Gregers TF

Medlemmer
 • Content count

  11,707
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  86

Everything posted by Gregers TF

 1. Langt pokker i MOL

  Dav og velkommen til min nye log. Jeg er blevet fed ifølge de officielle tal. Og også ifølge spejlet. Og jeg vil ikke bare lade stå til. I flere år har jeg rutchet op og ned i vægt og især skiftet mellem at motionere og ikke-motionere uden det store held over længere sigt. Jeg har to store ting at tage fat i: 1 Jeg altså et stort problem med at min hjerne ikke stiler efter at jeg skal være mæt men proppet. Om det nogensinde går væk er tvivlsomt men hvis jeg lærer at tackle det, i hvert fald nogenlunde, vil det være et kæmpe fremskridt. 2 Når det begynder at gå godt med motionen lader jeg stå til i stedet for at holde fast. Ny log - ny metode Mine (for) store og (for) uoverskuelige planer har haft det med at løbe ud i sandet. Så i stedet for de store planer vil jeg nu nøjes med ugemål. Men ikke for resultaterne, men for vejen og metoden. Realistiske ting tilpasset efter planlagte aftaler og arbejdstider således at de skulle være til at opnå. Hvis det alligevel skrider er det kun for resten af ugen men fra om mandagen er det op på hesten igen. Stille og roligt vil jeg hver uge sætte fokus på nogle ting og forsøge at gøre dem til gode vaner ved at gentage dem som ugemål igen og igen. Overordnet er slutmålene de samme men prioriteringen er ændret, da jeg i sidste uge fik besked om at arbejdet giver 11 gratis besøg hos en diætist. Jeg har ingen anelse om hvad det indebærer, men hvis jeg skal leve af klidkiks, radiser og kinakål og løbe 5km og dagen er det ikke interessant, men kan jeg indarbejde spinning, styrketræning og et fornuftigt proteinindtag siger jeg nok ja-tak. Og så skal resten af året indrettes efter disse overordnede mål: Indtil jeg ved hvad der sker med diætisten skal der bare styrketrænes og vægten ikke stige alt for meget kan den falde udelukkende ved at fjerne nogle at de værste unoder er det fint. Med diætistens hjælp skulle der gerne ryge nogle kg helst sammen med tung styrketræning så det ikke er for meget muskelmasse som forsvinder. Hvis livvidden kan komme under hoftevidden bliver jeg meget glad. 8/1 får jeg nye arbejdstider og de bestemmer hvad der herefter skal ske. Om jeg igen skal leve i konstant søvnunderskud eller ej bestemmer hvor højt jeg vil sigte. Men indtil foråret skal det være noget med splittræning som jeg har glædet mig til livvidden skal holdes. De næste 80 dage har jeg menneskelige arbejdstider. Hvis det ikke kan lade sig gøre at rette skuden op nu, kan det nok aldrig lade sig gøre. Hvis her er nogen som følger med regelmæssigt, må man gerne prikke hvis tingene er ved at løbe af sporet. Jeg har ingen familie eller omgangskreds til nogen nytte i denne sammenhæng kun mig selv og MOLboere.
 2. Langt pokker i MOL

