Gregers TF

Medlemmer
 • Content count

  12,466
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  140

Reputation Activity

 1. Like
  Gregers TF got a reaction from Bjergtrold in To failure & beyond ..back on the mountain track   
  Når man kan grine med den hårde træning, så er det da perfekt. Nogle træningsdage er bedre end andre men de dårlige af dem, gør også gavn. Uanset hvad, så er de tre store vist bare altid hårdt.
  Håber på det bedste hvad helbredet angår. Det lyder vist mest til at vi skal håbe, du slipper let igennem end helt slipper. Men.. krydser fingre for falsk alarm og i hvert fald god bedring 
   
 2. Like
  Gregers TF got a reaction from Henrik S. in Motion i balance™   
  Ohhh, det er sådan noget der gør at man savner et have et husdyr
   
 3. Like
  Gregers TF got a reaction from Bjergtrold in Tinapigens log!   
  Som altid fine beretninger med sans for de positive detaljer i hverdagen, som nok mange andre (i hvert fald mig selv) sjældent huske at værdsætte.
 4. Like
  Gregers TF got a reaction from kahlua-kalv in Langt pokker i MOL   
  Pyh, der nåede jeg lige at tro, at MOL var blevet slagtet.
  5/11: Fullbody i DSBs kælder
  6/11: Hviledag
  7/11: MTB-debut i Hareskoven med tre kolleger. Skidesjovt - især fordi jeg ikke var den der faldt mest! Jeg slap med en enkelt gang men til gengæld i et mudderhul med et spor under overfalden, der fangede forhjulet. Det er ikke sidste gang jeg lejer sådan en sjover. Jeg var stegt i stængerne og afbestilte min tid på cykelbanen søndag.
  8/11: Ærgerligt med den aflyste banetid, for benene var blevet OK efter en nats søvn. Havde svært ved at komme ud men fik kørt fem antrit på diget. Jeg havde for lidt tøj på, så skyndte mig hjem igen.
  9/11: Fællestræning med HvidovreCK. Lang tid siden med fællestræning og så i mørke, så mine fingre sov flere gange af at holde krampagtigt i styret. Ellers var det fint. Kørte en “spurt” på  ca 6oo meter (det er ikke en spurt i min verden) som var den på 270 og smadrede lårene fuldstændigt og de kom aldrig til hægterne igen. Alligevel lidt hjemmestyrk, da jeg kom hjem.
  10/11: 35min på Zwift. Sweet spot med 15sekunders forcering hvert femte minut - den jeg har kørt nogle gange her på sidste
  I dag: Fællestræning med HvidovreCK. To omg opvarmning. Så fire ture skiftevis høj kadence og tungeste gear (hvor de fleste snyder). Jeg lagde for hårdt ud, så tur tre måtte jeg tage lidt fesent, hvis der skulle være kvalitet i resten af programmet og det gjorde alle de andre faktisk også. Derefter en længere tur med holdkørsel. De tre andre var noget hurtigere end jeg, så da den ene punkterede og der kom uro, blev jeg lidt for presset og fik ikke pause nok og sad på hjul resten af vejen. Havde jeg vidst at vi var færdige bagefter og været mentalt mere modig, skulle jeg nok bare have taget mine føringer og kørt mig i skraldespanden men... jeg kyllingede ud. Og så en rolig omgang at slutte af på. Træls at der ikke lige er en spurt at slutte af med. Nu man har haft 10 minutter at sunde sig i, så kunne de 270 meter (mener jeg der er) godt have kvalitet i sig. 
  ...
  Fra 4/1 2021 arbejder jeg med fri hver anden weekend og en ugentlig hverdagsfri. Møder nogenlunde som nu (marginalt tidligere) men er hjemme nogle timer tidligere. 

  Efter en masse nørklen rundt og sletten cykelprofiler og sensorer, så vises watt på turbotræneren igen ens på Zwift og cykelcomputeren. I dag mangler der RPM på graferne men de var på cykelcomputeren mens jeg kørte. Garmin er lækkert når det virker men sjit, hvor er der tit fnidder i det.
  Min støjende underbo er flyttet.

