Gregers TF

Medlemmer
 • Content count

  10,566
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

Gregers TF last won the day on April 13

Gregers TF had the most liked content!

About Gregers TF

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 09/12/1969

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Avedøre

Recent Profile Visitors

7,997 profile views
 1. .... men hold op, hvor er jeg alligevel træt i skinkerne her til morgen! Længe siden det har været så slemt, der er dog ingen DOMS overhovedet. Inden arbejde var jeg en hurtig tur i FW. Det var lidt forjaget for at nå det men det tændte blot for adrenalinproduktionen, så det var alligevel skide godt. Kort og hårdt. Kun overkrop. Jeg håber at benene bliver medgørlige til lidt intervaller efter fyraften men ellers ser jeg lige vejrudsigten om det så var det eller jeg tager et pas mere i FW.
 2. Kunne du ikke lige linke til det ene hold du kender? Bare så vi/jeg ved hvad det er for noget du søger. Lidt afhængigt af, kunne det måske være interessant at læse mere om det.
 3. 105,1km på tricyklen. Det er det længste jeg har kørt på den til dato. Nogle nyere bibs der ikke var siddet flade, havde nok været at foretrække - min popo er ret hærget. Vinden var NNV, så op om Farum, Birkerød, Hørsholm, Gunderød? og Nivå (hvor jeg havde håbet at kunne svinge ind og tanke vand. Desværre var der ingen hjemme, så væskemæssigt en ærgerlig tur hjemover). Turen gik ad Strandvejen og det var ligeså røvsygt som altid - trods lidt gensynsglæde fra dengang men ikke skulle kæmpe sig gennem en halv times lyskryds og rundkørsler, inden man kunne cykle sådan rigtigt. Egentlig hæsligt de smalle steder uden cykelsti, hvor bilerne næsten ikke kan overhale. I dag var der medvind og så var det heldigvis overkommeligt at rykke en god mølle ind og så holde de 50 og følge med strømmen af biler, indtil der var plads til at de kunne smutte forbi. Hvor jeg glemte at dreje ved jeg ikke men efter et helvede på indre bys cykelstier, hvor folk kører som farveblinde, døve, slingrende tosser, var jeg pludselig på Amager. Efter at være ret opgivende var det pludselig muligt at se Ørestad og så var den dén vej og Fælleden hjemad. Turen blev kørt ret konservativt, så udover at jeg var ret udfordret på udholdenhed, blev der aldrig for alvor skudt watt af.
 4. 49 km primært ude på diget. Først 12 x 40/20 delt i to blokke. Herefter to blokke AT på hhv 10 og 9 minutter. Jeg har aldrig oplevet så mange mennesker på Kalvebod fælled før. Kæmpe fremmøde af Christiania-cykler, børnecykler , japanere på foldecykler og folk sad og spiste de mest underlige steder (hvor jeg ikke før har bemærket, at der har stået et bord/bænkesæt), Selv midt ude på diget var der "almindelige" mennesker som ikke så trænings-pressede ud. Dejligt med sol men forbandet blæsende - når 300w ikke rækker til mere end 26,x km/t er det egentlig så som så med det sjove
 5. Jeg har undret mig før og egentlig igen, nu du skriver som du gør til sidst... at du ikke bad og at blive flyttet i C efter din megalange pause pga knæet. Du virker til at holde meget af at køre løb og kunne så snildt have kørt meget af sæsonen sidste år og dertil ligge i den sjove ende af feltet. Men OK, jeg har self også en mere underdanig tilgang til tingene end stort set alle andre
 6. 1t 10m Fullbody i FW. Efter et par timer røg tricyklen en tur rundt om Fælleden - det er vistnok 28km. Udover at jeg prøvede at køre hurtigt ude på diget, tog jeg det ganske stille og roligt. kl 21:43 begynder en nattjans uden det store indhold. Jeg skal blot køre et tog op fra Vordingborg og ud i klargøringscenter Kastrup bagefter.
 7. 70,1km sammen med kollegaen fra tidligere. På vejen hjem var jeg lige inde om Avedøre Holme og prøve at køre en spurt men det var pinligt. Måske jeg bare skulle køre lidt alment først og så vente med den slags til senere....
 8. Ej, altså... mine lår føles som efter squat efter en længere pause - så ømme er de efter i går. Vildt og ynkeligt på samme tid. Dagens tur i FW indeholdt derfor ikke så meget til lårene og resten var mængdemæssigt også lidt amputeret. Dels fordi det er længe siden sidst og dels fordi jeg om lidt sætter kursen mod Esbjerg for en dobbelt børnefødselsdag. Jeg gider ikke lægge ugeskema op for denne uge, for det er næsten tomt. Der er hverken blevet talt kalorier eller trænet ret meget. Musikmæssigt starter vi en lille serie af fortolkninger af samme nummer. Vi starter med udgave som mange (især amerikanere) fejlagtigt tror er den originale. Vi er i den sjældne situation, at selv med neutrale briller, er den danske udgave imho i en klasse for sig selv men den tager vi til sidst.