  Banecykling, vi var kun 19 og jeg tog den sidste plads på hold 1. Først pointløb, som vanligt med tvungne opsamlinger og de første SKAL efter spurten ned og runde bagenden af feltet. Mod sædvane gik farten ikke meget ned mellem spurterne og det var faktisk hårdt bare at sidde i feltet. Jeg sad toer da der blev ringet til spurt nr 2 og nassede hjul. Da ingen overhalede bagfra, så snuppede jeg den. Dernæst stod den på Italiensk jagtstart. Mens jeg var på toilettet for at hente vand, havde de andre besluttet at jeg kunne vælge mellem plads 4 eller 5 (af 5). Det blev 4. De to forreste skulle føre 4 omgange og vi andre 3. Forreste mand skulle nok have siddet længere tilbage, for det gik satme stærk fra start - efter 2 omgange var jeg oppe i højrød zone. Mand nr 2 kunne heldigvis slet ikke holde farten men 3’eren havde fået pusten og føj igen. Heldigvis var vi ved at indhente det andet hold og vi må ikke overhale, så jeg skulle “blot” holde afstand på mine 3 omgange... det var så alligevel en balancegang på at eksplodere. Uden vi fik pause kom det andet hold på banen og alle skulle køre øvelsen med lige dele pause og lige del interval. Filmen knækkede lidt til sidst og jeg sad og småørlede, trods det efterhånden var over 3 timer siden jeg spiste. Efter en tiltrængt pause (og vand til at tage smagen) skulle vi lave felt og tage en omgang på skift - 3 gange. De to første var gode men til sidst var jeg udsolgt. Den gik direkte over i linieløb på 8 omgange. En energisk mand førte de første 4 i høj fart, før han slog ud. Så den sædvanlige rumle med en halv omgang til hver, indtil der blev ringet for sidste omgang. Vi var tre tilbage og jeg sad sidst. Egentlig perfekt men den forreste var for hurtig så vi to andre havde nok med at sidde på hjul. Jeg elsker Hennings træninger med nogle små cykelløb med ret strikse køreregler så risikoen for styrt ikke er meget større end ved alm intervaller. Folk vil gerne vinde men “så er det heller ikke vigtigere” og vi passer stadig på hinanden. Det’ lige mig.
 3. Langt pokker i MOL

  Morgenvægt i går: 92,9kg og i morges 92,5kg. Banecykling men først efter en god gang stress. Da jeg ville pumpe cyklen var der bøvl med karkassen på bagdækket igen, trods det var næsten nyt. Heldigvis er jeg “jyde-samler” så jeg har ekstra hjul stående men de stod dybt inde på den altan jeg bruger som pulterrum og det var en kamp at grave det fri. Jeg kunne lige nå træningen. Eller alligevel ikke, for uheld på motorvejen lagde et kvarter oveni køretiden. Jeg skulle også have den limede ring godkendt efter den havde fået vinterkulde. Ham som har fået mig ind på sprinterholdet skulle gå tidligt og jeg er ikke på de andres niveau - den ene håber at vippe danmarkmesteren af pinden og kører selvsagt svinagtig hurtigt. Ergo vi kørte alle hver for sig og det var jeg ikke mentalt helt forberedt på. Jeg fik varmet op 10 minutter for mig selv og kørte 3 styk 200m moderat med 200m-indløb med fokus på teknik. De to første blev som man kan forvente af en begynder men nummer 3 føltes helt anderledes og jeg fik at vide at den var tæt på perfekt. Det er BTW også ret hårdt mentalt for lille generte mig at køre alene mens de andre sidder kigger og bedømmer og endda er 100x bedre på alle parametre. Heldigvis lærer de gerne fra sig men stadig..... Der var ikke meget jeg fik kørt, så jeg hoppede på Zwift da jeg kom hjem. 10 minutters opvarmning, så med i et kriterium-ish løb, hvor jeg mente at have læst at der ville være spurter undervejs. Efter et kvarters monstertons, havde der ikke været en eneste spurt og jeg stoppede og rullede af i 5 minutter. Så vil jeg hellere være frisk på cykelbanen i morgen og prøve om jeg kan stikke snuden frem en gang eller to.
 4. Langt pokker i MOL