 5. Like
  Gregers TF reacted to Oksen fra Århus N in Langt pokker i MOL   
  Jeg var inde og høre James Rasmussen (tidligere medlem af Four Jacks) i går. Selv om hans stemme har mistet lidt af ungdommens power, så kan han stadig både synge og fortælle historier. Hans bog er i øvrigt også værd at læse.
 6. Like
  Gregers TF reacted to Kermit in Got legs?   
  Ok, tingene gik lige pludselig lidt hurtigt, så rammen er egentlig skudt afsted til Fat Creations i England. Det gik lige op for mig at hvis han skal male den, så skal det helst være nu, og ikke når en eventuel hård Brexit gør at jeg også lige skal betale told og moms når den skal retur igen. Designet er ikke helt faldet på plads endnu, men jeg tror vi ender med noget i den her stil:  Hvad jeg lige skal gøre med S-Works logoet ved jeg endnu ikke helt, men er åben for forslag. Synes i hvert fald at den sølv outline det har her, er lidt til den kedelige side. 
  Overordnet set bliver det i så fald en galaxy cykel. Jeg påtænker at smide mine to drenges stjernetegn på hver side af forgaflen, og på en eller anden måde få mit eget navn med et sted. Leger også lidt med ideen om at skrive Proud 1 på, som er et ordspil med mit efternavn. 
 7. Thanks
  Gregers TF got a reaction from Onkel Troels in Onkel T's muskeleventyr i abeskuret   
  +1
 8. Haha
  Gregers TF got a reaction from Kermit in Got legs?   
  Tak - tak  og tak. Dejligt at læse at det ikke kun er gammelfar men også en dedikeret cykelnørd (i disse krænkelsestider må jeg hellere pointere, at er yderst positivt ment), der synes skiver er opreklameret.

  Btw en fed lakering på din nye ramme.... At jeg synes det, er måske en bekræftelse på at den bør omlakeres
 9. Like
  Gregers TF got a reaction from Bjergtrold in To failure & beyond ..back on the mountain track   
  Dejligt at høre fra dig igen. Tina har skrevet alle de kloge også, så jeg vil blot ønske dig god vind med helbred og naturligvis helt generelt.
 10. Like
  Gregers TF reacted to Kermit in Got legs?   
  I går lykkedes det, og et nyt 2021 projekt er søsat: ny cykel. 
  Det har taget noget tid, og mange skuffelser, men pludselig lykkedes det at lande den ramme jeg i virkeligheden helst ville have - en S-Works Tarmac SL6 til fælgbremser. Der har været mange overvejelser, og mange boblere der har været inde og ude, men til sidst havde jeg fået det banket ned til SL6'eren, en Ridley Noah Fast eller en kina ramme. SL6'eren har været super svær at finde, specielt som rammesæt, og specielt til priser der var værd at betale. Ridley'en har været svær at finde i min størrelse, og kina rammen kom relativt sent ind. Dog havde fordelen ved sidstnævnte at jeg havde haft råd til at bygge det hele op fra start nærmest. Men det har hele tiden været SL6'eren jeg har haft øje for, og som jeg helst ville have. 
  Så i går fik jeg byttet mig til en Sagan SL6'er for min gamle SL5 ramme plus kontanter. Det er næsten en skam at skrælle lakken af den, for den er faktisk mega flot, men sådan må det være. Der er også allerede kommet et par Dura Ace Direct Mount bremser på, og nu begynder samlearbejdet. De sidste par cykler har været for forsikringspenge, så jeg har haft penge til det hele fra starten af. Det har jeg ikke denne gang. Så der kommer et par nye komponenter på som styr, frempind, sadel o.lign, og så bliver min nuværende gruppe flyttet over sammen med pedaler og hjul. Så kan jeg bruge de næste par år på at spare op til en etap AXS 12 speed gruppe eller hvad der er smart til den tid. Så lige nu er der fokus på at få handlet lidt stumper, og så ikke mindst finde ud af hvilken lakering der skal på.
 11. Like
  Gregers TF reacted to WBO in Cykling - Jagten på en bedre FTP (w/kg)   
  Første uge i bogen...
  Synes egentlig at jeg er kommet godt igang - og fik logget totalt knap 7.30 time på cyklen den seneste uges tid - hvilket vel faktisk er mere end hele året på en uge! Jeg fik stort set overholdt de træningspas og intervaller jeg ville, bort set fra - at der om lørdagen var planlagt over/under intervaller på en 10 minuttersvarighed - hvilket jeg ikke rigtig synes er muligt udenfor - hvertfald ikke der hvor jeg cykler! Og lørdagen var jo helt perfekt til en lækker cykeltur.
  Og derfor vil intervallerne lidt anderledes, hvor jeg kørte 2x 4m på 320watt, 2x5m på 300watt og 1x 6m på 300w - jeg fik desværre lidt ondt i knæet efter jeg var kommet hjem - jeg har købt nogle nye cykelsko (Shimano S-Phyres topmodel som skifter farve!) og tror måske klamperne sidder lidt forkert.
    Alt i alt, fed uge - og det er dejligt at være igang med den mere strukturede træning igen - næste øvelse bliver at få integreret noget slankekur samtidig!  
 12. Like
  Gregers TF reacted to Henrik S. in Motion i balance™   
  Der bliver stadig løbet lidt, men ikke så målrettet, at det gør noget. Trillede en lille tur på raceren i går, men altså hold da op: 14 dage uden det store cykling kan da virkelig mærkes. Jeg var helt radbrækket, da jeg kom hjem. Til gengæld går løberiet fint og indtil videre uden skavanker og lignende. Det giver tid til overs til arbejdet, som er lidt overvældende for tiden, også til de mange forberedelser, før ham den lille fyr her flytter ind den 3. november. Han er allerede en frisk fyr, så vi får formodentlig hænderne fulde 

