Gregers TF

Medlemmer
 • Content count

  11,195
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  54

Everything posted by Gregers TF

 1. Langt pokker i MOL

  Dav og velkommen til min nye log. Jeg er blevet fed ifølge de officielle tal. Og også ifølge spejlet. Og jeg vil ikke bare lade stå til. I flere år har jeg rutchet op og ned i vægt og især skiftet mellem at motionere og ikke-motionere uden det store held over længere sigt. Jeg har to store ting at tage fat i: 1 Jeg altså et stort problem med at min hjerne ikke stiler efter at jeg skal være mæt men proppet. Om det nogensinde går væk er tvivlsomt men hvis jeg lærer at tackle det, i hvert fald nogenlunde, vil det være et kæmpe fremskridt. 2 Når det begynder at gå godt med motionen lader jeg stå til i stedet for at holde fast. Ny log - ny metode Mine (for) store og (for) uoverskuelige planer har haft det med at løbe ud i sandet. Så i stedet for de store planer vil jeg nu nøjes med ugemål. Men ikke for resultaterne, men for vejen og metoden. Realistiske ting tilpasset efter planlagte aftaler og arbejdstider således at de skulle være til at opnå. Hvis det alligevel skrider er det kun for resten af ugen men fra om mandagen er det op på hesten igen. Stille og roligt vil jeg hver uge sætte fokus på nogle ting og forsøge at gøre dem til gode vaner ved at gentage dem som ugemål igen og igen. Overordnet er slutmålene de samme men prioriteringen er ændret, da jeg i sidste uge fik besked om at arbejdet giver 11 gratis besøg hos en diætist. Jeg har ingen anelse om hvad det indebærer, men hvis jeg skal leve af klidkiks, radiser og kinakål og løbe 5km og dagen er det ikke interessant, men kan jeg indarbejde spinning, styrketræning og et fornuftigt proteinindtag siger jeg nok ja-tak. Og så skal resten af året indrettes efter disse overordnede mål: Indtil jeg ved hvad der sker med diætisten skal der bare styrketrænes og vægten ikke stige alt for meget kan den falde udelukkende ved at fjerne nogle at de værste unoder er det fint. Med diætistens hjælp skulle der gerne ryge nogle kg helst sammen med tung styrketræning så det ikke er for meget muskelmasse som forsvinder. Hvis livvidden kan komme under hoftevidden bliver jeg meget glad. 8/1 får jeg nye arbejdstider og de bestemmer hvad der herefter skal ske. Om jeg igen skal leve i konstant søvnunderskud eller ej bestemmer hvor højt jeg vil sigte. Men indtil foråret skal det være noget med splittræning som jeg har glædet mig til livvidden skal holdes. De næste 80 dage har jeg menneskelige arbejdstider. Hvis det ikke kan lade sig gøre at rette skuden op nu, kan det nok aldrig lade sig gøre. Hvis her er nogen som følger med regelmæssigt, må man gerne prikke hvis tingene er ved at løbe af sporet. Jeg har ingen familie eller omgangskreds til nogen nytte i denne sammenhæng kun mig selv og MOLboere.
 2. Langt pokker i MOL

  Wob - det er godt nok længe!!! siden vi har hørt noget til dig. Håber du har det godt. Fin knækken af ryg - det knasede mere end det plejer og føltes helt "let" bagefter. Siden da, har jeg overhovedet ikke mærket bare det mindste til den. Efter et forgæves forsøg på en lur, ville jeg lige handle til varme hveder. Mine lokale butikker havde udsolgt allerede 16:15, så måtte ned i dytbilen og finde en Føtex og hjem igen. Nu var tidsplanen skredet mht Greve Trim men jeg fik hurtigt styr på mig og cyklen. Desværre kørte elevatoren flere gange mellem anden og femte sal og der var et vejarbejde, jeg havde glemt at tage højde for. Jeg opgav men brændte nogle tændstikker af i vinden og regnen og nåede det alligevel. De havde haft en hidsig haglbyge dernede, som jeg åbenbart gik glip af, så der var kun 7 fremmødte i ret blandet tempo. Da vejret var skummelt i starten, besluttede træneren at køre intervaller. Ja tak! Transport/opvarmning var egentlig for hurtigt, da en gut lagde fra land og den ene af damerne fulgte op. Tror aldrig jeg har kørt landevej med et kvindfolk der kan skyde sådan en fart og så gik hun hverken op i konkurrence eller træning - hun kører bare for sjov. Nå - vi kørte 3 x 3/3 og to rundstrækninger på ca, 10min i AT-ish og så en del transport ind i mellem. I vo2max'erne var jeg stadig stegt i stængerne efter min brutale start og havde ikke lige dét. Den første halvanden AT var jeg geografisk udfordret og måtte holde mig bag de forreste men lukkede så helt op de sidste 3 km der gik ligeud. Efter evaluering, god fart med 2 andre ud til Gl Køge Landevej og fuld skrue i 11km og rulle af det sidste stykke. 89km, hvis de ikke kan mærkes i stængerne i morgen, må de være de usle kulhydrater fra de varme hveder.
 3. Langt pokker i MOL