  Det må vi høre om, når det er kørt. Vægt i går: 93,1kg og i dag 92,7kg. Lille skodtræning i dag på turbotræneren. En lille halv time med 5 x 40/20, inden jeg kyllingede ud. Jeg havde været vågen i kort tid og kun varmet op i 4 minutter og det føltes slet ikke rart. Det stak i lungerne og hjertet ville ud af kroppen og... nej. Fik trillet lidt bagefter. Herefter 50 langsomme tåhævninger, 3x20 på et ben, 50 på to ben, 20 på et ben og 50 på 2 ben. Herfra lidt betragtninger om årets træningsgang. Jeg er nu i gang med at have tre fridage (dag 1,2,3) efterfulgt af tre arbejdsdage (dag 4,5,6) og forfra. Eftersom det rykker en ugedag pr uge, kan jeg ikke sætte faste cykelmål op for dag 1,2 og 3 - andet end at der helst skal cykles. Derimod kan jeg sætte resten i nogenlunde rammer. Jeg skal træne lægge på dag 3 og 5 og styrketræne resten på dag 4. For at være frisk til cyklingen, skal dag 5 og 6 indeholde en nuldag og den anden skal være være lille i intensitet eller volumen. Efterhånden er jeg mere og mere overbevist om at træning med vis volumen, virker. De to somre jeg har kørt på D-niveau, har været sidste år hvor jeg kørte mere end ellers pga restferie og det gode vejr. Og så året hvor jeg både kørte i ACR og HvidovreCK. Dengang jeg kunne mønstre overarme over 42cm og lave en masse chinups og dibs, var dengang jeg ikke talte med mine kolleger i pauserne men knækkede jern i DSB lille motionscenter. Eller blev hængende 2-3 timer efter fyraften. Senest efter menisken røg, hvor jeg kun trænede lægge men brugte 20-25 minutter et par gange om ugen. De voksede næsten 2cm - for første gang var de helt anstændige - men er krøbet nu jeg har skåret ned på volumen igen.
 5. Langt pokker i MOL

  I går: Tåtævninger: 50 langsomme på to ben og 3 x 20 på et ben. Til formiddag før arbejde var jeg en tur i FW: Chinups: 10, 10 ss Siddende læg: 2 x 30x40 Benpres: opv, 10x120, 10x140, 10x160, 10x170, 10x180 Siddende lårcurl: 15x60, 15x60 Bagskulder: 15x40, 15x40 Bænkpres DB: 2 x 10x32,5 ss Bicepcurl: 2 x 10x20 Laterals: 2 x 10x10 ss Mavemaskine: 20x60, 20x70 Hyperextenson: 2 x 25
 6. Langt pokker i MOL

  Jeg synes nok cyklen var lidt svampet på vej hjem i går man tænkte at det var trætheden der spillede ind. Der var kun 3 bar i baghjulet da jeg skulle ud her til eftermiddag, så har fået årets første lille siver. Jeg turde ikke sætte kørelysten over styr ved at bruge tid på slangeskift, så jeg kørte med siveren igen i dag. Eftersom jeg var godt brugt efter i går, var planen primært at køre i zone 1 og 2 med lidt tryk på de få bakker og krydre det med et par spurter. Benene kunne jeg leve med men min popo Ellers havde jeg nok kørt længere end de 55km men jeg magtede ikke mere. Fin grundtræning og tiltrængt sadeltræning. De næste tre dage er arbejdsdage - det betyder styrketræning men ikke så meget (eller ingen) cykling: Numserestitution Det ene af de mål jeg satte op i går kommer jeg til at revidere, for i den ene af spurterne gik den allerede hjem i dag.
 7. Langt pokker i MOL

  Ingen biler. Ikke 40 folk i feltet. Ikke en masse overflødige km før det sjove begynder. Bare Jeg er så forbasket misundelig over den måde at køre på, det må være SÅ sjovt. Jeg skulle have cyklet med kollega i dag men nu har han da aflyst (igen-igen). Jeg skriver her for at binde mig op på en tur alligevel for ellers ender det med at jeg igen ikke kommer ud.
 8. Langt pokker i MOL

