanter men det er i hvert fald projektet, så længe stængerne ikke er til at præstere de store ting, at prøve at finde en bedre standarttur. I dag var OK til en “tur” men alle byskiltene stod efter sving eller ellers kluntet i forhold til at spurte til dem, så det var ikke “det” jeg ledte efter. .... * Jeg drømte at jeg gik med nogle andre og bygede et stakit. Det var rødt og stod midt i ingenting og gav ikke meget mening. Der lander en kæmpe spyflue på min finger. Jeg prøver at vifte den væk men den klamrer sig fast. Jeg får sagt at den må være nyudklækket, da den er helt blød (det giver heller ingen mening). Jeg vågner ved at min arm flagrer rundt. Da jeg er kommet tilbage til virkeligheden sidder der 2x3cm edderkop, af den kortbenede lådne slags, på væggen lige ud for mig. Gad vide om det er den der har trampet rundt på mig? Dette skete desværre en times tid før vækkeuret skulle ringe og jeg faldt aldrig for alvor i søvn igen og var vågen da vækkeuret ringede. Jeg var naturligvis dum nok til at trykke “snooze” alloigevel
 7. Langt pokker i MOL

  88,8kg - det er yderst tilfredsstillende efter: 1 friweekend 2 jeg har været hos ex’en Jeg var faktisk et stort fjols i går, for jeg kom til at lave en smule styrk af benene. Ikke ret meget, så jeg kan umiddelbart ikke mærke noget men de skulle jo have ro. Jeg har dog ikke brugt dem her til formiddag. Jeg har ellers den bedste vagt i turnus, hvor jeg først skal møde 14:03 og der er god til at cykle i. Det var lovet at det ville være pi... koldt pga pålandsvind men det er ikke så slemt. Havde jeg vidst det, så havde jeg dovnet den i går og kørt i dag. Men pyt, sommeren venter forude. I stedet har jeg trænet overkrop og har haft tid til de øvelser jeg ellers ofte snitter væk, hvis jeg mangler tid. Tilføjet: Herinde på Hovedbanens ækle trapper kan jeg nu godt mærke at lårene er til at lukke op og sk.... i.
 8. Langt pokker i MOL

  Lørdag formiddag trillede jeg til Gørding for at besøge ex´en. Den ene af ungerne skulle tilbage til sin biologiske far, så hende hældte jeg af på Ringsted station på vejen hjem. Jeg kørte allerede derovrefra kl 13. Nøøøøøj, de havde godt vejr Men selv i Ringsted viste bilens termometer 12 grader og det kriblede vanvittigt for at komme ud på en rigtig cykel. Da jeg kom hjem til Avedøre var det koldt og inden jeg fik pakket ud og fik en skyller, så ville temperaturen komme ned på 2 grader på hjemvejen. I sig selv ikke uudholdeligt men når man kom fra 12 grader mindre end to timer forinden.....niks!!! Jeg fandt en gruppekørsel på Zwift. Ikke et løb men ej heller super reguleret. Den var sat til at ligge på 200-250w og det var OK for noget der burde være en hviledag - jeg var stadig træt i stængerne. Jeg fik dog rodet mig ind i en gruppe så jeg lå en del højere og lod mig falde tilbage til en gruppe der passede bedre. Mod slut gik farten op og der skulle givetvis spurtes til sidst, så jeg ville på stor klinge og smed kæden af. Egentlig fint, at jeg ikke fik rodet mig ud i mere. Også fint at prøve men jeg foretrækker så absolut, når tingene er sat i system. 50 minutter i alt.
 9. Langt pokker i MOL

  RIP Prince Markie Dee
 10. Langt pokker i MOL

  Jeg orkede ikke at køre. Men så begyndte nogen at feste og så kunne jeg lige så godt også larme - HVIS turbo’en altså gør det. Det blev til 4 x 2,5 minut på vo2max. Fuldstændigt drænet for noget der minder om overskud. Jeg kunne nok have hevet mig gennem et par mere men hvis jeg skal nå at blive “hel” henover weekenden, så skulle jeg nok lade være at fylde mere på.
 11. Got legs?

