Gregers TF

Medlemmer
  • Posts

    13,845
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    322

Reputation Activity

  1. Like
    Gregers TF reacted to Bjergtrold in Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober   
    Træning d 14.4
    Styrke
    Dejlig PT med Stine fokus overkrop. Fik også nogle programmer til egen træning både korte (20 + 30 min) og nogle lidt længere. Flere er velegnede til rack men kan også en hel del derhjemme. Havde egentlig svømmetøjet med men prioriterede at komme hjem og få genetableret home gym, sådan at det lige er klart til brug. 
    Træning d 15.4
    Styrke
    10 minutters balle træning med barre app
    10 minutter core træning med barre app
    Yoga
    10 minutters hatha med downdog yoga app
    Gjorde max for at optimere søvnen i går. Tidligt i seng. Tlf ind i stuen og fokus funktion på, så apple watch var også bare med sort skærm og ingen notifikationer. Var kortvarigt vågen ved 2 tiden men fik så testet set up med bluetooth højtaler og Harry Potter lydbogen så tilpas lavt, at den ikke generer underboen. Faldt i søvn igen og således (nogenlunde) klar da vækkeuret vækkede kl 4. Skulle lige presse mig selv men på med træningstøjet, en kop varm the og så igang på måtten. Havde gjort vægtstang til 20 minutters program men det lidt mere pilates/core baserede føltes mere rigtigt fra morgenstunden. Anyhow super tidseffektivt og dejligt at overvinde hurdle mht hjemmetræning. Det er om morgenen, at jeg har mest handlekraft og det er så godt at få træningen skudt af der. Hvis jeg kunne, så ville lidt aftenyoga være skønt men vi får se. 
    I morgen tidlig træning med Stine 6.30 men onsdag, torsdag, fredag skulle jeg gerne være tilbage til noget egen træning. 
    Stats: 
    Kaffe dag 125, alkohol dag 128, slik dag 18, chokolade dag 3. Vægt helt ude i hampen men har også haft en masse vand i kroppen, så prøver lige nu at være optaget af søvn, træning og sund mad og så får vi se. 
    I hvert fald super super dejligt ikke at bruge aftenen eller morgenen på at doom scrolle. Det er så meget bedre at få trænet og der er ikke noget vigtigere end min sindsro. 
    Aften god nat sang fik jeg derfor også først i morges men den var også fin 
     

  2. Like
    Gregers TF got a reaction from vestjyden in Vestjysk dagligdag   
    Hæ - den laver jeg også. Om jeg selv laver mystiske stavefejl eller det er stavekontrollen, der en gang har set mig lave den og så blive ved at rette det, ved jeg ikke. Det er nok begge dele.

    Jeg synes det kræver flere og flere gennemlæsninger, før jeg jeg sender indlæg i æteren. Og så helst igen nogle timer senere.

    Lidt i samme boldgade: 
    Håndskrevne huskesedler mm. er efterhånden umulige at tyde efter et par dage. Og fyldt med manglende bogstaver og stavelser.
    Jeg fandt også en tegnebog med et kørekort i toget, for nogle uger siden. En gut på omkring de 20. Underskriften så ud, som jeg ville have skrevet mit navn mens jeg gik i børnehave.
  3. Like
    Gregers TF got a reaction from Kermit in Got legs?   
    Nej, det er ikke hyggeligt at læse om. 
    Jeg er ikke et sted hvor jeg på nogen måde kan komme med råd eller noget, men må nøjes med at håbe at I får det til at fungere.


