Gregers TF

Medlemmer
  • Posts

    13,821
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    321

Posts posted by Gregers TF

  1. Gusten massage i går. Jeg har fået noget der svarer til DOMS i benene. Hun påstod ellers at hun ikke tog ret hårdt, selvom jeg lå helt bogstaveligt og vred mig - så meget at jeg har DOMS i maven i dag. Men jeg har 8-10 blå mærker på hvert ben, så lidt brutal har hun da været.

    Men det sætter jo spørgsmål ved om de her dage uden motion kan tælle som hviledage, når kroppen er så smadret alligevel

    Og så mega frustrerende at sidde og have tre timer til jeg skal møde og kigge ud på sol og ingen vind. Især når der er lovet regn og blæsevejr på mine fridage.

  2. Lige under 92 kg igen
    Mine lægge kunne have ligget under en traktor og benene, især VMO´erne, er stadig mege ømme. Det må meget gerne blive bedre, inden de skal æltes igen i morgen.

    Foråret nærmer sig. Sidst jeg vaskede, vaskede jeg også sommertøj. Mine termosokker er pakket væk. Ditto hue og handsker. Vintercyklen er hængt op under loftet og tørrestativet er blevet flyttet ud på altanen. Det´ik´så ringe endda :smile:

  3. I stedet kom jeg ud på cyklen - næsten i tørvejr.
    2t 15m og stadig med lidt juice i tanken, da jeg var hjemme. En mere smidig baglomme, så der havde været plads til en banen eller to, havde nu ikke gjort noget.

    Ikke særlig klog kørsel men nu handler det om at lege og have det sjovt. Kommer wattene, så kommer de og ellers…. så var det sjovt. Og det er sgu i bund og grund det, der handler om.
    Det meste at tiden lå jeg zone 3 men smed en masse bidder zone 6 ind - omgivet af zone 1, så jeg blev klar til at tosse rundt igen.
    IMG_5429.thumb.jpeg.8d0839c329af1e50fd6891b094eeee7b.jpeg
    Spurten ved kirken toppede på 1490 watt, og med 1450 over 5 sekunder, så burde de 1500 være realistiske at klamre fast i igen.

    Jeg er VIRKELIG træt men klokken er kun 21:54 - er bange for at vågne i nat og ikke kunne sove videre. Omvendt ville det være dejligt at få sovet igennem, efter både massage og en halvhård tur. 

    Det irriterer mig ret meget, at jeg ikke har fået kigget på cykel men kun har lavet så mange opdateringer på den bærbare, at den nu “tuder” over at være ved at løbe tør for hukommelse. 

    NLfri på 3, trods det var lidt sjusket i dag.

  4. 550 gram tungere - det sædvanlige når jeg har købt “datovarer” i Føtex. Jeg ved ikke hvorfor jeg gør det, for det sker HVER gang.

    Jeg er lige kommet retur fra benmassagen. Jeg blev gennemblødt af sved. Det plejer at gøre lidt ondt hist og her men det var næsten over det hele og hun påstod at hun ikke tog ret hårdt. Har bestilt en halv time igen på tirsdag - vi var enige om at længere tid kunne jeg alligevel ikke tåle :tongue:

    Fra i morgen har jeg en fire-dages arbejdsblok og jeg havde tænkt at de skulle holdes 100% træningsfri. Nu ser vi lige om jeg får så ondt i benene at jeg også tager i dag med. Ellers havde jeg tænkt mig at cykle lidt, men….

    Min oldsag af en bærbar som jeg ikke har brugt i årevis, skulle opdateres og genstartes mange gange og det faldt jeg i søvn til. Så det projekt kan jeg jo passende fortsætte nu.
     

  5. 3750 kcal i går - vægten den samme.

    Havde jeg været hurtigere i formiddags, kunne jeg have cyklet i tørvejr.

