Gregers TF

Medlemmer
 • Content count

  12,439
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  138

Posts posted by Gregers TF


 1. 91,9kg efter 3275kcal

  Vågnede sløvt. Skulle handle. Og have styr på cykeltøjet fra i går, der ikke nåede længere end til at blive sat i blød.

  Men fik da lidt pulsen op, her før jeg tager på arbejde. 15 x 40/30 i vo2max - 30 minutter i alt

  7DE14BBE-9204-45F5-84BE-E8C98F21FD57.thumb.jpeg.491b85ba22ddbb5906db9fb632e9f12b.jpeg


 2. Grundlæggende er problemet nok bare, at jeg er doven og ikke rigtigt gider når noget bliver besværligt. Vel også derfor jeg primært lever af skyr og havregryn (og lidt kaningrønt), fordi jeg ikke gider lave mad og især ikke gider vaske op bagefter. Havde jeg haft en terrasse hvor cyklen kunne vaskes og jeg ikke skulle udendørs for at komme vaskekælderen, havde det været mindre øffet.

  Men... det holder jo ikke.. Jeg har booket en plads i HvidovreCK - så må vi se hvordan det spænder af. Nu træner motion mandag og onsdag pga Corona og det falder sammen med cykelbanen. Med evt ny arbejdsturnus næste år skrider det helt... Men jeg kommer i gang :wink:

  I lørdags blev en kollega testet positiv for Corona - opdagede jeg i morges på vores fjæs-gruppe. Vor kære ledelse har været helt tavs, hvilket har sat gang i en million rygter og en masse utilfredshed. Har man givet besked til dem der skulle have besked eller prøvede man med en Morten Østergaard-sniger?
  For en sikkerheds skyld meldte jeg fra til banetræning. Her til aften har jeg fået svar på mail fra en semi-chef - de berørte har fået besked. Påstår han i hvert fald :unsure:

  I stedet hoppede jeg på tadaaaaa.... VINTERGEDEN. Jeg havde justeret lidt på venstre greb, da de ikke sad ens og sadelspidsen kom lidt ned. Hele sadlen skal nok en mm eller to ned.
  Desværre tror jeg ikke det kan redde de nye vinterbibs. De er så stramme i lårene, så jeg kan ikke trække puden helt op “om understellet” og det er altså noget rod at køre med :blush: Jeg fik kørt stille og fredeligt med to spurter. Bundfarten er acceptabel nok. Jeg syrer hurtigt til når jeg presser igennem og spurterne koster kassen. Jeg skal i hvert fald lave andet end bare lidt sweet spot - var var jo også planen men blev bare ikke til noget.
  Men cyklen er klar til klubtræning. Skræmkravet er 20cm over asfalt. Dem jeg købt er 22cm fra - prøver om den går og ellers må den forlænges med lidt af en skyrbøtte, hvis de går rundt og måler med tommestokken, som sidst jeg kørte med.

  Jeg har også lavet styrketræning i tre kvarters tid. Det blev ikke så tungt for benene som forventet - det går heldigvis hurtigere fremad end jeg havde forventet. 

  Jeg vil oppe styrketræning i november - alene af den grund at jeg synes det er en fed følelse, den måde kroppen bliver træt på. Men jeg må lige prøve ikke at slippe cykelformen for meget. Det ville sgu være for dumt, selvom det er nemt lige nu og her.


 3. Oh yes. Aldrig vintertræning uden!
  Det er vel også noget pjat at jeg skulle punktere nu, fordi jeg ikke har gjort det i sommer. Men det kunne være typisk og sidste år punkterede jeg jo faktisk på den første tur på vintergeden. Og ikke mindst konstaterede jeg, at fælge der er tubeless ready er noget bras at stå og fedte med.

  Jeg havde nogle gamle hjul til at sætte på, så den undskyldning har jeg så ikke. Jeg synes ganske enkelt at det er ufedt at cykle rundt, når det er halvkoldt, blæsende, vådt og væmmeligt :chicken:
  Og så alting bare mere besværligt, både hvad angår rengøring af cyklen og al tøjet (der skal håndvaskes og hænge til dryptørring på badeværelset). Det ER bare lettere efter en solskinstur i kort/kort. 