  Tak. Det er helt vildt så ødelæggende der er, for ens evne til at udføre selv de mest simple rutinemæssige opgaver. Heldigvis er lænden ikke blevet sur af denne nats søvn og fungerer fint her til morgen, så nu er det egentlig ærgerligt at jeg har en kiropraktortid. Det var ikke til at vide, som den teede sig i går. ... 2575kcal i går (nattespisning: En skive rugsanwich og 100g kylling). Morgenvægt 89,5kg. Ligger ret stabil på 8t 15m søvn i disse dage. Jeg skal lave noget cardio i dag. Har lige fået lavet lås i hoveddør og kan ikke nå det inden kiropraktor. Vejrudsigten er ulden bagefter men hvis ikke det står til alt for meget regn, så tror jeg at jeg kører med Greve Trim og så hold 2 i dag. Ellers står hjemmetræneren heldigvis altid klar og det var faktisk ret hyggeligt igen at komme op på den i går. Det er heldigt, for denne uge er den sidste med restferie.
 4. Langt pokker i MOL

  Da jeg vågnede lidt i 7 var alt fint - udover at det var for tidligt at stå op. Næste gang jeg vågnede halv ni, var ryggen helt låst og gjorde ondt. Der lå jeg også på venstre side og det kan den SLET ikke lide. Fik møvet mig på højre og efter 5-10min kunne jeg stå op og bestille tid til kiropraktor igen i morgen. Sidst ryggen stod af, var det sjovt nok også i et totalt træningsstop. Måske tilfældigt. Men sammenholdt med at “de kloge” siger at en øm ryg skal bruges, så har jeg trænet en lille smule i dag. Først på turbotræneren et kvarter på 200W med 5 min rul på begge sider. Hvert 5te minut, et minut stående i vo2max Herefter 2 x 8 Kropshævninger i ringene 2x20 dibs 2x20 mavebøjninger - der skulle jeg lige passe på ikke at provokere lænden 2x10 (til hver side) krydsløft af arme-ben Jeg er i hvert fald betydelig mindre øm nu end før. Nu på vej på arbejde, hvor jeg slipper lidt lettere om det end det var planen, da jeg skulle have kørt noget at det som er aflyst, efter C´eren flyttede stopbommen og en køreledningsmast oppe i Frederikssund. Det får man sgu nok ikke ret meget ros for .... 2950kcal i går - spiste både bolsjer og lidt kage hos mor i går, så det er OK. Ingen nattespisning men gik i seng på 2 pærer og 12,5g mørk chokolade. Morgenvægt 89,9kg
 5. Langt pokker i MOL

  2750kcal i går - ingen nattespiseri. Morgenvægt 90,0 Efter en yderst vellykket tur til kiropraktoren - der skulle bruge mere vold end normalt (det plejer faktisk ikke at være meget) før lænden gav sig - så var resultatet der også lige med samme - var jeg kort på turbotræneren og kørte 20 minutter i z1 og lige 5 min oppe og snuse til bunden af z2. Lårene er stadig off men hvis ryggen stadig er god i morgen (den kan ikke lide når jeg sover, da jeg ligger på siden), må jeg se om jeg kan udholde foamrolleren Om jeg gør det forkert, er for fed eller først bruger den når jeg er alt for smadret ved jeg ikke men jeg vil næsten hellere til tandlæge. Det gør forbandet ondt i hvert fald, i forhold til en rigtig massage. Turbotræneren fungerer btw perfekt når mare man gør som der står, altså swiper alle apps i baggrunden væk, inden jeg åbner Tacx-appen.
 6. Langt pokker i MOL

