Gregers TF

Medlemmer
 • Content count

  12,045
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  104

Reputation Activity

 1. Like
  Gregers TF reacted to Tinapigen in Tinapigens log!   
  Røntgen taget 22.januar 2020.


 2. Like
  Gregers TF reacted to Tinapigen in Tinapigens log!   
  Bonebruiset er den hvide plamage inde i den nederste del af skinnebensknoglen. Knoglemarven (normal) er mørk.
  Fotos af MR-skanningsbilleder taget ca 5 uger efter traumet (12. oktober)


 3. Like
  Gregers TF reacted to Spinderella in Doktorens log   
  Ja, nu hvor både jeg og Bjergsilden er tilbage, kan festen godt begynde! 
 4. Like
  Gregers TF got a reaction from Kermit in Got legs?   
  Mon ikke man har prøvet det en enkelt gang
  Herligt, du logger regelmæssigt igen 
   
 5. Like
  Gregers TF reacted to Spinderella in Spinderellas strøtanker og lejlighedsvise træning   
  Nå, vel hjemme på egen matrikel, er det vist på tide med en update! Jeg fandt ud af, at en af forklaringer på hvorfor det var så hårdt i onsdags nok er, at der var lidt sygdom i kroppen. I hvert fald har jeg haft fuld gang i hosteri siden da - minder mig om at jeg skal få styr på astmabehandling. Var ellers startet på det i efteråret, men gik i stå over noget så åndssvagt som manglende tilskud på min recept. 
   
  Fredag d. 17. januar
  Burde have stået på 45 min gåtur, men dette blev syltet til fordel for et par timers eftermiddagslur. Til gengæld bød aftenen på ca. 1½ time effektivt på udendørs skøjtebane, efterfulgt af lidt dans. Her er der tryk på "lidt" - der var ikke ret mange, og niveauet var ikke højt. Så fik tre danse med min veninde (hvor vi skiftedes til at føre de få figurer vi hver især kan huske) og tre danse med lokale. 
   
  Lørdag d. 18. januar
  Løbeprogram uge 4, dag 1: 2 min gang, 6 min løb - lille pause og derefter 6 min løb og 2 min gang.
  Snød faktisk lidt (tilsvarende også søndag) - gik omkring en kilometer i hver ende uden uret var sat til med det formål at kunne tage selve løbeturen på Margreteøen (gæt en by ), fremfor på kedeligt fortorv med masser af lyskryds. 
  Ingen TRX hjemmefra, men fik lavet lidt på stuegulvet:
  [email protected]æ (13,13,11) - strækkere supersettet med
  3x0:45 planke
  5 vinyasa
  Eftermiddagen blev tilbragt i spa, hvor der var en udendørs svømmebane på 40 m, så det måtte selvfølgelig prøves. Af hensyn til forkølelsen var nedenstående delt i tre blokke med behørige pauser i det nærliggende varmtvandsbassin 
  4 baner bryst, 2x2 baner crawl
  4 baner crawl, 4 baner bryst
  2 baner crawl, 2 baner bryst - i alt 800 m.
   
  Søndag d. 19. januar
  Løbeprogram uge 4, dag 2: 1 min gang, 5 min løb - ½ min pause - 5 min løb, 1 min gang
  Meget langsom tur - dels grundet forkølelsen der drillede, og dels var der lige præcis sne nok til at der var morderligt glat!
  [email protected]æ - strækkere ss.
  3x0:30 planke
  5 vinyasa
  Planke fungerede slet ikke den dag - døde totalt allerede i første sæt, og måtte kapitulere og skære ned på længden. 
  Senere skøn gåtur blandt smukke frostklædte træer på Gellert bakken - ca. 1 time. 
   
  Mandag d. 20. januar
  I følge programmet burde det være fridag, men endte alligevel med at gå en tur på omkring 1½ time...
   