 4. Øv - især når folk kigger på ens ufrivillige stunts. 
  (“I sommer”.....der er nok en der kan sin grammatik. Jeg VED at det er rigtigt men det ser alligevel forkert ud og lyder endnu mere forkert i tale.)

  91,9kg i går og 92,2 i dag.
  Jeg fik kørt på 15 + 10 minutters FTP på turboen. Garmin har været så flink at fortælle at min FTP er gået ned og min form er i “afvikling”. Jajaja... jeg kan jo ikke ikke holde den oppe på sjovt niveau hele tiden. Slet ikke når jeg ikke gider cykle når det er koldt eller nu, hvor det ugentligt bliver værre og værre. I guder, hvor jeg hader denne årstid. Jeg har ellers lige købt et par lange bibs. Dem jeg har i forvejen er til den kleine side og stoffet er ikke ret eftergivende, så de er underlige at have på. De nye... jeg kan også kun med vold vride mine lår i dem her. Hvad gør man, hvis man er ung og muskuløs? Det er til grin med al det kompression, for tøjet er jo ikke til at være i. ... ... jeg stoppede andet interval fem minutter før planlagt. Jeg kunne have pint mig igennem men vil gerne være lidt (bare lidt) kæk til banecyklingen i morgen.

  Banecyklingen kører videre med to hold a 10 m/k i hver ende af hallen - kræver tilmelding. Er med i morgen og er på arbejde de efterfølgende tre onsdage. Så må vi se om smitten går amok.
  HvidovreCK deler op i faste grupper på 10 m/k. Der kan jeg ikke rigtig være bekendt at optage en plads, nu jeg ikke har fri til at deltage jævnligt. Heldigvis fik jeg aldrig monteret rasleskærmene. Desværre skal jeg så selv hive mig ud i møgvejret :dry: Jeg kan også frygte at der ligger en bunke punkteringer og venter på mig, nu jeg for anden sommer i træk ikke havde nogen.... de skal komme på et tidspunkt :unsure:

  ...

  I denne uge skal årets vigtigste beslutning tages: Ønsket til næste års arbejdstider. Min nuværende 3-3-tur giver en masse dejlige fridage men man (jeg) bliver doven af at have meget fri og udnytter det ikke. Tag bare alle de gange jeg først er kommet på cyklen op til solnedgang. Pt har jeg typisk frI ved 22-22:30-tiden. Næste år bliver det en times tid senere med de vagter de ligger i turen. Jeg har allerede rigeligt svært ved at finde sengen.
  Så jeg søger tilbage til turen, hvor jeg aftenparkerer tog i Hundige (fire stationer væk hjemmefra) op til fyraften, der har traditionelt fridagsmønsker: En ugentlig hverdagsfri og fri hver anden weekend. Meget mødetid lidt efter kl 12 og er hjemme, så jeg har en aften til at junke news, Youtube osv og forhåbentlig komme i seng omkring midnat. Banecyklingen må reddes ved at tage fri nogle onsdage. Tit er jeg mentalt træt af de mange konkurrencer og kører bedst efter en lille pause, så det er sikkert fint nok. Til sommer kan jeg evt køre klub hver anden søndag og få den lange tur i hus, som jeg ellers aldrig får kørt.
  Men nu skal jeg jo først lige i turen. Trods 22 år på pinden, har ca 1/3 af mine kolleger enD bedre anciennitet end jeg, så.....


 5. Tak - tak  og tak. Dejligt at læse at det ikke kun er gammelfar men også en dedikeret cykelnørd (i disse krænkelsestider må jeg hellere pointere, at er yderst positivt ment), der synes skiver er opreklameret.