 13. Like
  Gregers TF reacted to WBO in Cykling - Jagten på en bedre FTP (w/kg)   
  Nå, men jeg fik hoppet mig selv på traineren igår, samtidig med jeg kunne nå at se den afsluttende del af giroen. Noget møg med Fuglsang - men kæft jeg under Sagan den sejr! Og en flot en af slagsen.
   
  Inden jeg begynder at snakke om, hvordan FTP testen gik igår - så kan jeg da lige berette lidt om, hvordan sæsonen sidste år gik for mit vedkommende, og nærmere LaMarmotte - som var det altoverskyggende mål.
   
  Sæson 2019
  Det var kun i 2017, jeg havde logget en højere form og fitness end hvad tilfældet var i 2019 - og det var selvom, at jeg kom fra 2 mdr pause pga. operation i øret, og derfor først kunne begynde min træning hen i januar måned. Så jeg havde et halvt år til at træne mig op til Lamarmotte - og jeg havde masser af motivation, netop pga. løbet var bestilt og ferien planlagt. I løbet af 2019 sæsonen kunne jeg godt mærke, at min udholdenhed var noget bedre end tidligere - men jeg manglede dog så også lidt på de kortere eksplosive punkter. Men det var nu engang heller ikke det jeg havde trænet til. Optil lamarmotte havde jeg nok fået omkring 200 timer i banken. Langt størstedelen af disse timer var struktureret træningssessioner, som var baseret på bjerge og komme godt over dem. Så træningen var der, men vægten var ikke. Jeg formåede kun at komme ned på ca. 79.5kg på dagen LaMarmotte skulle køres, hvor mit mål (når jeg kigger tilbage på denne log) var 74-75kg :D - så viljestyrken er ikke ligeså høj i køkkenet som på træningsdelen, hvilket er en skam, da det vel nærmest mest er i køkkenet man virkelig vinder.
   
  Inden jeg tog afsted mod frankrig målte jeg min FTP på hjemmetræneren, og den sagde lige omkring de 300watt, selvom jeg optil nærmest kun havde cyklet udenfor - så må formode den var noget højere udenfor. Så der ramte vi målet. 
   
  Frankrig
   

  Dagende op til Lamarmotte husker jeg, at jeg var noget overrasket over hvor hårdt det var, at få min krop over bjergene - og det var vel at mærke, bare et enkelt bjerg. Jeg blev samtidig lidt bekymret over min gearing. Min gearing fra 50-34 / 11-28 - som i min hovedregning måtte passe fint - men det var regnet ud fra, at jeg vejede 5kg mindre end jeg nu egentlig gjorde. Så jeg havde det hårdt, og var noget bekymret. Men samtidig skal man også tage første tur med et gran salt, da kroppen også lige skal tilvænne sig et nyt sted, og luftfugtighed.
   