  Heldig timing at tage den med ro lige i disse dage... Min lænd har sat sig. Det gør heldigvis ikke ondt, andet end mullerne dernede er godt spændte men jeg er helt skæv i ryggen. Kunne have fået en akut-tid i dag men DSB kalder her 13:24, så det må vente til i morgen, hvor jeg igen har en tvangsferiedag. Dertil går jeg og småfryser og føler mig slatten og fingrerne er som istapper. Om det er en reaktion på ryggen eller de sidste to kolde morgener på cyklen? Jeg er også kold indvendigt - kun 36,6 kl 11:30 Vægten er stukket af med alt det udecykling. Det kalder på en kraftig opstramning, inden jeg smide hele vægttabet væk - det ville være tåbeligt. Det er lige før jeg glæder mig til at jeg skal arbejde normalt igen.... aaarrh... Nå, men belemrer loggen med kost/vægt-rapporteringer indtil jeg er på rette køl igen. Vægten de sidste dage har vist 91,4 - 91,3 og 91,0 i dag.
 7. Motion i balance™

  Uhh, jeg var undtagelsesvis i Føtex i dag og fik købt mig en plade 90%. Den er god, meeen sådan en 90'er kører man nu ikke lige ned i en reklameblok.
 8. Langt pokker i MOL

  Hihi.... det er altid noget det ikke kun er mig. Jeg fik kigget på min kæde. Sikke noget tyndt skravl. Den er snoet. Ikke så meget som den jeg ødelagde i efteråret men jo nok til at jeg må sætte ny på. Så må jeg se om den passer til kassetten eller der også skal nyt bagpå - der har jeg desværre bare kun kæde liggende. Jeg tør slet ikke tænkte på hvor sart det bliver, hvis/når de sætter 12-speed i handlen,
 9. Motion i balance™

  Pssst: Kitchen Safe. Ellers har jeg mest kun mørk chokolade i slikskuffen og det styrer jeg nogenlunde. Resten ryger i tidsboksen.
 10. Motion i balance™

  Uhhh, slikskuffen. Elsket og hadet på samme tid.
 11. Langt pokker i MOL

  Jeg var ligesom Fede fra Matador i går: Et bundløst hul. Og alligevel vågnede jeg ved 02-tiden med en knugende mave, jeg ikke kunne sove fra. Til gengæld var stængerne ikke helt så smadrede som de sidste dage - stadig ømme men ikke helt bovlamme Der var lagt op til 3 hold. 2 på 80km og 1 på 145km. Det sidste blev kuppet af licensrytterne, så flere motionister der gerne ville køre langt, hoppede ned på de korte hold. Vi var alligevel ikke nok til total opdeling, så vi kørte noget fælles transport og momentvis opdeling. Turen gik bl a op af Frederiksborgvej? I Roskilde - bakken ved domkirken. Jeg startede bagerst og var oppe som 2'er kun 10-15m fra den forreste. Og så endda siddende, da kæden kammer over efter en lille chain-suck i går. Det skal jeg huske at få kigget på..... Eneste officielle skiltespurt var små 2km og jeg startede på hjul af ham der åbnede. Da han gik kold kom der én flyvende udenom, og så skulle den lukkes. Et øjeblik på hjul som springbræt og så selv i front. Der var længere til byskiltet end jeg troede og ville bakke af, så der var lidt i spurten men jeg havde ingen på hjul og så var om at gøre det ubehageligt og holde hjem. Jeg kan ikke sige mig fri for at det var hyggeligt at de hurtige var kørt med de andre og jeg havde fat i den lange ende igen. Påstod jeg andet, var jeg fuld af løgn. Må også indrømme at det var ret nederen, både i går og dag, at sidde som næsten den eneste i langt kluns og gå ud af denne herlige solrige weekend og stadig være fuldstændig vinterbleg. Jeg tænkte sågar at trille lidt på tricyklen da jeg kom hjem men nu skal kroppen have ro i nogle dage.
 12. Langt pokker i MOL