  138km er mere end godkendt. Og tak. Jeg ville bare gerne ikke være så smadret bagefter men det skal nok komme. Jeg kan desværre “kropshuske” hvad jeg kunne i september og hvordan det føltes og lige nu er det virkelig usselt, i forhold. Det vænner jeg mig forhåbentlig til, efter lidt flere ture på rammen. Tænker du løb eller noget med watt? Det ligger helt stramt at jeg VIL have min FTP over 300 w igen og med en vægt under 90kg - jeg svinger mellem: 92 og 93 og har gjort det siden december. Jeg vil også svært gerne holde +1200 watt over 12sek igen men der er lige en dåbsattest der kan gøre at det bare ikke længere er mulig, uanset hvad f....jeg gør. Til sprinttræning blev lidt henkastet nævnt noget om at jeg måske kunne bruges i holdsprint (som sidstemand )men det er slet ikke noget der er reel snak endnu. I første omgang skal jeg have sprinttræning ind i hverdagen. Ellers er sprintomnium i H50 stadig en tanke jeg godt kan lide at lege med men jeg gider ikke at det bliver pinligt. Et par løb ude på flyvestationen kunne også være interessant, når jeg er tilbage ved at 100km er en rutinetur. Der er jo ingen biler derude, hvilket nok er påkrævet når man er mig. Det er vel for ukonkret til at du kører løb, eller?
 9. Langt pokker i MOL

  Det er skammeligt, så dårlig form jeg er i. Ikke at det hverken er overraskende eller uretfærdigt, bare lidt øv. Jeg bliver også NØDT til at tage mig sammen til at smide noget blæver fra vommen. Jeg har lige taget nye sommeruniformbukser frem og jeg kan ikke være i dem. Forleden var der også en kollega der spurgte om jeg ikke havde taget på. Fra lørdag er det slut med restferie og fridagsbytninger i denne omgang og jeg er i fast arbejdsrytme. Så kan jeg forhåbentlig få styr på kosten og også få system i træningen. Dagens tur... puha. Det virkede ellers overkommeligt at hyggetrille en times tid for at komme ud på flyvestationen, køre 3x15 minutter (5 pause) og nulre hjem igen. Efter andet interval sov fingre og.... og... ja, den sov også... sadeltræning Som sædvanlig var jeg en idiot og holdt lidt flere watt end planen, gad vide om jeg nogensinde lærer det? Når formen er god, så går det alligevel men i dag klappede skinkerne helt sammen og hjemturen var pinlig. Det gode er at det næsten kun kan gå fremad.
 10. Langt pokker i MOL

  Jeg har “ fornøjelsen” af at rasle pendultog mellem Farum og Buddinge. Hold da magle, hvor er her meget varmere end hjemme i Avedøre, nu vinden ikke kommer direkte ind fra vandet. Hmmmm, man skulle næsten overveje at komme ud på to hjul i morgen
 11. Langt pokker i MOL

  Lårene er godt trætte uden at være ømme (kompressionsbukser ). Inden arbejde en lille tur i FW, dog uden at træne quads og baller. Først dog en gang læg hjemme på trappen. 50 langsomme reps på to ben og 3 sæt 20 reps på et ben. FW: Siddende læg: 2 x 12 x 60 ss Chinups: 10, 8 Bagskuldermaskine: 2 x 12 x 40 ss Siddende lårcurl: 2 x 12 x 60 Bænkpres, DB: 2 x 10 x 32,5 ss Bicepcurl: 2 x 10 x 17,5 Laterals: 2 x 10 x 10 ss Fransk pres DB: 2 x 12 x 10 Hyperextension: 2 x 25 ss Alm mavebøjninger på gulv: 2 x 20 Skrå mavebøjninger: 2 x 15
 12. Langt pokker i MOL

