POW

Medlemmer
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

About POW

 • Rank
  Nyt medlem
 • Birthday 04/07/1987

Profile Information

 • Køn
  Mand

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Sundhed og styrke

Recent Profile Visitors

1,589 profile views
 1. I starten af april i år fik jeg en skade i låret. Egentlig troede jeg, at det var en knæskade, da mit knæ gjorde ondt og var i konstant krampe, men det viste sig at være en skade i baglåret, som fik en slimsæk i knæet til at hæve og gøre ondt. Efter en del behandlinger hos en fysioterapeut med bl.a laser, forsvandt den konstante smerte, men smerten dukker op hvis jeg eksempelvis lunter en 5 minutters tid. Jeg fik at vide, at jeg måtte lave alt så længe det ikke gjorde ondt og at jeg skulle styrke mine muskler omkring i låret, hvilket jeg gjorde. Det hjalp en smule, men smerten vil ikke forsvinde helt, så jeg måtte opgive at motionere og styrketræne med benene (ud over få grundøvelser med kropsvægt) og begyndte at bokse på sandsæk i stedet. Til sidst fik jeg nok af det hele og træk mig selv op til centeret, som en død kat et par gange om ugen og efter nogle rødder kaldte mig chickenlegs i centeret og gjorde grin med mig, så mistede jeg motivationen fuldstændig og har ikke trænet siden.. Ja jeg har da fået tyndere ben og tabt en 8-10 kg siden skaden opstod. Legday var min favorit dag før i tiden, så det gør ondt.. På en måde har jeg slet ikke lyst til at træne mere, da jeg jo altid vil ende med at have en overdimentioneret overkrop. Alligevel trækker det i mig og jeg vil jo gerne træne, men selvom lysten er der, bliver jeg hjemme. Har I nogle gode råd til hvordan jeg kan få boosted mig selv op til at træne igen?
 2. Overanstrengt knæ, hvad må man?

