Gregers TF

Medlemmer
 • Content count

  12,470
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  140

Everything posted by Gregers TF

 1. Langt pokker i MOL

  Dav og velkommen til min nye log. Jeg er blevet fed ifølge de officielle tal. Og også ifølge spejlet. Og jeg vil ikke bare lade stå til. I flere år har jeg rutchet op og ned i vægt og især skiftet mellem at motionere og ikke-motionere uden det store held over længere sigt. Jeg har to store ting at tage fat i: 1 Jeg altså et stort problem med at min hjerne ikke stiler efter at jeg skal være mæt men proppet. Om det nogensinde går væk er tvivlsomt men hvis jeg lærer at tackle det, i hvert fald nogenlunde, vil det være et kæmpe fremskridt. 2 Når det begynder at gå godt med motionen lader jeg stå til i stedet for at holde fast. Ny log - ny metode Mine (for) store og (for) uoverskuelige planer har haft det med at løbe ud i sandet. Så i stedet for de store planer vil jeg nu nøjes med ugemål. Men ikke for resultaterne, men for vejen og metoden. Realistiske ting tilpasset efter planlagte aftaler og arbejdstider således at de skulle være til at opnå. Hvis det alligevel skrider er det kun for resten af ugen men fra om mandagen er det op på hesten igen. Stille og roligt vil jeg hver uge sætte fokus på nogle ting og forsøge at gøre dem til gode vaner ved at gentage dem som ugemål igen og igen. Overordnet er slutmålene de samme men prioriteringen er ændret, da jeg i sidste uge fik besked om at arbejdet giver 11 gratis besøg hos en diætist. Jeg har ingen anelse om hvad det indebærer, men hvis jeg skal leve af klidkiks, radiser og kinakål og løbe 5km og dagen er det ikke interessant, men kan jeg indarbejde spinning, styrketræning og et fornuftigt proteinindtag siger jeg nok ja-tak. Og så skal resten af året indrettes efter disse overordnede mål: Indtil jeg ved hvad der sker med diætisten skal der bare styrketrænes og vægten ikke stige alt for meget kan den falde udelukkende ved at fjerne nogle at de værste unoder er det fint. Med diætistens hjælp skulle der gerne ryge nogle kg helst sammen med tung styrketræning så det ikke er for meget muskelmasse som forsvinder. Hvis livvidden kan komme under hoftevidden bliver jeg meget glad. 8/1 får jeg nye arbejdstider og de bestemmer hvad der herefter skal ske. Om jeg igen skal leve i konstant søvnunderskud eller ej bestemmer hvor højt jeg vil sigte. Men indtil foråret skal det være noget med splittræning som jeg har glædet mig til livvidden skal holdes. De næste 80 dage har jeg menneskelige arbejdstider. Hvis det ikke kan lade sig gøre at rette skuden op nu, kan det nok aldrig lade sig gøre. Hvis her er nogen som følger med regelmæssigt, må man gerne prikke hvis tingene er ved at løbe af sporet. Jeg har ingen familie eller omgangskreds til nogen nytte i denne sammenhæng kun mig selv og MOLboere.
 2. Langt pokker i MOL

  Lol, jeg jeg anede ikke at de passede på hinandens... første tanke var, at Campagnolos kassetter griber fat med mange flere mm end Shimano... med tanke på bekymringerne, hvis hubben (var det det den hed, det tandhjulene skal sattes fast på?) er af alu. Min kollegas hub? var helt i smadder, ved de tandhjul der bruges til sprint. Men nu har jeg lige googlet priser. Hvis jeg skal have gear der ligger tæt på hinanden, 11-23, så koster den over 2000kr de steder jeg hurtigt har kunnet finde det. Med mere søgning kan det sikkert gøres billigere så det virker dyrt, men Camp skal vel også være dyrt. Jeg tror jeg stadig satser på en bytter men det er altid godt med en plan B. Jeg ville have kørt i morges før arbejde. Vækkeur sat til kl 7:45. Jeg vågner kl 7 og roterer panisk i sengen, for at få sovet det sidste. Kan ikke falde i søvn. Slår vækkeuret fra men uden held. Kommer op kl 8 - ganske rundforvirret. Skal handle og 2 af husets 3 udgange er åbenbart lukkede, så bare det at komme ud, tager 5 minutter ekstra. Pedaler og klamper kommer OK på men cyklen står punkteret og min bagskærm er monteret på stikakslen, så det tager sgu også lidt ekstra tid, lige at erfare hvad der skal pilles af hvornår, også for at få hjulet på igen. Det ved jeg dog så til næste gang. Jeg bruger også lang tid på at prøve at finde stenen, der har udløst punkteringen men det må jeg opgive. Alt i alt skred tiden, så jeg kom ikke ud. Det bliver vist skide koldt søndag morgen men jeg vil gerne checke, at cyklen er til at køre på og klamperne ikke sidder helt tosset (det er et andet system end det jeg plejer at bruge) før jeg står i Hellerup på tirsdag. Testkører jeg først mandag, kan tøjet næppe når at tørre efter vask. Jeg gider bare ikke når det er for kold, så nu må vi se. Mine lår føles underlige, så tænker at det er et signal om at jeg har holdt pause nok, så et eller andet må jeg hellere få lavet.
 3. Langt pokker i MOL