  LaMarmotte
  Så kom dagen, jeg havde trænet målrettet hen imod. Der var kriller i maven, og hele kroppen var nærmest fyldt med adrenalin inden starten. Vi bevægede os ud stille og rolig på vej imod Glandon. Benene føltes gode, og jeg havde valgt at starte konservativt ud, og hele tiden sørge for at få nok væske og energi ind - og det synes jeg fungerede rigtig fint. Jeg indtog hver 30. minut enten en gel/bar og hver 5-10minut tog jeg samtidig noget at drikke. En dunk med ren vand, og en med elektrolytter. Igennem hele dagen var vejret egentlig ganske fornuftig cykelvejr. Den første del lå den omkring 20-26 grader, og lidt blæsevejr. Anyways. Jeg kom til Glandon og tog min tid, fik fyldt depoterne op og begyndte at kører ned - Tiden ned af glandon er stoppet, således at tiden nedad ikke tæller i det endelig resultat - dette er gjort, grundet man har oplevet en hasarderet nedkørsel, som har resulteret i styrt pga. den skulle være teknisk.
  Jeg kom godt ned, og skulle så skynde mig at finde en ordentlig gruppe at cykle med det næste transportstykke på 20km - det tog noget tid, at finde en ordentlig gruppe, og der skulle samtidig virkelig også trædes hårdt for at nå op til en gruppe som nogenlunde var på samme niveau som jeg - men det lykkedes til sidst efter 10km jagt - hvor jeg måske havde glemt lidt omkring spise og drikke. Og så ramte vi Telegraph - jeg kan huske, at jeg begyndte at synes det var blevet lige lovlig varmt til mig - og at jeg måtte sørge for at spise og drikke hele tiden, for at komme kramper i forkøbet (Det er sådan, at jeg har meget nemt ved at få kramper desværre :() - ellers blev telegrap passeret rigtig fin, og jeg følte mig ved godt mod og kørende. Jeg havde regnet på, at jeg var foran min i forvejen satte tidslinje, for at nå 7.30 effektiv tid - så det gav motivation!
  Galibier - det var en satan. Lang og modbydelig - men også kold og blæsende. Jeg begyndte her, at bande lidt over min gearing - jeg kunne nemt have brugt en eller to gear mere - og jeg blev da også nødt til at tage et lille pitstop ved en kiosk halvvejs for at få en cola(da jeg lidt manglede væske i dunkene) Men op kom jeg, og iflg min tidslinje i god tid, og i en tid som ville gøre jeg ville nå mit mål.

  Jeg fik fyldt depoterne godt op, og drak vel en cola mere og en dunk, inden jeg fyldte op igen. Nu var det bare en lang nedkørsel, og et par km hen til dagens sidste stigning. Jeg begyndte så småt at bevæge mig ned af Galibier. På mit aero cykel, har jeg 50mm fælge på - og dette var lige ved at resultere i et styrt ned af galibier. Der var lovet vindstyrke med op til orkan styrke, og jeg skal love jer for, at adrenalinen og kroppen var spændt ned af her. Jeg tog det så stille og rolig som jeg kunne, og pludselig kom der bare et kæmpe vindstød, som gjorde jeg låste kroppen og hofterne så godt jeg kunne, og holdte mig på cyklen - men hvad værre var, at den ene hofte(det har jeg aldrig prøvet før) låste og begyndte i krampe. Jeg kunne intet gøre - jeg kunne ikke løfte benet når jeg skulle dreje i et sving, jeg kunne intet - jeg måtte af cyklen, SATANS!. I det jeg får bremset helt ned og vil klikke af, låser benet sig fuldstændig - og jeg kan ikke gøre andet end at trille hen til græsset for at så smide mig ned. Så der lå jeg, med cyklen mellem benene og var frustreret. Jeg kunne intet gøre. Jeg fik også ringet til min kone - jeg var sikker på, at jeg var strandet her længe, og ikke ville kunne gennemfører løbet - men min kone talte mig lidt ned, og fik mig til at strække ud - men i det jeg strækker ud, går det andet ben også i krampe. Jeg ligger mig bare fladt ned, og prøver at give det tid. Jeg fikser ALT jeg har tilbage i lommerne frem, og spiser og drikker det hele. Tror der røg en halv dunk vand ned, med 4 elektolytter tabs, 2 gels og en bar ned. Efter 30minutter, forsøger jeg at komme op på cyklen igen - og allerede ved næste sving, går jeg i krampe igen, da jeg forsøger at løfte benet idet jeg tager et sving. Nå.. ned igen. Efter 15 minutters tid hvor jeg bander det hele til, prøver jeg endnu engang - og jeg begynder så småt at kunne tage svingene. Men jeg kan godt mærke, jeg skal træde varsomt, ellers ender jeg nede i græsset igen. Jeg forsøger at presse så lidt i pedalerne som muligt, på de små lige stykker der er - og jeg ender til sidst for enden af alpe dhuez for jeg får masser vand, og energi - og så går jeg ellers igang med turen op. Kramperne er pludselig helt forsvundet, og jeg kan se - at jeg sidder og presser 250-300watt, fedt mand - det skal nok lykkes! og det gjorde det. Jeg ender med at bruge 1 time op af alpen, og kommer i mål i tiden 8timer og 12 minutter. Havde jeg været kramperne foruden, og ikke ligget og fedet den i 45minutter, havde jeg indfriet mit mål  - men sådan skulle det ikke være. I sidste ende var jeg enorm stolt over, at jeg rent faktisk endte med at komme i mål, noget som jeg havde frygtet ikke ville ske, efter kramperne slog mig ud. Hvad jeg kunne havde gjort bedre? Jeg ved det ikke. Men gearing og et par kg fedt af kroppen havde ikke skadet!
   
