Gregers TF

Medlemmer
 • Content count

  12,398
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  136

Reputation Activity

 1. Confused
  Gregers TF got a reaction from kahlua-kalv in Langt pokker i MOL   
  Et eller andet sted er jeg glad for, at jeg ikke er totalt hysterisk men andre også tænker i de baner. I denne uge bliver det godt vejr og så der det let at blive væk - derefter driller arbejdet og så må jeg se med smittetallene til den tid.

  92,1kg efter 3275kcal - i dag forsvandt de sidste chokolade. Det gik hurtigere end jeg havde håbet.

  Solen fik hurtigt has på tåge og skyer. Alligevel er det ikke RIGTIGT lunt. Jeg fryser i skyggen og det er ikke kvart så hyggeligt, som det ser ud til.
  Jeg ville køre den fartleg jeg ikke fik kørt i går. Vinden kom fra modsatte retning i forhold til diverse vejrkort. Kystklima? Jeg kørte ind i landet og forventede at vinden ville vende (det er sket før) men det gjorde den ikke. Fik leget lidt, før jeg ville sætte kursen i modvind. Jeg kartede voldsomt rundt i vejene og cykelstien var skiftevis i højre og venstre side, før den forvandt fra vejen. Så vendte jeg om, inden jeg for vild.

  I starten af Roskildevej fik jeg også trykket lidt watt. Dog ikke SÅ meget, for de er ved at køre klar til ny asfalt, så det var nogle skarpe kanter, hvor der var fræset og de var ikke markeret.

  Heldigvis er jeg en kujon når der bliver for meget trafik. Jeg skal ligeud i et kryds der skifter til grønt da jeg nærmer mig. Forreste bil drejer til højre.... nummer to holder tilbage og jeg fortsætter selvfølgelig. Damen i den sorte bil i modsatte retning skal til venstre og opfatter den holdende bil som en invitation til at køre og klonk, så får jeg laver en halv kolbøtte henover forskærmen. Heldigvis fik jeg taget næsten al farten af, så udover at cyklen tabte kæden og jeg slog knæet en lille smule, skete der ikke mere. Jo, vi fik en skideballe af en snotboille i en håndværkerbil, over at vi blokerede trafikken.
  Jeg tror sgu bare jeg snupper lidt DDR-intervaller på diget, næste gang jeg skal ud  - men lige så meget pga vejret.
  Men sjovt nok... jeg har ellers ikke oplevet nogle nærved-situationer i lang, lang tid. Jo i dag og så to gange på Amagerrunden forleden. En der skal ud fra en sidevej som holde stille men så sætter i gang, så jeg må bremse hårdt for ikke at køre ind i siden og så ligesom i dag et kryds, der skifter til grønt da jeg nærmer mig. Forreste bil drejer bare til højre og den var også lige oppe over. 

 2. Like
  Gregers TF got a reaction from Kermit in Langt pokker i MOL   
  Vægten viste 91,1kg efter et kig i spejlet have jeg gættet på små 93... 
  Ud på cyklen - jeg træk den lige for at få den værste morgenkulde væk.
  Planen var Amagerrunden med lidt vo2max på diget. fik kørte 2 x3/2 på udturen - medvind og ikke plads til mere. Jeg havde vanvittigt hul til stængerne, så det gik hurtigt tons i den. På hjemturen tømte jeg tanken og fik hevet 362w henover diget - klart PR. De 278 snitwatt da jeg var hjemme er sgu OK på en rute med sløve lyskryds, slingrebomme osv. Min computer har også hævet min FTP med ca 15w og jeg har vist aldrig set så mange PRs på en gang.
  Og så brokker fok sig over 2020

 3. Like
  Gregers TF got a reaction from kahlua-kalv in Langt pokker i MOL   
  Det vil jeg gøre - skal lige have den nye “klods” i hus først.

  Jeg fik ikke cyklet i dag. Jeg var tidligt oppe og kunne ikke finde energi. Jeg er sikkert også sløv efter tre dage med meget bilkørsel og eftersom jeg har spist meget anderledes end jeg plejer plejer herhjemme.

  Har btw fået et lille kilo chokolade i fødselsdagsgave. Af min mor, som jeg eller ikke har hørt fra i et halv år. Min Kitchen Safe er en sand ven når jeg har sådan noget i huset. Men dejligt at høre fra hende igen.
   
 4. Like
  Gregers TF got a reaction from Henrik S. in Langt pokker i MOL   
  Jaaaa, det er SÅ dejligt

  På vej ril Ry (v Silkeborg) gik vejen til Børkop Cykler for at købe en ventilforlænger. Fik spurgt om man kunne spurte på en Stagesbike.... Det kunne jeg  da bare prøve. Så de satte klikpedaler på den og koblede den på Zwift og jeg trak i cykelskoene og nu er jeg 23K fattigere. Der afventes dog levering, da deres første sending blev revet væk.

  Herefter op og køre. Det blev ikke mange km (vist 48) men jeg kom op til Himmelbjerget og fik kørt op af serpentinervejene i Laven og holdt en masse hyggepauser for at nyde naturen. Det var en ren turist-tur men vældigt hyggeligt og hold op, der er dejligt.
  Det “sjove” er, at jeg følte mig meget mere hjemme, end når jeg er derhjemme. Både på vejene, hvor jeg ikke følte mig lost, når jeg ramte en forkert sidevej og endte et andet sted end planlagt og så passer jeg bedre ind mentalt. Fik knevret med alle mulige mennesker og det sker BARE ikke på Djævleøen.