     
  4. Like
    Gregers TF reacted to Henrik S. in Motion i balance™   
    Har i øvrigt haft mine årlige 'sundhedsuger'. Min tandlægetid her tidligt på foråret lander som regel samtidig med min årskontrol for blodtrykket, så jeg har været igennem hele møllen. Heldigvis med grønt lys hele vejen.
    Tandlægen var nærmest begejstret for min tandhygiejne, og der var ikke optræk til huller. Alle tallene fra blod- og urinprøven hos lægen lå inden for normalen. Natrium var lige oppe at kysse loftet, men det er mindre vigtigt. Bedre var det, at mit kolesterol ligger godt under grænseværdien. Så alt godt.
    Når jeg har lægen for mig selv, får jeg altid fyret lidt ekstra bonusspørgsmål af, og denne gang bad jeg ham også lige tjekke ryggen for eventuelle modermærker og andet, der skal holdes øje med, men der var ikke noget at berette.
    Med andre ord: Jeg har det som en gammel Ford Fiesta, der har klaret endnu et syn 
  5. Like
    Gregers TF got a reaction from kahlua-kalv in Langt pokker i MOL   
    Vejrudsigten i går lovede suuuuper vejr i dag, så ingen styrketræning.
    Gik tidligt (23:30)  i seng med dutter i ørene og sov som en sten til kl 8 - stadig før montøren begyndte at sætte køkken op, inde ved siden af.
    92,4 kg 

    Da jeg var næsten færdig med at vaske tøj, ringede kollegaen og spurgte om jeg ville cykle. Hellere end gerne. Især da her alligevel ikke var lukket for vandet.

    Det blev den korte runde. Ude ved kysten er der stadig koldt, så i langt/langt. Men i det mindste uden buff og kun med korte handsker.

    Vi fik kørt de sædvanlige spurter. Denne gang havde jeg “nulsttillet” wattmåleren og selvom jeg syntes der var godt bid i kamelbakken, så kom jeg ikke over 1500 w. Til gengæld er kollegaen efterhånden tæt på de 1600 
    Hans hårde udlæg kunne jeg også godt mærke, nu min FTP kun er 5w over hans.

    2 timer incl lidt snakkepause. Grafen er ikke vært at bruge pixels på.
    For en gangs skyld en dejlig tur og endda i tørvejr.
  6. Haha
    Gregers TF reacted to Davai in Langt pokker i MOL   
    En kvalitet jeg ville ønske min partner besad 
  7. Like
    Gregers TF got a reaction from Davai in Langt pokker i MOL   
    Det er vel ligesom tage sikkerhedsselen på i bilen. Jeg er hverken bange for at køre bil eller frygter at der lukket for vand og strøm i en uge. Men det ville irritere mig grænseløst, hvis det pludselig manglede og jeg stod uforberedt - når det nu havde været let at forberede mig.
    Det har også været fint at have en plovmand med i tegnebogen, de gange dankortet har været brudt ned, når jeg har handlet. Mange andre gik forgæves, men jeg gik hjem med mine varer.

    Det meste er også noget som jeg alligevel bruger og men så har ekstra meget i rotation. 
    Alm vand undtaget men det er også det som er mest ufedt at mangle. Men det er billigt og skal udskiftes max en gang om året. Lygteradioen er jo også fin, hvis der springer en sikring når det er mørkt. Den langstidsholdbare mælk køber jeg også, når alm. letmælk er udsolgt. 
    Føtex fører ikke længere vakuumpakket rugbrød, så det blev knækbrød. Det holder et år og smager jo hyggeligt med ost, når pakkerne en gang skal udskiftes.

    Jeg er alligevel typen der køber en ny pakke toiletpapir, når jeg tager den første rulle ud af pakken. Og køber to nye når jeg tager hul på den næstsidste sødemiddel, chokolade, rosiner, havregryn osv.

    Hvad reel krig angår, kan jeg sagtens være bekymret. Men der gør mit lille lager ikke en skid forskel. Der ville jeg faktisk hellere have et eller andet, så det var hurtigt og let at gøre en ende på lidelserne, hvis jeg bliver hårdt kvæstet. 