  Typisk mit “held”. Først kommer ekspedienten op fra kælderen med et Bora 50 hjulsæt til skivebremser - det opdager han dog med det samme og render ned og bytter det til et nyt. Nu jeg er kommet hjem, ser jeg at det ganske vist er til fælgbremser men at det har Campagnolo-hub Heldigvis skal jeg over til ex’en allerede om to uger og omvejen for at bytte det er overkommelig, men stadig.... (btw virker det meget mere gedigent end til Shamano/Sram. Det er sjovt nok første gang jeg ser en Campagnolo-hub) Jeg fik mine bibs, en hjelmhue med et langt stykke ned foran halsen (mig + kold hals = snot og ondt i halsen) og jeg har også købt sko der ikke er Specialized, som jeg ellers har kørt i i mange år. De er blevet dyre og er blevet så spinkle, at tråden fra Bora-lukningen hurtigt borer sig ned i pløsen, så de gør ondt at have på. Mine gamle vintersko blev købt mens jeg boede i Nivå, så det er vel OK at kasserere dem og prøve noget nyt. Der var slået et par tusser af prisen på Vector 3-pedaler, så de kom også med hjem. Så er det mindre øv på vintergeden. Alt efter hvor meget jeg kommer til at køre med kollegaen, kan de flyttes over på tricyklen, hvis den skal luftes jævnligt. I sjov og spas, kan de komme på banecyklen en gang i mellem men der har jeg ikke til at til kigge på watt-tal, så der gør de som sådan ingen nytte. Man bliver sløv og slatten af at sidde og nulre i slipstrømmen fra en lastvogn helt fra Jylland, så jeg er faldet ned i dovenskabens lune hyggehul. Til gengæld har jeg SLET ikke spist noget køresnolder og det er sjældent når jeg passerer broen Den her vækkede mig i nat da den gik i radioen. Simpel. Lav BPM. Noget mørk i det Heldigvis er der andre end mig, der kan lide det (for en gangs skyld, kan man næsten tilføje)
 4. Langt pokker i MOL

  Stjerne og stjerne... men tak Det ER sikkert ikke snobbet men bare mine fordomme der løber løbsk, når man begynder at reklamere med speciale kafferistninger. Nå men jeg er tilmeldt til på tirsdag. Vejen er derop er håbløs, så planen er at tage cyklen med i toget til Hellerup, hvor vi har et skur med pausefaciliteter til dem der kører tog på Ringbanen. Så slipper jeg for at cykle gennem indre by kl 16 og er kun få mere simple km væk. Når jeg skal hjem er trafikken nok ikke så slem og jeg kan køre forkert en masse gange, uden at komme for sent. Største “frygt” er, at jeg koger over af varme før jeg skal ud i kulden men nu får det et forsøg. Jeg hader stadig mine vinterbibs og sidder elendigt i dem, da de er for små i lårene til at jeg kan få puden til sidde til. Nu er det jo sorten fredag med tilbud hist og her. Jeg havde håbet at Heino Cykler var med på legen men der er ikke rigtigt noget. Jeg så lige et link hos Kermit men der er stort set kun str s og xxxl tilbage. Børkop cykler har gode priser i dag. Ikke så vilde rabatter så jeg forventer en masse udsolgt. Så forhåbentlig nye vinterbibs og lidt andet og så kan jeg lige så godt købe mine hjul, nu jeg er derovre. Jeg kender mig også godt til at vide, at det er en mental gulerod hvis jeg har nyt udstyr jeg kan kigge på og glæde mig til at bruge. Så jeg skal lige under bruseren og så damper jeg til Jylland, så kommer der også en tur ud af det Hvis jeg når lidt træning når jeg kommer hjem er det fint og ellers er det bare en afslapningsdag mere. Det har gjort godt at holde træningsfri og matadorbogen var ikke til at slippe, da jeg først gik i krig med den. Det var virkelig godt timet. Vægten 91,3 her til formiddag. Min appetit har også været helt anderledes, da der kom fysisk ro over kroppen.
 5. Langt pokker i MOL