    Det begyndte at småregne, da jeg kørte - solen skinnede ellers og der var ikke noget på radarkortet, så det var en overraskelse. Kunne se at vinden pustede skyerne væk, så jeg fortsatte. Efter 35 minutter på Gl Køge Landevej, så drypper det igen og eftersom himlen er mørkgrå og fyldt med faldstriber, så vendte jeg om og kørte hjem - efter få minutter igen i tørvejr.
    I sagens natur ikke noget særligt, andet end stram kæde de steder der er sikkert og en enkelt god lang medvindsspurt på 11´eren blev det også til. Og nogle forsigtige semiantrit ud af krydsene, efter jeg havde holdt for rødt. Det var på sommercyklen (med 4season-dæk og årets første tur), så ikke det vilde hiv i styret.
    Efter 2-3 timer, tog jeg lige en halv time i zone to på Skrumlet

    Efter udeturen og for første gang i måneder, kørte jeg lårene over med massagerullen. Av, av og Av. Jeg har ikke styrketrænet dem længe og intervallerne i går burde ikke give ømhed. Så nu har jeg bestilt en massagetid nede i fyssen i morgen - der var lige een ledig tid der passer perfekt efter morgenrutinerne. 

    NLfri: 2 - til gengæld har jeg ikke fået bestilt cykel men det kunne være jeg skulle tage den barbare med i seng. Den er virkelig langsom, så det kan jeg sikkert sagtens falde i søvn til :tongue:

  6. En masse løse ender….
    I går sov jeg først ved 3-tiden, da jeg blev ved at læse om de to aktuelle cykler.
    Heldigvis uden at spise ekstra, så 3400 kcal og vågnede lige under 92 kg :4jumpy:

    Nu jeg skulle lufte bilen, så på apoteket og hente astmamedicin. SJIT!!! Det var det sidste, så jeg skal alligevel til kontrol her til foråret. Så kan jeg stresse over at hun nok tager medicinen væk igen. Men OK, jeg kører efterhånden så langsomt, at det også er lige meget.

    For første gang i nok et halvt års tid, tog jeg “kobøjderbukser” på, i stedet for russersmoking. De strammede om måsen, så det er ikke indbildning at jeg synes der kommer lidt mere muller på den.

    I Heino blev Tarmac´en endelig aflivet og jeg ER nu låst på en Orbea Orca Aero. På Orbea’s hjemmeside kan man sammensætte den som man ønsker og så bliver den sendt til Heino, som samler den. Med Ultegra og nogle højere hjul, lander den nok på små 50K - det 20-25K mindre end Tarmac´en.

    Nu fik jeg jo travlt med at teste kortere pedalkarme. Fik sat pedalerne på skrumlet i positionen for 170mm, og fik gang med samme træning som sidst. Midt i første interval kommer jeg i tanke om, at jeg ikke har rettet, at jeg har flyttet pedalerne. Stoppe og åbne appen. Der stod længden forkert angivet til 162,5mm og den havde også to ventende opdateringer.
    På igen og så 5 x 2/2 i stedet.
    Stor succes at flytte pedalerne. Skuldrene sank. Trådet føltes mere rundt. Og hoften ikke så lukket. Det skal jeg jeg helt sikkert bestille Orbeaen med. Aner ikke om det giver flere eller færre watt, nu den var sat til en forkert længde i forvejen, så jeg ikke kan sammenligne. Men komforten blev løftet markant og det er også nok.

    Bagefter ville jeg ned i Sportsfyssen og træne overkrop. Men deres lukketid for fredag står til både kl 15, 16, og 19, så det blev herhjemme:
    Kropshævninger: 4 sæt - 2 med hvert sit greb
    Dips: 3 sæt
    Stående læg: 3 sæt BW+22kg, 2 x bw, 2 statiske hold på tæer på et ben

    Jeg tror overboen har glemt sin medicin. Udover underlig aberåb, så kom der også et fuck Mette Frederiksen. Det kan man sagtens mene, men sådan bare at råbe det?!? Når han spille elguitar plejer han at gøre det helt hæderligt men han spiller elendigt i dag. Dog højt :tongue:

    NLarb: nul (missede den i går) , NLfri: 1 (det nye koncept er godt nok smart. Det tager lidt mere tid end jeg forventede (i hvert fald her i begyndelsen) men jeg HAR jo tiden, så intet problem)
     

  7. Må indrømme at jeg aldrig har hørt om det mærke, så det bliver jeg da lige nødt til at grave lidt i.
    Plan A er dog stadig at støtte min lokale cykelhandler og dermed gøre mit for at den også ligger der, den dag jeg har brug for den. Samme tanke, som når folk i små bysamfund handler lidt mere end nødvendigt i den dyrere købmand eller Brugsen eller kø, for at holde butikken i live.

