Gregers TF

Medlemmer
 • Content count

  9,790
 • Joined

 • Last visited

About Gregers TF

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 09/12/1969

Profile Information

 • Køn Mand
 • Sted Avedøre

Recent Profile Visitors

2,758 profile views
 1. Langt pokker i MOL

  I går en tiltrængt hviledag - jeg blev sgu øm i quads af Fiskers træning. Tænker at give Hvidovres licenshold en chance, da det umiddelbart virker til at træningen ikke kun er sub-AT i år men lokker én i hegnet. Og så længe jeg ikke er frosset ude.... I dag kiksede det dog. Dels fik jeg kun drukket 1/2 l. sodavand og 3 små plastikkrus kaffe indtil 16:20 da jeg var hjemme. Dels havde jeg gået og især stået konstant fra 11:35 og det er jeg ikke vant til. Ergo var jeg helt off i stængerne. Jeg prøvede st spise lidt og drikke en masse og så få indhentet noget manglende nattesøvn. Desværre kører der alt for meget rundt i knolden, til at jeg kan sove for tiden. Så jeg har bare roteret under dynen og ellers tåget rundt. Håber på en tør skoledag i morgen uden vi skal hoppe rundt på togene.
 2. Biologi opgave, kredsløbet i hvile og arbejde

  Figur 1 og 2 ???
 3. Langt pokker i MOL

  I går var jeg til tandlæge med noget jeg troede var et hul. Så viser det sig at jeg er alt for voldelig mod mit tandkød, som har trukket sig tilbage. Pis og lort. Ny tandbørste med tryk-indikator. Inden, var jeg til den halvårlige lungefunktionsundersøgelse. Den "dumme" KOL-indikator er faldet endnu 1 point. Omvendt var lungefunktion og pustekraft blevet bedre. Den stakkels læge aner ikke hvad der er fat. Først var hun inde på kortvarigt at øge dosis af Giona. Efter at have tænkt ville hun så halvere den. Men endte på at jeg fungerer med det nuværende og ikke ville risikere trænings-mismod ved at pille ved dosis og risikere samme bøvl som sidst vi eksperimenterede. I dag har jeg købt ny dyne og hovedpude. De gamle var virkelig gamle og lusede og burde have været skiftet for mange år siden. I dag har jeg ligget på knæ og tigget og bedt om at komme tilbage til S-tog. Himmel og hav er sat i bevægelse for at finde ud af om det kan lade sig gøre - det skal givetvis op og vende højt oppe i systemet, så forventer ikke svar lige med det samme. Til aften blev der kørt Heino-cup så fremmødet i cykelklubberne har ikke været stort. Så jeg kørte med Hvidovres licenshold. Socialt fungerer det egentlig ret fint. Intervallerne var præget af stor styrkeforskel fordi vi var ret få. Jeg var stadig busted i stængerne fra søndagsturen sammenholdt med ussel restitution pga de to nattevagter og dehydrering. Men fik slæbt mig med rundt de 91km. Når de andre skyder en spurt af i enden af et fællesinterval er jeg prisgivet - der er jeg skamstegt og har stort set intet at rykke med Til gengæld går det fornuftigt når spurterne køres uden optakt. Dog er jeg bange for at overtræde de uskrevne regler, så tør ikke starte oppe foran og så ligge og køre med deroppe, nu jeg ellers ikke kan bidrage med noget i noget andre sammenhænge. Det er bare lidt trist at pløje op gennem rækkerne, når man ellers ville kunne få få lidt helt reelle tæv - det havde været liiiidt sjovere. Men det er jo det sædvanlige bøvl.
 4. Onkel Troels

  Onkel Troels løbelog... Den havde jeg så ikke set komme men MOL er blevet voksent og følsomt med nye prioriteringer, så jo en ganske naturlig udvikling. Håber du finder tid at logge lidt igen.
 5. Langt pokker i MOL