  91,8kg efter 2375kcal Efter tøjvask og andre kedelige gøremål, stod den på fællestræning med Hvidovre. Banecykling har jeg kørt et par gange for nylig, mens landevejen har været forsømt, så det skulle der rettes op på. Det var et godt valg. Der var ingen af de super hurtige, så der var lidt overskud i intervallerne og de steder der skulle/kunne køres spurter, blev der ikke åbnet med et dødsinterval op til en derfor fesen Fuglsangspurt. Det var stadig helt forkert i forhold til min anatomi men det var fint nok at det både var ude af komfortzonen men stadig med en følelse af sprint. Der var også lidt rulleskift og viftekørsel. Vi begyndte med to langsider ude på møtrikken men jeg kørte kun igennem på den første, da jeg ville gemme noget juice til spurterne. Der var sjovt. Det frister.. men min mave vil sikkert ikke og jeg finder heller aldrig vej.. at prøve at hoppe med på Palmares’s sprinttræning om tirsdagen. Palmares-konceptet virker bare meeeeega snobbet og lysår fra en bonderøv fra Vestegnen, så det bliver bare ved misundelsen over at der ER sprinttræning. Nå pyt. Udover de næste tre tirsdage, vil arbejdet jo være i vejen, så det er jo lige meget. ... Det er godt, jeg har overstået alle de praktiske gøremål. Den Matator-bog Henrik omtalte tidligere, er nemlig landet på matriklen i dag. En gigantisk moppedreng https://www.instagram.com/p/CIA7jYsncZK/?igshid=kunjd9eecvo6
 6. Langt pokker i MOL

  Anderledes end jeg havde forestillet mig og meget mere “fisker-agtig” Den ligner én, man kan bruge mange goder timer i, så jeg håber I får en god ordning.
 7. Langt pokker i MOL

  92,3kg efter 3025kcal Jeg begyndte at få lidt kriller i hilsen i går. Jeg har været ALT for lange om at begynde at gå med en varmende klud om halsen og kørte stadig tog i korte ærmer - altså også med overkroppen ude af vinduet for at trykke afgang. Samtidigt frøs jeg generelt, eftersom jeg tog foret ud af vinterjakken, da jeg skulle bruge den som sommerjakke. Da jeg var småforkølet da jeg kom hjem, var jeg kun sikker i at det var mig selv der var en klovn. Så... lukke døren til soveværelse... fuld skrue på radiatoren. Varmeblæseren tændt og så sove med termosokker på. Den slags bør sikkert ikke virke ud fra en lægeligt synspunkt men det gjorde igen-igen og er vågnet frisk til morgen, uden andet end at være lidt tung i hovedet den første halve time, givetvis pga den ret varme nat. Jeg fik styr på vinterjakke og fundet de lidt varmere bukser frem til vaskedagen i morgen og har en termojakke med på arb i dag Jeg nåede kun 20 minutter i zone på turboen med en enkelt siddende forcering. Jeg er stadig varm i kroppen, så termoen kommer først på når jeg skal til at køre.
 8. Langt pokker i MOL

  92,9kg efter 3640kcal. Det skulle have været en nuldag men overkropstræningen fra i går pressede på: Træk til bryst: 12x75, 12 x75, 12x75 Rowsmaskine: 10, 11 - næææsten 12 Bænkpres DB: 12x30, 12x30, 12x30 Laterals: 10x10, 10x10 Scottcurl DB: 15x14, max x 16, max x 16 Tricep pushdowns: 10x32,5 , 10x32,5, 10x32,5 Mavebænk: 15, 15 Hyperextensions: 20, 20 Tåhævninger på et ben: 25, 25, 25 Jeg er slidt og trænger til nogle dage uden træning
 9. Langt pokker i MOL

  Den første pause gik i fisk, da brandalarmen lød og Hovedbanegården skulle evakueres. Tidspanik i pause to, hvor jeg nåede: Tåhævninger: 25, 25, 25, 25 ss Squatopvarming Frontsquat: 5x80, 5x80, 5x80, 5x80, 5x80 - pga trætte stænger havde jeg besluttet for 75kg ligesom sidst men da det føltes tungt, især for min core, kunne jeg godt se hvorfor Leg extensions: 10x95, 10x95, 10x95, 10x95 ss Siddende lårcurl: 10x80, 10x80, 10x80 Hyperextensions: 25, 25 ... efter en hektisk omklædning med mad i munden, er der nu ro på. Sidder “på pinden” på Østerport St og venter på at det bliver køretid og futteren skal til Fredseriksssund. Så retur til Østerport og Hovedbanen igen og så er det fyraften.
 10. Langt pokker i MOL