    Begynder at få kolde fødder…. At bruge 75K og risikere at ende med en cykel der ikke passer :crybaby: Nå - jeg satser på at klare tøjvasken i aften og så futte i Heino cykler i morgen formiddag. Tror jeg er ved at være “tilbage” på en Orbea Orca Aero, som jeg forelskede mig i, første gang jeg så den i virkeligheden :wub:

    Min sidste pause var lang og med 25 minutter tilbage, sad jeg alene på pausestuen. Så jeg gik i motionscenteret.
    Siddende Arnoldpres: 3 sæt
    Laterals: 2 sæt
    Fransk pres: 2 sæt
    Rotator cuff: 2 sæt
    Hypers: 1 sæt
    Den smule småtterier vælter næppe noget.

  8. Det gør jeg, for de er magen til dem du fandt til mig for tre-fire år siden.

    De eneste der ikke sætter tanlines (findes der et dansk ord???) helt nede ved knæene. Jeg synes det ser virkelig tåbeligt ud, og de er heller ikke skjult i almindeligt sommertøj.
    Samme på armene, når ærmerne går til albuerne. Og så strammer de. Det gider prinsessen på ærten jo ikke.

    De sidste år har jeg kunne finde en discount lorte-skod-trøje med korte ærmer - den har også holdt derefter. Men det er ikke lykkedes i år (jeg er heller ikke HELT ukritisk mht farvevalg), så jeg skal nok ned i HvidovreCKs 12-14 år gamle trøje. Den slags med rib-syning for enden af ærmerne, som ender det smalle sted på armen, dog kke de helt korte som i Ole Ritters tid. Stadig retro og den høster også positive bemærkninger en gang i mellem, når jeg holder for rødt med en anden mamil.

    92,4 kg efter 3350 kcal i går.

    Det har VIRKELIG rykket i mig, for at rende ned og træne overkrop her før arbejde, men nu holder jeg fast i at give kroppen hvile.

  9. Vægten uændret - der er vel næsten et mirakel, sådan som jeg skovler med ned for tiden. Jeg ved ikke hvorfor men er bare hele tiden sulten :dry:

    3 sæt stående læg med 22 kg før arbejde. Det er meget tydeligt at den sidste tids mere strukturerede vægttræning, ikke har givet dem den vanlige opmærksomhed - det var godt nok tungt i dag. Det skal det lige strammes op på.

    Det er længe siden jeg har været ved at køre nogen ned men så i dag 2 gange inden for 6-7 minutter. Det er sgu underligt. Først en flaskesamler mellem to stationer, der kom løbende for at samle en flaske op, i stedet for at vente. Lidt senere slingrer en dame ud til perronkanten og jeg når at tænke at nu tilter hun i sporet. Men så retter hun op og sender en spytklat ned til skinnerne og laver en Jack Sparrow ind på perronen igen, før jeg suser forbi hende.

    Stadig ingen svar fra bikefitteren, så må høre Heino Cykler hvad proceduren er.
    De 5 cm shorter bibs, jeg har kørt i i de sidste par år, har ikke været til at drive op. Den butik jeg købte dem i, fører dem ikke længere og Giordana der laver dem, har ikke sendt til Danmark.

    Men det gør de så nu :smile: Inden jeg bestilte, fandt jeg et billigere sted og købte så to par: 2380 bobs. I dag kom der så en tillægshilsen på importmoms, told og gebyrer: 1111 kr. :omg:

    NLarb: 2 / NLfri: 0

  10. 2 timer siden, Bjergtrold skrev:

    Træning d 19.3

    Styrke 

    Dejlig morgen træning med coach Stine. Vi havde squat, bænkpres, kick backs, noget træk for ryggen og mave øvelse i kabel. Very nice også selvom, at det føltes meget tidligt. Tror virkelig, at jeg skal prøve at undgå morgen pas i det omfang, at det er muligt. Det ville være rigtig godt, hvis jeg 4 gange om ugen havde oplevelsen af at sove til jeg vågnede. Må bare erkende, at det ofte er udtærende at skulle så tidligt op. 

    På den ene side, så bliver det sværere at nå det hele, når der er færre timer at være vågen i. Plus, det KAN være svært at tage sig sammen f. eks. efter arbejde, hvor det frister mere at kigge ind i en skærm.
    Omvendt er der mange mentale ting, der fungerer tifold bedre, når man ikke er kvast af søvnmangel. Og kroppen også.