  Banecykling - sprinttræning og i dag gik det ikke i kludder. Jeg havde godt nok ondt i maven hele dagen og følte mig mat i stængerne men der var en af de dage hvor man kører godt alligevel. Vi var 4 veteraner, den enes søn og ingen træner. Efter en stille snydeopvarmning for mig selv, kørte vi en samlet opvarmning. Progressivt fra 30 og endte lidt over 55. Så var vi “lissom” i gang. Far og søn kørte deres intervaller og vi tre andre samlet umiddelbart efter og så en god lang snakkepause. Første tur var med normalt gear og viste os indløbet til en 200m m flyvende start, først indløbet alene og derefter indløb plus 200. Jeg sad bagerst og holdt lidt igen for ikke at overhale. Herfra hed det gear 51-14 for mit vedkommende. Næste tur var 200 med flyvende start. Jeg lå forrest og for første gang siden menisken røg, var det uhæmmet all-out og omsider kom den tykke over 60 i timen. Det var VIRKELIG dejligt at konstatere, at det kan jeg altså stadigvæk godt. Da jeg kom ned i inderkredsen, blev jeg budt velkommen som den nye sprinter på holdet. Den bemærkning lunede også. Så var det en flyvende 500 meter med indløb som på en 200 meter. Vores læremester lå forrest men slog ud efter 250 meter og vi andre gjorde det samme. Det viste sig at han var sovset til og vi andre skulle have fortsat. Jaja, vi skal lige lære. En tur magen til ovenstående, blot kørte vi hele distancen. Føj, hvor var det ulækkert og stængerne visnede og føltes lammede de sidste 100 meter (ligesom i forrige interval) og herfra var stemmen næsten væk og byttet ud med Cecil-hoste. Til sidst en 500 meter med stående start. Ret grænseoverskridende at holde klikket i oppe på banen og (prøve at) have tillid til “holderen”. Jeg har slet ikke teknikken til stående starter men fik flået cyklen rundt på 1ste omgang i en ganske fin tid som jeg ikke kunne leve op til på anden - at min acceleration er bedre end min topfart, vidste jeg jo egentlig godt. Jeg fik kørt mig uhæmmet i bund og havde underlaget været blødt, så havde jeg smidt mig men fik klamret mig til et rækværk i stedet. Nu havde jeg gele-ben og mine baller gjorde ondt så det passede mig fint med en meget stille afrulning. Dejlig dag på kontoret og endnu mere dejlig igen at få nogle succesoplevelser. Incl at begge knæ er helt upåvirkede af både en start fra nul og høj kadence. Til gengæld er jeg smadret i kroppen og går i seng om lidt, trods det bliver før kl 23.
 13. Langt pokker i MOL

  Jeg havde aftalt med sædvanlige kollega og hans bedre halvdel, at vi skulle køre klokken 10 i dag, så endelig ud. De flyttede så tiden til klokken 12. Og til klokken 14. Og aflyste fordi det var for koldt. Huh, nu var det da lige blevet nogenlunde lunt??? Det tog mig lidt tid at samle mig til at køre alene men maven knurrede. Jeg fik spist lidt og faldt i søvn. Da jeg vågnede var det liiige sent nok at trille ud. I stedet fandt jeg noget semi-holdløb på Zwift som jeg fik tilmeldt mig. Fik også oprettet mig et nyt sted i Zwift-universet og kom åbenbart til at ændre min tilmelding til A-klassen. Goddaw min bare.... I stedet fandt jeg nedenstående tur. Ikke voldsomt hård og i de sidste fem korte blokke sad og jeg og ønskede at det var HIIT. Bagefter 3 sæt 20 tåhævninger på ét ben plus et ekstra sæt til venstre. Planen er nuldag i morgen og banecykling på tirsdag.
 14. Langt pokker i MOL

  Jeg fik de rigtige søvncyklusseer i nat og var færdig med at sove før 9. Fik også drukket en masse vand. Men jeg gad alligevel ikke træne, energien manglede. Men der er nok bare om at komme i gang igen, så jeg fandt en lidt kort og ikke for hård tur på Zwift. Efter et minut i sadlen gad jeg alligevel godt men fint nok også at køre i stuen uden at sidde og savle. Jeg synes ellers at have fint styr på mit madindtag men jeg stank af ammoniak bagefter, alligevel, så det havde jeg ikke
 15. Langt pokker i MOL

  Hele dagen forsøgte jeg at sætte mig op til en solid Zwift-tur men det floppede fælt og endte med 5 min opvarmningen 25 min over/under-sweet spot, inden jeg trak stikket i utide. Flere faktorer. Jeg var tørstig. Torskedumt at “slutte” træningspausen med styrketræning. Jeg er generelt busted og har pænt med DOMS i lægge og baller. Jeg har sovet dårligt de sidste 8-10 dage, Jeg har har ikke ændret mine aftenrutiner når jeg kommet fra arbejde og når jeg er hjemme kl 23 i stedet for 20:30, så kommer jeg ALT for sent i seng. Forhåbentlig har det kun gavnet at få rørt skinkerne, nu det hverken i watt eller volumen var voldsomt strabadserende.
 16. Langt pokker i MOL