    Har i øvrigt været i Harald Nyborg og købe en tablet-holder, så jeg nu har en af mine gamle tablets siddende over bordet som radio/musik-ting. Så nu summer den hollandske radio igen.
    Og der også håb for at vi igen kan høre radio i toget, da der faktisk er skrevet noget officielt om risikoen ved monotont arbejde uden mentale stimuli. Togkørsel blev pudsigt nok nævnt helt specifikt. Så “balladen” er oppe og vende hos de høje herrer i “sikkerhed”.
  8. Thanks
    Gregers TF reacted to Kermit in Got legs?   
    Hurtig Joakim Løbet - 06.04.2024
    Vejene var desværre våde da jeg kørte ud til Flyvestationen i god tid, så den ellers rene og fine cykel havde et fint lag grus over sig da jeg landede derude. Først skulle jeg finde stedet jeg kunne få numre. Der var de samtidig så søde at hjælpe med at montere rammenummeret. Samtidig stødte jeg ind i Simon fra klubben, som også kører i C, så vi fik sat numre på hinanden og catchet op på hvad der var sket siden sidst. 
    Vi kørte også lidt opvarmning sammen, inden vi vendte retur til Flyvestationen. Her fik jeg lige kørt et par hurtige benåbnere, og taget løse ærmer og ben af, for temperaturen var til det. Jeg fik også sat en specifik dunk på cyklen med ca. 100 gram kulhydrat i som jeg skulle drikke undervejs. 
    Tisse af for gud ved hvilken gang, og så kom jeg i tanke om at jeg jo slet ikke havde været forbi indskrivningen. Den er så også blevet ændret siden sidst, så det tog lige lidt tid at gennemskue, og så ellers ud på startstregen. 
    Jeg var meget fokuseret før start, og stod i min egen lille verden. Jeg kiggede dog også rundt på de mange unge fyre og tænkte hvad hulen jeg som 38, snart 39 årig, lavede lige der. Min taktik var klar fra starten af - gem dig i feltet og kør spurten. Da starten gik røg jeg afsted sammen med en anden, og fik strukket feltet godt ud. 
    Der blev rykket i højre og venstre, men ingen fik rigtig lov til at komme afsted. Jeg gemte mig nede bagerst i feltet, for det var så bredt når vi kørte på de lige stykker, at der ikke var synderligt meget mere at hente ved at sidde længere fremme. 
    På anden omgang rykker Simon sammen med en anden, og jeg når at tænke at jeg ville rykke med, men at det stadig var for tidligt for dem. Fast forward: de holdt hele vejen hjem og Simon blev 2'er. 
    Mens vi så dem sejle afsted, var der vidst på 3. omgang nogle der prøvede at rykke sig fri. Jeg gik med, men kunne se at der ikke var enighed om at få den til at køre rundt. Jeg slap de 4 foran mig da der ikke var nogen der kom forbi mig og jeg så skulle til at tage en føring igen, og der var en fyr der påtalte at jeg ikke skulle lave huller. Det er jeg enig i, men han kunne have undgået det hvis han havde taget sin føring. 
    På næstsidste omgang faldt der for alvor ro på feltet. Der var kommet et par stykker afsted yderligere som også var kommet op til frontgruppen, mens vi andre gjorde os klar til spurt. 
    På sidste omgang kom der nogle ryk, som blev lukket ned gang på gang, og så lige inden vi skal til at gå ind på de sidste 2 km, mærker jeg bare mit baglår krampe op i venstre side. SUPER upraktisk. Så jeg kæmpede med en krampe da jeg gik ind i opløbet, og det tog fokus fra at køre en ordentlig spurt. Jeg fik dog nogenlunde styr på det, men sad for langt tilbage og i den forkerte side da de andre åbnede op. Jeg endte dog med en 19. plads ud af 34 startende, så helt utilfreds kunne jeg ikke være. 
    Jeg gennemførte mit første licensløb siden september 2018, sad med feltet hjem, styrtede ikke, og havde egentlig en fed dag på kontoret. 
    41,1 km
    42,1 km/t i snit
    Avg. power 217 watt
    NP 297 watt!
    1233 watt på toppen
    Men for lidt over de sidste 20 sekunder
  9. Like
    Gregers TF reacted to WBO in Cykling - Jagten på en bedre FTP (w/kg)   
    Jeg kom desværre ikke til Rødekro for at kører licensløb, da jeg allerede havde aftaler med en gruppe venner, om at hyggerulle og hjem og se roubaix med vino, øl, chips og en solid frokost :D 
     
    Men fik trænet lidt spurter i weekenden, og skal da love for at min Mads P spurt er begyndt at se ud af noget.
    Jeg fik en 30s PR med 4 cifre! 1008 :D Ikke dårligt - håber jeg kan begynde at få lidt mere udholdenhed og ikke gå i kramper opløbet, så skal jeg nok komme på podiet i år, hvilket må være mit mål.
     