    Jeg er naturligvis meget forudindtaget omkring dette, nu jeg har bygget min hverdag op over at min søvn (næsten) altid har førsteprioritet.

  11. Meget - bliver mere og mere varm på tanken som tiden går.

    Også spændende med vores radiolytning i togene. Arbejdsmiljørepræsentanten har været til møde med ledelse og “sikkerhed”, og for en gangs skyld konstruktivt. Ikke som for et par uger siden, hvor vi fik at vide at vi selv skulle have toiletpapir med på arbejde.
    Der forventes en opblødning, for det er ikke det at lytte radio som de har set sig sure på. Mere at for mange ser for lidt ud af forruden. Og så de nylige fire personpåkørsler som føreren hverken så eller hørte. De ved godt at tiltaget rammer forkert og at det heller ikke er godt, da det er tanketomt arbejde at køre på de nye signalsystem og vi ender som visne zombier, hvis vi ikke holder hovedet i gang med et eller andet..

    Solid overkropstræning til aften:
    Arnold pres: 3 sæt - siddende med ryglæn i stedet for at stå. Meget mere “tryk” end ellers.
    Træk til bryst, middelbredt neutralt greb: 2 sæt
    Bicepcurl: 3 sæt
    Bænkpres, DB: 5 sæt
    Fransk pres: 2 sæt
    Tricep pushdowns: 2 sæt
    Mave i stativ: 2 sæt
    Hypers: 3 sæt
    Laterals: 2 sæt

    Spøjst nok nu jeg ikke (forhåbentlig kun i en periode) lytter til hollandsk nyhedsradio, så kom der forleden en fiks ide til selvstudie i mit insta-feed. Meget logisk men jeg havde aldrig selv fået ideen. Lige vel offensivt på mine lange arbejdsdage men der har jeg fundet på noget der ikke tager så lang tid.
    Så på Bjergtroldsk vis, vil jeg indføre to tællere for at holde mig til ilden. NLarb på arbejdsdage og NLfri på fridage.
    Jeg gider jo godt men er bare doven og det er mere lettere at se kattevideoer.
    Ergo, så har projektet fået et skud med hjertestarteren.

    NLarb: 1 / NLfri: 0

  12. Jeg hiver den ikke i to dele - trods alt. Og jeg kan jo bare lade være med at accelerere om kap med bilerne, når vi får grønt i lyskrydsene og med at køre antrit - hvad jeg heller ikke rigtigt har gjort i de sidste år.
    Jeg er faktisk mere bekymret for det slør der er i forgaflen - om der er en sammenhæng eller ej. 

    Men det står og falder på om man kan blive bikefittet på forhånd, og ende med en størrelsesguide. Jeg har ikke fået svar endnu, så bikefitteren skriger åbenbart ikke efter kunder.

    92,75 kg igen i dag og jeg er temmelig træt i benene efter i går. Småkramperne i læggene kan også mærkes . Tager nok ned i DSBs center og træner overkrop efter fyraften. Men benene skal ingenting lave og tror måske de snart skal have en “rigtig” pause.

  13. Inden jeg kørte til Jylland, nåede jeg en halv time på Skrumlet med lidt intervaller og tre kvarter med en hurtig fullbody.
    Ingen jeg gik i seng i går, blev det til et par sæt kropshævninger og et enkelt sæt dips.

    Efter frokost i dag, 2x3/3 med ynkelige watt, laaaaangt under hvad jeg trådte i januar.
    Efter nogle minutter hvor jeg trillede stille for at komme til hægterne, hoppede jeg i en bot-gruppe i zone 3 (watt) / 4( puls) og kørte indtil jeg rundede to timer.

    Selvom det går skidt, så overvejer jeg kraftigt en ny cykel alligevel, nu der er mulighed for 12-speed-kassetter med tætte gear.
    Selvom jeg ikke træder så mange watt, så er styrketræningen effektiv og jeg er ret sikker på at lirke expanderen løs i forgaflen, hvis jeg antritter all-out.
    Jeg er sgu lidt nervøs for alt det fleks der er i forgaflen - og det var jo ikke sådan lige at sætte en anden på.
    Cyklen er nu også over 10 år. 10 år med 90-95 kg på sadlen og masser af spurt og antrit. Og uden varsel inden carbon knækker, så….
    Hvis jeg skal nå at slide en ny cykel op, så er det også ved at være nu og den nuværende holder næppe min tid ud, med mindre jeg stiller træskoene ret hurtigt.