  Mødte en ældre mand i elkørestol modkørende på en cykelsti. Han hilser/vinker helt umotivet. Det samme med en hundelufter og en anden tilfældig. Næsten alle cykelryttere - og der var mange - gav også lige et vink når vi passerede hinanden. Total landsby-hygge. Det kunne jeg godt vænne mig til. Jeg er vist ret fejlplaceret som bybo

 5. Like
  Gregers TF reacted to Tinapigen in Tinapigens log!    6. Like
  Gregers TF got a reaction from kahlua-kalv in Langt pokker i MOL   
  3450 kcal i går , så beder jeg jo selv om at vægten igen er over 92 nemlig 92,1kg 
  - senere viser det sig måske at være meget godt alligevel, at være carbed op.....

  I går lavede jeg aftale med kollega, at han skal skrive en SMS efter han har haft knægten til fodbold, så jeg kunne køre alene, hvis han ikke ville med. Lidt i fem begynder det at være kritisk med solnedgangen, så jeg skriver og hører om han vil med eller... det vil han ikke, for han sidder og hygger med familien. Jaja...

  Så ASAP i klunset og ud på den nye rute om Ll Skensved. Friske stænge og Garminen melder også at jeg er frisk i dag. Da jeg vender i Køge har jeg et snit på 271 watt og er ret bekymret for at eksplodere på vejen hjem. Men der var hul igennem og trods lyskryds, rundkørsler og stisystemet i Solrød, så er tallet højere, da jeg er hjemme. TrainingsPeaks kvitterede også med to all-time PRs i watt, så det eneste der er lidt ærgeligt, at jo så bare (og der den så igen) at jeg er for fed til rigtigt at få fart ud af wattene.
  Men alligevel 51 år om to uger og PRs for anden gang i år, det kan jeg jo kun være mega glad over.

 7. Like
  Gregers TF got a reaction from kahlua-kalv in Langt pokker i MOL   
  91,7kg efter 2950kcal

  Banecyklingen begyndte med en dejlig rolig opvarmning - benene var som beton, så jeg skulle nok have rullet lidt i går.

  Første interval var kombineret pointløb med 5 spurter og så 15 omganges løb til sidst. Jeg lå forrest ved den første spurt, så den antrittede jeg hjem. Det tog sin tid at få syren ud af de gamle ben. Jeg burde nok have kørt efter den sidste spurt, for der var jeg også godt placeret men jeg havde ondt af mig selv, før de 15 omgange. Der knækkede feltet med 6-7 omgange tilbage. Jeg fik lukket hullet men de kørte lige vel hurtigt, så jeg slog ud og slaskede rundt de sidste omgange..

  Så en italiensk, hvor jeg sad som 4 af 8 - det var vist fint

  Øvelsen med 6 minutters interval i blandet og ukendt længde over ca 12 minutter.

  Til sidst “pointløbudskilningsløb”, hvor der sikftevis udskilles forfra og bagfra. En udskilt rytter tossede rundt på banen og jeg troede han var med, så jeg kørte i komfortzonen da jeg røg ud.

  Afrulning.

  DagenS “højdepunkt” var nu nok, at en af dem jeg følger på Instagram havde taget sin nye banecykel med. Faktisk havde begge parter i forholdet fået nye ens cykler. Rammesæt til 50K pr cykel og hjul til 20K pr styk. Altså banecykler der hver koster 90.000 i udsalg
  Heldigvis er de “rapha-typer” i det rigtige tøj, der tager selfies på de rigtige caféer med de rigtige mennesker og så betaler men en sjovere pris, som de dog ikke ville ud med. Men sjit nogle fede cykler!!! (uagtet at jeg også lIiiidt synes det er vanvid, at motionister kører rundt på den slags men det styrer de naturligvis selv).

  Både kollegaen og jeg har fri i morgen og han har selvfølgelig spurgt om vi skulle køre en tur. Det fristede men jeg var fornuftig og takkede nej, så jeg så kan få hvilet stængerne. Det kan måske blive en lille rulletur men det får han jo ikke noget ud af.

 8. Like
  Gregers TF got a reaction from Bjergtrold in To failure & beyond ..back on the mountain track   
  Velkommen tilbage til andedammen og især da med de positive nyheder om helbred.

  Jeg kunne godt forestille mig at yogaen er mere afslappet, når den er... ja afslappet. Ville ønske at jeg kunne tage mig sammen til at lave lidt herhjemme men det ved jeg bare aldrig kommer til at ske, så det bliver med ønsket.

   
 9. Like
  Gregers TF got a reaction from Bjergtrold in Langt pokker i MOL   
  91,7kg efter 3050kcal - en del indtaget efter kl 22:30, hvor jeg kom hjem fra arbejde.

  Jeg havde en aftale med kollegaen om en 3-ish timers tur her til morgen, så derfor spiste jeg en del og sent. Han brændte mig så af. Det er OK, for jeg havde sovet elendigt og gad faktisk ikke. SLET ikke i regnvejr, selvom sommerregn generelt er hyggelig.

  Men våd blev jeg. Jeg kørte ud på til en gang intervaller på diget og efter 10 minutter begyndte regnen. Det blev til 5 sørgelige antrit og 6 lige så sørgelige 40/20.
  Bevares, jeg kunne nok ikke forvente alverden efter tre hviledage og ben der var gået i dvale. Men det er også klart, at jeg har forsømt DDR-træningen og det nu kan mærkes. Det skal der strammes op på her i 11. time. Jeg havde jo den dejligste muskulære træthed i lårene da jeg kom hjem - helt anderledes end slitagen efter en længere tur og jeg elsker den følelse. Jeg tror også det holder aldringen bedre fra døren, end bare at høvle km af. Heldigvis giver det nok lidt sig selv, nu vejret går mod vinter.