  Btw en fed lakering på din nye ramme.... At jeg synes det, er måske en bekræftelse på at den bør omlakeres :tongue:


 6. Pause 1:
  Tåhævninger på et ben: 30, 30
  ss
  Frontsquatopvarmning
  Frontsquat: 8x60, 8x60, 8x60
  Leg extensions: 12x40, 12x75, 12x75, 12x75 (tæer indad)
  ss
  Siddende lårcurl: 12x40, 12x75, 12x75, 12x75
  Leg extensions: 12x75 (neutral fodstilling)

  Pause 2:
  Træk til bryst: 12x70, 12x70
  Rowsmaskine: 10x70, 9x70
  Bænkpres DB: 10x16, 8x30, 8x30, 8x30
  ss
  Scott curl: 7x 25+stang, 7x 25+stang
  Laterals: 10x9, 10x9
  ss
  Tricep pushdowns: 10x30, 10x30
  Hyperextensions: 20, 20
  ss
  Mavebænk: 18, 15


 7. 91,5 efter 2975kcal

  Så længe jeg ikke udfordrer fingeren, mærker jeg den ikke - ellers kan jeg godt “drille” den øm.

  Jeg ville have været på turbotræneren her før arbejde men om det er den eller cykelcomputeren eller bare kommunikationsfnidder.... Belastningen er mest jævnt men jævnligt smider den lige 2-300 watt oveni. Uden belastning viser den ca 100w.og bestiller jeg 200watt viser den ca 230w. Jeg brugte så meget tid på at skifte menuer og slukke og tænde, at nu når jeg ikke træning. Det er godt nok belastende. Elektroniske dimser er herligt legetøj men en byld i måsen når det ikke virker :dry:

  Jeg har OK pauser på arbejde - uden de dog er prangende. Håber at være alene i motionslokalet, så jeg bare kan smide trøjen i en fart og træne, omend måske lidt sjusket pga tiden. Tager lidt babyvaskeklude og skiftetøj med og ser jeg kan få et eller andet i hus. Jeg har først fri henad kl 23, så jeg gider nok ikke efter fyraften.

  Nu begynder de her nuldage at irritere :mad:


 8. En nuldag. Jeg havde ellers båret rundt på min Nettopose med træningstøj hele arbejdsdagen (i mangel af garderobe)

  To stationer før fyraften skal jeg have en kørestol med toget og går ud og lægger kørestolsrampen til. Togene er så småt ved at få installeret nye ramper, da de gamle er slidte og leddeløse - men fungerer fint og er meget lette at betjene. Ifølge mail skulle de nye fungere som de gamle men selv hjælpe mere med til at løfte sig selv op i toget. De har åbenbart også hak og skarpe kanter, for pludselig sad min finger fast mens rampen var på vej mod jorden. Udover en del blod, fik den også et “træk-16” og summede undeligt og gav nogle mystiske jag på en måde jeg aldrig har følt før, så planen var en TIT (tilskadekomst i tjeneste) og en tur på skadestuen. TIT laver vi heldigvis ikke mange af, så det tog sin tid at få fagforeningsvagten ind over og styr på procedurerne.

  Fingeren begyndte så småt at føles normalt, så jeg ville trække tiden og træne og så mærke bagefter om jeg skulle droppe skadestuen. Så ned i jernhulen... hvor der var en anden i gang med at træne squat. For første gang i 22 år oplever jeg så det.... Så jeg tog hjem uden at træne. Fingeren føles nu normal udover den er øm hvor den sad fast, så jeg nøjes med plaster.

  ...

  Så kom der Corona-indskrænkninger igen. Det meste virker fornuftigt, omend mere eller mindre irriterende. Kunne man holde restauranter åbne men ellers lukke ned for anden sprut-servering, så synes jeg det havde virket mere fornuftigt og der kunne køres en sen servering mere, som man ikke kan i dag. Det er vist det eneste jeg slet ikke kan se fornuften i men nu er jeg jo heller ikke ekspert. Fodboldtilskuerne på Lyngby stadion har lige bevist, hvorfor man ikke kan lukke mere op på den front.
  Banecyklingen bliver givetvis slagtet, pga max 10 personer til voksen-holdsport. Fair nok at ungerne får lov og vi andre lige må klemme ballerne sammen. Om den udendørs vintertræning i Hvidovre også ryger eller man deler op i små grupper med forskudte mødetid eller steder..... det må vi se. Ellers er det stadig små ofre i forhold til at blive ramt af cancer, sclerose eller at jeg eller andre dør eller får senfølger af Covid-19, så mon ikke jeg klarer lidt ubekvemhed et par måneder mere?
  De økonomiske regninger rundt omkring har jeg stor respekt for. Diverse ego-curlingbrok er jeg træt af.