  FTP-TEST
  Nå, træningen og motivationen måles og sættes altid igang med en FTP Test. Den gik ok, og det var vel hvad jeg kunne forvente. ny FTP på 251watt - hvilket som udgangspunkt i oktober, må være ganske fint - da jeg forhåbentlig ikke kommer ud i en tvungen pause på et par måneder igen, og derfor kan træne uforstyrret henover hele vinteren. Målet er som nævnt, at ramme 300watt i en FTP test på hjemmetræneren til april. Jeg burde også have en målvægt - og tænker målet må være 77-78kg, som burde være mere realistisk.
   
  Nu begynder træningen, og jeg vil forsøge at ramme 5 ugentlige træninger, blandet med en masse sweetspot, og lav intensitet til en start.
   
   
   
   
 14. Like
  Gregers TF got a reaction from kahlua-kalv in Langt pokker i MOL   
  Fine iagttagelser. Jeg havde ikke rigtigt regnet med “sidste års modeller” på hjul men.... heldigvis skal jeg også først bruge dem til april-ish, så jeg har masser af tid at vente.
  Mig og engelsk (og cykeldele (også på dansk)) er ikke altid bedste venner  så jeg har lige opdaget at hubben er ikke det jeg troede det var - altså den rillede tromle som tandhjulene skal sættes ind i. Hvad f.... hedder den så? Er det kassettehuset på dansk? Og engelsk????
  Det er i hvert fald noget hø, når den er blød. Min kollega er lidt tungere og med samme antritsfart som min, så han laver nok 1700-1800 watt og hans “dims” holder i hvert fald ikke ret godt på det hjul, hvor den er blød.
  ...

  91,5kg efter 3450kcal
  Det var så i dag jeg havde lang pause... har taget afspadsering på det sidste jeg skulle køre bagefter og var hjemme allerede lidt over 19 - helt mærkelig men ret rart, faktisk.
  Det er blevet en nuldag. Benene har det nogenlunde (er øm i maven efter frontsquatten) men vågnede for sent til at nå træning. Jeg er stadig voldsom træt og lå også vågen små to timer i nat, da jeg kogte af varme og benene kløede. Ellers flere måneder siden sidst de har kløet.
  Tør jeg starte op med banecykling eller er der for meget Covid-19 i omløb? Jeg hælder mest til kun at køre om onsdagen, hvor jeg føler at der er en god træningseffekt men så blive væk om tirsdagen, hvor det nok ender i lal. Og hyggelig kaffe men det er nok heller ikke skide smart at sidde i et lille lokale. Men århh - jeg synes faktisk ikke det er ret fedt at skulle ligge på hjul af andre, som tingene er. Meeeeen jeg vil RIGTIG gerne have lidt klaps af de andre.
   