  Vasketøjet er klaret, og støvsugning/gulvvask klares med et tryk. Den robotstøvsuger er et af de bedste køb jeg har gjort i lange tider.
  Til gengæld har jeg møg-projekt. Jeg har lånt et USB-stik med nogle ret interne tog-ting, så jeg skulle helst have gang i min bærbare. Jeg købte den dengang jeg skulle køre licens (ja, det er længe siden) og skulle aktivere chippen. Siden har jeg ikke rigtigt brugt den og jeg kan desværre ikke huske åbne-koden. Så nu vil jeg lave en spand mokka og så skal der gættes koder. Jeg har prøvet en gang før og der lykkedes det ikke at finde den

 10. Like
  Gregers TF reacted to Kermit in Got legs?   
  Der var i den grad hul til stængerne i går da jeg var ude og træne. Foruden en gang pasta til frokost, en cola i timerne inden træning, så tog jeg også lige en koffeinpille inden jeg kørte afsted for yderligere at booste energien, men også fordi koffein åbenbart har en positiv effekt på fedtforbrænding. 
  Bare godt pres i pedalerne, og ved Hareskoven lå jeg og en pendler og skiftedes til at tage føringer. Han var typen der trådte alt for meget til på bakkerne, og alt for lidt på de flade stykker og nedkørsler, så han fik lov til at føre på bakkerne, så tog jeg mig af resten. Op til Bregnerød og her føltes det bare som om der var diamanter i stængerne, så jeg holdt egentlig bare et fornuftigt pres og så mine gennemsnitswatt stige stille og roligt. Jeg kørte en rute jeg har kørt meget her på det seneste, hvor jeg kører igennem Høvelte, op til Københavnsvej mod Hillerød, Overdrevsvejen, ud til Fredensborg Kongevej, ind omkring Auderød, tilbage til Stumpedyssevej, igennem Kettinge og så hjem nogenlunde samme vej som ud. 
  Pludselig stod mine gennemsnitswatt på 232, og jeg blev enig med mig selv om at de bare skulle holdes over 230. Altså indtil jeg passerede 240 watt, så blev det målet, og da de to timer var gået stod der sørme 247 watt i snit. På turen hjem fra Farum kørte der en anden rytter, som konsekvent kørte over for rødt, hvilket jeg synes er super ulirens, specielt når der er så meget øvrigt trafik. På Fiskebækbakken kørte han endda hen til fodgængerfeltet og kørte så over for rødt der i stedet for. Jeg fik stille og roligt halet ham ind igen, efter at have stået og ventet på grønt, og så blæste jeg forbi. Jeg kunne se at han lige gjorde antrit til at skulle med, så jeg bankede lidt ekstra power i pedalerne, og så gav han op. Da turen var slut havde jeg kørt 69,7 km på lige over 2 timer med 34,5 km/t i snit. Det kan jeg ikke huske hvornår jeg sidst har gjort. Samtidig satte jeg nye årlige PR's i 60 minutter og 90 minutters gennemsnitwatt på 258 og 254.
  Sådan som jeg kørte i går, har jeg ikke oplevet i rigtig lang tid. Jeg fik helt minder om dengang jeg var i rigtig god form, og man nærmest kunne krølle de andre sammen når man havde lyst til det. Om det var kombinationen af kulhydratholdig frokost og koffein, eller noget andet der spillede ind, aner jeg ikke, men håber jeg kan gøre det kunsten efter på en konsekvent måde. 
 11. Haha
  Gregers TF reacted to Tinapigen in Tinapigens log!   
  Lørdag d. 11. juli 2020
  Tidligt op og hente flere tagplader, der kom med til sommerhuset, male træplanker+lægter i 4 timer, så de er klar til tagskeder m.v.
  Blev heldigvis inviteret til fødselsdagsmiddag af "genboen" - så det var helt perfekt afslutning på dagen.
  Nåede en anelse slacklineri..
   
  Søndag d. 12. juli 2020
  Videre oprydning og praktiske opgaver inden en dejlig travetur på overdrevet og stranden.
  Lidt træt...
   
  Tirsdag d. 14. juli 2020
  Cykling 14 km
  Pullups smalle 1x12, chins halvbrede 1x10.
  BJJ no-gi: Turtle position - knæet ind...
  Bjj: rul en time
  BJJ med gi: 1,5 time defense fra scissor side control...
  Pyha, lang træning - men fede detaljer - håber noget af det hænger ved...
   
  Torsdag d. 16. juli 2020
  Cykling 28 km
  Drama på klinikken...en lille klog og meget hurtig hund med et "Hurtigt navn" fik af uforklarlige årsager "brudt ud" af sit lille bur, mens han lå til opvågning efter at have fået den helt store "tandbehandling" - hvor alt var gået vældig godt!...  Jeg så det heldigvis ud af øjenkrogen, da den stadig var til "observation efter narkosen". Hunden tog "bagvejen" og slap ud af en dør, der lige i dette øjeblik af uransaglige årsager desværre var åben...
  Jeg råbte løs hund og satte straks efter den, en kollega løb efter mig og afsted gik den vilde "jagt" på en åbenbart meget frisk hund, der glad tonsede af sted - troede at "heldet" var med os - først på gårdspladsen - men han løb for hurtigt - derefter, da den drejede ind på s-togsstationen.... men nej... lige i denne side af perronen var der intet "stop" for enden - men en 1½ m blød let skrånende græsplæne direkte ud til skinnerne...
  Der var heller ingen skilte om hunde forbudt (hvilket den måske nok havde valgt at overse i dette øjeblik) - så afsted løb hund, derefter mig ..og så min kollega...
  Heldigvis intet tog....til at starte med...det var bare om at fanget den inden nogen kom til skade...
  Hunden løb glad videre og videre, mens vi prøvede at få den væk fra skinnerne og indhente den... og pludselig var den ude af syne...gosh...bromærranker og grøfter og masser af ufremkommeligt grønt gør det ikke lettere, samtidig med, at man prøver at holde sig væk fra skinnerne...
  Hunden væk, men sidst spottet et bestemt "ufremkommeligt" sted...og helt sikkert væk fra skinnerne...
  Vi var vist årsag til en masse "ravage", da et par toge bremsede, da de så os ...undskyld kære togførere!...skal aldrig ske igen! 
  Det endte heldigvis godt.... og hunden kom hjem til sin ejer i god behold....tror faktisk, at det har været hårdest for mig...
  Der er stadig adskillige "sjove" detaljer, som jeg ikke vil berette nu ... men nåede masse frygtelige tanker og mange dele af følelsesregisteret igennem..og er blevet så "klog,"og der er selvfølgelig indskærpet lavet ekstra tiltag, "murphy's lov" ikke kan få konseskvenser en anden gang ;-)
   