 9. 92,5kg efter 4325kcal. Erfaring 1: Køb ikke is på tilbud. 2: Lås proteinbarer inde i Kitchen Safe´en.

  Jeg er stadig en idiot og hang på YouTube indtil ved totiden og vågnede ret sent :dry:
  Jeg nåede dog en lille tur på turboen alligevel.
   

  D772AA8D-843A-4883-8F65-D75F09F89FFA.jpeg


 10. Vægten op til 92,0 efter 2700kcal

  Jeg tog en sen lur i går og havde det fint da jeg vågnede. 

  Har taget en let træningsdag i dag med en lille gang hjemmestyrk på 30 minutter. Mest ben og to skridt tilbage vægtmæssigt og så 10 minutter i zone 1 på turboen bagefter.


 11. 100 gram ned efter 3525kcal i går.

  Jeg springer banecyklingen over i dag. Jeg vågnede først efter klokken 10 og har følt mig slatten, energiforladt og har frosset konstant. Har ingen feber, ikke ondt i halsen, en smule synkebesvær men er ikke voldsomt covid-19-bekymret. Undlader alligevel at handle i dag lever af sjatterne i køleskabet og revurderer i morgen, hvor jeg heldigvis også har fri.

  Eftersom jeg er strandet ved skrivebordet var det så i dag jeg fik taget mig sammen og fik betalt for adgang til hollandsk grammatik niveau 1. 
  Jeg var meget i tvivl om jeg skulle vælge det jeg valgte, eftersom grammatikken er delt i tre og man skal betale hvert år for at kunne se materialet og få adgang til prøvesættene.

  Alternativet sælger al adgang på livstid (så meget man nu kan det i disse digitale tider :dry:) og det er kun prøvesættene man betaler for - selve undervisningen ligger frit på youtube.

  Jeg valgte den dyre løsning da undervisningen er på engelsk og ikke hollandsk og tillige er skåret meget mere ud i pap - især hvad angår hvornår man skal og ikke skal bruge det som emnet omhandler. Jeg kan altid ombestemme mig om et år, hvis jeg stadig gider bruge tid på det.


 12. Vægten 100 gram ned efter 3975kcal

  Jeg har ikke trænet men er blevet afklaret om tirsdagene på cykelbanen. Inden, fik jeg sat nye dæk på bilen. Lidt sent i forhold til alder men jeg havde lidt luret på at skifte den, når der begyndte at komme fejl på den men de har ikke været der endnu. Og nu har Dacia taget deres stationcar ud af det danske marked og så er der ingen oplagt bil at bytte ud med.

  Jeg nåede akkurat ikke at få hente banecyklen, skiftet tøj osv, så jeg kørte kun ud til hyggekaffe. 
  Der var ikke en eneste af de gamle inde og hygge men det kunne jo være fint alligevel.
  Kunne, for til gengæld fik mandagsfolkene omtalt dem som “de gamle sure”.
  En enkelt ved navn omtalt som “en idiot” og en anden som “brokkerøv”
  Og sprinterne blev omtalt som “de dumme sprintere”. 
  Sidste år blev jeg selv svinet til, fik jeg fortalt af ham de omtalte som en idiot, samt jeg blev skældt ud for at køre på en måde som træneren et par uger senere direkte anbefalede.

  Det cirkus gider jeg ikke. Det var pisse hamrende hyggeligt for nogle år siden men generationsskiftet har ikke ført noget godt med sig. Jeg kører sikkert ud engang i mellem og får en kop kaffe med mekanikeren men kører hjem, før “mandags”holdet indtager rummet.


 13. Vægt uændret efter 2800kcal. Sov lidt sent men som en sten og vågnede kvart over 9. Totalt baldret i kroppen. Tiden kunne have været OK, hvis jeg ikke skulle i LIDL to gang, fordi jeg glemte mælken den første gang. Til gengæld fik gåturene løsnet skroget lidt op.

  Jeg fik 20 minutter i sweet spot - det er jo ikke alverden men OK når man er glemsom.


 14. 92,7kg i går. 91,8kg i dag efter 2550kcal.