  10. Like
    Gregers TF got a reaction from Davai in Langt pokker i MOL   
    Træningspausen overstået. Det hele var timet og tilrettelagt.
    Vasketid kl 10. Og så ud og cykle inden regnen kom ved 15-tiden. Min bare… Den kom jo timer før, så jeg endte med brænde tørvejret af med at vaske
    Men 45 minutter på Skrumlet i zone 2.

    Min bror fandt det her i dag

    At “olde” var god tik at svømme, vidste jeg jo godt. Har også lidt pokaler og medaljer liggende. Men det med OL havde jeg glemt alt om. Det er jo næsten pinligt at mine svømmefærdigheder er så usle.
    Det var btw ikke ret gammel han blev….
  11. Thanks
    Gregers TF reacted to NielsS in Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober   
    Spændende at læse om dine betragtninger. Du er god til at sætte ord på ting. 
  12. Haha
    Gregers TF reacted to BLACKICE in Nice and clean power building   
    Min lænd har været fuldstændig ristet efter kombinationen af de 5x202,5, efterfulgt af en 3'er dag i squat og en 8'er dag i squat. Jeg har følt mig som en stor låsning.

    Så jeg fik konen til at trampe lidt rundt på mig igår, mens jeg udbrød nogle lyde som kunne leder tankerne hen imod en eller anden form for (Tysk) betalt afstraffelse. Utroligt hvordan smerte kan være virkelig dejligt :-D 
     
    Som belønning til mig selv, kørte jeg lidt let dødløft i dag
    8x130
    8x150
    5x170
    5x180 Bælte
    5x190 Bælte
  13. Like
    Gregers TF reacted to Kermit in Got legs?   
    Meldingen kom i går aftes om at C får sit eget felt, og ændret starten til kl. 11.00 i stedet for ud fra et sikkerhedsmæssigt perspektiv. Super fed beslutning, og dejligt at arrangøren tager sikkerheden alvorligt, specielt med tanke på den seneste uges pro løb, hvor vi har set kæmpe styrt til Wout van Aert, Mads P, Remco, Primoz, Jay Vine og så også lige Jonas Vingegaard. Jeg sad og så løbet i går mens jeg sad på hjemmetræneren, og var fuldstændig i chok. Det styrt så SÅ voldsomt ud, og heldigvis er det kun brækkede knogler der kom ud af det. Men den rende Roglic og Vine lå i, lignede noget der kunne have taget dem helt ud. 
    Træningen i går blev til lidt zone 2, og så valgte jeg at køre et Zwift løb. Normalt skal man forsøge at være så frisk som mulig til et løb, men jeg skal helst ikke være for frisk. Derfor tilmeldte jeg mig et lidt kortere løb på 23 km som var nogenlunde fladt. Jeg holdt mig i skindet, lod være med at rive mig med af de angreb der kom, og sad med i spurten. Jeg startede den måske lige sent nok, men kom ind på en 3. plads. Ham der vandt kørte 3,2 w/kg, nummer 2 kørte 3,8 w/kg, og jeg lå på 2,9 w/kg. Så jeg er egentlig godt tilfreds. 
    Hoppede på vægten i morges og klokkede ind på 84,3 kg. Det er vidst det laveste jeg har været i år. Der er røget relativt mange kg af kroppen den seneste måneds tid, og selvom det normalt ville være bekymrende at tabe 4 kg på en måneds tid, så tager jeg det nogenlunde roligt. Min kost er virkelig blevet renset igennem. Jeg spiser langt mindre slik, langt færre chips, og drikker langt færre sodavand. Det ville ikke undre mig hvis det reelt set er 3000-4000 kcal der er blevet sparet væk om ugen. Ikke at jeg har følt at jeg har levet af slik eller usunde ting, men når man hele tiden går og snacker lidt, så ryger tallet bare hurtigt op. 
    Min første målsætning var 85 kg, den er nået nu. Nu er næste mål omkring de 82 kg. Kan jeg nå det, så vil jeg gerne prøve at se om jeg kan komme ned på 80. Jeg ved heller ikke om årstiden spiller ind på en måde. Om det måske er sværere at smide kiloene når det er mørkt og koldt, kontra nu hvor det begynder at blive lyst. Anyways, jeg er ret tilfreds. 
    I dag står den på en benåbner, gøre cyklen helt klar til i morgen, og så ellers få tanket op.
  14. Haha
    Gregers TF reacted to Henrik S. in Motion i balance™   
    Jeg vil da ikke helt afvise at gå til yoga, hvis det var en beagletime:

    https://www.facebook.com/reel/1833428467487112
  15. Like
    Gregers TF reacted to Kermit in Got legs?   
    Jeg har flere forskellige scenarier til løbet afhængig af hvad arrangøren tænker der skal ske. Hvis vi ender i så stort et felt, så er planen enten at holde sig helt fremme hele tiden, og bruge de kræfter det koster. Alternativet bliver at holde sikkerhedsafstand i bagenden af feltet og så se det hele som træning i at lukke huller. 
    Så enten stiller jeg op for at vinde, eller for bare at få træning ud af det. Det sidste ville være lidt en skam, da ruten egentlig burde være guf for mig. Højdemeter er der ikke mange af, men opløbet er let opad i 250-300 meter. Det bliver en seriøs power spurt, og jeg er stængerne i hopla så skal der køres Mads P spurt. 
  16. Like
    Gregers TF reacted to WBO in Cykling - Jagten på en bedre FTP (w/kg)   
    Der blev kørt løb i Aalborg - men det burde der næsten ikke have været, for sikkerheden.. Shit der var absurd mange huller! Og det resulterede da også i et kæmpe styrt på 1. omgang, efter en 5km eller lignede, som splittede feltet i 2. Enten ligger jeg forrest i feltet, eller så ligger jeg bagerst - og lige netop her, lå jeg desværre bagerst og jeg kunne derfor se mig selv i 2. gruppe.
    Det blev noget værre stop and go, og ingen gad rigtig tage ansvar - så der var ikke rigtig noget at berette om - de 90km blev tilbagelagt på 2timer og 19 minutter, som må siges at være et okay tempo på den rute... De kører sgu stærkt sådan et D-Felt.
     
    Data:
    313NP Watt
    269 Gns Watt
    2timer 19m
     
    Placering, ca. midten af feltet startende på de 50.
  17. Like
    Gregers TF reacted to Henrik S. in Motion i balance™   
    Nå, den ankel driller altså stadig to dage efter søndagsturen, så jeg har lige taget en hurtig beslutning og giver startnummeret til den halvmaraton videre. Så kan en anden få glæde af det, jeg behøver ikke mere at tænke på det og kan koncentrere mig 100 procent om at få den pokkers ankel til at makke ret. Nu skal den helt i bund - om jeg så må sige  - og så tager vi den derfra.
    Jeg skruer op for styrketræningen af anklen med elastik, tager lige en runde Ipren, undgår lange ture og holder mig i gang på landevejs- eller spinningcykel alt efter vejret.
    I øvrigt et vildt forvirrende besøg i den lokale Puregym i dag, hvor de har skiftet hele maskinparken til et mærke, der hedder Matrix. Alt står nye steder, og alle maskinerne er anderledes, så det skal man da godt nok lige vænne sig til ...
  18. Like
    Gregers TF got a reaction from Bjergtrold in Langt pokker i MOL   
    Træningspausen overstået. Det hele var timet og tilrettelagt.
    Vasketid kl 10. Og så ud og cykle inden regnen kom ved 15-tiden. Min bare… Den kom jo timer før, så jeg endte med brænde tørvejret af med at vaske
    Men 45 minutter på Skrumlet i zone 2.

