Gregers TF

Medlemmer
 • Content count

  11,189
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  53

Gregers TF last won the day on March 25

Gregers TF had the most liked content!

About Gregers TF

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 09/12/1969

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Avedøre

Recent Profile Visitors

12,765 profile views
 1. Langt pokker i MOL

  Heldig timing at tage den med ro lige i disse dage... Min lænd har sat sig. Det gør heldigvis ikke ondt, andet end mullerne dernede er godt spændte men jeg er helt skæv i ryggen. Kunne have fået en akut-tid i dag men DSB kalder her 13:24, så det må vente til i morgen, hvor jeg igen har en tvangsferiedag. Dertil går jeg og småfryser og føler mig slatten og fingrerne er som istapper. Om det er en reaktion på ryggen eller de sidste to kolde morgener på cyklen? Jeg er også kold indvendigt - kun 36,6 kl 11:30 Vægten er stukket af med alt det udecykling. Det kalder på en kraftig opstramning, inden jeg smide hele vægttabet væk - det ville være tåbeligt. Det er lige før jeg glæder mig til at jeg skal arbejde normalt igen.... aaarrh... Nå, men belemrer loggen med kost/vægt-rapporteringer indtil jeg er på rette køl igen. Vægten de sidste dage har vist 91,4 - 91,3 og 91,0 i dag.
 2. Motion i balance™

  Uhh, jeg var undtagelsesvis i Føtex i dag og fik købt mig en plade 90%. Den er god, meeen sådan en 90'er kører man nu ikke lige ned i en reklameblok.
 3. Langt pokker i MOL

  Hihi.... det er altid noget det ikke kun er mig. Jeg fik kigget på min kæde. Sikke noget tyndt skravl. Den er snoet. Ikke så meget som den jeg ødelagde i efteråret men jo nok til at jeg må sætte ny på. Så må jeg se om den passer til kassetten eller der også skal nyt bagpå - der har jeg desværre bare kun kæde liggende. Jeg tør slet ikke tænkte på hvor sart det bliver, hvis/når de sætter 12-speed i handlen,
 4. Motion i balance™

  Pssst: Kitchen Safe. Ellers har jeg mest kun mørk chokolade i slikskuffen og det styrer jeg nogenlunde. Resten ryger i tidsboksen.
 5. Motion i balance™

  Uhhh, slikskuffen. Elsket og hadet på samme tid.
 6. Langt pokker i MOL

  Jeg var ligesom Fede fra Matador i går: Et bundløst hul. Og alligevel vågnede jeg ved 02-tiden med en knugende mave, jeg ikke kunne sove fra. Til gengæld var stængerne ikke helt så smadrede som de sidste dage - stadig ømme men ikke helt bovlamme Der var lagt op til 3 hold. 2 på 80km og 1 på 145km. Det sidste blev kuppet af licensrytterne, så flere motionister der gerne ville køre langt, hoppede ned på de korte hold. Vi var alligevel ikke nok til total opdeling, så vi kørte noget fælles transport og momentvis opdeling. Turen gik bl a op af Frederiksborgvej? I Roskilde - bakken ved domkirken. Jeg startede bagerst og var oppe som 2'er kun 10-15m fra den forreste. Og så endda siddende, da kæden kammer over efter en lille chain-suck i går. Det skal jeg huske at få kigget på..... Eneste officielle skiltespurt var små 2km og jeg startede på hjul af ham der åbnede. Da han gik kold kom der én flyvende udenom, og så skulle den lukkes. Et øjeblik på hjul som springbræt og så selv i front. Der var længere til byskiltet end jeg troede og ville bakke af, så der var lidt i spurten men jeg havde ingen på hjul og så var om at gøre det ubehageligt og holde hjem. Jeg kan ikke sige mig fri for at det var hyggeligt at de hurtige var kørt med de andre og jeg havde fat i den lange ende igen. Påstod jeg andet, var jeg fuld af løgn. Må også indrømme at det var ret nederen, både i går og dag, at sidde som næsten den eneste i langt kluns og gå ud af denne herlige solrige weekend og stadig være fuldstændig vinterbleg. Jeg tænkte sågar at trille lidt på tricyklen da jeg kom hjem men nu skal kroppen have ro i nogle dage.
 7. Langt pokker i MOL