  Barselsvikaren, der har født den fineste baby-pige og skulle vise hende frem i frokostpausen lige denne dag - ventede heldigvis tålmodigt og der var tid til at "falde til ro" og høre om hendes oplevelser siden "Corona" startede...
  Godt der kun er EN DAG til sommerferie!
   
  BJJ no-gi: Lukket guard
  BJJ: rul 45 min... h. ankel har taget løbeturen ok, meen...
  BJJ med GI: Defense fra knee on belly - kun den tekniske del... så kun en time...
  Nakke og v. skulder løsnet lidt af kæresten...
   
  FERIE 3 uger
   
 12. Like
  Gregers TF got a reaction from Bjergtrold in To failure & beyond ..back on the mountain track   
  Pyffor pyffer... ja, det ER jo risikoen ved sushi (og jeg er så meget en kujon, at jeg netop derfor ikke spiser det) men så længe den “kun” har været på høflig visit, så er det vel et overstået kapitel? Tænker at kroppen lige skal have lidt tid at at komme til hægterne igen men at det er tidsmæssigt overskueligt.

  Det med at kroppen bliver ældre, det kommer man jo ikke udenom.  Stile og roligt må man sænke barren. Et MEGET irriterende faktum og jeg synes det møg svært at acceptere sådan helt ægte og inderst inde. Så længe man ikke giver op og sætter sig med pizza i sofaen fordi “nu kan det også bare være lige meget” men stritter (realistisk) imod og justerer hvad man vil fokusere på, så er det jo også fint. Vi skal blot være glade for at vi som fysisk aktive har mere at slække af, end folk der er helt utrænede.

  MOL er dejligt også på den måde at man kan slippe lidt andre tanker løs, end man normalt gør andre steder.
 13. Like
  Gregers TF got a reaction from kahlua-kalv in Langt pokker i MOL   
  Banecykling:
  Opvarming - startede lidt over moderat og det endte en del hurtige end mine evner finder komfortabelt.

  Cykelløb på 5 minutter + 10 omgange. Jeg lukker to huller med kort mellemrum og magter ikke det tredje, så jeg lusker op på blå streg og kommer til hægterne.

  Italiensk forfølgelsesløb. Sidder som 4 af 6 og det passer helt perfekt.

  20 rolige omgange

  Udskilningsløb. Godt halvvejs inde begynder det at blive hårdt. Jeg kører det bagfra som jeg plejer men folk er snu i dag og jeg skal godt op på reklamerne for at komme forbi og der er langt rundt. Da jeg ryger ud, regner jeg ikke med at der er plads mellem mig og indersporet så letter lidt på gassen for ikke at spurte unødigt men de to jeg har bag mig får klemt sig ind og jeg ryger ud med et mulehår.

  10 x 30/30. Kører dem med lidt i reserve for ikke at køre stængerne helt i sænk inden i morgen. Direkte over i afrulning.

  ...
  Jeg fandt denne gruppes musik i en reklame for et fitnesscenter (vistnok). På samme tid moderne men havde MEGET af den gamle lyd. Især i dette nummer synes jeg at fornemme ånden fra Mantronix i hiphoppens spæde barndom, samtidig med at det reelt ligger tættere på Fatboy Slim.
  Reklamemusikken var btw denne:
  Det er ikke ret tit moderne hiphop har den gamle sjæl sig og stadig lyder ny. Jeg er fuldstændig skudt i det her  

  Tilføjet: Sidder og lytter mens jeg checker for taste- og “stawøfagl” og får gåsehud i rå mængder....

 14. Like
  Gregers TF got a reaction from Bjergtrold in Langt pokker i MOL   
  91,2 efter 3175 ckal.

  En af de dage...  altså uden noget er RIGTIG slemt men bare irriterende.

  Vandet lukket fra 9-13 - dvs der var åbent allerede lidt i 12, så jeg lige kunne få en hurtig skyller, før jeg fik lavet en ekstra synstest pga højt tryk i øjnene. Over en halv times ventetid og svaret kommer pr telefon - jeg afskyr at tale i telefon og den ringer altid når jeg kører tog og det ikke er tilladt at tale i den.

  Forinden havde jeg gjort klar til støvsugeren incl tømt tørrestativet med 4 cykelhandsker. Jeg ville cykle efter synsprøven - selvom jeg er kommer dertil at det helst skal være om formiddagen, for jeg gider ikke rigtigt når dagen først er gået i gang. Men nu var der kun 3 handsker. Jeg ledte over en time, før jeg opgav og besteg jernhesten.