  ...

  Jeg har lavet en “hensigterklæring” baseret på 6-dages-blokke - det er lettest at overskue med min arbejdsrytme. Hver blok skal mindst indeholde:
  To gange styrketræning - det er oplagt med en herhjemme på en af  mine fridage og en i DSBs jernhule.
  En gang sweet spot
  En gang kortere intervaller - om det så er på cykelbanen, Avedøre Holme med HvidovreCK, (Covid-19-overvejelserne igen) eller på turbotræneren.
  Med styrketræning på programmet, er det nok ikke helt skævt at have 2 nuldage på 6 dage. Træningsmæssigt fungerer det fint med at styrketræne efter cykling. Så kan der blive plads til lidt zone 2, sprinter eller mere sweet spot  på de dage der er til overs og er der overskud, kan den ene nuldag ryge.
  Det hele kræver bare lige at jeg kan komme op i nogenlunde god tid....
 15. Like
  Gregers TF reacted to WBO in Cykling - Jagten på en bedre FTP (w/kg)   
  Tilbage til logføring
   
  Der er ikke rigtig blevet opdateret herinde de sidste par år - men kan huske det gav mig motivation at logføre - og det samtidig gav mig lidt en forpligtelse, at få trænet det jeg skulle. Så tænker det, er det jeg trænger til igen!
   
  Efter et 2019 hvor jeg gennemførte LaMarmotte på omkring de 8 timer (-glandon nedkørsel) endte denne sæson med endnu en operation i øret, og dertil pause. I år har jeg ikke rigtig haft motivation,  og har derfor heller ikke cyklet det store.
   
  Det var først indtil for nylig, at jeg fik motivationen igen - efter en af mine kammeraters svoger (En svoger som min kammarat virkelig formår at få til at fremstå som verdensbedste rytter), tog en af mine segmenter, og decideret udfordrede mig. Så kom jeg på geden, og kunne mærke blodet og iveren efter at komme igang tog til - og nu skal vi ride videre på denne bølge med en kontinuerlig træningsstruktur henover vinteren, uden pauser på flere måneder(som har været tilfældet de sidste to år) og se hvad jeg kan få FTP op til.
   
  For at komme igennem dette, kræver det selvfølgelig man har nogle mål. Og et af de mål, er at ramme FTP på 300w - samt dernæst få tabt mig nogle kg - derudover satser jeg på at stå skarpt til mit lokale cykelløb, som jeg i år vil forsøge at forbedre min 7. plads til et podieplads.
   
  Den kommende uge, vil jeg forsøge at komme på hjemmetræneren 5 gange - hvor jeg starter med en ftp test imorgen - hvordan lige jeg griber logbogen an, bliver lidt efter følelse - men vil bestræbe på, at skrive omkring min progress og efterhånden som jeg får flere mål.
 16. Like
  Gregers TF reacted to kahlua-kalv in Got legs?   
  Hvis det holder dig motiveret, så er pengene givet godt ud :-)
 17. Like
  Gregers TF reacted to Oksen fra Århus N in Langt pokker i MOL   

  Nej. Men jeg har også selv været med til at køre uden om Kassel-bakkerne. Der var kun to spor ved Kassel dengang, og det var døden at komme til at ligge bag en østeuropæisk lastbil. Man drejede fra ved Fulda, og kørte et stykke langs med grænsen til DDR, hvorefter man vendte tilbage til A7 motorvejen efter Kassel. Med tre spor, og med moderne TDI-biler, går det som en leg over Kassel. Da videoen blev optaget, var der tydeligvis ikke motorvej over Brennerpasset. Der har jeg engang siddet ude på kørebanen og spist frokost, da vi holdt i kø i flere timer. Næsten samme sted havde jeg den oplevelse at se et dyr, som jeg ikke anede, hvad var. I mange år kaldte jeg den bare for en bjergged. Så, for 2-3 år siden, sad min far og jeg og så et naturprogram, og pludselig sagde vi i munden på hinanden: Dér er den! Det viste sig så, at det var en stenbuk. Meget smukt dyr, og et fantastisk landskab ved Brenner.
   
