Gregers TF

Medlemmer
 • Content count

  11,350
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  62

Gregers TF last won the day on July 20

Gregers TF had the most liked content!

About Gregers TF

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 09/12/1969

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Avedøre

Recent Profile Visitors

13,451 profile views
 1. Langt pokker i MOL

  68,6km blev det til. Dog ikke rundt om Roskilde som planlagt, da jeg for vildt i et stisystem og keglede rundt i omkring 20 minutter, inden jeg endte få km fra hvor jeg “blev væk”. Og så kunne jeg ikke når det før arbejde. Så meget for ikke at ville cykle på vejen i 5-700meter men tage stien. Da jeg havde geografien på plads, kørte jeg ud i modvinden og ville køre de planlagte sweet spot men endte næsten oppe i ftp. Efter små 18 minutter løb jeg tør for vej og stoppede tiden. Efter 6-7 minutters pause-rul, kørte jeg retur og fik 16 minutter i lidt over ftp, da jeg ramte Risby med fokusfjæset på. Det var bare alt for meget trafik til at hamre igennem i medvinden, så jeg stoppede tiden og så klaskede jeg sammen bagefter. Efter længere tids stille rullen, kom jeg til live igen og køre lidt vo2max-ish fartleg mellem de lyskryds det var oplagt. Det passer ikke super godt med arbejde og fritid de næste dage, så oplagt at give kroppen lidt ro. Jeg skal også snart have cyklen omkring smeden - den knager og brager nede fra kranken, dog uden der er slør i.
 2. Langt pokker i MOL

  Jeg turde ikke helt satse på at Greve Trim kørte intervaller og da jeg fik en køreinvitation fra kollega og hans kone, så tog jeg den i stedet, Jeg tyvstartede dog med at køre to blokke 30/30 (>160%ftp) ude på diget. 9 den vej med med mest medvind og efter 5 minutters pause 11 den anden vej. Sidst i blok 2 måtte jeg svitse tændstikker af for at holde wattene oppe på målet men det gik. Jeg var desværre begyndt at rense cykel inden jeg kørte og det tager jo altid længere tid end man håber, så de efterfølgende 3 x 3/3 vo2max blev kun til én og så noget intervalrod mellem bomme og andre forhindring. Og så meget senere en ca. 2min supra vo2max, da jeg kørte i forvejen til en kirke for at tanke vand. Og en enkelt god lang skiltepurt. 96km og fik tømt 4 flasker på cyklen igen. Turen med de to andre var dog meget langsom, da hun var øm i stængerne af at lægge fliser. Hun plejer ellers at køre fint men i dag var hun ikke i hopla. Det var jeg egentlig heller ikke længere, så fint mix af hurtig og langsomt kørsel. Jeg skal først møde 15:01 i morgen, så jeg håber at benene er blevet klar til at levere en indsats, inden :
 3. Langt pokker i MOL

  Til formiddag, den sædvanlige gang vedligeholdelsesstyrk af core og overkrop. Jeg er godt ristet i stængerne efter i går men lå også på kun 3500kcal - “kun” i forhold til de 100km med nogenlunde stram kæde.
 4. Langt pokker i MOL

  Jeg havde sørget for at være frisk i stængerne til dagen tur med Greve Trim. Programmet der var meldt ud på fjæsen var lige mig, så selvom det ikke var holdt op med at regne, var jeg taget med alligevel. Det stoppede dog kort inden men vejene var stadig pladdervåde. Måske derfor et ringe fremmøde og træneren var der heller ikke. Af os 6 var det også kun mig der ville køre intervaller, så det blev i stedet til en tonsertur. Så skulle jeg hellere have kørt intervaller på egen hånd tidligere men nu var jeg her. Der skete ikke alverden. Den eneste fra hold 1 ville ikke køre sig ud - man trådte nu ganske friskt til. En af de andre synes åbenbart at han ville prøve mig af, for hver gang vi førte sammen kørte han stabilt forhjulslir i monsterlange føringer og den blev skruet pænt op, når jeg lukkede hullet. Efter nogle gange holdt han op og holdt derefter ret lav profil. Eneste reelle indslag var da jeg fik lokket hold-1-manden til en skiltespurt efter vi havde taget en pæn lang føring med bund i - et af de få tidspunkter de to kvinder ikke snakkede. Jeg lod ham starte lidt før mig og fik omsider et godkendt peakpower i kassen. Spurten var dog ikke noget, for han stoppede med at træde da jeg begyndte at trække fra. Men jeg prøvede da. 100,5km. Næppe den store træingseffekt men den trættede godt. Jeg giver benene fri i morgen og håber på bedre fællestræning på torsdag - ellers overvejer jeg at lade dem køre og selv hitte på intervaller.
 5. Got legs?