  Vægt uændret efter 3475kcal Den efterhånden vanlige tur på turboen før arbejde. Benene var godt trætte efter i går og jeg har også lidt DOMS i ballerne - man bruger dem tydeligvis mere når man sidder nede i bukningen. Der er kæmpe ændringer i driften på togene i dag. Nordpå laver man prøvekørsler og sydpå er der spærret for at etablere isenkrammet til det nye signalsystem, der skal køre de førerløse tog og i mellemtiden få os andre til at halte rundt på banen Jeg håber jeg jeg kan få styrketrænet og har skiftetøj med. Der skulle være to medium pauser. Når jeg kun at træne benene er det fint nok - overkroppen er fint med men ben kan man aldrig få for meget af
 11. Langt pokker i MOL

  92,4kg efter 4025kcal. Jeg har sat min ipad til at true med at slukke fra 23:45 - så skal jeg i hvert fald tænke aktivt over om jeg vil fortsætte eller gå i seng. I går gik jeg i seng. Jeg sov ikke længe før underboen begyndte at feste højere end resten af aftenen, der ellers havde været nogenlunde dæmpet. Heldigvis kun en times tid og så kunne jeg sove igen. Allerede klokken 11 var der banecykling. Vi var ni og jeg fik plads på det langsomme opvarmningshold, hvor jeg havde håbet at de sidste 10 omgange ville været med stram kæde men det var roligt hele vejen. Stadig bedre end at koldstarte for fuld skrue. Vi lagte ud med “pointløb” Da klokken ringer for første spurt ligger jeg toer. Så skal man jo gå efter den. Ham foran mig var med afstand dagens hurtigste mand men det vidste jeg ikke endnu. Han havde vist regnet med at bade den hjem, for han bandede en del da jeg spurtede forbi ham. Det gik over i alm løb på 15 omgange. Det blev splittet så meget, at jeg kom i tvivl om det var slut men så kom han og to andre blæsende forbi Men ellers meget af det vanlige. I den italienske skulle vi føre 4 (FIRE!!!) omgange hver. Jeg sad 3 af 4 og led som et svin. I udskilningsløbet er det i de tre første udskilninger den forreste der udgår, i stedet for den bagerste. De fleste vil helst køre den normalt, så ved spurt to sidder jeg toer og ham foran mig tager gassen af. Til sidst er tempoet bare SÅ perfekt til et powerantrit, at jeg ikke kan lade være. Den er under 150 meter men dejligt at få alle “hypperne” i spil, modsat når fart og puls i forvejen er høj. Derudover kom jeg ikke helt udover rampen, efter den italienske. Den sved lige lidt for meget. hæhæ https://www.instagram.com/p/CH2wNHZpK45/?igshid=1r29hxyuna456
 12. To failure & beyond ..back on the mountain track

  Når man kan grine med den hårde træning, så er det da perfekt. Nogle træningsdage er bedre end andre men de dårlige af dem, gør også gavn. Uanset hvad, så er de tre store vist bare altid hårdt. Håber på det bedste hvad helbredet angår. Det lyder vist mest til at vi skal håbe, du slipper let igennem end helt slipper. Men.. krydser fingre for falsk alarm og i hvert fald god bedring
 13. Langt pokker i MOL

  Vi krydser fingre... 92,3kg efter sølle 2675kcal Overboen... han har rumsteret i nogle måneder. Som regel i weekenden med slagboremaskine eller omkring midnat ved at slå søm i og flytte møbler. Ikke noget vildt generende. Men i morges fyrede han op under slagboremaskine kl 6:56. Jeg småsov lidt herefter men ikke sådan rigtigt før halv 9 og så vågnede jeg en times tid senere. Benene var stadig tunge efter styrketræning og jeg var sløv og skulle også lige klare vaskekælderen. Men SÅ kom jeg på turboen. 5 antrit med lidt bid i (ikke de 1040w som jeg bestilte men jeg er heller ikke super skarp til peak-watt når jeg sidder ned og SLET ikke på turbotræneren) men med 3 minutters pause imellem. Første på 14sek og så et sekund af pr gang. Det er lidt svært at skrue det perfekte program sammen i teorien men det virkede OK og der var også overskud til at nappe en blok sweet spot bagefter, som jeg havde håbet. Jeg ved ikke om det er uklogt at blande intervallerne men det er i hvert fald mere afvekslende og det er ikke en ulempe når man kører indendørs. Planen var styrketræning bagefter. Jeg gad ikke. Først da jeg havde skrevet på Strava at jeg sprang over, blev det for vattet. Så jeg rettede det og fik trænet lidt. Men kun benene: Bulgarsk split squat: [email protected], 10x25, 10x25 ss Tåhævninger på et ben: 25, 25, 25, 25 Gldaws knæbøjninger med 25kg i hver hånd: 12, 12
 14. Motion i balance™