  Uff, jeg havde nattevagt i nat. Det bliver jeg altså aldrig fan af. Jeg var hjemme ved 7-tiden, skulle lige falde til ro og fik så en morfar på en lille halv time + snooze, inden jeg gik i bad og trak i Hvidovres cykelkluns. 135 dejlige km. Jojo, der var en fed tur, hvor kun en enkelt faldt lidt igennem tempomæssigt men hun opgav så efter 100km og så kom der fart på igen. Et par stykker der, som mig, ligger og roder mellem motion og licens sørgede for at holde farten nogenlunde oppe, desværre var de ikke til at drive væk fra fronten, så tempoet var ikke så højt som hvis vi andre der kunne have bidraget også havde fået mere lov at byde ind. Ca 35 snitwatt og 20np lavere end på mine søndags-soloture, så er egentlig ikke synderligt hærget. Nu vil jeg gerne snart sove, da jeg har en nattevagt :puke: mere.
 6. RIP John Berry

 7. Langt pokker i MOL

  LOLSOVS, jeg var vist træt og forvirret da jeg vågnede. Måske fordi klokken var 10:51, før jeg fik øjne. Jeg panikkede i hvert fald i bad og i træningskludene og satte kursen mod FW - stadig uden at have fået hverken vådt eller tørt - dvs heller ingen morgenkaffe. Jeg fik dog købt en liter kakaomælk og et skagenshorn som jeg slugte, checkede ind og begyndte en let reduceret fullbody, da det så småt nærmede sig at jeg skulle på arbejde. Kroppen var træg og alle vægtene pisse tunge - var nede på 80kg i squatterne og først mod enden begyndte de at blive medgørlige. Kropshævninger var 10, 6fail. Ikke noget succes men stadig fedt og egentlig ret hyggeligt med 3 x styrketræning på en uge. Hurtigt ind om Tøfex og købe skyr og tilbage i bag og i DSB-kludene. Nu på vej på arbejde, hvor jeg skal køre med passagerer i 2 x 10 minutter. Ellers går hele dagen med at rangere, vaske og tanke.
 8. Tinapigens log!

  3x12 chins
 9. Langt pokker i MOL

  Jeg har ikke fået lavet en skid. Vores elektroniske værktøj skulle opdateres og gik i ventesløjfe. Jeg tog så i FW i håb om at den var kommet på ret køl da jeg kom hjem men det virker stadig ikke. Kæft, hvor irriterende... Hader opdateringer, det er bare SÅ tit programmerne går i lort og lagkage bagefter. Heldigvis en fin træning og satser på at få lidt god DOMS hist og pist. Jeg skånede dog stængerne og pillede en smule vægt og et sæt af squatten. Nuldag i morgen og så må jeg se på vejret om jeg triller hjem til cyklen torsdag eller fredag.
 10. Langt pokker i MOL

  Så må du ud og male på vejen, det er thors bakke fæl nok til ;-) ... Men hvis vejrudsigten holder, så regner turen desværre væk. Det er ikke helt let at følge med vejrudsigterne - ikke hvis man udelukkende bruger byvejr / yr.no i hvert fald. Synes tidspunktet for nedbør flytter sig hele tiden. Jeg skulle nok have haft cyklen med alligevel hvis jeg skal cykle andre dage end fredag men nu ser vi.... Jeg kan i øvrigt ikke anbefale at man har kattelem i sin havedør i soveværelset. Det har hun, hende jeg passer hus og kat for og jeg bliver vækket når naboens kat går ind - eller i bedste fald prøver på det. Men ellers er det op og fange kræet, inden den rydder madskålen. Alligevel har jeg i nat sovet det bedste og længste i mange uger. Nu vil jeg slappe af en times tid og så gå ombord i sikkerhedsinstrukser mm. Jeg er vist nået så langt, at det er slut med at spørge kørelæreren om lokale rangerhastigheder og radio- og rangerkanaler på de enkelte stationer. Har man ikke max klæbehjerne, så laver de fleste nogle små sedler til lommen i stedet og det må jeg vist også få gjort. Mon ikke jeg smutter i FW når jeg trænger til en pause.
 11. Spock 2016