  Sadlen var for høj. Også efter noget tid. Benene var totalt visne. Wattmåleren var en fedterøv og broen til Amager plagsom. Hvis jeg kortede turen af, ville jeg måske kunne nå i Heino og købe nye handsker - nødhandskerne var flækket ved tommeltotten og elendige at have på. 2 x vo2max på diget og de gik også hjem men det var en kamp og der var ikke til flere.
  Var i Heino 5 min før lukketid. 2 par handsker købt - dem jeg plejer at køre i var udsolgt. 
  Støvsugeren skulle kobles på WIFI men min router sendte på de forkerte bånd og det tog lidt tid, før jeg fik den til at skifte over (trykknap uden feedback). Kanten til gulvradiatoreren ud til altanen var ikke høj nok til at holde støvsugeren tilbage og den kørte fast i rillerne, så der måtte jeg lave en mur, mens den scannede stuen. Den sad også fast bag min “morfarstol” men ellers gik det fint. De to steder klares med nogo-zoner.
  Sjovt at se som den blev lidt forvirret, da jeg alligevel fjernede badevægten fra gulvet, efter den havde grovscannet soveværelset men den fandt ud af det.

  Da jeg bar den op i stuen fra soveværelset, skiftede app´en lokale med det samme. Det er sgu lidt snildt. Også så kan Siemens alligevel ikke få et styresystem til 4 milliarder til at køre et S-tog bedre end et barn på 10år der ikke har prøvet det før, ville kunne. Det er sådan noget jeg bare ikke forstår. 
  Da jeg satte min “mur” på plads, fandt jeg den manglende handske.

  Klokken er ikke engang 10 og det er allerede mørkt.

 15. Like
  Gregers TF got a reaction from Spinderella in Langt pokker i MOL   
  92,7kg efter lidt over 4000kcal i går
  Kollegaen forblev tavs. Om det så var konen eller udsigt til regn der holdt ham hjemme, er ikke til at vide. Den vanlige slendrian når jeg ikke “skal ud”, så tiden gik. Jeg var også “forvirret” af radarkortet, der meldte nedbør men her var tørt. Til sidst troede jeg på tørvejr, gik i bad og smuttede i cykelklunset. Da jeg er i køkkenet for at tage en tår vand som det sidste inden jeg kører, begynder det at regne og inden jeg er nået langt væk, er det ret vådt. Men det blæser stadig ikke og temperaturen holder, så jeg kører på Amager som planlagt. Diget er dejligt tomt og
  TADAAA - næsten vindstille 
  Jeg er normalt ikke glad for regnvejr. Eller blæst. Eller kulde eller varme. Men når det er vindstille, regnen siler ned uden det er koldt, så sker der mystiske ting i mit hoved, for jeg elsker at cykle under de forhold. Jeg er skide ræd for at punktere men jeg kører langt over evne og det gjorde jeg også i dag. Så jeg droppede bykørslen og snuppede 3 runder på “Lille Tonser” før jeg vendte snuden hjem, så jeg kunne holde kæden stram og bare rå-nyde at alt gik op i en højere enhed. Var jeg ikke begyndt at blive sulten på runde 3, så havde jeg nok kørt 5 men jeg besluttede at sætte pris på at komme hjem med overskud og ikke ærgre mig over en lidt kort tur. 
  Bortset fra de allermest vellykkede at turene med HvidovreCKs fredagstog, så er det den tur med størst herlighedsværdi jeg har haft, mens jeg har boet i Avedøre.

  Og den lille bonus: Det regnede så meget at cyklen ikke var snavset da jeg kom hjem, så eneste rengøring var bremsefladerne på fælgene - ellers var det blot aftørring og smøring af kæden. Så alt var perfekt 

  Jeg fik btw lige snuppet to sæt tåhævninger på hvert ben til fail og så 100 på begge.

 16. Like
  Gregers TF reacted to Kermit in Got legs?   
  Tak for hilsenerne alle sammen. En lille update herfra. Motivationen er i top, og styrketræning ca. 3 gange om ugen bliver stadig holdt, er endda begyndt at have et meget kort løbepas efter hver styrketræning. Vi skal et smut til Mallorca i slutningen af september, og jeg vil egentlig gerne træne mens jeg er på ferie, og der kan bare lidt simpel løbetræning være en nem løsning. 
  Ligeledes er jeg begyndt at holde lidt mere øje med vægten, hvilket også betyder lige at holde lidt øje med kcal ind og hvilke kcal der ryger ind. Igen skulle jeg gerne stå skarpt til når vi skal på ferie, og allerede nu er det tydeligt at se de første resultater. Jeg har en målsætning om at ramme de 82 kg d. 25. september, hvilket vil svare til at vægttab på ca. 5,5 kg på 7-8 uger. Lidt mere end de 500 gram om ugen som mange anbefaler, men jeg ved også at man i starten lige taber lidt mere, og at jeg til sidst lige gør hvad jeg kan for at smide væske. Formlen er egentlig simpel nok:
  - Ingen spisning efter aftensmad
  - Træning ca. hver dag på den ene eller anden måde - styrketræning, cykling, gåtur etc.
  - Knap så mange sodavand
  - Sænke mængden af usunde ting, også i weekenden
  At jeg har noget helt håndgribeligt at gå ud fra hjælper mig også med at holde fokus. 
  Og så lige den der curveball der engang imellem skal være i loggen, der hvor man lige åbner lidt mere op end man ellers ville gøre herinde. For de sidste 4 måneders tid har været svære for mig. Det startede da coronaen ligesom sendte os hjem, og jeg pludselig havde alt for meget tid til at tænke over ting. Jeg har altid haft tendens til at tænke for meget, og dermed også overtænke ret mange ting, hvilket er noget jeg har kæmpet med hele livet. Udfordringen for mig er at jeg ofte tænker så meget, at jeg vender det mod mig selv, og bliver ked af det. Ikke som sådan hvor man nærmer sig en depression og ikke kan komme ud af sengen, men virkelig mørke og meget tunge tanker om fremtiden, livet etc. Af samme årsag valgte jeg også at tage kontakt til en psykolog, for netop at se om ikke jeg kunne få bugt med nogle af de mange tanker der i virkeligheden tynger mig. Det har hjulpet lidt, og jeg har ikke mindst fået indsigt i hvorfor jeg egentlig reagerer som jeg gør. Tankerne har været mange og forvirrende, og det har krævet virkelig mange kræfter at rende rundt med dem. Alt fra økonomi nu hvor Tivoli har været lukket (min kone har en restaurant derinde), hvorfor jeg føler mig utilstrækkelig som far, til parforhold og overvejelser om jeg overhovedet er det rette sted lige nu. 
  Hende jeg snakker med har været ret god til at få sat ord på nogle af de ting jeg oplever og føler, og det har givet mig en bedre forståelse. F.eks. har mine forældre været på en måde i min barndom, og egentlig er det stadig, som gør at jeg aldrig har lært at håndtere frustrationer og følelser, så jeg i stedet for at tale om tingene, tværtimod lukker mig selv helt inde og forsøger at klare det hele selv. Det kræver bare sygt mange kræfter at gøre det på den måde, og hjælper sjældent fordi man ikke får forløst noget. Ligeledes har jeg altid gået med en tro om at jeg havde en svag psyke, netop fordi jeg bliver påvirket som jeg gør og har så mange dystre tanker. Her kunne hun også fortælle mig at det nærmest var modsat. Jeg har en ret stærk psyke, udfordringen er bare at den tipper mod det negative frem for det positive. 
  Jeg er blevet klogere på visse ting, men samtidig nærmest mere i tvivl om andet. 
 17. Like
  Gregers TF got a reaction from Bjergtrold in To failure & beyond ..back on the mountain track   
  Den vandretur, den SKAL blive til noget.