  Tirsdag d. 21. januar
  Løbeprogram uge 4, dag 4: 1 min gang, 7 min løb, 2 min gang, 7 min løb - vend om og gå tilbage i rask tempo
  Havde været vågen flere gange i nat pga. hoste og var virkelig træt, så havde forventet at turen ville blive langsom og slidsom at komme igennem. Men blev positivt overrasket over at kunne holde rimeligt det tempo jeg plejer, og først blive presset på de sidste 1½ min af sidste løbesekvens.  Derudover er det jo lækkert at det endelig er ved at være oppe på en distance, hvor det begynder at give mening at tænke over hvad der kan være gode ruter. 
  [email protected]æ - strækkere ss.
  3x0:45 planke ss.
  [email protected] - inverse rows
  5 vinyasa
  Det kunne ikke komme til at passe med Troldesvøm i denne uge, så må se om ikke jeg kan motivere mig selv til at pakke tasken og komme af sted alene i morgen, hvor der er løbefri.  
 6. Like
  Gregers TF got a reaction from Spinderella in Langt pokker i MOL   
  Fredagstons med HvidovreCK. Eller... der var tre på fjæsen der havde skrevet at de kom. Så sprang den ene fra og så gad de andre to ikke. Der plejer at stå nogle der ikke har meldt deres ankomst, så jeg kørte til mødestedet. Var dog alene. Nu er jeg selv god til at komme lidt for sent  så jeg ventede lidt med at køre. 3-4 minutter efter tid, dukker en gut op og han var frisk på at vi kører turen sammen. Og irriterende.... han ved hvem jeg er men jeg kan ikke rigtigt huske ham. Det viser sig at han er licensmand og han heldigvis havde været til træning i går. Nu kører vi nogenlunde op med hinanden. Mine føringer er lidt hurtigere end hans, der omvendt er lidt længere. Jeg kører mine på wattene og slipper, lige inden jeg futter tændstikker af - han taber 2-3km/t sidst i sine. 
  Men totalt fedt kun at være to så jævnbyrdige. Ingen Steen der klistrer til føringerne. Ingen der råber "en ned". Efter starten med ,let småsnak gik farten op og der blev helt stille. Kun vindstøj, vejtrækning og snøften fra snotten der pressede på. Og den indre dialog om hvor hårdt man turde gå og hvor længe. Og fornemmelsen af, at vi begge to er lidt over kanten af det mulige men ingen vil give sig.
  8 medaljer fra Trainingpeaks på både puls og watt og i -18 og all-time, Det med en stille og rolig uge..... ej ikke ligefrem. Men hold da op en fest i dag. 55km i alt.
 7. Like
  Gregers TF reacted to Kermit in Got legs?   
  En weekend hvor der er blevet gået til makronerne. Lørdag var det tidligt op og ud på cyklen i 3 timer, hvoraf de 2 skulle være i zone 3. Jeg har ikke wattmåler på min vintercykel, så den bliver kørt lidt på føling. Turen tog mig et smut til Fredensborg inden turen gik til Dageløkke og af Strandvejen hjem. Mit interval stoppede midt mellem Skodsborg og Klampenborg, og der var jeg også ved at være godt kvæstet. Det er alligevel noget hårdere at køre så langt et interval, når man slet ikke har noget læ at gøre godt med, samtidig med at vinden var relativ kraftig. Det blev dog til lige i underkanten af de 3 timer, og efterfølgende en voldsom krampe i både over- og underben på samme tid da jeg havde været hjemme i noget tid. 
  Søndag var benene stegte, men kom alligevel ud i små 2 timer hvor benene efterhånden blev bedre og bedre. Og så var der jo den mest fantastiske solopgang på Strandvejen. 
  Hjem, vaske cykel, spise morgenmad, og så mens familien drønede over på Sophienholm, så tog jeg en omgang styrketræning i kælderen. Lidt lettere for benene, og mere fokus på bryst. Mit program ser nogenlunde således ud:
  Elastikøvelser til glute med
  Supersæt med: planke med knædrop, Timberr, armbøjninger
  Bulgarian Split Squat
  Squat
  Bænkpres (dog på gulvet da jeg ikke har nogen bænk)
  Elastik crossover
  Plate Rockers
  Så alt i alt en god træningsuge hvor det blev til 8 timers cykling og ca. 1 times styrke. Vi skal tilbage til juni måned 2019 for at finde en uge hvor jeg har været i nærheden af 8 timer på cyklen. 
   