    Plan A er en SL8. Heino har den med et fedt hjulsæt, så den er 100% plug´n play. Er i kontakt med en bikefitter, om mulighederne for at købe den i de rette mål. Jeg gider ikke bruge tid og formuer på at få trukket kabler, indtil det er lykkes med at finde rette frempind osv,
    Det er mange penge for en cykel til en gammel vatnisse, men nu jeg kører på mine cykler i ti års tid, så er den årlige afskrivning jo ikke stor i forhold til hvad mange andre bruger.
    Og beslutningen er SLET ikke taget endnu….

  14. Jeg kom selvfølgelig til at liiige at tylle en proteindrik mere. Helt unødvendigt, da proteintælleren landede på 281 gram. 3400 kcal i alt og vægten uændret.
    Men dejligt at få sovet over 9 timer, selvom det ikke rigtigt gjorde noget for vægten.

    Jeg skal desværre møde allerede 10:43. Det giver dog muligheder for at omrokere lidt på nogle gøremål og måske få cyklet, inden jeg kører til Jylland i morgen. Det er efterhånden længe siden jeg har haft høj puls.

  15. Hæ - den måtte jeg seriøst sidde og småklukke af.

    Tilbage til i morges - 93,2 kg. Kan ske at jeg kan klemme vægten ned men det er sgu en værre kamp ikke at tage det på igen. Irriterende nok, så sætter det sig på dunken. Omvendt kunne jeg mærke til træning, at der bare var et andet umph end i sidste uge. Slaget er tabt i denne omgang, da jeg skal til Gørding i weekenden og de spiser ikke så man taber sig. Så jeg har lidt opgivet på forhånd.

    Nede hos “underboen”:
    Kropshævninger: 4 sæt - 2 med hvert sig greb, omend nogle andre greb end herhjemme
    Arnold pres: 3 sæt
    Bicepcurl: 2 sæt
    Bænkpres: Sidst hvor jeg trænede med stang, gav overkroppen nogle knæklyde, da jeg bicepcurlede bagefter. Normale knæklyde men i store led, så det lød dybt og voldsomt. For nu ikke at risikere skade, så ville jeg gå tilbage til at køre den med håndvægte. Lidt noget hø, for der er ikke et stativ i nærheden af bænken, så de skal op fra gulvet - hvilket jeg er ret pylret over pga armen. Men… håndvægtene går kun til 28 kg, så armen holder. Det er bare lige let nok - næste gang tester jeg brystmaskinen:
    Bænkpres, DB: 2 sæt m mange reps
    Frask pres: 2 sæt
    Knæløft i stativ for nedre mave: 2 sæt
    Hypers: 2 sæt

    Efter arbejde:
    Stående læg BW: 4 sæt

    Ingen træning i morgen og heller intet vækkeur. Det er lige offensivt nok, at stå op for at træne når jeg skal møde før kl 11. I næste arbejdsblok skal jeg endda møde før kl 10, så der kommer uret til at ringe, bare for ikke at komme for sent :dry:

    Jeg har talt kalorier i dag og det ser håbefuldt ud. Hvis jeg ikke vågner sulten og ellers får sovet igennem, burde jeg kunne komme under 93 igen i morgen :poking:
    Eftersom der er meget stille oppe hos overboen, så er han vist gået i seng, så selvom klokken kun er 23:15, så vil jeg også gå i kassen nu.

  16. Jeg bør måske tilføje, at man generelt har udsyn langt frem og der ikke kommer ting ind på banen fra siden. Så det er ikke så kritisk ikke at se ud af forruden i toget som i bil. I nogle lande må man gerne kigge i sin mobil mens man kører - der er sikkert regler for HVOR meget. I Japan var det for 10-15 år siden sådan, at hvis lokoføreren blev forsinket, så skulle han sidde og regne ud, mens han kørte, hvor hurtigt han så skulle køre, for at være på næste station til tiden. Med papir og blyant!

    Vi har btw. to procedurer, når der er vigtig at kigge ud:
    Kørsel på sigt: Max 40 km/t eller efter forholdene og vi skal standse foran enhver forhindring.
    Kørsel med skærpet udkig: Max 60 km/t og vi bliver ikke slagtet hvis vi rammer noget.
    På S-tog har vi kun “på sigt”, efter det digitale signalsystem blev indført. Ellers brugte vi mest “på sigt” når vi kunne afspore, bule toget eller noget andet. Personer i sporet udløste kun skærpet udkig :unsure:

    Nå - nu fik jeg brugt tiden på mere tog-snak, så træningen må noteres efter fyraften.