  Ohhh, det er sådan noget der gør at man savner et have et husdyr
 15. Langt pokker i MOL

  Jeg ved ikke om de overtager nogle af de ansatte, driften samtidigt reduceres eller de bare er mere effektive. Det sidste er ikke helt utænkelig, efter det jeg erfarede de 21 måneder jeg kørte på “Fjern”. Noget af kørslen på Sjælland er også overtaget af svenskere og det er måske især det der driller, eftersom de har svenskere ansat. Jeg bliver forhåbentlig klogere, når fagforeningen en gang har fået et overblik og sender noget info ud. Ledelsen har de sidste par år spillet med meget lukkede kort, så ingen ved rigtigt hvad der foregår eller er i vente. Vi har en masse lokomotivførere under uddannelse som ligger og kører med kørerlærer, så det lå ikke i kortene at man skulle fyre 50 lige nu. Der skal ikke skæres i driften hos os på S-tog men man vil alligevel gerne af med folk også hos os. Også selvom man jævnligt efterlyser folk til overarbejde. Vi må se. Mit held er, at ikke er en af de mest fagligt aktive og det er givetvis dem der bliver slagtet først. Men jeg er stadig en af de irriterende, der påpeger fejl og mangler der går ud over kunderne og sikkerhedsmæssigt en af regelrytterne Ledelse og fagforening mødes 7/12, så før der sker der i hvert fald ikke noget. ... Vægten faldet 100gram efter 3625kcal. Jeg er godt kvast i kroppen i dag. Ikke voldsomt DOMSet men træt og mat. Jeg vågnet en million gange i nat (næsten da), så jeg stod sent op og når ikke at runde turbotræneren før jeg skal på arbejde.
 16. Langt pokker i MOL

  Ja, så længe jeg bilder mig ind at der er mine glutes der fylder, så går jeg ikke i panik over at røven er stor Men dagen blev en skoddag. Jeg havde slet ikke nogen lang pause og selvom jeg trives med tidspres, så var det ret stressende at få klemt træningen ind i de to mindre pauser, når jeg også skulle klæde om og i køleskabet og finde min madpakke. Det kostede lidt set og TUT men det er også OK, bare det ikke er hver gang. Men... Da jeg var i lunteløb fra første træning til køleskabet, blev jeg mødt en en kollega som spurgte om jeg havde hørt at der skal fyres 50 lokoførere. Først troede jeg at han tog pis på mig men den er sgu god nok. DSB lægger ikke billet ind når der udliciteres strækninger, da de har statskapital i regnskabet. Det er fair nok, bortset fra at andre statslige selskaber i EU ikke tager den slags hensyn. Men DSB mister altså alt hvad der kommer i udbud. I de udbud der hidtil har været, har personalet kunnet virksomhedsoverdrages men det sker åbenbart ikke mere og de nye operatører kommer med egne folk. Med færre skinner at køre på, så er vi for mange. De uddannelser man er blevet anset på er ikke blevet opdateret og er tit håbløst forældede og kan ikke bruges til en skid. Så det bliver spændende 3-4 uger, indtil man ved om man fortsætter eller skal til at sælge Hus Forbi. Der er naturligvis mulighed for at gå frivilligt men der er ikke meget lokkemad og arbejdsmarkedet er Corona-hærget, så det er lidt øv. Men sådan er det jo, når man er i et niche-erhverv. Andre har jo også tildligere været i samme situation, så Men der blev trænet... lidt hulter til bulter og en del øvelser flettet sammen og intet noteret undervejs, så alt med forbehold: Tåhævninger på et ben: 25, 25, 25, 25 Træk til bryst: 10x75, 10x75 Rowsmaskine: 10x75, 10x75 Frontsquat: opv, 5x75, 5x75, 5x75, 5x75, 5x75 Leg extensions: 12x95, 12x95, 12x95 Siddende lårcurl: 10x80, 10x80, 10x80 Bænkpres DB: 10x30, 10x30, 10x30 Scottcurl DB: max x 16, max x 16 Tricep pushdowns: 10x32,5 , 10x32,5 Laterals: 10x10, 10x10 Hyperextensions: 20, 20 Mavebænk 15, 15
 17. Langt pokker i MOL