  Men uha. Siden jeg skrev, er smittetallet pludselig begyndt at vokse. Det er lumsk så hurtigt det kan vende.
  Selvom jeg er enig i at vi “dødelige” let kan bruge mundbind forkert, så håber jeg alligvel snart at det bliver et krav, i hvert fald i den kollektive trafik, hvor folk slet ikke tager det med afstande seriøst og hoster og nyser frit ud i luften. Som jeg har opfattet det, og det ER kynisk indrømmer jeg, så vil forkert brug af mundbind ramme brugeren selv mens bindet stadig har beskyttet andre, hvis man er rask smittespreder, selvom man piller ved det eller kasserer det forkert. Vi Bliver vel også dygtigere med tiden. 

  Mht gulvvasker, så MÅ jeg eje sådan en. Det er dog en jungle med alt for mange modeller at vælge imellem.
  Først var jeg på en Braava men er forelsket en Xiaomi S5 Max, der både kan støvsuge og tage en lettere vask. Her er jo kun mig og hverken kæledyr eller børn, så tænker at det er fint til mit behov, selvom vaskefunktioen er bedre på en Braava.

  Tilføjet: Jeg “kom til” at købe en S5 
 18. Like
  Gregers TF got a reaction from Bjergtrold in To failure & beyond ..back on the mountain track   
  Den vandretur, den SKAL blive til noget.

  Men uha. Siden jeg skrev, er smittetallet pludselig begyndt at vokse. Det er lumsk så hurtigt det kan vende.
  Selvom jeg er enig i at vi “dødelige” let kan bruge mundbind forkert, så håber jeg alligvel snart at det bliver et krav, i hvert fald i den kollektive trafik, hvor folk slet ikke tager det med afstande seriøst og hoster og nyser frit ud i luften. Som jeg har opfattet det, og det ER kynisk indrømmer jeg, så vil forkert brug af mundbind ramme brugeren selv mens bindet stadig har beskyttet andre, hvis man er rask smittespreder, selvom man piller ved det eller kasserer det forkert. Vi Bliver vel også dygtigere med tiden. 

  Mht gulvvasker, så MÅ jeg eje sådan en. Det er dog en jungle med alt for mange modeller at vælge imellem.
  Først var jeg på en Braava men er forelsket en Xiaomi S5 Max, der både kan støvsuge og tage en lettere vask. Her er jo kun mig og hverken kæledyr eller børn, så tænker at det er fint til mit behov, selvom vaskefunktioen er bedre på en Braava.

  Tilføjet: Jeg “kom til” at købe en S5 
 19. Like
  Gregers TF got a reaction from kahlua-kalv in Langt pokker i MOL   
  For mig er det en elendig måde at varme op på, når det går så hurtigt fra start men folk er forskellige og hvad der er for hurtigt for mig, er passende for andre. Selvom du mangler power i benene, river du mig jo rundt alligevel
  Hvis der ikke sker noget uforudset er jeg derude alle mandage i denne måned, da jeg har plattet mig fri på dem. Herefter begynder arbejdet at genere men så starter den normalt træning vel efterhånden også op???

  Håndvægtene er dem her https://www.abilicaonline.dk/salg/haandvaegte/mx55-justerbare-haandvaegte-inkl-stativ/?utm_source=Kelkoo&utm_medium=cpc&utm_campaign=MX55+justerbare+håndvægte+inkl.+stativ+-
  De fungerer fint. Havde jeg haft en bænk til bænkpres, skulle de nok have været tungere men det har jeg ikke og så havde springet i vægt også været større. Dejligt at stativet er med, så de ikke roder rundt på gulvet.
  ...
  91,7kg efter 3625kcal
  Eftersom min DOMS i lår og lægge blev fornyet/forstærket af banecyklingen, har jeg valgt en nuldag i dag.
  Udover at jeg skulle i vaskekælderen, har jeg hygget med lidt hollandsk. Det har ellers ligget ret stille men de sidste dage har jeg haft lyst til at komme videre - det er OK. Det er kun for sjov og skal SKAL være for sjov og hyggeligt - gezellig
  Senere i dag skal der post-it-lapper på mit indbo med det hollandske ord, om det er de/het (modsvarende en/et) og hvad endelsen er i flertal.
  Jeg har fået aktiveret mit nye VISA-kort og ændret de aftaler, hvor der trækkes på det.
  Jeg har brugt tid på at finde en robotstøvsuger/gulvvasker og der er mange!!!! at vælge imellem, så der er  jeg lidt forvirret. Og også nærig - men det skal jeg ikke være her.
  Jeg har fået nye øjenkrykker og eftersom de er noget stærkere end de gamle, er området hvor de stiller skarp også sværere at ramme, så det har jeg passende også fået øvet.
  Så i dag er træning slet ikke interessant men i morgen skulle jeg gerne komme en lille tur på landevejen før arbejde.
 20. Like
  Gregers TF got a reaction from kahlua-kalv in Langt pokker i MOL   
  Vægten 200g ned Til 92,3kg efter 3475kcal