  17. Du skal altid overgå - jeg havde kun skinne på i to uger :tongue:

    Mht radioen er det ikke så sort/hvidt. Den korte udgave er, at nogle få har ødelagt det for os andre, så man ikke længere ser gennem fingre med noget som faktisk altid HAR været forbudt, men har været set gennem fingre med.

    Argumentet er, at vi ikke kan høre lyd og mislyde.
    Lytter man med lav volumen og uden støjreduktion, så er det intet problem. Men nogle har prøvet ikke at høre når folk har hamret på førerrumsdøren eller råbt efter dem, når de har holdt ved perron. Der har også været et par personpåkørsler, som føreren hverken har set eller hørt.
    Enkelte kører også med store hovedtelefoner på, og det sender bare et skidt signal.

    Det kommer så samtidigt med en kampagne om at se ud af forruden.
    Da vi gik fra det gamle signalsystem med signaler udenfor og til det (snart ikke mere så) nye digitale signalsystem, blev vi mere eller mindre reduceret til dresserede aber. Når vi har sat toget i gang, kan vi trykke på en knap og så kører toget selv hen i rette fart og standser ved næste station.
    Vi KAN køre toget manuel (det gør jeg og nok 10% andre) men systemet er bygget til at genere os mest muligt. Der er ingen lyde, der gør opmærksom på at vi skal sætte farten ned (det er ellers helt normalt - nogle lande har også lyde når de må sætte farten op), så vi er nødt til konstant at glo ned i vores skærm for ikke at køre for hurtigt.
    IMG_5408.thumb.jpeg.77af53bb96d3463d6e957aae1a39674a.jpeg
    Hvis vi kom til at køre for hurtigt før, så bremsede toget pænt ned til en passende hastighed og så fik vi kontrollen tilbage. I dag bremser toget all-out til det holder stille. Derefter skal vi kalde op og via en bøvlet procedure, få lov at køre videre.

    Selvom vi er et sted, hvor vi må køre 120, kan systemet sagtens forlange af vi ikke kører over f. eks. 60 km/t. Uden fysiske signaler kan kravet til den lavere hastighed komme over det hele, så man ikke kan lære det udenad. Og uden lyden til at signalere at “noget sker nu”, så skal man være på. 10-15% af tiden, skal vi køre langsommere end vi egentlig må og ville være passende.
    Derfor gider de fleste ikke køre selv men lader signalsystemet køre toget. Keder sig så og nogle ser fodbold, cykling eller sidder bare og surfer eller spiller.
    Det er jo på ingen måde acceptabelt.
    (Det er selvfølgelig kun nogle få, der er ekstreme og de gør det naturligvis heller ikke hele tiden :wink:)

    Så radioen er en lille del af at større problem.

    Jeg kan i øvrigt forstå på snakken, at mange har tænkt sig at fortsætte med at høre radio/podcast/musik, så jeg ser lige tiden an. Jeg gider i hvert fald ikke at blandt de få der retter ind, hvis resten er ligeglade, når jeg kan stå inde for det jeg laver. Og jeg plejer vist normalt ikke at sætte hensyn og sikkerhed over styr, synes jeg.

    Gaaaaal, det har også været kedeligt i dag. Også fordi det nye signalsystem kører så ineffektivt, at der er lagt mere tid ind i køreplanen end før, så vi ligger og snegler rundt. Havde vi bare haft travlt…

  18. ÆÆÆÆV.

    Vi har lige fået en tolkning af regler om brug af elektroniske midler under togfremførsel. Vi må ikke længere høre musik eller radio.
    Så ingen hollandsk taleradio til mig, de vanlige 3-6 timer dagligt. Eftersom jeg ikke kan få fri til aftenskole, så var det da dødsstødet til projektet, omend det jo har stået mere eller mindre stille.
     