  Jeg faldt sent i søvn igen i går. Jeg kan sagtens give min underbos høje musik skylden. Havde den ikke været der, så har det været youtube-serien ovenfor. De to er sgu sjovere end så meget der er på TV. Men jeg bliver nødt til at få styr på mine sengetider - ellers tilter hele ideen med at måde på arbejde ved 12-tiden, for at få trænet inden.

  I morgen skulle jeg møde “absurd tidligt”: klokken 11:17. Jeg havde lavet en tidslinie og som jeg vågnede, kunne jeg akkurat IKKE nå på turbotræneren før arbejde. Jeg må have været træt, for mødte ind næsten en halv time før tid.

  Nå men jeg havde taget skiftetøj med, så dagens program:

  Tåhævninger på et ben: 25, 25
  Frontsquat: div opvsæt, 10x50, 10x50, 10x50 - ekstremt meget lettere end sidst
  Leg extension: 12x40, 12x75, 12x70, 12x70
  ss
  Siddende lårcurl: 10x40, 12x75, 12x70, 12x75
  Træk til bryst: 10x70, 10x70
  Rowsmaskine: 10x70, 7x70 fail
  Bænkpres: 8x30, 8x30, 8x30 - lang pause til sidste sæt
  Laterals: 10x9, 7x9 fail
  Scottcurl: 8x stang +25, 7x stang +25 fail
  ss
  Tricep pushdowns: 10x30, 8x30 fail
  Hyperextensions: 20, 20
  trippelsættet med
  Mavebænk: 15x max, 15x max
  og 
  Rotator cuff: 15x6, 15x6

  Mine tanlines på lårene fiser meget hurtigere ud end på armene
  https://www.instagram.com/p/CGf14NMHM0X/?igshid=19377voex4hjz


 15. 92,6kg efter3600kcal

  Op klokken kvalme og køre bilen til Valby. Jeg kunne køre hjem igen, for de havde ikke registreret min værkstedstid.
  Jeg tågede rundt i træthed og lagde mig et par gange for at få en morfar men faldt aldrig i søvn.

  Ud på eftermiddagen besteg jeg vintergeden for at trille en ture i zone 2. Det føltes ikke hårdt men mine lår var trætte som bare, da jeg kom hjem og efter bad og tøjvask, fik jeg også DOMS i dem. Nu ligger jeg i kompresionsbenene og ser om det måske hjælper.

  Zone 2 er næsten lige så kedeligt udenfor som på turboen. Derfor droppede jeg også den vanlige rute amager, for at flette let bykørsel ind - bare for at have noget at holde hovedet aktiveret med. Jeg havde det koldt på overkroppen men var alligevel gennemblødt af sved - lige DET redder mig vel egentlig fra at køre længere ture.

  I må gerne krydse fingre for at jeg går kold og falder tidligt i søvn UDEN at ligge vågen flere timer i nat.

  E8F4B873-4ADB-44EB-99B7-50053C3F815B.jpeg


 16. .... og klokken blev også over 2, før jeg faldt i søvn.

  92,2kg (92,5 i går) efter 3975kcal
  Stængerne var ristede, så jeg trak tiden før jeg begyndte på træning. Først en tur på Zwift. Der er kommer lidt nye træninger ind. Der var ikke mange af de gamle der gav meget mening (andet end afveksling). Denne ny er en gang sweet spot med et kort “burst” inde mellem. Syretolerence er en mine svage sider, så OK at få lusket det ind. Pulsen var ikke vildt høj men lårene var off. Havde jeg ikke kørt i går, havde det været alt for let. Jeg fik lagt lidt zone 2 ind bagefter men ikke nok ti at det rigtig batter noget. Zone 2 på turboen er jammerligt kedeligt - ellers havde jeg fortsat men gaaaaab.