 8. Like
  Gregers TF got a reaction from Henrik S. in Motion i balance™   
  Det var på alle måder en anden tid:
  Ærmerne på cykeltrøjerne havde den perfekte længde.
  Benlængden på bukserne var lige til den korte side.
  God tid på TV til at gå i tale situationen igennem.
 9. Like
  Gregers TF reacted to Bjergtrold in Drømmen om Mt. Elbrus juli 2020..   
   Mange tak super løber og ja kan mærke, at det gør en positiv forskel med logbogen. Det er dejligt.
  Træning nåede jeg dog ikke i går. Tanken om at forkæle mig selv med sushi, chokolade og Netflix vandt. Ja og no harm done men ser faktisk tydeligere og tydeligere, at de ting som jeg gør for at være god mod mig selv, ja at de faktisk ikke gør nær så godt, som når jeg fx får taget mig sammen og får ryddet lejligheden, tilberedt noget sund mad, eller som fx torsdag får trænet. 
  Altså at se en god film eller serie er jo ikke en katastrofe. Somehow, så er det bare lidt ligesom med kaffen, hvor den ene kop tager den anden - jeg kan ikke rigtig styre det og der er nogle negative omkostninger/konsekvenser. 
  Min dagbog af papir har været god i forbindelse med mine (ja der har været mere end et) kafferehabs og på samme måde tænker jeg, at jeg kan bruge logbogen her til at dokumentere, hvordan det går med mig versus Netflix. 
  Alene det, at jeg kort tid efter at have opsagt abonnementet og den obligatoriske "Sad to see you go" mail, får en "Hvad skal det være i aften.." altså de kalkulerer med, at jeg ikke kan holde mig væk og har hidtil haft ret mange gange. 
  I dag må være dag 0, da jeg i nat så sidste afsnit af 7.sæson af "MadMen" færdigt. Et fabelagtigt gensyn med en af de IMHO alletiders bedste serier. Og også en serie, der lidt får mig til at ønske,  at jeg havde et job, hvor jeg kunne have pæne kjoler og sko på, make up og udslået hår. Ikke, at jeg ikke ser meget godt og meningsfuldt i det job liv, der nu engang blev mit, men der er bare meget lækkert tøj og et fantastisk portræt af udviklingen fra starten af tresserne over i 70'erne. 
  Ja så dag 0 mht Netflix og dag 73 mht at være kaffefri. 
  Dagens træning 
  Løb - Hechmann grundtræning uge 1 dag 6
  15 min jog-Ae1, bevægede mig op i 5.27
  2 X 4 min i AT-An1, lagde mig direkte på 4.20 i begge omgange og det gik fint. Kunne godt have fortsat 20 sek = udmærket tempo for 1000 m intervaller, hvis det skulle have været.
  4 min jog indimellem og til sidst 15 min jog. 
  Så god fornemmelse i krop og sind bagefter. 
  I morgen personlig træning med super coach J  Om jeg finder energien til noget langt langsomt Hechmann løb efterfølgende, ja det får vi se. 
   
 10. Like
  Gregers TF got a reaction from Bjergtrold in Drømmen om Mt. Elbrus juli 2020..   
  Det var tydeligvis mandag d 13ende i går
   
 11. Like
  Gregers TF got a reaction from Bjergtrold in Drømmen om Mt. Elbrus juli 2020..   
  Hvor hyggeligt at du også er tilbage i folden 
 12. Haha
  Gregers TF reacted to Henrik S. in Got legs?   
  Hvorfor sætter du styr på sadlen? Er det ikke ubehageligt? 
 13. Thanks
  Gregers TF reacted to Kermit in Got legs?   
  Jeg er så egentlig igang allerede nu - startede lidt i midten af december, men fandt aldrig helt motivationen til at komme igang for alvor, men det skete så i slutningen af december. Jeg hoppede på vægten 1. januar og der stod den på 92 kg hvilket er ALT for meget. Her en uges tid senere er vægten faldet til 89,8 kg. Så 2,2 kg på en uges tid, kan for nogle virke voldsomt, men jeg har haft rigeligt at tage af, plus at jeg har haft en del væske ophobet. 
  Målet er 80 kg +/- og så kombineret med en bedre cykelform og ikke mindst generel styrke. Jeg tror ikke jeg satser på licens i år - jeg har andre prioriteter i år med en unge der burde lande i april måned. Så derfor betyder det også at jeg kan fokusere lidt anderledes på min sæson for 2020:
  1. Ramme 80 kg inden sommer. Svarer til ca. 2 kg om måneden. 
  2. Stabil cykelform hvor jeg kan træne uden de store gener fra hofte, og hvor jeg kan gøre mig gældende i den bedre ende af klubben. 
  3. Mere fokus på sprint i år - det er det jeg synes er rigtig sjovt, og et sted jeg virkelig tror at specifik træning kan gøre en kæmpe forskel.
  4. Mere stabil styrketræning, og et forsøg på at få opbygget mit brystparti som jeg egentlig altid har drømt om.
 14. Like
  Gregers TF got a reaction from Spinderella in Spinderellas strøtanker og lejlighedsvise træning   
  Vinterbader  
  Nå, men det du jo ikke gøre for  - jeg følger med og beder til at det ikke er noget der smitter
   