  Optakten til banecykling kiksede, da mit vanlige slumreanfald tog magten ved 17-tiden og jeg gik i seng. Jeg vågnede kl 18 og skulle på banen kl 19 og også lige have mad og pakke. Det lykkedes men desværre var de igen begyndt at varme op før tid, så det blev en fæl koldstart, da jeg kom ind sidst i opvarmningen. Allerede efter få minutter lå jeg med 47-48. Det dykkede lidt til 45 men så kom der en frisk mand i front og vi lå med over 50. Sådan kan jeg sgu ikke varme op og i det hele taget er det lidt for friskt til mine evner, så jeg måtte desværre trække ud af rækken.
  Træneren var ikke glad for måden at varme op på og der blev løftet en pegefinger - tak for det!

  Fremmødet var desværre sådan, at jeg røg op i gruppe 1 som det tynde øl. 
  Første interval var 30 omganges progressivt. Farten var næsten konstant men det gik an.

  Herfra gik det galt. Opdeling i tre-mandshold og vi skulle køre 12 omgange med 2 moderate føringer, en hurtig og så all-out til sidst. Udgangstempoet var 47-48, på anden føring lå vi over 50, så jeg bakkede ud i utide for jeg ville aldrig kunne følge med hvis de sattes farten 3-4 op. Bagefter viste det sig så at de satte farten ned, da de ikke kunne indhente holdet foran.

  Denne gang en lidt mere regulær skideballe over ikke at køre som der var meldt ud. 

  Næste tur med klar ordre om en rolig start og kun 9 omgange. Som dårligste mand på holdet blev jeg sendt forrest (før sad jeg i midten) for at køre den langsommeste af all-out-omgangene. Denne gang gjorde vi som vi skulle, bortset fra at ham foran mig burde begynde at trække tempoet op sidst i sin føring. Det gjorde jeg så og er åbenbart så meget sprinter, at selvom jeg ikke trådte igennem så fik jeg sat de andre ret meget af.

  5 minutters fri rul på banen før vi kørte udskilningsløb. Fra start sad jeg og hyggede i indersporet og der blev jeg også spærret inde og udgik allerede som nummer fem, uden på noget tidspunkt at have fået pulsen op. Det er en del af charmen med udskilning, når man satser for længe.

  Så et handicapløb på 6 omgange. Jeg fik det største forspring på 150m. De to næste fik hhv 130 og 120m. Og vi fandt et fint samarbejde. Der må være gået taktik i den omme bagved, for vi holdt hjem til mål. De to andre må have brændt tændstikker for at lukke hullet op til mig, for jeg havde føring på sidste omgang og holdt hjem uden at forcere ret meget.

  Til slut et kvarters fri afrulning. Roligt på blå streg eller hurtigt på sort - frit valg. De andre gange har der været pæn aktivitet på den sorte men i dag var den tom. Jeg kørte så for mig selv på den blå og når gruppen var ved at indhente mig, dykkede jeg ned på sort i et antrit. To på ca 200 meter og et lidt kortere i midten. Så fik jeg taget lidt revanche for de antrit jeg missede i udskilningen.

  Det er ikke helt så sjovt, når man sidder som den dårligste. Især ikke når træneren har sat mig på midterholdet i grp 1 fordi jeg er sprinter-ish som intervallerne burde være og de andre ikke kører dem som udmeldt. Så falder jeg jo fælt igennem. Men selvom det gik lidt i kage, så var det fint alligevel.

 21. Like
  Gregers TF got a reaction from Bjergtrold in To failure & beyond ..back on the mountain track   
  Jeg sidder lige og bladrer i din log.... hvor var vi Corona-pessimister begge to. Heldigvis gik det overraskende godt herhjemme.

  Men det jeg ville spørge til.... hvordan går det med dine rengøringsrobotter? Støvsugeren kan jeg nok selv magte men jeg indrømmer, at jeg ikke er god til at få vasket gulv så tit som jeg burde, så det er nok den jeg er mest nysgerrig efter erfaringer med. Er det noget du kan anbefale?
 22. Like
  Gregers TF reacted to Onkel Troels in Onkel T's muskeleventyr i abeskuret   
  Åh ja.. Det er lidt af en upgrade. Gamle cykel var 26" hardtail med old school 21gear. 
  Nye full suspension er en helt anden oplevelse. 
  Det var da ligeledes skægt at køre på den gamle cykel men specielt på drops, mere tekniske nedkørsler og stejle opkørsler er der virkeligt en forskel til det bedre :-)
 23. Like
  Gregers TF got a reaction from Onkel Troels in Onkel T's muskeleventyr i abeskuret   
  Uh - nyt drengelegetøj
   
 24. Like
  Gregers TF got a reaction from kahlua-kalv in Langt pokker i MOL   
  Vægt 100gram ned efter 3400kcal.

  Lårene OK, jeg kunne måske godt fornemme at jeg gik til vaflerne i forgårs og de ikke var 100% på toppen endnu men Ikke så meget at det ville genere.