  Puha, du er sgu hårdt ramt :-( Hels og lykke med det - husk nu at gå langsomt frem og respektér kroppens signaler.
 12. Langt pokker i MOL

  98km med Hvidovre motion. Måsen min er ikke helt konditioneret til lange ture og var ikke kommet sig ovenpå i forgårs, så den var ikke happy. Min lår ikke direkte hærget efter i går men stille og fredeligt ristet af og var ikke til at drive watt ud af. Heldigvis var det generelt langsomt og u-udfordrende og et eller andet sted fint nok som "slitagetræning". Havde jeg haft friske ben, havde jeg lige nu været pisse sur men nu er jeg blot øm i røv og lår. Og i fødderne. Jeg lader cyklen stå men vil ikke udelukke en lille styrketræning igen i morgen og så to nuldage, hvor jeg alligevel arbejder aften. Så må jeg tage bilen til cyklen fredag, enten intervaller på diget eller rundt om Arrasø med nogle S-togskolleger.
 13. Langt pokker i MOL

  :-) I dsg en lidt overfladisk tur i FW i Kokkedal. Stængerne var godt smaskede så det passede egentlig fint, at squatten måtte flettes med en anden gut, der havde 70kg på stangen. Det var let men fik lige arbejdet bevægelsen ind og bliver forhåbentlig ikke mere øm end jeg var i forvejen. Overkropstræningen var kort men styrkemæssigt mere end godkendt men det skyldes alene, at de tre dage med hotelmad endeligt sendte mig over 90kg, så der nu intet overhovedet er tilbage af vægttabet. Det er skidt - møghamrende irriterende men trods alt er det lettere at smide vægte rundt. Hvis man nu skal finde noget positivt i det. Jeg håber dog stadig at kunne smide lidt kg igen når det er slut med skolen. Jeg har ikke cyklen med op til Nivå - synes ikke vejret er fremragende og har elendige arbejdstider fra onsdag og ugen ud. Der er klubtræning i morgen kl 13 - sjovt tidspunkt. Det passer mig fint og regner med at køre hjem og træne med og så få byttet snavsetøj ud med noget rent. Vurderer i morgen på byvejr om jeg alligevel tager cyklen med eller satser på FW.
 14. Langt pokker i MOL

  Lidt over halv ti, daffede jeg til Greve og samlede kollega plus bedre halvdel op, Hendes længste tur var på 80km. Han har før kørt langt men ikke i hurtigt selskab. Han træner mest på en 35km rundstrækning, hvor han giver fuld æde. Jeg har kørt med en enkelt gang, hvor jeg måtte grave pænt dybt og også måtte se mig slået i de korte spurter der var på ruten :-( Jeg havde dog en fornemmelse af, at han ville blive medgørlig med distancen. Ud i modvind - køre en del forkert og så landede jeg på 136km. De omkring 115. Hun gik jævnt meget kold til sidst og han lå bare foran, så jeg var lige galant og lå og pakkede hende ind for vinden. Han var så heller ikke så kæk, for vi kørte nogle middellange spurter hvor jeg bare lå en cykellængder foran uanset hvad han gjorde og det gjorde vist naller i ham.... Hævn fra sidste år, hihi. Jeg kørte et par spurter alene, hvor jeg kørte mig helt ud og lidt til, så jeg kom derfor også hjem med slidte stænger. Og øm mås.
 15. Langt pokker i MOL

  Det var det bestemt. Jeg er totalt smadret i stængerne - så kan de fanme lære det :-) Har lige rullet 19km ud på fælleden og retur. Pres henover kalvebodbroerne men ellers ganske fredeligt. jeg regner med 100 relativt fredelige km i morgen med en kollega og hans kone, som aldrig før har kørt langt. Tror heller ikke mine ben er fitte til hård kørsel, så det passer fint