    Min bror fandt det her i dag

    At “olde” var god tik at svømme, vidste jeg jo godt. Har også lidt pokaler og medaljer liggende. Men det med OL havde jeg glemt alt om. Det er jo næsten pinligt at mine svømmefærdigheder er så usle.
    Det var btw ikke ret gammel han blev….
  19. Like
    Gregers TF reacted to BLACKICE in Nice and clean power building   
    Fabel agtigt vejr i dag, og gården viser sig fra sin charmerende side. Det er sådan en dag, hvor man bliver glad helt nede i maven, over at have 100.000m2 omkring sig, høns der gokker rundt i gården. Ungerne der sidder på traileren når vi kører med ATV ned og henter grene til flis hakkeren, brænde der skal hugges, så vi kan lave pizzaer i den finske masseovn i aften......Not bad
     
    Squat
    8x97,5
    8x107,5
    8x127,5 Bælte
    8x117,5 Bælte
    8x110

    Det er jeg faktisk super tilfreds med. Det er så længe siden jeg har været oppe og løfte de vægte, at min log på telefonen ikke går så langt tilbage. Jeg gætter på at vi er tilbage i 2015 , hvor jeg lavede 7 på 140 i squat, mens jeg havde Beerman som træner 
  20. Haha
    Gregers TF got a reaction from vestjyden in Vestjysk dagligdag   
    Sidder og funderer over om noget nogensinde kunne blive behagelig uden morgenkaffe 
  21. Like
    Gregers TF got a reaction from Bjergtrold in Langt pokker i MOL   
    Lige under 92 kg igen
    Mine lægge kunne have ligget under en traktor og benene, især VMO´erne, er stadig mege ømme. Det må meget gerne blive bedre, inden de skal æltes igen i morgen.

    Foråret nærmer sig. Sidst jeg vaskede, vaskede jeg også sommertøj. Mine termosokker er pakket væk. Ditto hue og handsker. Vintercyklen er hængt op under loftet og tørrestativet er blevet flyttet ud på altanen. Det´ik´så ringe endda 
  22. Like
    Gregers TF reacted to Bjergtrold in Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober   
    Well endte så med at være så godt i gang med alle husalfe projekterne, inkl en hel del frem og tilbage + op og ned med forskellige former for skrald + over og aflevere flasker mv mv. Ja så blev bare til noget yoga, som så til gengæld også (selvfølgelig) var helt fantastisk. Ihhh hvor ville jeg bare ønske, at jeg kunne få gjort noget mere af det. Lige nu ligger yogamåtten ved min seng og ja bare en lille smule. Også en god motivationsfaktor, hvis jeg faktisk kunne få has på hofte ting og komme godt i gang med at løbe igen.
    Træning d 24.3
    Yoga 
    30 minutters dejlig hatha med down dog app
    Dagens stats
    Kaffe dag 104, alkohol dag 107, slik dag 34, chokolade dag 13, morgenvægt 54 kg, aftenmål 55.4 kg 
    I forbindelse med yogaen god følelse af både at være let og stærk og fx næsten i stand til at lande rigtigt i sidekrage. 
    Virkelig dejligt i morges at stå op til det fine køkken og fint køleskab fyldt med spidskålssalat og forhåbentligt sund mad til mange dage. Hvis jeg snupper 3 tilberedte bokse med onsdag morgen, så kan jeg også nøjes med udelukkende at spise min egen mad og holde planen, også selvom at jeg er på hotel. Ikke for at være ultra fanatisk men nu hvor jeg omsider har fundet noget som virker, så betyder det noget at kunne holde planen. Erfaringsmæssigt kunne det også godt begynde at blive lidt sværere nu, hvor målvægten skal længere ned. 
    Har klart en fornemmelse af, at mit krop gerne vil blive på de omkring 55 kg. Men igen, hvis noget kan nudge og snyde termostaten, så tænker jeg faktisk, at det er matematikkurens måde med ligeså stille at skrue en lille smule ned ad gangen. Som tidligere nævnt, så føler jeg mig ikke på nogen måde sulten eller presset. Det er bare nemt at spise lidt mindre til aftensmad. 
    Dejlig dag, uge og måske påske til boardet for dem som allerede er på ferie  
     