  Jeg ville egentlig ønske at jeg kunne være lige så ligeglad som så de fleste andre... Jeg føler mig bare som både en kriminel og en arrogant fed Bjarne Riis-kopi i for stramt tøj, som bilister ynder skrive når de er trætte af cykler på vejen.... I stedet kan jeg ligge og rasle rundt. Forhåbentlig hader bilister så de rigtige cykelryttere, der har mere brug for vejene end jeg har, bare lidt mindre. Så gør det da lidt gavn. Tiden er fløjet de sidste dage. I går begyndte med et kvarter på turbotræneren i zone 1. Derefter i FW og træne overkrop. Helt traditionelt med 2-3 sæt og 8-10reps og 1,5-2 minuts pause. Da jeg gik i seng i går var jeg totalt smadret i hele skroget. Til morgen igen-igen totalt smadret i lårene da jeg satte kursen mod Hvidovres fællestræning. Der var den nye træner der styrede løjerne og vi kørte op ved Tyren, hvor der var en milliard andre på racercykler med enkelte biler låst inde mellem klumperne af cykler. Jeg havde intet at køre med og hovedet ville endnu mindre, især fordi træneren var nede på hold 2 og hold 1 kørte alt for anarkistisk til mit temperement. Men jeg havde nu fået klask alligevel, for vi havde en C-rytter med og også ham motionisten, der kører fra de fleste af klubbens licensryttere. Og så ham klaphatten der konsekvent var den første der blev sat om som partout skulle mase sig bagved de to hurtige, så han var sikker på ingen kom med, nu nu vi ikke kunne lukke hullet op til dem, når vi slap hjulet. Det stunt lavede han flere gange. Nå men 89km. De bedste intervaller var dem, efter jeg stoppede og skulle samle bibs og de løse ben der skilte ad flere gange, og så køre de andre op. Jeg hutler mig gennem fællestræning igen i morgen og vrider det sidste ud af kroppen. Og så står den på en restitutionsperiode. Jeg er på alle måder skamslidt, ja selv min popo har brug for pause i sadeltræning. Det er også 5 uger siden sidste pause, så vel også på tide.
 13. Langt pokker i MOL

  Højre lår havde et område på størrelse med en knytnæve, der føltes (og føles) som et blåt mærke. Efter bilen fik sat sommerdæk på, var jeg omkring mor og vi "kom til" at fråde en waleskringle. Tilsammen konkluderede jeg, at hold 3 nok var det klogeste. Aj, hvor gik det langsomt. Virkelig! Vi kørte konstant i paradekørsel og som afveksling var der kun en bakkespurt (som viste sig at fortsætte en pæn bid efter bakketoppen hen til T-krydset) og en enkelt skiltespurt. Sidste nævnte ville ingen åbne før jeg kørte den moderat i håb om at få andre med men de sad bare og sad, Da træningen var overstået og vi splittede op for at finde hjem i små grupper, så kunne de pludselig godt køre. Jeg fatter ikke at man ikke deltager i de udfordringer selve turen byder på men så skal måle tissemand på vej hjem. Jeg for selvfølgelig også vild, da jeg ville køre lovligt og tage cykelstien og ikke køre på vejen den km jeg vidste var op til vejen ud til Gl Køge Landevej. Stien drejede først lidt væk fra vejen og knækkede så helt væk. Efter et helvede at smalle stier med bomme og høje kanter i et villakvarter, endte jeg ved Askerød. Der måtte jeg opgive at være artig og så fedte ud på vejen, ellers havde jeg kørt rundt derude endnu. Fair nok at man gerne vil have cyklerne væk fra vejene og ind på stierne, det forstår jeg sagtens. Men sæt lige nogle skilte op, så os der ikke er barnefødt i kvarteret også har en chance for at finde rundt. 90,6km. Udover sadeltræning var det vist spild af tid http://tpks.ws/KASLJNTK3M4HEVGZEGUIG7MMCE
 14. Langt pokker i MOL