  Det med broen er nok ude af mine hænder men håber både på åben bro og en god pris - husk at fortælle om det :-) 92,3kg efter 4300kcal. En kort tur på turboen med siddende antrit før arbejde. I går var en fantastisk dag for mit ego. Efter nogle års forsinkelse, skal vi have nyt arbejdstøj og jeg fik taget mål. Efter at have fået målt min livvidde, får jeg et par bukser at prøve. Havde jeg lige trænet og haft pump i min quads, tror jeg de havde siddet til I benene, for der var ikke meget frirum. Men min sprinterrøv kunne ikke være der, så jeg måtte op i livvidde for at få plads til den og så må bæltet stramme ind. Da jeg kom tilbage fra prøvning, var der en der spurgte om der var tøj til folk der trænede så meget. Det er ikke en af dem der plejer at lave pjat og ballade, så jeg tror sgu han mente det.... Jeg har taget skiftetøj med, så jeg kan styrketræne i den gode pause.
 18. Langt pokker i MOL

  Vægt 200g op efter 4100kcal. Jeg dejsede om allerede før midnat og vågnede sulten et par gange og der røg en proteinbar hver gang. Til gengæld faldt jeg hurtigt i søvn og i dag vågnede jeg lidt i!!! 9. Blot lidt aktiv restitution, før jeg tager på arbejde. Jeg var også lige ude og købe småkager. Jeg giver kage når det nye signalsystem bryder sammen. Jeg synes SELVFØLGELIG, det er synd for alle brugerne men jeg hader det rådne lort af et sandt hjerte. I dag er det godt nok metroens to nye linier der har holdt stille men det bruger samme signalsystem som vi får indført. Det er noget skrammel og der er mafialignende tilstande ude i kulisserne, der gør at sandheden nok aldrig kommer frem i lyset. Men jeg håber naivt, at for hvert nedbrud kommer vi et lille skridt nærmere at der er nogen lidt oppe i systemet, der får nok.
 19. Langt pokker i MOL

  Vægt uændret efter 3400kcal Klokken 12 stod den på en tur på cykelbanen. Vi kørte meget af det sædvanlige uden jeg kan huske det hele. Da vi kørte italiensk sad jeg som 2 af 5. De andre var dog ikke ekstremt meget hurtigere og for en gangs skyld kørte vi ikke hysterisk hurtigt mellem spurterne i udskilningsløbet, så den fik jeg gaflet overraskende let. Et par timer efter jeg kom hjem, gik jeg i gang med styrketræning: Tåhævninger på et ben: 30, 30 Bulgarsk split squat: 10, 10x25, 10x25, 10x25 Skateboardsquat: 10 x blå elastik (forkortes BE), 10x10xBE, 10x10+BE * Kropshævninger: 10, 10 Bicepcurl: ? X16, ? x16 Dips: max, max Skulderpres: ? X16, ? X16 Mavebøjninger: 40, 40 Rotator cuff: 15x5, 15x5 * Omsider fik jeg kringlet hvordan jeg får elastikken med i øvelsen (for ikke at al belastning ligger ned i bunden). Det blev hårdt, trods bare en femmer i hver hånd..
 20. Langt pokker i MOL

  92,1kg efter 4300kcal. Man kunne købe en pose æbleskiver for en femmer i LIDL og det fristede. Det blev de ved med, så jeg kom til at spise hele posen Fint vejr i dag til at cykle ude. Jeg skal tre timer på cykelbanen i morgen, så jeg undlod og kørte sweet spot på turboen i stedet. Det var klogt, for selvom benene ikke føltes trætte, så var de det alligevel når de skulle lave noget. Tror jeg tager en tur i trykbukserne, nu jeg har dem. Underboen er faldet til og har fundet musikken. Han holdt fest i går. Ekstremt støjende fra 20-23 (især gæsterne ude på svalegangen hvor der også var gang i den. Vores hoveddøre er SLET ikke lydisolerede, så de kunne stå inde i entreen - det ville lyde ens) og så fadede det og de var næsten stille efter midnat. Det er self ikke OK ift husorden men fint for mig. Min nabos rædsomme smækken med hoveddøren hvert 5-10ende minut var faktisk mere generende. Han kan rende ind og ud 2-3 timer i træk - også efter midnat. Lige nu spiller underboen, så jeg ikke selv behøver at have noget tændt men gad jeg ikke høre på det, så skulle vi, trods alt, ikke “spille om kap” for at overdøve det. Det er heldigvis P3/P4-ish i stilen, så jeg sparer strømmen og nasser
 21. Langt pokker i MOL