  23. Like
    Gregers TF reacted to Henrik S. in Motion i balance™   
    Jeg tog i øvrigt en hurtig beslutning vedr. den gamle Raleigh Rapide. Da jeg kom over på Brutus kunne jeg godt mærke, at stelstørrelsen betyder alt, og som tidligere skrevet, så var Raleigh'en bare en bønne for lille. Den vokser nok ikke længere, så den er røget af sted til en glad ungersvend, der ønskede sig en stilig cykel at køre foråret i møde på. Jeg fik knap det samme, som jeg gav for den på Buycycle, så tabet er til at overse.
    Jeg når det ikke i år, men i 2025 kunne jeg godt have en afdeling af l'Eroica i tankerne. Det har jeg vist også luftet før. Der er en afdeling i Tyskland, nede omkring Rhinen i bakkerne/bjergene. Dér kan man jo bare køre ned i bil, så det ville være et realistisk projekt. Jeg mener, det afvikles sidst i august, så man kan nå at køre sig i form. Spørgsmålet er så, hvilken cykel der skal bruges til dét formål. 
    Ud over, at stelstørrelsen skal sidde i skabet næste gang, kunne man vælge en rigtig gammel cykel - det kunne være sjovt - men jeg har også et andet projekt i tankerne, nemlig at genopbygge min sidste racer fra back in the day 1:1. Har kigget lidt på nogle af delene på eBay, også de er ikke så dyre, faktisk. Den største udfordring bliver nok at finde det matsorte 59 cm Schrøder-stel. Men altså, nu har jeg halvandet år til det, så det ...
    PS: Se lige bort fra blå sadel/rødt styrbånd. Der var ikke så meget at vælge imellem dengang, og hvis Jørgen Schmidt i Randers kun lige havde en blå Concor-sadel på lager, ja, så var det dén, man måtte rulle med. Her kunne jeg godt finde på at gå på kompromis med originaliteten, dog 

  24. Like
    Gregers TF got a reaction from Kermit in Langt pokker i MOL   
    I stedet kom jeg ud på cyklen - næsten i tørvejr.
    2t 15m og stadig med lidt juice i tanken, da jeg var hjemme. En mere smidig baglomme, så der havde været plads til en banen eller to, havde nu ikke gjort noget.

    Ikke særlig klog kørsel men nu handler det om at lege og have det sjovt. Kommer wattene, så kommer de og ellers…. så var det sjovt. Og det er sgu i bund og grund det, der handler om.
    Det meste at tiden lå jeg zone 3 men smed en masse bidder zone 6 ind - omgivet af zone 1, så jeg blev klar til at tosse rundt igen.

    Spurten ved kirken toppede på 1490 watt, og med 1450 over 5 sekunder, så burde de 1500 være realistiske at klamre fast i igen.

    Jeg er VIRKELIG træt men klokken er kun 21:54 - er bange for at vågne i nat og ikke kunne sove videre. Omvendt ville det være dejligt at få sovet igennem, efter både massage og en halvhård tur. 

    Det irriterer mig ret meget, at jeg ikke har fået kigget på cykel men kun har lavet så mange opdateringer på den bærbare, at den nu “tuder” over at være ved at løbe tør for hukommelse. 

    NLfri på 3, trods det var lidt sjusket i dag.
  25. Haha
    Gregers TF got a reaction from vestjyden in Langt pokker i MOL   
    Nu er det jo næsten weekend, så lad os da få lidt musik:
    https://www.instagram.com/reel/C4KUeBHIOou/?igsh=MTVodTEydzM2N2tydg==