 15. Like
  Gregers TF got a reaction from kahlua-kalv in Langt pokker i MOL   
  Tak for video 
  Det kan godt være at han snød ved at være top-krudtet men det var de andre jo også (doping eller ej, så kommer man ikke sovende til det), så stadig en imponerende “legestue”.
  Ja, jeg er desværre stadig ikke på toppen. Det var selvfølgelig planen at brænde en gang kalorier af på cyklen her efter ædegildet i går men det er nok smartest at holde mig i ro, indtil kroppen er klar til udfordringer. Den smule styrketræning jeg lavede forleden, har jeg stadig DOMS af og det er helt i skoven at det stadig kan mærkes. Der er ellers banecykling både i dag og i morgen men det bliver der ikke noget af.
  Da jeg ikke får kørt mere i år kan jeg nu konstatere at km-tælleren lander på 4773km - det lavest i mange!!! år. Tiden på turbotræneren kommer så oveni men der kører man ikke en meter, så det tæller ikke med.
  Tallet skulle gerne blive højere næste år men jeg har efterhånden lært at det med at holde fast i det planlagte ikke holder, så jeg gider ikke planlægge for detaljeret.
  Jeg tænker at køre lidt med Greve Trim igen
  Holde fast i at køre en del sprintorienteret solo-træning og generelt kort og hårdt
  Forhåbentlig er vejarbejdet færdigt ude på Amager, så jeg igen får tricyklen ud på nogle trilleture på “Runden” derude.
  Jeg overvejer også at melde mig i i HvidovreCK for at deltage i fredagstoget. Det er næppe god træning - det er ikke fordi der køres efter mine hensyns-normer man stadig ikke så hovedløst som at køre løb - men det er simpelthen bare så sjovt at blive blæst igennem (i hvert fald når ikke Sten Ost tager 80% af føringerne men når der mange licensryttere med, så holder han sig pænt på hjul)
  Og så er jeg ikke tilfreds hvis det ikke i år lykkes at komme ned omkring 90kg
  Som altid vil jeg også gerne styrketræne lidt men har ingen ide om hvordan jeg presser det ind restitutionsmæssigt, så det blive nok ikke til noget - men bare jeg får sprinttrænet, så er det også fint nok.
  I første omgang må jeg bare se at få lært, IKKE at køre tog i korte ærmer - også selvom DSBs varme discount-“plastiktøj” får en til at stinke af selvdød gnu efter et par timer.
 16. Thanks
  Gregers TF got a reaction from Onkel Troels in Onkel T's muskeleventyr i abeskuret   
  Alligevel længe på samme platform i disse tider. Ærgerligt at her ikke er flere, for det er stadig hyggeligt at læse hvad andre går og laver.
   
  Godt nytår fra lille mig
 17. Haha
  Gregers TF got a reaction from Henrik S. in Motion i balance™   
  Godt nytår, din træningstosse
   
 18. Like
  Gregers TF reacted to salt in Langt pokker i MOL   
  Lidt Bjarne video til en dag hvor man er lidt småsløj.
   
 19. Like
  Gregers TF got a reaction from kahlua-kalv in Langt pokker i MOL   
  I går frøs jeg konstant og var øm i halsen og frygtede at jeg var ved at blive syg - sker jo tit i træningspause eller ferie fra stresset arbejde,  når immunforsvaret drosler ned. Meget u-Greta´sk har jeg knaldet fuld skrue på alt varme incl min varmeblæser.
  I går aftes tåhævninger på et ben fra plant gulv: 50, til fail for vanstre - vist lidt over 40
  I morges lidt i tvivl om jeg skulle tage til banecykling eller ej, for det gik bedre med helbred men det var ikke super. Det viste sig at jeg ikke havde feber og tog afsted.
  Ok opvarmning - ret lang

  3 x 20 omgange progressivt med meget roligt udlæg.