  Ser fornuftigt ud. Men det er svært at ville det hele. Om 20 år har du også kroppen imod dig og ikke kun det med tiden Jeg kan i hvert fald ikke overkomme både styrketræning og cykling med klubben, men er selvfølgelig også på et generelt lavere niveau - det betyder naturligvis også en del. Lige præcis det du skriver til sidst med at det kun er en måned eller to man "normalt" får styrketrænet benene optimalt pga langt tids tilvænning, ville jeg gerne ud over i år. Måske man skulle starte styrketræningen op for stængerne om 4 uger, når jeg skal til at cykle det meste alene også lade cykelformen dalre lidt. Tak for input og idéer :-)
 6. Got legs?

  Nu skriver du jo ikke långere specifikt om selve træningen og du behøver heller ikke svare hvis du ikke gider eller det er en "forretningshemmelighed" hvordan. Men ellers er det velkomment med hvordan du får flettet styrketræning og cykling sammen, jeg tænker på mængden, timingen og hvilke kompromisser der er cykelmæssigt (hvis der er nogen). Og hvor må det bare være totalt lækkert, at kunne træne når man har lyst og det passer, uden at skulle ud og hen i et motionscenter.
 7. Langt pokker i MOL

  Herhjemme er det ikke til at drive en anstændig skiltespurt op. Men se nu her..... det er jo paradisiske tilstande. Ikke engang til banetræning er vi i nærheden af denne herlighedsværdi. Ku' godt
 8. Langt pokker i MOL

  Det var heldigt nu det ikke sådan direkte har noget med træning at gøre. Det blev en sen aften. Dejlig varm og de flotteste lysende natskyer. Og en masse nostalgiklip på youtube. Måske især med høhø over Tryksen fra Vinterbyøster der vel er lidt en parodi på mig. En regelret stivstikker, hvor der alligevel er lidt alm. menneskelighed af finde for de få, der får prikket hul i overfladen. Jeg kom sent i gang i dag men fandt hjemmetræneren og fik kørt 45 minutter i zone 1 på tom mave - bortset fra en proteinshake. Jeg fik ikke spist alverden i går, ca. 3500kcal og da jeg kom sent i seng, sov jeg som en sten og var ikke oppe og spise. Det var oplagt at udnytte til noget fedtforbrænding. Nu vommen var tom for mad, hoppede bæltet til arbejdsbukserne også et hul længere ind end normalt, trods de kom direkte fra tørrestativet. Jeg ville genre holde fast i det dumme vægttab. Det er “snart” tid at styrketræne igen og jeg ville altså fælt gerne prøve bare een vinter, at træne i kalorieoverskud, så resultaterne er bedre end i underskud. Det var jo heller ikke meningen at vejret skulle være så godt og jeg skulle have så meget fri til fællestræning. Jeg havde forventet at sidde og lumre i stuen med HIIT, hvor jeg bedre kan tabe vægt. Men men.... det er et fantisktisk godt bytte og jeg nyder hver tur på cyklen i et tempo jeg ikke havde turde drømme om - helt bogstaveligt.
 9. Langt pokker i MOL