  Ja.... jo... altså de andre år er de ikke blevet så ømme af så “lidt”. Jeg har åbenbart også ferie tirsdag og torsdag i næste uge, så endnu mere landevej, så lærer de det vel til sidst. Er man bare moderat cykeltosse, burde man ikke blive øm en 100km-tur. I dag en tur i FW: Kropshævninger, neutralt greb: 8 x 4 - pmBicepcurl, skråt siddende: 3 x 8 x 15 - p60Bænkpres, DB: 8 x 5 x 27,5 - pmSkulderpresmaskine: 8 x 5 x 75 - p60Tricep pushdowns: 3 x 8 x 30 - p60Mavemaskine: 4 x 8 x fullstack minus 1 plade - p60Hyperextensions: 4 x 7 x +10kg - p60Læg i benpres: 6 x 8 x fullstack - pm- efter skulderpres 3 sæt laterale og 3 sæt bagskulder Sidder nu i toget og er på vej på arbejde og er bare liiiiiidt misundelig på dem der kan nye det gode vejr. For første gang er her hverken pålandsvind eller havgus men herligt varm ude ved Avedøre. Cykling i morgen bliver i varmt tøj - jeg har en aftale ret tidligt, så det er vist bedst at have en aftale med tid på, så sofaen ikke klistrer. Lårene er ved at komme sig, så overvejer om jeg tør hoppe på hold 2 i morgen eller alligevel bare nøjes med hold 3.
 15. Langt pokker i MOL

  Mine lår gør ondt. Det har jeg pevet over før men det her er det værste jeg længe har oplevet efter cykling, Til dagens banecykling kunne jeg så konstatere, at de også syrede til med det samme, de skulle lave noget. Stikker jeg en finger i quads, så er de fyldt med hårde strenge. Overvejer at prøve med selvmassage, i mangel af bedre. Udover Clausen var vi kun 5 og der gik meget snak i den og ikke så meget kørsel. 39km. Udover opvarmning og afrulning kørte vi kun 2 intervaller. Begge to var dem med 2 føringer til hver. Den første på 95% og den sidste all-out. Der var desværre den sidste tirsdag på banen i denne sæson. Benene skal holde fri i morgen hvor jeg skal på arbejde. Har feriedag igen torsdag og vakler mellem at køre intervaller alene i dejlig sommervarme eller jeg skal hoppe på Greve Trim og finde lygter og varmt tøj frem.
 16. Tinapigens log!

  Det er sgu da en god debut. Hvordan du står teknisk aner jeg ikke men gætter på at din store råstyrke i hvert fald er en enorm fordel.
 17. Zendurance IM CPH 19.8.18

  Jeg har kun haft pulsmåler tilkoblet en cykelcomputer. Der laver man bare en ny søgning efter pulsmåler og så parrer den sig med hvad der nu er indenfor rækkevidde. Dog skal man ikke gøre det mens der er andre pulsmålere i nærheden. I den situation vil den kun parre sig med lige den sender, den allerede ved er tilknyttet og melder fejl hvis der er flere. Og supercool, at du fik nappet svømningen, alligevel
 18. Zendurance IM CPH 19.8.18

  Jeg har opgivet at få de små djævleskruer ud. Jeg køber ny sender når batteriet er fladt, hvilket er et irriterende frås med resourserne når selve senderen ikke fejler noget. På det punkt er Garmin håbløst efter eksempelvis Polar, hvor batteriskift er en leg.
 19. Langt pokker i MOL

  Absolut. Jeg behøver ikke at køre længere, selvom man alligevel bliver pillet lidt ned, når man ser på fjæsen/Instagram at den ene har kørt 140 og en anden 170 osv. Men de er jo ikke mig, så det skal man prøve ikke at lade sig gå på af. Med de 80 i lørdags, er weekenden gået 112% som jeg håber mine friweekender vil være henover sommeren. Og så kortere DDR-træninger på hverdage og en enkelt klubtræning når det er muligt. Og så mere løst når jeg har ferie som i sidste og i denne uge. En god lang nattesøvn har gjort underværker, så måske tager jeg alligevel i FW. Men prio 1 bliver at få nået nogle praktiske gøremål. Lårene er stadig smadrede. Når der er vagtlæge, tandlægevagt og kiropraktorvagt, så kunne det være rart også med en massagevagt. Jeg betalte gerne ekstra lige nu, for en gang akut benmassage Kompressionsbukserne kan en del men de må give fortabt nu og her. Vægten er desværre over 90 igen. Alligevel har jeg fået lidt indkig til venerne både på lår og henover brystkassen, så jeg er ikke i panik over et forkert tal, omend jeg stadig gerne vil af med noget af dunken og vægten derfor bør længere ned. Trods ferie, genoptages kalorietælling fra i dag.
 20. Langt pokker i MOL