  Jeg FIK trænet før arbejde. Først en af de sædvanlige lægture fra biblioteket - den med 50 superlangsomme reps, så tre sæt på et ben og 50reps på to. Lidt for længe siden sidst, for de første 50 tappede mere end de plejer. Herefter i FW De havde ikke kun flyttet om. De havde også fået ny maskinpark. Og en masse gulvplads, for de maskiner der før var to af, var der nu kun en af. Det begyndte også med over 10 minutters ventetid på en trunte i start-tyverne der sad i benpressen. En 10–12 reps og en lang pause på telefonen før de næste 10-12 reps. Og så med næstlaveste vægt.... jeg forstår ikke at de gider træne sådan. At tage trappen op til 1ste, lægger mere belastning på lårene. Nå men de fleste kvinder træner sådan, så det må jo have en årsag. Udover det, så mangler der en del af det jeg plejer at bruge. Liggende lårcurl er væk. Mulighed for kropshævninger med neutralt greb også væk. Heller ikke noget der ligner min sædvanlige mavemaskine. Og bicepsmaskinen er væk. Ohhhh, en jammer.... Nå men alt er ikke skidt. Den nye benpres føles umiddelbar svampet men det er nok fordi der også er god belastning på, når benene er ved at være strakte. Og så har den lændestøtte som dels bare er rart og også forhindrer at man glider af sædet. Leg extensions maskinen er også ny. Den gamle lå med vægten på skinnebenet og med alt for tynd polstring, så det gjorde afsindigt ondt. Den nye må testes når okkusionselastikkerne er med. Benpres: 20x70, 20x100, 20x130, 20x160, 20x180, 10x200 aka fullstack... godt nok var der ikke til 20 reps men sløjt at man kan reppe med stakken. Måske godt for menisken. Lårcurl, siddende: 10x20, 10x40, 10x60 Kropshævninger, overhåndsgreb i stativ hvor plastikhåndtagene drejede lidt undervejs: 10, 10 - kæft de var grimme fordi grebet ikke var i orden. Bænkpres, DB: 8x34, 8x34 Bagskuldermaskine, den gamle: 10x40, 10x40 Laterals, DB: 10x10, 10x10 ss Bicepcurl: 10x20, 10x20 Hyperextensions: 25, 25, mere lodrette end i det gamle stativ og meget lettere Mavemaskine: 15x65, 15x65 - fødderne var under en “pude” så hoftebøjere og nedre mave var mere med end normalt. Fik krampe i nedre mave 3 gange på vej ned i omklædningen, trods jeg prøvede at trække ud hver gang
 17. Langt pokker i MOL

  Endelig igen noget fysisk aktivitet - en tur på cykelbanen. Vi var 5 men det var meget løst i dag, da den ene kørte for sig selv, en anden hurtigt blev skivet fra hjul og to mand stoppede efter en time. Opvarmning - først spredt over hele banen men vi samledes og kørte nok 20-25 omgange samlet uden tempoet gik amok. 12 omgange progressivt. Vi startede alle 6 men halvvejs var vi kun 4 tilbage. En god lang “spurt” over de sidste 2 omgange. Usædvanligt, dræbende for topfarten men faktisk ret fedt. Vi trillede farten ud og fik pusten men uden reel pause tog vi igen 12 progressive omgange, os vi som fuldførte. På sidste omgang røg vi ud i reeelt spurtopgør over de sidste 200 meter. Ikke mindre sjovt da jeg også vandt den efter at have arbejde for det. Herefter blev det lidt la-la. Vi var 3 der kørte på banen, hver for sig. Efter lidt tid valgt jeg en øvelse som jeg har hørt om men aldrig kørt. Fra udgangen af det ene sving arbejder man sig fra sort streg op til barrieren og fra toppen af svinget og ned ad den næste langside finder man ned på den sorte streg igen og forfra. Jeg fik kørt 11 bakker og der skal faktisk hældes en del watt/moment i, når det går opad. Efter nogle omganges tril havde jeg fået den ene mand på hjul og jeg gik op på blå og kørte to langsomme omgange og op ved barrieren og kørte to hurtige omgange. Det gentog jeg to gange, så 3 i alt. Efter en kort trillepause fik jeg kørt to antrit fra ca 10km/t i ca 175m med et par minutter pause imellem. Så var der ikke mere bundtræk tilbage og jeg stoppede. Der var rigtig god snakkelyst både på banen og nede i ved kaffen, så jeg fik ikke styrketrænet inden jeg kørte op til mor som det ellers var meningen, så det håber jeg at nå i morgen før arbejde.
 18. Motion i balance™