  Forventnings glæde er også hurtigt brændt af. Det er kun sådan RIGTIGT ekstra-lækkert at køre på sommerlågen de første gange. Så er det blevet standarten.
 12. Langt pokker i MOL

  89,3kg efter 3175kcal ...er lidt opgivende på forhånd, da jeg skal til ex´en i weekenden og det ender altid i ædeorgie. Nå, men kollegaens vægttab er også gået lidt i stå (dog ikke så meget), så jeg har ikke tabt endnu. Ballerne er kun moderat ømme og lår-DOMS er også i den moderate ende. Ingen tvivl om at det er den frekvente træning der holder DOMSen i skak. En lille hurtig omgang før arbejde: Kropshævninger: 10, 10, 6 Tåhævninger på et ben: 2 sæt med 25kg Tåhævninger på begge ben: 100 Dips: 2 sæt Er jeg ekstremt målrettet, kan jeg nå en bette triller efter fyraften men før jeg har tid i vaskekælderen. Ellers begynder en nul-weekend allerede nu
 13. Langt pokker i MOL

  Jeg glemte at lukke i går, da jeg luftede ud af træning. Det var en kølig lejlighed at komme hjem til. Jeg er også totalt kvast i benene, da jeg ikke fik spist før efter et par timer. Det er fint at være presset på tiden men jeg skal lige løsne tidsskemaet lidt 89,2kg efter 3200kcal - spejlet antydede at jeg var tæt på 88, så det var egentlig lidt skuffende. Jeg fandt en træning som jeg hele tiden har tænkt var meeega led. Jeg kyllingede ud halvvejs og havde heller ikke regnet med at kunne fuldføre den og slet ikke i dag med så off ben. Men vældig træningstændt og havde lidt tid, nu turen ikke blev kørt til ende, så lidt styrk Tåhævninger på et ben: 2 sæt ss Benopvarmning Bulgarsk split squat: 3 x 10 x 35 Skateboardsquat: 2 x 8 x 50 - det gik til gengæld fint
 14. Langt pokker i MOL

  88,6kg efter 3125kcal. Man skal aldrig skrive at man har styr på tingene, for kosten skred en del i går før sengetid. Og jeg kom også til at spise, da jeg var vågen det sædvanlige kvarter - det er ellers en af de unoder, jeg har har fået luget ud. Nå men jeg blev vækket alt for tidligt og faldt i søvn igen, så jeg kom først op lidt i 10 Jeg har ligget for længe og hygget mig i “komfortzonen” på Zwift og nu er det på tide at få noget ubehagelig puls på igen. Jeg fandt min hjemmestrikkede vo2max-træning som jeg kun har fuldført, når FTPen har været sat lavt. Nu hvor den ikke er og det også var længe siden sidst, faldt jeg noget igennem men det var jeg forberedt på. Fik klippe-klistret lidt og kørt mig ud på kvalmegrænsen. Bagefter: 3 sæt kropshævninger ss 2 sæt tåhævninger på et ben 3 sæt bænkpres
 15. Langt pokker i MOL

  I går 88,5kg efter 2800kcal I dag 88,4kg efter 3250kcal. Dermed nåede jeg målet for vægten, når vi går til sommertid. Jeg tænker at jeg nok bare fortsætter uændret og ser hvor jeg ender når vi skifter tid. De fleste ændringer er så lette at leve med, at jeg lige så godt kan fortsætte. Eneste ting jeg savner og planlægger at gå tilbage til, er LIDLs lækre snaskede tebirkes. Når det en en gang igen er OK at sjathandle hver dag, så vil jeg nok igen “fejre” mine fridage med sådan et. Dagen begyndte med en tur til tandlægen. Røntgen viste at en amalgamfyldning har tabt en flig og det kunne også mærkes da hun prikkede på tanden. Så kan jeg glæde mig til næste uge, hvor den skal skiftes Ud på eftermiddagen fik jeg trillet en halv time på grænsen mellem zone 2 og 3. Jeg må modvilligt indrømme, at sneen har været meget hyggelig. Jeg “bryds” mig dog stadig ikke om kulde, så håber at vinteren nu synger på sidste vers. Det bliver nogenlunde lunt i weekenden. Men lidt længere sydpå vil man kunne køre i korte rør. Jeg er da slet ikke misundelig.