 18. Thanks
  Gregers TF got a reaction from Henrik S. in Langt pokker i MOL   
  91,4kg

  Aftale med kollegaen om at køre den korte runde. Han har ikke kørt siden han sidst kørte med mig men lagde fra land med stram kæde. Jeg følte mig også kæk, nu jeg endelig havde fået hul til wattene, så vi var begge to ret tændte ude ved kamelbakkerne. Han fik et forspring der var lidt større end jeg havde planlagt og jeg åd mig ikke rigtigt ind i slipstrømmen. Men små 1650w på toppen. Det var sgu fedt at blive presset igen.
  Den manglede træning gjorde at han tabte pusten en del men havde vist en god tur, trods alt. Jeg efterfyldte vand på Shell og ville nyde det gode vejr og fortsatte med Amagerrunden. Lad os bare konstatere, at jeg også oversatsede fælt i modvinden på udturen men tog alligevel et par omveje og fik årets længste tur på 102km i hus. Og en genopfriskning at stregerne på arme og ben

  Miraklet kom der herhjemme, da jeg åbnede TP. Ny All-time-PR over 5 sekunder på 1591w. Vi skal kun 10 dage tilbage før der var all-time-PR på 10 til 90 minutter. Så det funker åbenbart i begge ender at tidsskalaen - når jeg har en god dag.

  Det er jo lige før jeg skal gå lidt stille med styrketræningen og prøve at holde bedre fast i cykelformen, så jeg ikke som vanligt skal starte helt forfra når vi når april. Men noget jern skal der knækkes - det har jeg glædet mig til.

  De næste tre dage skal jeg på efteruddannelse kl 11-18 og har længere transportid end normalt. Jeg skal til Jylland i weekenden, så der bliver nok ikke trænet alverden i den kommende uge. Måske startskud til at gå i vintermode?

 19. Thanks
  Gregers TF reacted to Henrik S. in Motion i balance™   
  Ja tak, det er sgu ligesom at vente en baby igen. Vi er blevet 'godkendt' hos opdrætterne. Nu skal de sidste ting bare falde i hak, så får vi et nyt familiemedlem i starten af november. Det er en beagle, så vi får sikkert hænderne fulde 
 20. Like
  Gregers TF reacted to Tinapigen in To failure & beyond ..back on the mountain track   
  Kuk kuk kære Bjergtrold ;-)
  Håber det går godt i din ende, trods efterårstravlhed!?
  Vil bare lige sende en kærlig hilsen i din log - og glæder mig til, at du får mulighed for at skrive lidt igen.
  Træning/som strøtanker. Det er så hyggeligt!
  Håber at du formår at holde humøret oppe og har energi til at få puttet små aktiviteter/naturstunder ind hist og pist.
  Bedste hilsner Tina
 21. Confused
  Gregers TF got a reaction from kahlua-kalv in Langt pokker i MOL   
  Et eller andet sted er jeg glad for, at jeg ikke er totalt hysterisk men andre også tænker i de baner. I denne uge bliver det godt vejr og så der det let at blive væk - derefter driller arbejdet og så må jeg se med smittetallene til den tid.

  92,1kg efter 3275kcal - i dag forsvandt de sidste chokolade. Det gik hurtigere end jeg havde håbet.

  Solen fik hurtigt has på tåge og skyer. Alligevel er det ikke RIGTIGT lunt. Jeg fryser i skyggen og det er ikke kvart så hyggeligt, som det ser ud til.
  Jeg ville køre den fartleg jeg ikke fik kørt i går. Vinden kom fra modsatte retning i forhold til diverse vejrkort. Kystklima? Jeg kørte ind i landet og forventede at vinden ville vende (det er sket før) men det gjorde den ikke. Fik leget lidt, før jeg ville sætte kursen i modvind. Jeg kartede voldsomt rundt i vejene og cykelstien var skiftevis i højre og venstre side, før den forvandt fra vejen. Så vendte jeg om, inden jeg for vild.

  I starten af Roskildevej fik jeg også trykket lidt watt. Dog ikke SÅ meget, for de er ved at køre klar til ny asfalt, så det var nogle skarpe kanter, hvor der var fræset og de var ikke markeret.