  Jeg ville egentlig ønske at jeg kunne være lige så ligeglad som så de fleste andre... Jeg føler mig bare som både en kriminel og en arrogant fed Bjarne Riis-kopi i for stramt tøj, som bilister ynder skrive når de er trætte af cykler på vejen.... I stedet kan jeg ligge og rasle rundt. Forhåbentlig hader bilister så de rigtige cykelryttere, der har mere brug for vejene end jeg har, bare lidt mindre. Så gør det da lidt gavn. Tiden er fløjet de sidste dage. I går begyndte med et kvarter på turbotræneren i zone 1. Derefter i FW og træne overkrop. Helt traditionelt med 2-3 sæt og 8-10reps og 1,5-2 minuts pause. Da jeg gik i seng i går var jeg totalt smadret i hele skroget. Til morgen igen-igen totalt smadret i lårene da jeg satte kursen mod Hvidovres fællestræning. Der var den nye træner der styrede løjerne og vi kørte op ved Tyren, hvor der var en milliard andre på racercykler med enkelte biler låst inde mellem klumperne af cykler. Jeg havde intet at køre med og hovedet ville endnu mindre, især fordi træneren var nede på hold 2 og hold 1 kørte alt for anarkistisk til mit temperement. Men jeg havde nu fået klask alligevel, for vi havde en C-rytter med og også ham motionisten, der kører fra de fleste af klubbens licensryttere. Og så ham klaphatten der konsekvent var den første der blev sat om som partout skulle mase sig bagved de to hurtige, så han var sikker på ingen kom med, nu nu vi ikke kunne lukke hullet op til dem, når vi slap hjulet. Det stunt lavede han flere gange. Nå men 89km. De bedste intervaller var dem, efter jeg stoppede og skulle samle bibs og de løse ben der skilte ad flere gange, og så køre de andre op. Jeg hutler mig gennem fællestræning igen i morgen og vrider det sidste ud af kroppen. Og så står den på en restitutionsperiode. Jeg er på alle måder skamslidt, ja selv min popo har brug for pause i sadeltræning. Det er også 5 uger siden sidste pause, så vel også på tide.
 8. Langt pokker i MOL

  Højre lår havde et område på størrelse med en knytnæve, der føltes (og føles) som et blåt mærke. Efter bilen fik sat sommerdæk på, var jeg omkring mor og vi "kom til" at fråde en waleskringle. Tilsammen konkluderede jeg, at hold 3 nok var det klogeste. Aj, hvor gik det langsomt. Virkelig! Vi kørte konstant i paradekørsel og som afveksling var der kun en bakkespurt (som viste sig at fortsætte en pæn bid efter bakketoppen hen til T-krydset) og en enkelt skiltespurt. Sidste nævnte ville ingen åbne før jeg kørte den moderat i håb om at få andre med men de sad bare og sad, Da træningen var overstået og vi splittede op for at finde hjem i små grupper, så kunne de pludselig godt køre. Jeg fatter ikke at man ikke deltager i de udfordringer selve turen byder på men så skal måle tissemand på vej hjem. Jeg for selvfølgelig også vild, da jeg ville køre lovligt og tage cykelstien og ikke køre på vejen den km jeg vidste var op til vejen ud til Gl Køge Landevej. Stien drejede først lidt væk fra vejen og knækkede så helt væk. Efter et helvede at smalle stier med bomme og høje kanter i et villakvarter, endte jeg ved Askerød. Der måtte jeg opgive at være artig og så fedte ud på vejen, ellers havde jeg kørt rundt derude endnu. Fair nok at man gerne vil have cyklerne væk fra vejene og ind på stierne, det forstår jeg sagtens. Men sæt lige nogle skilte op, så os der ikke er barnefødt i kvarteret også har en chance for at finde rundt. 90,6km. Udover sadeltræning var det vist spild af tid http://tpks.ws/KASLJNTK3M4HEVGZEGUIG7MMCE
 9. Langt pokker i MOL

  Ja.... jo... altså de andre år er de ikke blevet så ømme af så “lidt”. Jeg har åbenbart også ferie tirsdag og torsdag i næste uge, så endnu mere landevej, så lærer de det vel til sidst. Er man bare moderat cykeltosse, burde man ikke blive øm en 100km-tur. I dag en tur i FW: Kropshævninger, neutralt greb: 8 x 4 - pmBicepcurl, skråt siddende: 3 x 8 x 15 - p60Bænkpres, DB: 8 x 5 x 27,5 - pmSkulderpresmaskine: 8 x 5 x 75 - p60Tricep pushdowns: 3 x 8 x 30 - p60Mavemaskine: 4 x 8 x fullstack minus 1 plade - p60Hyperextensions: 4 x 7 x +10kg - p60Læg i benpres: 6 x 8 x fullstack - pm- efter skulderpres 3 sæt laterale og 3 sæt bagskulder Sidder nu i toget og er på vej på arbejde og er bare liiiiiidt misundelig på dem der kan nye det gode vejr. For første gang er her hverken pålandsvind eller havgus men herligt varm ude ved Avedøre. Cykling i morgen bliver i varmt tøj - jeg har en aftale ret tidligt, så det er vist bedst at have en aftale med tid på, så sofaen ikke klistrer. Lårene er ved at komme sig, så overvejer om jeg tør hoppe på hold 2 i morgen eller alligevel bare nøjes med hold 3.
 10. Langt pokker i MOL