  Bagefter blev det til en gang hjemmestyrk:
  Bulgarsk splitsquat: 10, 8x27, 8x27
  Skateboardsquat: 12x27, 12x27
  Knæbøjninger med elastik: 15, 15 - alt for let.....
  Tåhævninger på et ben: 25, 20
  Baglårsrul på skateboard: 15, 15
  Kropshævninger: 10, 7 fail
  Skulderpres: 10x13,5 , 10x13,5
  Bicepcurl: max x 13,5 , max x 13,5
  Dips: max, max
  Mavebøjninger: 40, 40
  Fransk pres: 10x11,5 , 10x11,5 - lige vel hurtigt for at få alle reps i hus 

  Det havde været sjovere med Zwift-farver på kurverne men jeg glemte at screen-dumpe :4slap:

  D92A217B-66EC-4590-A3A8-0EDF3A4BBA37.jpeg


 17. Banecykling

  opvarmingen for en gangs skyld dejlig rolig fra start

  Pointløb direkte over i scratch på 15? omgange

  Øvelsen med 6 minutters interval i tilfældige ukendte længder

  Italiensk forfølgelsesløb

  ”Tag en halv omgang” (feltet kørte med 36-38 i timen så der var ikke så meget umph i spurterne), direkte over scratch på 10 omgange

  Udskilningsløb

  Afrulning

  Banebenene er langt væk. Det er også længe siden jeg har skullet have pulsen op så sent. Det er jeg ved at blive for gammel til. Motivation var en by i Rusland. Synes også at det er ufedt både at skulle i bad og stå at fedte med håndvask af cykeltøj henimod midnat. Men det er nu en gang vilkårene.

  E574D07D-2CA5-41A1-9908-C27CFA3BAB16.jpeg


 18. Du har nok ret. Jeg må lige se hvor meget noya jeg har onsdag.

  91,9kg i til morgen efter 3700kcal. Heraf en del kl 5 i morges. Jeg vågnede igen med ben der kløede helt afsindigt og til sidst måtte jeg stå op og hoppe lidt rundt for at være i mig selv. De var helt fyldt med små røde prikker, så noget har drillet dem. Sidst jeg vaskede kom jeg til at bruge skyllemiddel i 60-vasken. Jeg plejer nu altid at bruge det i mine 40-vaske, så det holder nok ikke. Måske noget hormon-kludder, efter der er mindre cykling og mere styrketræning? Jeg skal vaske i morges, så må se om det hjælper... Det er i hvert fald giga belastende at jeg ikke kan sove fra det.

  Kom alt for sent op og var skide træt. Fik dog 20 minutter på turboen, før jeg tog på arbejde. Lidt z2 og vo2max i den lave ende, blandet ustruktureret sammen.
  I DSBs kælder fik jeg:
  Træk til bryst: 10x70, 10x70
  Rows: 10x70, 6x70 fail
  Bænkpres, DB: 10x16, 8x30, 8x30
  Laterals: 10x9, 10x9
  Tåhævninger på et ben: 1 sæt ?? gentagelser
  Scott curl: 8 x stang + 25, 7 x stang + 25 fail
  Tricep pushdowns: 10x 27,5 , 10x27,5
  Hyperextensions: 25
  Mavestativ: 15 x max = til fail
   


 19. Fine iagttagelser. Jeg havde ikke rigtigt regnet med “sidste års modeller” på hjul men.... heldigvis skal jeg også først bruge dem til april-ish, så jeg har masser af tid at vente.
  Mig og engelsk (og cykeldele (også på dansk)) er ikke altid bedste venner :dry: så jeg har lige opdaget at hubben er ikke det jeg troede det var - altså den rillede tromle som tandhjulene skal sættes ind i. Hvad f.... hedder den så? Er det kassettehuset på dansk? Og engelsk????
  Det er i hvert fald noget hø, når den er blød. Min kollega er lidt tungere og med samme antritsfart som min, så han laver nok 1700-1800 watt og hans “dims” holder i hvert fald ikke ret godt på det hjul, hvor den er blød.

  ...

  91,5kg efter 3450kcal
  Det var så i dag jeg havde lang pause... har taget afspadsering på det sidste jeg skulle køre bagefter og var hjemme allerede lidt over 19 - helt mærkelig men ret rart, faktisk.
  Det er blevet en nuldag. Benene har det nogenlunde (er øm i maven efter frontsquatten) men vågnede for sent til at nå træning. Jeg er stadig voldsom træt og lå også vågen små to timer i nat, da jeg kogte af varme og benene kløede. Ellers flere måneder siden sidst de har kløet.