  Den ene kollega brændte mig af. Til gengæld havde den anden en ven med og dennes søn. Sønnen var også med for et par år siden - der var han en stor ranglet knægt. Krudt i røven, hurtig på det flade men håndterbar i skiltespurterne. Stadig fuld af hopla og virkelig sjov at køre med. En smule asocialt over for de to andre men jeg prøvede at være lige meget i begge lejre. Hans første lange spurt kom desværre mens jeg var midt i en snak. Det fik han lige at vide at han ikke skulle igen, uden at få mig med i legen. Den næste spurt blev aftalt. Jeg havde undervurderet ham og kom slattent fra start men fik kørt mig et kvart hjul foran og blev der bevidst. Min topfart matcher desværre ikke antrittet så jeg var pludselig presset for at ikke smide det væk. En af andre sagde at "nu gider han ikke det mere" og det var desværre korrekt. En gut på 20 år der har kørt U-licens restituerer ellers bedre end en på næsten 50, så efter nogle stykker var bøtten vendt men det nåede vi desværre aldrig til. Men stadig årets første skiltespurt og endda en af de sjove side om side. Jeg "fulgte dem hjem" til Amager og havde fået forklaret det første af vejen hjem. Desværre får jeg senere drejet væk fra Kbh og må U-vende. De 10 minutter var lige det der gjorde, at jeg ikke nåede hjem i tørvejr. 98,9km i alt, Heraf de første ca 58 med de andre og jeg trak med den unge langt det meste af tiden. I betragtning af at både lår, lægge og baller var ømme efter i går og jeg kørte kort tid efter arbejde, hvor vækkeuret ringede 3:05, så er jeg positivt overrasket at det kørte som det gjorde. Jeg solgte mig dyrt på vej hjem og tager en nuldag i morgen, så planlagt styrketræning af overkroppen droppes også.
 21. Langt pokker i MOL

  Det blev med Hvidovre. Så kunne jeg køre hjemmefra lidt over 9 og ikke tre kvarter før. Men det var egentlig nok godt. Det var Garset, som har været landstræner for MTB-holdet i svundne tider, der var træner og han kan nogle tekniske ting og ikke mindst sætte ord på. Samtidigt træner han ikke kun én ting ad gangen. Udover en masse sving- og bremseøvelser, fik vi også flettet en hulens masse antrit og få mere reelle intervaller ind. Bl. a. den ene langside som det sidste, inden vi vendte hjemad. Dejligt omsider at prøve at sidde med overskud til at øge et par pinde i føringerne og lande med en anderledes rolig vejrtrækning end de andre. Tiltrængt moralsk opmuntring. Vi improviserede også lige tre ture op af Herstedhøje. Første i frit gear. Næste var hærværk på kæden: Stor klinge både for og bag. Begge ture gik med overskud, nr. 2 gav dog voldsomt syre i lårene. På sidste tur fik jeg rodet mig ud i noget snavs og førsøgte at komme op i 53-11. Det er jeg så for tyk og/eller for slap til. Da den drejede til højre op på det stejle stykke, nåede jeg ikke voldsomt langt før jeg stoppede. Jeg kunne godt have vredet den lidt længere men har før smadret kuglerne i krankboksen (også i 53-11 bare på Kalvebodbroen) men da jeg alligevel aldrig ville kunne nå toppen, gad jeg ikke gå desperato til sidst. Anderledes positiv stemning på holdet end ellers her i vinters, så det var kanon at køre med. Der var en del der var nye for mig og omvendt, så blev komplimenteret for mine antrit og en anden mente at jeg havde store lår. Så kan det jo kun være en god dag ... Tjenestefordelingen har byttet min vagt i morgen, så jeg skal møde allerede kl. 4:17 Planen var først at sove bagefter og så komme på cyklen. Men hvis jeg dropper luren kan jeg køre med 2 (?) kolleger og så er det trods alt nok lettere at komme ud, end selv at skulle overvinde trætheden, så det er planen. Hvordan tempoet bliver aner jeg ikke. 82,9km i dag - positiv overraskelser på alle måder. Se min aktivitet af typen cykling på vej på Garmin Connect. #beatyesterday https://connect.garmin.com/modern/activity/2623113883
 22. Knæ der klikker uden smerte