  Mine lår gør ondt. Det har jeg pevet over før men det her er det værste jeg længe har oplevet efter cykling, Til dagens banecykling kunne jeg så konstatere, at de også syrede til med det samme, de skulle lave noget. Stikker jeg en finger i quads, så er de fyldt med hårde strenge. Overvejer at prøve med selvmassage, i mangel af bedre. Udover Clausen var vi kun 5 og der gik meget snak i den og ikke så meget kørsel. 39km. Udover opvarmning og afrulning kørte vi kun 2 intervaller. Begge to var dem med 2 føringer til hver. Den første på 95% og den sidste all-out. Der var desværre den sidste tirsdag på banen i denne sæson. Benene skal holde fri i morgen hvor jeg skal på arbejde. Har feriedag igen torsdag og vakler mellem at køre intervaller alene i dejlig sommervarme eller jeg skal hoppe på Greve Trim og finde lygter og varmt tøj frem.
 11. Tinapigens log!

  Det er sgu da en god debut. Hvordan du står teknisk aner jeg ikke men gætter på at din store råstyrke i hvert fald er en enorm fordel.
 12. Zendurance IM CPH 19.8.18

  Jeg har kun haft pulsmåler tilkoblet en cykelcomputer. Der laver man bare en ny søgning efter pulsmåler og så parrer den sig med hvad der nu er indenfor rækkevidde. Dog skal man ikke gøre det mens der er andre pulsmålere i nærheden. I den situation vil den kun parre sig med lige den sender, den allerede ved er tilknyttet og melder fejl hvis der er flere. Og supercool, at du fik nappet svømningen, alligevel
 13. Zendurance IM CPH 19.8.18

  Jeg har opgivet at få de små djævleskruer ud. Jeg køber ny sender når batteriet er fladt, hvilket er et irriterende frås med resourserne når selve senderen ikke fejler noget. På det punkt er Garmin håbløst efter eksempelvis Polar, hvor batteriskift er en leg.
 14. Langt pokker i MOL

  Absolut. Jeg behøver ikke at køre længere, selvom man alligevel bliver pillet lidt ned, når man ser på fjæsen/Instagram at den ene har kørt 140 og en anden 170 osv. Men de er jo ikke mig, så det skal man prøve ikke at lade sig gå på af. Med de 80 i lørdags, er weekenden gået 112% som jeg håber mine friweekender vil være henover sommeren. Og så kortere DDR-træninger på hverdage og en enkelt klubtræning når det er muligt. Og så mere løst når jeg har ferie som i sidste og i denne uge. En god lang nattesøvn har gjort underværker, så måske tager jeg alligevel i FW. Men prio 1 bliver at få nået nogle praktiske gøremål. Lårene er stadig smadrede. Når der er vagtlæge, tandlægevagt og kiropraktorvagt, så kunne det være rart også med en massagevagt. Jeg betalte gerne ekstra lige nu, for en gang akut benmassage Kompressionsbukserne kan en del men de må give fortabt nu og her. Vægten er desværre over 90 igen. Alligevel har jeg fået lidt indkig til venerne både på lår og henover brystkassen, så jeg er ikke i panik over et forkert tal, omend jeg stadig gerne vil af med noget af dunken og vægten derfor bør længere ned. Trods ferie, genoptages kalorietælling fra i dag.
 15. Langt pokker i MOL

  Den ene kollega brændte mig af. Til gengæld havde den anden en ven med og dennes søn. Sønnen var også med for et par år siden - der var han en stor ranglet knægt. Krudt i røven, hurtig på det flade men håndterbar i skiltespurterne. Stadig fuld af hopla og virkelig sjov at køre med. En smule asocialt over for de to andre men jeg prøvede at være lige meget i begge lejre. Hans første lange spurt kom desværre mens jeg var midt i en snak. Det fik han lige at vide at han ikke skulle igen, uden at få mig med i legen. Den næste spurt blev aftalt. Jeg havde undervurderet ham og kom slattent fra start men fik kørt mig et kvart hjul foran og blev der bevidst. Min topfart matcher desværre ikke antrittet så jeg var pludselig presset for at ikke smide det væk. En af andre sagde at "nu gider han ikke det mere" og det var desværre korrekt. En gut på 20 år der har kørt U-licens restituerer ellers bedre end en på næsten 50, så efter nogle stykker var bøtten vendt men det nåede vi desværre aldrig til. Men stadig årets første skiltespurt og endda en af de sjove side om side. Jeg "fulgte dem hjem" til Amager og havde fået forklaret det første af vejen hjem. Desværre får jeg senere drejet væk fra Kbh og må U-vende. De 10 minutter var lige det der gjorde, at jeg ikke nåede hjem i tørvejr. 98,9km i alt, Heraf de første ca 58 med de andre og jeg trak med den unge langt det meste af tiden. I betragtning af at både lår, lægge og baller var ømme efter i går og jeg kørte kort tid efter arbejde, hvor vækkeuret ringede 3:05, så er jeg positivt overrasket at det kørte som det gjorde. Jeg solgte mig dyrt på vej hjem og tager en nuldag i morgen, så planlagt styrketræning af overkroppen droppes også.