  Den lejede cykel blev bare afleveret som den var - indsølet i grus og snavs - dejligt. Men man betaler så også lidt for det; jeg gav 310kr for tre timer for den billige udgive. Det er fint nok. Jeg har ikke plads til flere cykler. Jeg gider ikke gøre den ren og der skulle være meget mere vedligehold end på en landevejscykel - det gider jeg SLET ikke. Her er ingen sjove steder i nærheden, så det er alligevel begrænset hvor tit jeg ville få den i bilen og kørt i skoven. Teknisk var jeg klart underlegen i forhold til de andre men kækt skrevet, så kompenserede fysikken for det. Ingen tvivl om at det er god tekniktræning. I går 92,8kg - i dag 92,3kg efter 3950kcal. I går fik jeg styrketrænet. Min sidste pause var lang så der trænede jeg overkrop, der ikke får mig til at svede uhæmmet: Træk til bryst: 10x75, 10x75, 10x75 Rowsmaskine: 10x75, 10x75, 8x75 Bænkpres, DB: 8x30, 8x30, 8x30, 8x30 ss Scottcurl: 10x32,5 , 10x32,5 , 10x32,5 - lidt ned i vægt for flere reps og langt mere TUT Laterals: 8x10, 8x10, 8x10 ss Tricep pushdowns: 8x32,5 , 8x32,5 , 8x32,5 Herefter ud og køre det sidste. Pga sporarbejde skulle jeg med taxa ind på hovedbanegården. Den kom aldrig, så jeg stod et kvarter i pisse regnvejr og blev både gennemblødt og kold. Den træk tænder, ikke bare at tage hjem men at gå i kælderen og fortsætte: Lidt romaskine for at få varmen Tåhævninger på et ben: 30 @bw, 20x14, 15x14 - de var helt off ss Squatopvarmning Frontsquat: 5x70, 5x70, 5x70, 5x70, 5x70 - overkommeligt for benene men min core var temmelig udfordret og jeg evner ikke at lade det svage venstre-ben arbejde så meget som det højre. Legextension med et ben: 10x45, 10x45, 10x45, kun venstre ben: max x 40, max x 40 ss Siddende lårcurl: 10x80, 10x80, 9x80 Hyperextension: 20, 20, 15 - stoppede pga krampe i maven ss Mavebænk: 15, 15, 11 Jeg kunne akkurat ikke nå toget hjem, så fjollede lidt i benpresmaskinen 4 sæt for venstre ben og 2 for højre ben 5 minutters meget stille cykling - 70rpm <100watt I dag er jeg overraskende frisk i skinkerne men jeg holder fast i hviledagen alligevel. ... Der er styr på indkøb, tøjvask osv. Overvejer om jeg skulle pakke sommer-cykeltøjet væk (indian summer er næppe realistisk) og få system i vinterkludene. Ellers står den på ren afslapning. Jeg er mere bevidst om at nyde fridagene, nu der kun er halvanden måned tilbage før jeg ikke har halvdelen af dagene fri men kører efter dette skema. Jeg overvejede at søge ferie på nogle onsdage, så jeg kan komme på cykelbanen. Men pga corona´en er der kun plads til få på holdet, så det er spild af ferie hvis jeg ikke får plads på holdet. Måske bedre at bestille fri til HvidovreCKs vintertræning. Men nu kører de man/ons og når man igen må samles mere end 10, så er det tirsdag/tors.... Det gør det liiiiidt svært at planlægge
 22. Langt pokker i MOL