  Jeg kan SLET ikke se fordelen i at sidde og padle mellem to gear hvor der ene er for højt og det andet er for lavt. At der så måske bliver 12 tandhjul bagerst ændrer ikke ved at springet mellem gearene, lader til at blive større end i dag og tilmed større kædevrid i de høje og lave gear. A tøws det nåu bawl.
 19. Langt pokker i MOL

  I går aftes havde jeg lidt for meget opsamlet energi. Fik dinglet lidt i ringene og lavet lidt dips. Ikke noget videre. Bedre var det, da jeg fik elastikkerne om lårene og fik lavet 2 sæt bulgarsk split squat og 2 sæt gobble squat. Bare for sjov, sluttede jeg af med to sæt wallsit - det gjorde dælen dylme ondt i lårbasserne. 50 tåhævninger mellem hvert sæt men udover et pump der sparkede røv, så var det alt for langt fra fail til at være sjovt. I dag er der behagelig DOMS i hele bentøjet incl baller. Inden turen går til Jylland i morgen kvalme, har jeg lige været på Zwift, for også at få lidt cardio. Det er nu dejligt ukompliceret. Jeg var pænt presset men tror også at mit CNS er stegt efter i går, for da jeg stod af, så sitrede og rystede lårene godt og grundigt efter de to sæt tabata.
 20. Langt pokker i MOL

  Gedigent flop på cykelbanen. Træneren var der ikke og de få der var, lå og kørte 200 metere med kort pause i opvarmningen. Øhh nå! Jeg lurede hurtigt at når nogen trak helt op, så forsvandt man fra banen så de kunne køre uden forhindringer. Jeg nåede lige op på den blå streg og fik dårligt fart i cyklen, før jeg måtte ned på fortovet og op på den blå igen og forfra. Ikke noget jeg blev varm af, på nogen måde. Herfra gik det først op i hat og briller. Som jeg kører med speedplay for ikke at fumle at klikke i, når der er andre ved lyskrydset, kartede jeg også rundt i kæde og tandhjul og lort - det bliver så ikke lettere af at min gaffefende er blød og jeg skal bruge en papegøjetang, for at løsne hjulet. Jo herhjemme er der skiftet med et snuptag men.... nope. Hvordan, er der ingen der fattede men kæden gik også op og så gad jeg sgu ikke det lort. Planen var så at styrketræne i stedet men sommerhjulene til bilen har stået renvaskede i lejligheden i nogle dage, så dem fik jeg på. Den øvelse var slidgigten i lænden ikke mægtig glad for, så ingen træning. I morgen, så? Jeg kommer til at købe noget fedt til hjulboltene. Pille dem af, fedtede dem til og sætte dem på igen, så mon ikke jeg ender med ondt i ryggen igen i morgen. Herefter går turen til Jylland weekenden over. Kæft en irriterende lortedag. Meget mere træningspause end hvad der planen, gør ikke humøret bedre
 21. Onkel T's muskeleventyr i abeskuret

  Fordi jeg havde lyst, er nok den bedste forklaring der findes og med til at træning bliver ved at være sjovt. Og at vi stadig bare er legesyge drenge oppe i hovedet.
 22. Onkel T's muskeleventyr i abeskuret

  altså, sådan noget kalder næsten på en forklaring, jeg er alle fald svært nysgerrig
 23. Langt pokker i MOL