 9. Tricyklen kørte de 74km om Roskilde. Straffen for at have cyklet sølle 14km på de sidste dage sidder allerede i lårene, eller mest i VMOerne. De gør faktisk ret ondt her 3-4 timer derpå. Jeg gad egentlig ikke køre. Slet ikke! Man bliver dvask og doven af ikke at træne. Den første time følte jeg mig også som en afklædt cirkusklovn men det sidste stykke fra Trekroner, via Høje Taastrup til Avedøre med lyskryds-vo2max-fræs var det faktisk sjovt - sikkert også derfor mine lår ikke kan lide mig lige nu. Starten var der ikke meget fart i. Ellers har jeg været dygtig de sidste par dage. I forgårs sov jeg før 23 og i går lige jeg i seng omkring 21:15. Så tre uger med morgenhelvede skulle der til at omstille min døgnrytme, så det hele omsider fungerer. Bare træls at jeg efter friweekenden skal køre aften og nat prisen at nå derhen var 93,3 kg på vægten, ukorrigeret, her til morgen - av, av, av....
 10. Dagens DGI-cup så ud til at blive en våd omgang, og da vejret var tørt og nogenlunde lunt i går, var det tæt på at jeg kørte på diget men jeg undlod. Da jeg vågnede lidt i 2 i nat og vejrudsigten stadig så våd ud, var jeg tæt på at tage i FW men jeg holdt mig i skindet. Det passede ellers perfekt med at vækkeuret ville ringe 3:30. Mod alle odds var det tørvejr, da jeg lagde cyklen i bilen og dampede mod Tune. Maven havde gjort store knuder og jeg kunne glemme alt om at sove til middag men alligevel glædede jeg mig faktisk en del. Dels til at køre sammen med andre og dels plejer der at være en sjov "spændt" stemning til de dér fyraftencups. Normalt dukker jeg op under 5 minutter før start men i dag var jeg der over et kvarter før, så jeg kunne hente chip og rygnummer. Desværre har DGI ingen dommervogn; den slags ligger i bagagerummet i en bil. Desværre var det bare bilens ejer, der også sendte holdene af sted og han var derfor ikke ledig, før alle hold var væk og så var det løb ligesom kørt. Jeg fik min kuvert og lagde cyklen tilbage i bilen og daffede hjem.
 11. Lev med det. Man får tit DOMS (træningsømhed) når træningen enten påbegyndes eller genoptages efter pause. Især hvis man blot fortsætter hvor man slap. Efter et par træningspas er alt igen som før. Men sådan overordnet var det nok smartere at fordele de 7 dage uden træning mere jævnt. Både aht. restitution og du slipper for at blive voldsomt øm.
 12. Ingen træning. Jeg er træt med træt på og tilmed øm i stort hele hele kroppen. Ikke rigtigt voldsomt men .... jeg er bare til at lukke op og sk... i. Det værste er, at jeg skal op 5:30 på min fridag i morgen, resten af ugen ved 4-tiden og weekenden i Jylland bliver sikkert også med tidlig børnevækning. Jeg kan slet ikke overskue det lige nu. Kosten kan heller ikke tælles i dag, så jeg kan allerede nu gøre status for ugen. Vægthoppene på et kg ligger igen på præcis de dage hvor jeg skifter mellem at sove igennem eller ej. Jeg har i denne uge cyklet 14,8 km og derudover været på hjemmetræneren 1t20m incl opvarming og afrulning. Det er jo en katastrofe og igen.. næste uge bliver bare værre. Fåk, jeg er træt af at være træt!
 13. Jeg fik overraskende nok tid til lidt træning også i dag. Jeg fik hevet cyklen ud af hjemmetræneren og kørte ud på Avedøre Holme for at køre sprinttræning. Jeg måtte dog allerede i første spurt konstatere at det nok ikke er gangbart dagen efter en bentræning der sidder og kan mærkes. Der var slet ingen power (vist ikke mere end 1250-ish i wattmax) og stængerne stod af efter under 200 meter. Jeg tog en mere der var endnu mere ynkelig så det gav ingen mening at fortsætte. Jeg stoppede og kørte bare lidt RPM på vejen hjem. 35 minutter blev det til. Vej hjemme en hurtig bid mad og tøjet i blød i håndvasken og så under bruseren, hvor lårene så begyndte at hoppe og danse. De fik ikke rigtigt leveret men tilsyneladende havde de prøvet hvad de kunne og så kan man ikke forlange mere og i det lys, var det jo alligevel en fin træning. Mandag bliver vildt fortravlet, så jeg håber at køre en moderat tur i morgen og så må jeg se om jeg får samlet mod til at køre DGI-cup på tirsdag. Min socialfobi stortrives nu jeg ikke længere "tvinges" til samværd i cykelklubben og turene i FW er henlagt til om natten. Det begynder er blevet ufedt at gå i Netto, så... vi ser. Denne weekends musikvalg er åbenlyst. Englands bidrag til MGP forrige år åbnede mine øjne for en musikgenre, jeg ikke kendte til men synes er ret fed. Eller... som jeg husker det, så spillede Kim Greisen faktisk en hel del electroswing i sine spinningtimer for år tilbage men jeg tænkte at det nok var musik til lejligheden der ikke var i offentlig omløb.
 14. Nå.. jeg er inviteret til Matador og melodonde grand prix i morgen, så her til aften en tur i FW for en gang Fullbody. Quads fik ikke så meget, da de ikke tog de 3x3 i frontsquat særlig pænt. Ellers en del fails og primalgrynten, så en fed, fed træning. Ca. 7 kvarter ialt.
 15. Hurtig tur på hjemmetræneren: En amputeret tabata med kun 5x40/20 @ 150% ftp og så 20 minutter på sweet spot.