  Mine 49 år gamle knæ har lavet lyde så langt tilbage jeg kan huske og er da heldigvis ikke endnu begyndt at jamre. Jeg skal godt nok også helt i bund, før de knaser når jeg rejser mig op igen. Ved alm squat røvdibber jeg inden jeg kommer så dybt og vender derfor inden. Ved frontsquat... hmm, jeg synes egentlig ikke at jeg hører det. Gad vide om jeg kun knaser med kolde knæ eller musikken i FW.overdøver der? Venstre knæ har fast en "spænding" der skal bygges op de første 20-30 sekunder jeg cykler og så udlignes ved at jeg jokker godt igennem, så det laver en knæklyd. Hvis jeg ikke får det knækket, kan det godt blive lidt småømt men det er formodentlig en anden ting der gær sig gældende.
 23. Langt pokker i MOL

  Hvorfor stod jeg dog ikke op da jeg vågnede ved 7-tiden og egentlig havde sovet nok? Idiot! Nå men lidt i 9 er heller ikke en katatrofe. Før arbejde, en tur i FW næsten magen til sidst. Dog næste spring i håndvægte i bænkpres og som udstyret var ledigt, blev det til at supersætte skulder og læg. I læg måtte jeg køre reps lidt hurtigt og det så ikke så pænt ud til sidst - der manglede jeg lidt restitutionstid. Cykling i morgen. Hvidovre afholder teknikdag på flyvestationen. Det er prøvet før og ved ikke om jeg gider. Måske kører jeg med Greve Trim i stedet.
 24. Langt pokker i MOL

  Jeg besluttede at lade den ramponerede vinterged blive på vejen og sætte den, trods alt, noget pænere gamle sommercykel i tacx''en. Der var noget kassetteombytning der løb løbsk og det endte med at alle cykler nu står rene og med toptunet drivlinie. Det eksede vinterbaghjul er væk og et lige hjul sidder på. Nu lover vejrudsigten så ikke længere regn på lørdag til klubtræning, så jeg tager nok sommerlågen i stedet, men den skulle altså ikke køre årets første tur og blive snavset (med tanke på at jeg har rengjort cykler for de næste 8 måneder). Men det tog tid. Jeg fik også omsider købt gardiner til stuen, så tacs'en ikke skal stå i direkte sol og den sorte plastik bages op i alarmerende temperaturer. Så jeg fik ikke rettet den gamle sommercykel til og magter ikke at træne på den. Sadlen er for høj og den integrerede sadelpind skal saves. Frempinden er også lige lang nok. Og igen tog det over en halv time før jeg reelt fandt ud af det, da tacx-appen igen ikke gad snakke med selve Neo'en, i opsætnings-app'en kan der læses watt, tempo osv. I trænings-app'en var der fint symbol for Bluetooth men det var først after adskillede forsøg, at der var kommunikation. Det er egentlig temmeligt irriterende - især når alt virker fint i en anden app, som bare ikke kan bruges til at træne fra. Min ferie fader ud, Jeg skal arbejde i morgen men har ferie lørdag. Skal så arbejde søndag.og har alm hverdagsfri mandag. Feriedage tirs og tors og friweekend. Jeg skal have det Tacx-lort til at virke uden jeg skal bruge så lang tid på det og cyklen skal tilpasses. Men ellers håber jeg at cykle udendørs, så stængerne kan vænne sig til det. ...er en smule frustreret over ikke at få trænet i dag, selvom jeg spildte tiden med fornuftige ting,
 25. Tinapigens log!

  Heller ikke her. Eller måske et lille stik. Men sgu ikke at sy mig selv. Underligt, nu kan jeg godt skrive (i skjul af alle møgreklamerne der popper op). Ellers har ipaden crashet inden denne side var færdig med at blive loaded.