  Tør jeg starte op med banecykling eller er der for meget Covid-19 i omløb? Jeg hælder mest til kun at køre om onsdagen, hvor jeg føler at der er en god træningseffekt men så blive væk om tirsdagen, hvor det nok ender i lal. Og hyggelig kaffe men det er nok heller ikke skide smart at sidde i et lille lokale. Men århh - jeg synes faktisk ikke det er ret fedt at skulle ligge på hjul af andre, som tingene er. Meeeeen jeg vil RIGTIG gerne have lidt klaps af de andre.
   

  ...

  Jeg har lavet en “hensigterklæring” baseret på 6-dages-blokke - det er lettest at overskue med min arbejdsrytme. Hver blok skal mindst indeholde:
  To gange styrketræning - det er oplagt med en herhjemme på en af  mine fridage og en i DSBs jernhule.
  En gang sweet spot
  En gang kortere intervaller - om det så er på cykelbanen, Avedøre Holme med HvidovreCK, (Covid-19-overvejelserne igen) eller på turbotræneren.
  Med styrketræning på programmet, er det nok ikke helt skævt at have 2 nuldage på 6 dage. Træningsmæssigt fungerer det fint med at styrketræne efter cykling. Så kan der blive plads til lidt zone 2, sprinter eller mere sweet spot :poking: på de dage der er til overs og er der overskud, kan den ene nuldag ryge.
  Det hele kræver bare lige at jeg kan komme op i nogenlunde god tid....


 20. Jeg havde set forkert og havde alligevel ikke lang pause. Da jeg også havde hittegods jeg skulle registrere og låse i boksen, havde jeg opgivet at få trænet. Men det glemte, blev hentet af en passager på vej til Kbh og så... fanme jo!!! Lige i dag af alle dage, var der i forvejen en anden i motionscentret, så måtte en etage op i omklædningen. Speedy ned igen og bygge et squat-stativ.
  Frontsquat: 20 x stang - jeg ved ikke hvad den vejer... mellem 10 og 20kg.. Sikkert 12, 15 el 18. Jeg regner med 10 - så har jeg ikke overdrevet noget.
  Frontsquat:10x30, 10x50, 10x50, 10x50 - ikke tungt for benene med for coren. Og latterlig iltgæld
  Siddende lårcurl: 15x40, 12x70, 12x70, 12x70
  trippelsættet med 
  Leg extension: 12x70, 12x70, 12x70
  og 
  Hyperextensions: 20, 20

  Panik op og svinge en vaskeklud og skifte kluns. Desværre var ISS ved at koge mopper og deres vaskemaskiner står i omkædnigsrummet, så der var varmt og fugtig som i en sauna. Kørte med vinduerne åbne i 20-25 minutter før jeg var kølet ned. Når jeg kommer ind på Hovedbanen har jeg et kvarter, til mit tog hjem til Avedøre. Tænker at spæne i kælderen og snuppe to sæt bænkpres og et eller to sæt laterals. Det kan jeg vist lige nå. 


 21. 91,3kg efter 2775kcal.

  Ville have taget årets første tur på vintergeden men blev ikke helt færdig med at sætte den op, så i stedet på turboen, hvor sommercyklen havde fundet hvile.
  Det blev tiL 2 x 15 minutters sweet spot i frihånd. Det er  hårdere end i ERG-mode, da man dels ikke er tvunget til at holde wattene men selv mentalt skal være med og dels så må man tage det gear, der er tættest på det optimale men ikke helt perfekt. Det er fint også at have den del af det med, trods det koster en lille smule watt.
  Taxcen laver enkelte udfald på data, eller kortvarigt hæver eller sænker belastningen, når jeg styrer den fra Garmin-computeren. Ret kedeligt når man er presset men den gjorde det også sidst.

  Nu på vej til arbejde. Jeg har en grotesk lang pause på lidt over en time, så har taget træningstøj med og også lidt babyvaskeklude, rent undertøj og sokker, så jeg kan være bekendt at køre igen bagefter. VI har desværre ingen rigtig garderobe i nærheden, da den gamle lukkede pga skimmelsvamp, så det må blive en campingvask. Heldigvis er jeg jo også alene på pinden, så det går nok.

  E98EEF5A-BCC1-435F-A2E1-6501B4E70865.jpeg