  Til sidst en 4-4 med 8 omgange nede på sort. Jeg gad egentlig ikke men blev lovet højt og helligt at der VILLE blive restitution på den blå så jeg kørte med alligevel. Da jeg ligger på 36 råber de at jeg skal sætte farten op - så er det jo ikke restitution. Ikke for mig, i hvert fald. De 4 omgange oppe ved barrieren kører jeg på 90-95% og har sat dem med en halv omgang da jeg er færdig. Jeg hægter mig på igen og resten er der ingen tempoforskel mellem restitution og interval. Men det vidste jeg jo godt og var derfor jeg ikke gad køre med.
  Der er ikke rigtig nogle ryttere til næste træningshold og der må jeg også gerne køre, så jeg fik kørt en håndfuld sprint-indløb i tekniktempo.
  Lidt trilleri på fortovet - der var 3 “nye” der var dukket og jeg kunne ikke lige få min fede røv ud på banen.... men så kørte den ene en flyvende 200meter og så kunne jeg jo også, så ned og skifte tandhjul bagerst.
  Op på banen hvor jeg fik 4 ekstra runder ved barrieren indtil jeg var sikker på at kunne spurte uden at komme i nærheden af de andre. Det blev alligevel kun en 175meter da de to ungdomsryttere kørte og snakkede og sejlede over meget af banen. Trods trætte stænger gav det ny hastighed-PR i gear 51-13 (udover dengang Dior gav mig dernypace).
  Så virkelig dejlig afslutning efter de sidste pauvre træninger på banen. Jeg fik også sat ny sadel på og indstillet højde og hældning - jeg tror det fungerer fint som den står nu. Sadlen er egentligt fejlkøb men det kunne være at jeg skulle få en magen til på tricyklen, for man klistrer godt fast på den. Måske jeg ikke hele tiden glider frem, som jeg gør med den der sidder på nu, hvilket reelt er ret irriterende.
  51km på kontoen
 20. Thanks
  Gregers TF reacted to Onkel Troels in Onkel T's muskeleventyr i abeskuret   
  Torsdag i RAW:
   
  Trappemaskine - 5min på niveau 14 (Ca. 500trin. Pulsen kom ok hurtigt op)
   
  Leg ext - 5sæt x 12reps
  Goodmornings - 20x20kg, 10x40kg, 10x60kg, 6x80kg (uvant øvelse. Men god til numse,lænd og baglår)
  Kabel Rows - 3sæt x 10-15reps
  Supersættet med
  Widegrip pulldowns - 3sæt x 10-15reps
  Rear delts kabel - 3sæt x 10reps
  Rear delts dumbells - 3sæt x 15reps
  Incline dumbell press - 10x27,5kgs, 10x32,5kgs, 10x37,5kgs, 10x42,5kgs, 8x47,5kgs (Bedste længe :-) )
  Flat dumbell flyers - 12x20kgs, 12x22,5kgs, 12x25kgs (Sidder fantastisk i pattøjet)
  Kabel laterels - 5sæt x 10reps
  Triceps pushdowns - 3sæt x 10-12reps
  Mave - 3sæt x 12reps
   
  Prowler - 5 x 2turer (Pænt klamt. Men synes jeg kom mig ret hurtigt efter hver runde. Sådan forholdsvis. Jeg tilskriver det Air biken :-D )
   
  Fed træning :-)
   
 21. Thanks
  Gregers TF reacted to Henrik S. in Motion i balance™   
  Har tilbagelagt ugens 30/30 og 40/20 tur i dag i stedet for i morgen. Når nu de lovede høj sol i dag og heldagsregn i morgen, så skulle man da være et skarn, hvis ikke man benyttede sig af sin frihed som selvstændig til at bytte om på dagene. Super dejligt at samle lidt D-vitamin op, når nu det er så sjældent på denne årstid.
 22. Like
  Gregers TF got a reaction from kahlua-kalv in Langt pokker i MOL   
  I går frøs jeg konstant og var øm i halsen og frygtede at jeg var ved at blive syg - sker jo tit i træningspause eller ferie fra stresset arbejde,  når immunforsvaret drosler ned. Meget u-Greta´sk har jeg knaldet fuld skrue på alt varme incl min varmeblæser.
  I går aftes tåhævninger på et ben fra plant gulv: 50, til fail for vanstre - vist lidt over 40
  I morges lidt i tvivl om jeg skulle tage til banecykling eller ej, for det gik bedre med helbred men det var ikke super. Det viste sig at jeg ikke havde feber og tog afsted.
  Ok opvarmning - ret lang

  3 x 20 omgange progressivt med meget roligt udlæg.