  19. Tænkte sgu nok at det var et skift, der gjorde det.

    Hvor længe skal du have armen fikseret?
    Håber det går at få sovet - det tog mig nogle dage, indtil jeg fandt en god måde at ligge på.
    Og beklager, hvis jeg spørger for meget :blush:

  20. Vægt uændret 92,45 kg - fik heller ikke talt kalorier i går

    Ham der sorterer arbejdstiderne, så jeg møder mellem 10 og 13 men tættest muligt på 13, har været på ferie, så nu kører jeg afløserens sortering: 10-13 uden detaljen med senest muligt. 
    Så op klokken 7 :4pooh: og så alligevel en energidrik fra morgenstunden - selvom je ellers var stoppet.

    Ned til “underboen” og træne:
    Læg i benpres: 4 sæt a 10-12 reps

    Benpres: opbygning til 10x240 og 2 sæt med 1 rir med stakken = 260 = helt det sædvanlige
    Liggende lårcurl: 1 sæt meget lav vægt. Er sikker på at min knæ ikke ville kunne lide den med belastning men skulle lige prøve maskinen.
     
    Siddende lårcurl: 2 sæt udvekslingen er meget mystisk: næsten ingen belastning i udstrakt fase men den blive fæl tung, når benene er bøjede. For nogle år siden havde de været FOR underligt men det er fedt for knæet, da det er i den strakte fase, den øvelse gør knuder. Men med let vægt, så går det fint.

    KB-squat: 1 sæt med 30 kg (god dybde og god stræk i ballerne men for let), 1 sæt med 40 kg (ikke dybt nok da KB er stor)

    Balleøvelsen som jeg ikke ved hvad hedder: 1 sæt

    Hjemme: 15 minutte på Zwift. Watty i zone 1 men puls i zone 2, nu benene var brugte.

    Nu på arbejde……

  21. Ud på cykelbanen og som sædvanligt undervurderede jeg både tiden til transport og at gøre mig klar. 10 minutter inde i opvarmningen, trillede jeg med. Først for mig selv og så med de andre. 
    Så tre holdløb på 16 omgange med det langsommeste hold. Heldigvis med overskud - trods alt.
    Derefter en 4/4 (hver m/k har 8 omganges føring i træk: 3 på blå streg og 4 oppe ved barrieren) - den blev sluttet af med holdløb på 8 omgange.
    Til sidst “afrulning” men tempoet steg undervejs, så til sidst bakkede jeg ud, så jeg fik tid til at få pulsen ned mens jeg stadig kørte.
    (lol - godt med social stress-puls i de to første pauser)
    IMG_5407.thumb.jpeg.018435a6776e9de59574c3cb4c772d75.jpeg

    Ved 18-tiden daffede jeg ned i det nye motionscenter. Med anderledes udstyr bliver det lidt sært at træne og svært at huske, men vistnok:
    Kropshævninger: 4 sæt - 2 med overhåndsgreb og to med næsten-neutralt
    Bænkpres m stang: 5 sæt - andet sæt på skråbænk men det føltes som noget jeg kunne gå i stykker af, så det bakkede jeg ud af.
    Arnold pres: 2 sæt - ikke ret tungt
    Bicepcurl: 2 sæt
    Tricep pushdowns: 3 sæt - underlig udveksling, så begyndte alt for let og endte med 15-stakken. Det bliver med en arm fremover.
    Mave-knæløft-ish: 2 sæt
    Hypers: 2 sæt

    Det er større end DSBs center men meget mindre end de kommercielle. Men bunkevis (helt bogstaveligt) af stænger i alle udformninger, “bolde”, dæk m hammer og KBs og håndvægte. De fleste maskiner er gamle. Benpresmaskinen er 100% magen til DSBs. Dsv meget bedre end de nye fancy maskiner, der ser fine ud men der bare ikke føltes lige så godt. De har en mange forskellige cardio-ting og også den dersens “crossfit-cykel”, hvor man også hiver i håndtag. Tror den er ond men glæder mig til en dag at prøve den.
    Det er ret old school men det holder forhåbentlig ballademagerne væk.

  22. Ej SHIT - stakkels dig. 

    Det fungerer fint, faktisk. Jeg mangler måske 10% styrke og mellem en halv og en hel cm omkreds.
    Det drillede jo lidt de førte par år men i dag, hvis jeg ikke “mishandler” den, så mærker jeg intet. 

    Styrt, spurt eller til parløb måske??? Jeg havde ikke forestillet mig, at man kunne rive den over på en cykel…
    Er den den store sene midt i leddet eller den lille der hæfter på underarmen?

    Rigtig god bedring - meld endelig tilbage.