  Heldigvis er jeg en kujon når der bliver for meget trafik. Jeg skal ligeud i et kryds der skifter til grønt da jeg nærmer mig. Forreste bil drejer til højre.... nummer to holder tilbage og jeg fortsætter selvfølgelig. Damen i den sorte bil i modsatte retning skal til venstre og opfatter den holdende bil som en invitation til at køre og klonk, så får jeg laver en halv kolbøtte henover forskærmen. Heldigvis fik jeg taget næsten al farten af, så udover at cyklen tabte kæden og jeg slog knæet en lille smule, skete der ikke mere. Jo, vi fik en skideballe af en snotboille i en håndværkerbil, over at vi blokerede trafikken.
  Jeg tror sgu bare jeg snupper lidt DDR-intervaller på diget, næste gang jeg skal ud  - men lige så meget pga vejret.
  Men sjovt nok... jeg har ellers ikke oplevet nogle nærved-situationer i lang, lang tid. Jo i dag og så to gange på Amagerrunden forleden. En der skal ud fra en sidevej som holde stille men så sætter i gang, så jeg må bremse hårdt for ikke at køre ind i siden og så ligesom i dag et kryds, der skifter til grønt da jeg nærmer mig. Forreste bil drejer bare til højre og den var også lige oppe over. 

 22. Like
  Gregers TF got a reaction from Kermit in Langt pokker i MOL   
  Vægten viste 91,1kg efter et kig i spejlet have jeg gættet på små 93... 
  Ud på cyklen - jeg træk den lige for at få den værste morgenkulde væk.
  Planen var Amagerrunden med lidt vo2max på diget. fik kørte 2 x3/2 på udturen - medvind og ikke plads til mere. Jeg havde vanvittigt hul til stængerne, så det gik hurtigt tons i den. På hjemturen tømte jeg tanken og fik hevet 362w henover diget - klart PR. De 278 snitwatt da jeg var hjemme er sgu OK på en rute med sløve lyskryds, slingrebomme osv. Min computer har også hævet min FTP med ca 15w og jeg har vist aldrig set så mange PRs på en gang.
  Og så brokker fok sig over 2020

 23. Like
  Gregers TF got a reaction from kahlua-kalv in Langt pokker i MOL   
  Det vil jeg gøre - skal lige have den nye “klods” i hus først.

  Jeg fik ikke cyklet i dag. Jeg var tidligt oppe og kunne ikke finde energi. Jeg er sikkert også sløv efter tre dage med meget bilkørsel og eftersom jeg har spist meget anderledes end jeg plejer plejer herhjemme.

  Har btw fået et lille kilo chokolade i fødselsdagsgave. Af min mor, som jeg eller ikke har hørt fra i et halv år. Min Kitchen Safe er en sand ven når jeg har sådan noget i huset. Men dejligt at høre fra hende igen.
   
 24. Like
  Gregers TF got a reaction from Henrik S. in Langt pokker i MOL   
  Jaaaa, det er SÅ dejligt

  På vej ril Ry (v Silkeborg) gik vejen til Børkop Cykler for at købe en ventilforlænger. Fik spurgt om man kunne spurte på en Stagesbike.... Det kunne jeg  da bare prøve. Så de satte klikpedaler på den og koblede den på Zwift og jeg trak i cykelskoene og nu er jeg 23K fattigere. Der afventes dog levering, da deres første sending blev revet væk.

  Herefter op og køre. Det blev ikke mange km (vist 48) men jeg kom op til Himmelbjerget og fik kørt op af serpentinervejene i Laven og holdt en masse hyggepauser for at nyde naturen. Det var en ren turist-tur men vældigt hyggeligt og hold op, der er dejligt.
  Det “sjove” er, at jeg følte mig meget mere hjemme, end når jeg er derhjemme. Både på vejene, hvor jeg ikke følte mig lost, når jeg ramte en forkert sidevej og endte et andet sted end planlagt og så passer jeg bedre ind mentalt. Fik knevret med alle mulige mennesker og det sker BARE ikke på Djævleøen.

  Mødte en ældre mand i elkørestol modkørende på en cykelsti. Han hilser/vinker helt umotivet. Det samme med en hundelufter og en anden tilfældig. Næsten alle cykelryttere - og der var mange - gav også lige et vink når vi passerede hinanden. Total landsby-hygge. Det kunne jeg godt vænne mig til. Jeg er vist ret fejlplaceret som bybo

 25. Like
  Gregers TF reacted to Tinapigen in Tinapigens log!