  Til sidst en 4-4 med 8 omgange nede på sort. Jeg gad egentlig ikke men blev lovet højt og helligt at der VILLE blive restitution på den blå så jeg kørte med alligevel. Da jeg ligger på 36 råber de at jeg skal sætte farten op - så er det jo ikke restitution. Ikke for mig, i hvert fald. De 4 omgange oppe ved barrieren kører jeg på 90-95% og har sat dem med en halv omgang da jeg er færdig. Jeg hægter mig på igen og resten er der ingen tempoforskel mellem restitution og interval. Men det vidste jeg jo godt og var derfor jeg ikke gad køre med.
  Der er ikke rigtig nogle ryttere til næste træningshold og der må jeg også gerne køre, så jeg fik kørt en håndfuld sprint-indløb i tekniktempo.
  Lidt trilleri på fortovet - der var 3 “nye” der var dukket og jeg kunne ikke lige få min fede røv ud på banen.... men så kørte den ene en flyvende 200meter og så kunne jeg jo også, så ned og skifte tandhjul bagerst.
  Op på banen hvor jeg fik 4 ekstra runder ved barrieren indtil jeg var sikker på at kunne spurte uden at komme i nærheden af de andre. Det blev alligevel kun en 175meter da de to ungdomsryttere kørte og snakkede og sejlede over meget af banen. Trods trætte stænger gav det ny hastighed-PR i gear 51-13 (udover dengang Dior gav mig dernypace).
  Så virkelig dejlig afslutning efter de sidste pauvre træninger på banen. Jeg fik også sat ny sadel på og indstillet højde og hældning - jeg tror det fungerer fint som den står nu. Sadlen er egentligt fejlkøb men det kunne være at jeg skulle få en magen til på tricyklen, for man klistrer godt fast på den. Måske jeg ikke hele tiden glider frem, som jeg gør med den der sidder på nu, hvilket reelt er ret irriterende.
  51km på kontoen
 23. Like
  Gregers TF reacted to Henrik S. in Motion i balance™   
   
  Jamen, jeg blev sgu også lidt bleg, da det skete. Men nu er det længe siden, og jeg har lige monteret frisk kæde og kassette, så jeg er klar til at stævne ud i morgen igen efter min off-uge. Jeg havde faktisk indkøbt kæde og kassette til montering i juledagene, for de skulle alligevel skiftes ud, så det hele lå på lager.
  Ja, Friel er skam klog nok, og jeg har læst 'Fast efter 50' som en opsang til os gamle motionister og sportsfolk, der alt for ofte forfalder til noget komforttræning, som er 'langt og langsomt'. Hans opskrift er i hvert fald at komme meget mere intervaltræning ved høj puls ind i programmet, og det vil jeg da skrive mig bag øret. 
  Hans påstand er, at formen/den maksimale iltoptagelse/farten daler støt, hvis man bare hyggetræner. Så kan det godt være, at man tilbagelægger mange kilometer, men hvis det er i komfortzonen, så daler formen ret meget med alderen. Der skal noget mere til, og man kan åbenbart forhindre formnedgangen dramatisk ved at træne mere målrettet med flere hårde pas og flere intervaller.
  Det skal naturligvis doseres og periodiseres alt efter sæson, mål osv. , men groft sagt lyder hans opskrift på at supplere mængdetræningen med tempointervaller (som man kan holde i 3-5 minutter) og intensive intervaller (over 30-40 sekunder).
  Nu hvor min egen grundform føles fornuftig, vil jeg prøve at snige nogle af hans forslag ind i de kommende 2-3 måneder.
 24. Haha
  Gregers TF got a reaction from vestjyden in Langt pokker i MOL   
  En bette banecykling. På hold 4 af 4 men kunne have kørt på hold 3 hvis jeg ville. Jeg vil hellere prøve at have lidt at lege med på banen i morgen. Udover opvarmning så blot 2 x 20 omgange progressiv holdkørsel.
  Jeg fandt lige ud af at jeg åbenbart går under navnet Bøf eller Bøffen, derude på cykelbanen. 

   
 25. Haha
  Gregers TF reacted to Henrik S. in Motion i balance™   
  Første dag i min off-uge, og det er allerede vildt kedeligt. Jeg har nok taget 5 kg på allerede