  Ulempen ved banetræningen om tirsdagen er, at hvis man ender på hold med de gamle, så går det ikke så hurtigt igen. Hvilket fair nok når man er 76år, som den ene. Men det er super hyggeligt og så tager jeg gerne en slatten træning med. I denne uge hvor jeg skal til hægterne igen, så passer det endda fint. Planen er vist bare at komme i nogenlunde form. Har overvejet løbsserien ud på flyvestationen, hvor der ikke er biler men har ikke fået set hvor mange dage derude der falder på min fridage. Frem til mindst 12/8 og helst året ud, så arbejder jeg klokken 13-23 plus/minus halvanden time, tre dage i træk og har så tre fridage og forfra. Så det kræver en fridag. Nu ser jeg lige hvordan det går til sprinttræning både med kemi mellem mig og træneren og om jeg falder igennem tempomæssigt. Hvis det er positivt, så kunne jeg godt finde på at dyrke det og lade landevejen blive sekundær.
 24. Langt pokker i MOL

  En tur på cykelbanen. Sommertiden kan mærkes. Vi var kun 5 gamle og én der kørte så langsomt at han mest kørte for sig selv. Opvarmning. 20 omganges progressivt. Øvelsen med en lang føring på blå streg og så ved barrieren til hver. I dag var det 3 omgange hvert sted og så 8 progressive på sort streg til aller sidst. 25 omgange progressivt. Ingen afrulning. I de sidste to intervaller var det en gut fra sprinterholdet der kørte den sidste omgang. Det kunne han godt hitte ud af. Første gang lagde mig optimistisk ud for at overhale. Han er en stor mand så det var overkommeligt at sidde på hjul, men så blev der en vældig vind og jeg fik vist ikke engang hele forhjulet langs hans baghjul. Da træningen var færdig, fortsatte han med at træne 200 metere med Berner, Anita fra det norske banelandshold og et par andre. Vi andre gik ind og drak kaffe og spiste kage hos mekanikeren. Jeg og en gut aftalte at køre med om 14 dage, når han er kommet hjem fra Mallorca. Da jeg var nede og høre at det nu var ok, blev jeg lokket med til den rigtige sprinttræning på torsdag. Det er desværre samme træner som sidst jeg prøvede og han tydeligvis ikke kunne lide mig. Måske har han glemt det eller er mere venlig, eftersom holdet mangler deltagere for ikke at blive lukket. Som udgangspunkt burde det blive sjovt men jeg føler mig SLET ikke klar til at deltage i den slags for nuværende. Banebenene er langt væk - det er unaturligt med høj kadence og det bliver der jo i sprint. Og så passer det mig bare ikke at mænge mig med eliten, der også kan risikere at dukke op. Til gengæld er det sjovt at højdemåleren i cykelcomputeren er følsom nok til at man kan se hvornår man var på de små bakker på blå streg og på de høje bakker ved barrieren. Farvinden laver lidt forstyrrelser man det er overraskende tydeligt alligevel.
 25. Langt pokker i MOL

  Første feriedag af en “uges” ferie (har fri i dag men ikke på onsdag) blev brugt på Amagerrunden sammen med en kollega, dog ikke den sædvanlige. Det var hans første tur i 17 måneder efter en rygoperation, så jeg havde forventet at det gik langsomt og havde næsten intet spist. Han har dog passet turbotræneren flittigt siden december og jeg endte med at blive noget flad i det, også fordi vi havde vinden i smasken på hjemturen. Nu er jeg også godt og vel brugt. Trods ferie, er det ikke planen at træne ret meget i den kommende uge, så det passer perfekt at energien kollapsede lige præcis i dag og det føles tiltrængt med restitution. I “nat” skal jeg køre min lillebror i lufthavnen, da man næppe kan regne med tog i morgen tidlig men jo nok kan forvente kaos på motorvejene. Så er det fint med en nuldag, da jeg sikkert snøvler rundt som en zombie, bagefter.