  Pyh, der nåede jeg lige at tro, at MOL var blevet slagtet. 5/11: Fullbody i DSBs kælder 6/11: Hviledag 7/11: MTB-debut i Hareskoven med tre kolleger. Skidesjovt - især fordi jeg ikke var den der faldt mest! Jeg slap med en enkelt gang men til gengæld i et mudderhul med et spor under overfalden, der fangede forhjulet. Det er ikke sidste gang jeg lejer sådan en sjover. Jeg var stegt i stængerne og afbestilte min tid på cykelbanen søndag. 8/11: Ærgerligt med den aflyste banetid, for benene var blevet OK efter en nats søvn. Havde svært ved at komme ud men fik kørt fem antrit på diget. Jeg havde for lidt tøj på, så skyndte mig hjem igen. 9/11: Fællestræning med HvidovreCK. Lang tid siden med fællestræning og så i mørke, så mine fingre sov flere gange af at holde krampagtigt i styret. Ellers var det fint. Kørte en “spurt” på ca 6oo meter (det er ikke en spurt i min verden) som var den på 270 og smadrede lårene fuldstændigt og de kom aldrig til hægterne igen. Alligevel lidt hjemmestyrk, da jeg kom hjem. 10/11: 35min på Zwift. Sweet spot med 15sekunders forcering hvert femte minut - den jeg har kørt nogle gange her på sidste I dag: Fællestræning med HvidovreCK. To omg opvarmning. Så fire ture skiftevis høj kadence og tungeste gear (hvor de fleste snyder). Jeg lagde for hårdt ud, så tur tre måtte jeg tage lidt fesent, hvis der skulle være kvalitet i resten af programmet og det gjorde alle de andre faktisk også. Derefter en længere tur med holdkørsel. De tre andre var noget hurtigere end jeg, så da den ene punkterede og der kom uro, blev jeg lidt for presset og fik ikke pause nok og sad på hjul resten af vejen. Havde jeg vidst at vi var færdige bagefter og været mentalt mere modig, skulle jeg nok bare have taget mine føringer og kørt mig i skraldespanden men... jeg kyllingede ud. Og så en rolig omgang at slutte af på. Træls at der ikke lige er en spurt at slutte af med. Nu man har haft 10 minutter at sunde sig i, så kunne de 270 meter (mener jeg der er) godt have kvalitet i sig. ... Fra 4/1 2021 arbejder jeg med fri hver anden weekend og en ugentlig hverdagsfri. Møder nogenlunde som nu (marginalt tidligere) men er hjemme nogle timer tidligere. Efter en masse nørklen rundt og sletten cykelprofiler og sensorer, så vises watt på turbotræneren igen ens på Zwift og cykelcomputeren. I dag mangler der RPM på graferne men de var på cykelcomputeren mens jeg kørte. Garmin er lækkert når det virker men sjit, hvor er der tit fnidder i det. Min støjende underbo er flyttet.
 23. Langt pokker i MOL

  93,2kg efter 4300kcal. Jeg måtte slukke for TV2NEWS. Hele tiden kaldte de nogen som vinder, i stedet for udråbe, erklære... Henrik kan sikkert finde flere gode danske ord. Kalder lyder frygteligt... næsten værre end at kommentere PÅ noget. Jeg fik 2 x 15 minutters sweet spot i bogen. Men wattmåleren fra cykelcomputeren er det samme fejl. Kom til at tænke på... Garmin´en fik en opdatering for et par uger siden. Det er garanteret den - Garmin opdateringer laver altid lort i et eller andet. Jeg prøver om der stadig er liv i min gamle Bryton-computer og ser hvilke værdier den læser. Det Zwift skriver føles rigtig, i hvert fald. I øvrigt underligt at køre SS på 90% og ikke 95% af FTP. Det er markant lettere men vel fint i forbindelse med styrketræning.
 24. Langt pokker i MOL

  92,9kg efter ædegildet i går. Jeg var tæt på at køre ud på diget og køre nogle antrit. Jeg havde dog fedtet for en fridag i morgen, så jeg kunne køre med HvidovreCK så jeg sprang over. Jeg endte med ikke at få fri. Men lidt styrktræning skulle der til: 2 sæt tåhævninger på et ben 3 x 8 bulgarsk split squat 2 x12 skateboardsquats 2 x sæt kropshævninger 2 x sæt bicepcurl 2 x sæt dips 2 sæt skulderpres 2 sæt mave
 25. Langt pokker i MOL

  Hmm.... Four Jacks... dem skal jeg da lige huske. Jeg tænker at Henriks ide med weekendmusik i loggen skal genopleves. Denne gang ikke underlig eller sjælden musik men mere noget er der er lidt glemt - men ellers kendt. Der kunne FJ passe perfekt ind. Jeg stod op allerede halv otte “i nat” for at få kørt bilen til service. Eftersom jeg slet ikke havde sovet færdig, var jeg giga træt og lagde mig flere gange for at få en lur men jeg faldt aldrig i søvn. Tiden gik og til sidt var det presset, hvis jeg skulle hente bilen og nå til “julefrokost” i den cykel-facebookgruppe vi har på arbejde. Ikke at vi cykler meget sammen men.... Så kunne det også være lidt spas at køre i korte rør i november. Da jeg endelig fik taget mig sammen passede det ligeved at det begyndte at regne, så den første halve time var lidt våd - men stadig varm. Især da jeg vendte i syd mens det regnede nordpå og blæste kraftigt op, det fik varmen et ekstra skud opad. Men sindsyg vind. Turen tog et kvarter længere end i sommer men i medvinden lå jeg en god bid på 40-45 i timen på Durano Plus-dækkene, som ellers opsluger al tempo. Generelt en OK oplevelse, i betragtning af hvor lidt jeg har kørt. Jeg havde taget skiftetøj med, så jeg kunne smutte i DSBs træningscenter efter maden men benene var off, efter at have siddet stille på en stol hele aftenen. Bilen var btw først færdig 25 minutter i lukketid, så den må jeg hente i morgen/tirsdag.