  Banecyklingt. De var tyvstartet med opvarmningen og kort efter mødetid, hvor jeg kom på banen, gik den over i en gang progressivt. Heldigvis ikke for fuld roulade.
  Første interval var cykelløb på 6 minutter plus 5 omgange. Et par ryk undervejs men spiseligt. Da der er to en halv omgang tilbage sidder jeg næstforrest. Det er normalt noget skidt så tidligt men ham foran tog en dingerføring og afleverede mig i front med lige under en omgang. Jeg holdt trykket med et øje over skulderen så jeg kunne spurte men jeg blev aldrig angrebet.

  Næste interval var pointløb på 16 omgange med spurt på hver anden. De første to er jeg ikke med i men så er jeg pludselig i en gruppe på tre mand. De første spurter kører efter at de fører en halv omgang hver og så er jeg forrest på den sidste og lukker evt angreb ned. Den ene blev træt af den leg og satte tempo i sin føring (og satte den anden af). Men nu jeg lå på hjul af en presset mand, var det overkommeligt at spurte fra ham. Når jeg lå forrest satte jeg farten ned, så jeg var nok lidt irriterende.

  Dernæst en teknikøvelse, hvor vi skulle køre tæt på hinanden

  Opdeling i 3-mands-hold og køre 3 x 3/3 - det føles underligt i bane-kadence når man er vandt til landevejen.

  10 minutters afrulning.

  Jeg satte års-PR i maxpuls men det føles alligevel ikke som en rigtig hård dagl. Tur med kollega er derfor også flyttet fra onsdag til i morgen, hvor vejret skulle blive bedre. Jeg håber han ikke kører ren tons igen men vi kan lægge nogle spurter ind.

  Garmin er stadig hacket, så heller ingen data i dag. 
   
 25. Like
  Gregers TF got a reaction from kahlua-kalv in Langt pokker i MOL   
  91,1kg - godt hjulpet af en laaang nattesøvn, for jeg indtog 3950kcal i går.

  I dag banecykling. For anden gang i træk, ender jeg i kløerne på et hurtigt fruentimmer - i dag værre end sidst og det var da kun fordi hun var træt i stængerne efter hendes træning i går, hun ikke krøllede mig helt sammen. Når hun har været til tirsdagstræningerne, ligger hun med de hurtigste.

  Vi begynder med moderat opvarmning to og to omkring den blå streg, før vi blev sendt ned på den sorte til 35 omganges progressivt. Efter min føring med 12 omgange tilbage udgår jeg, da jeg tvivler på at holde til min næste føring og det igen er “let” at slå væk..

  Jeg ender på hold 3 af 4. Første interval er 16 omgange progressivt. Vi smider en mand til sidst men ellers OK

  Han rykker et hold ned og vi er 3 mand til 15 omgange i næste interval, ergo 5 føringer til hver. De første tre skal være moderate, den næste med lidt bid i og på den sidste kører man all-out og udgår. Hende den hurtige sætter sig med det samme på sidste (hurtigste) føring og jeg sidder i midten og rækkefølgen passede fint.
  Så et løb over 10 omgange med handikap. Vi er kun seks tilbage og svageste mand får 110m, så 90, 70, 50, jeg får 20 og hun starter bagerst. Eftersom jeg ikke ved hvordan de kører og jeg gerne vil på hjul ASAP, starter jeg med en spurt. Det gik lidt for let eller jeg spurtede for hårdt. Masser af iltgæld men med 3 omgange tilbage, sidder alle og kigger på hinanden og det er jo der jeg har en chance. Jeg er en kæmpe idiot og åbner ikke spurten men venter til en anden gør det (ret sent) og selvom jeg blæser forbi alt og alle, når jeg akkurat ikke at overhale ham der vinder. Det gav også en løftet pegefinger fra træneren. Han er skarp til at læse løbene og kommentere når man dummer sig i forhold til de evner man har, det er ret imponerende.

  Så udskilning - stadig 6 M/K og en ud hver anden omgang. De første to sidder jeg og hygger i inderporet og ved nr 2 er jeg heldig, at dem bagved ikke spurter bedre. Jeg lægger mig bagerst og har så meget styr på det, at jeg ikke gider lukke folk inde, som jeg ellers er fæl nok til. Til sidst er der hende med mig på hjul. Hun vælger (meget oplagt skal det vise sig i næste interval) at køre den sidste udskilning som en regulær sprintmatch og vi er langt nede i fart. Jeg fanger hende på taktikken og et solidt antrit og hun opgiver ret hurtigt.

  Til sidst tre intervaller på 1 minut med 1 minuts pause, kørt som par og jeg får hende som makker. Første interval er OK - jeg havde ellers frygtet at blive revet rundt. Vi indhenter holdet foran men overhaler ikke. Hun fører an i pausen og da intervallet går i gang, flækker hun til den for at komme foran de andre. Jeg har godt nok ikke wattmåler på banecyklen men det føltes som 1300-1400 watt for at følge med hendes acceleration. Givetvis derfor hun bød op til sprint.
  I den sidste pause overhaler hun holdet foran, så de ikke skal køre i vejen. De overhaler så tilbage og da intervallet starter, er det hidsigt par-cykelløb det minut det varer. Det andet hold taber btw, da de smider den ene mand og vi er to. Men den var sgu led og bare glad for hun ikke holdt det tempo i alle tre intervaller, for så var jeg også blevet smidt af.

  Dejlig træning og med lidt mere bid i end sidst, hvor jeg bare blev tromlet over. Det funker bedre når modspillet matcher bedre.
  Det er selvfølgelig lidt plat men sådan en gang “preuser-pop” sætter altså lidt liv i kludene, selvom opvarmningen her var færdig. Falken (træneren) gider også at sætte musik på, når intervallerne strammer til. Det er faktisk ret fedt.