  Tak, Henrik, for din video med Shaggy. Ham havde jeg da glemt alt om. A propos fortid, så blev vores "skrøbelighed" lige opfrisket i går og i dag. 1/8 har jeg været ved DSB i 20 år og smider i anledningen lidt analoge jernbanebilleder i min Instagram. Så jeg var i papirbillederne i går. Puha, vi bliver gamle. Og vi dør. I dag døde Jeppe Bisgaard af kræft i hjernen. Var det 46 han blev? Han var en af de vigtigste mennesker for dansk hiphop da jeg var yngre. Jeg hader at blive fotograferet, så har heldigvis ikke mange billeder fra min fortid. Men der var et fra for 15 år siden - shit nogle solide overarme jeg rendte rundt med dengang, det var da syret. Men det var dengang. I dag har CH så fødselsdag. Da Kermit og jeg kørte oppe i Hørsholm Cykel Motion, skulle vi stramme os an når han trådte igennem. Nu sidder han så i kørestol og sidder. Alle på MOL spræller i nettet og prøver at udskyde det uundgåelige ved at holde os i gang. Måske virker det også. Lidt. Alligevel kan det hele pludselig stoppe på ingen tid, selvom vi prøver. Når solen er væk må jeg hellere rykke ud på altanen og nyde.... nyde mens man kan. Undskyld, et upassende indlæg
 10. Langt pokker i MOL

  Da vækkeuret ringede 7:25 fik det tæsk. Nææææh, ikke noget blødsødent tryk på snooze. Jeg drømte og jeg var træt og ville sove videre. Og jeg kunne ikke falde i søvn igen. Lidt i 8 opgav jeg og konstaterede også, at det blæste vel rigeligt til de høje fælge på tricyklen og en tur med HvidovreCK alligevel var en god ide. Der var stort fremmøde og niveauet meget blandet. Nogle af de ældrer herrer som i forhold deres alder kører fantastisk men i faktisk tempo ligger i den tunge ende. En enkelt drengerytter og drengetræneren, der er D-rytter og en mosjo som alle taler om er pisse hurtigt og også skal i licens efter ferien. Og to der ellers altid er kække. Så forhåbentlig nogle at lege med, når den blev givet fri. Stængerne var nemlig dejligt friske og selvom jeg var morgentræt, så var jeg alligevel legesyg. Efter en lidt kaotisk start hvor vi knækkede i flere dele, blev tempoet dikteret ned så alle kunne være med. Jeg fik grønt lys til at køre skiltepurter — i starten missede jeg dem dog, da jeg havde søgt i højre række for at sidde i vindsiden. Omsider fik jeg skudt et par stykker af inden der blev givet frit løb i ca. 3km. Ingen ville noget og farten øgedes kun langsomt og jeg sad i indersporet og ventede på en fysisk åbning. Pga. den lave fart var der mange med. Omsider begyndte folk at blive skivet af og jeg forventede at de “to” licenser gjorde noget men intet skete og så måtte jeg selv hakke en 5-600 meter forcering af. Og det fik jeg bare lov til Herefter et par skiltespurter mere - fik kørt 6 i alt. Alle i en fornuftig længde undt. den ene, hvor der omsider var en der ville være med og fumlede i gearskiftet - ham ventede jeg på inden jeg lukkede op for gassen. Men i praksis kørte jeg også den alene, hvilket også gjorde at der ikke var meget peakpower i dem; som vanligt undskyldningen med, at jeg ikke kan finde maxwattene hvis jeg ikke er presset. 78,5km. Sur røv at være i hopla og ingen andre gider lege Men det giver trods alt et meget bedre umph at spurte med “tilskuere” end helt alene, så en godkendt træningsdag trods alt.
 11. DGI svømmekursus: Er det pengen værd?

  Desværre, jeg er spejlblank. Mine Svømmeevner er pinligt ringe (opgav efter to års begynderundervisning - dog ikke i DGI-byen), så jeg håber bare at færgen ikke synker, den dag jeg er med
 12. DGI svømmekursus: Er det pengen værd?

  For at få svar på dine spørgsmål, skal du nok finde et forum for svømmere. Vi er ikke mange aktive brugere tilbage, der udholder helvedet af popup-reklamer og den ene der svømmer lidt en gang i mellem bor i Jylland og kender næppe meget til DGI-byen.
 13. Langt pokker i MOL

  Dobbeltpost. Der kom lige en popup og flyttede indholdet på skærmen
 14. Langt pokker i MOL

  Dobbeltpost
 15. Langt pokker i MOL

  En ting er af køre sådan. Det er sådan set slemt nok i min lille regelrette verden. Men hvorfor en i h..... praler man med det bagefter - så kan alle de cykelrytterhadende bilister blive bekræftet i deres fordomme