  Okay, så venter jeg lige med at træne til jeg kommer til lægen igen d. 2/9, der havde jeg også tænkt mig at spørge om hjælp fra en fysioterapeut.
 3. I starten af april måned fik jeg desværre en skade i knæet pga overanstrengelse, heldigvis var der ikke skade på hverken menisk eller korsbånd, men jeg havde væske i knæet, hvilket gjorde rigtig ondt. Præcist hvad der forårsagede overanstrengelsen ved jeg ikke, da jeg både cyklede, løb, trænede ben og arbejdede og ikke kan sætte en finger på en situation, hvor noget gjorde ondt eller andet - måske var det en kombination af det hele. Efter en måneds tid uden træning af ben gjorde det stadig meget ondt og min læge bad mig pause alt træning indtil det kom i orden igen for at undgå permanente skader. Heldigvis havde jeg to måneders sommerferie fra studiet og dem har jeg brugt på at skåne mit ben, som i at jeg aldrig i mit liv før har været så inaktiv - frygtelig følelse! Smerten er så småt forsvundet, men jeg kan godt mærke mit knæ og en sovende fornemmelse der strækker sig til mit underben ind imellem. Hvis jeg bøjer mit ben under 90 grader i længere tid eller går ned i knæ og op igen føles det ubehageligt, men gør ikke decideret ondt. Jeg forsøgte mig med 10 stk squat fra stol og det kunne jeg slet ikke mærke i knæet, men er det nu også klogt? Hvad kan og bør jeg gøre i min situation?
 4. Tak for indput :) Jeg skal ikke ud og købe noget, for der findes masser af øvelser, som jeg bare skal have sat rigtig sammen. Fik nok formuleret det lidt forkert, men uanset vægt med dødløft, så er jeg ved at kaste op efter første løft og så går det kun én vej resten af træningen.. mega latterligt. Jeg har har sat reps og sets op til 4x12 for alle øvelser og det går fint nok. Skifter lidt mellem reversed lunges og bulgarian split squat og det kan mærkes
 5. For der ikke skal være nogle der stiller sig uforstående overfor en leg day uden barbell squat og dødløft, så er jeg udmærket klar over at det er vigtige øvelser. Grunden til at jeg spørger er fordi jeg har været ramt af en bakterie på en ferie der smadrede mit system og været "kronisk" syg i næsten tre år og skal regne med at der går op til ti år samlet før jeg er helt rask igen. Det påvirker mig sådan at hvis jeg træner for hårdt med tung vægt, så kaster jeg op og har jeg ikke spist så kaster jeg mavesyre op i stedet. Jeg har været vant til både at squatte og dødløfte for nogle år siden, så det føles ikke rigtig som det samme uden. Det jeg tænker på er, om jeg får det hele med eller om der er noget jeg burde tilføje/fjerne? Min leg day ser sådan ud lige i øjeblikket. 3x12 Squat med 10kg dumbbell. 3x10 Leg curls. 3x10 Leg extensions. 3x10 Reversed lunges med 2x7kg dumbbell. 3x12 Standing calf raises.
 6. Hej! Jeg vil høre om nogle kan anbefale en ryg-skinne, som kan hjælpe med at holde en bedre holdning. Jeg er født med en svag ryg og har gået til alverdens undersøgelser og fysioterapeuter gennem teenage årene. Jeg har tendens til at falde forover i den øverste del af ryggen og selvom træning hjælper på min holdning, så er jeg ikke automatisk ret som normalt. Jeg har slet ikke ondt i ryggen, men jeg vil helst ikke blive krumrygget ligesom min far, så derfor vil jeg nu prøve en skinne, som kan hjælpe mig, når jeg er uopmærksom på min holdning. Da jeg var i Qatar faldt jeg over en slags skinne/sele, som hjalp med problemet og på nettet kan jeg se at der findes mange forskellige. Hvis nogle har erfaring på området eller selv har en sådan, må I meget gerne give Jeres mening til kende Jeg har kigget på noget a la dette
 7. Jeg er blevet træt af den "sædvanlige" styrketræning og har skiftet programmer mange gange de sidste par år. Før var mit mål størrelse, men jeg har fundet glæde i træning, som indeholder fri træning med egen kropsvægt - nu mangler jeg bare et program! I sin tid startede jeg på styrketræning, da jeg var høj og tynd og havde ondt i ryggen, så tænker at det skal noget med mange gentagelser for styrke og ikke mindst core. Jeg har forsøgt mig i en måneds tid, men synes ikke umiddelbart at jeg får nok ud af træningen, mest af alt fordi jeg ikke kender nok til de øvelser der findes inden for fri træning, vil jeg tro. Har I nogle forslag til et godt 3-dages program, som indeholder det ovenstående? Alle forslag er meget velkommen :4flex:
 8. Hvordan kan jeg blive en hurtigere fodbold spiller ?

  Der findes små vægte med sand i til formålet. Du spænder dem rundt anklerne og så træner du spurt. Det virkede for mig og også på min kraft i spark.
 9. Dødløft og lange ben

  Jeg har haft spurgt andre, om de mener,at jeg udfører øvelse korrekt og det mente de, men I har jo nok ret i, at jeg (ifølge tegningen) bør prøve en anden startpossition. Tænker på at spørge en af de trænere der fimser rundt, om han/hun lige kan kigge og evt give et fif. Tak for hjælpen :4flex:
 10. Jeg har et problem med dødløft og mine lange stænger. Det er som om mit lårben er alt for langt, så løftet bliver akavet og ikke helt korrekt, for mine knæ er i vejen. Jeg har prøvet at holde stangen længere ude og så kan det lige gå, men jeg kan mærke i ryggen og armene, at løftet bliver helt forkert. Hvad gør I andre, som også har lange stænger? Ville det måske være en idé med sumo dødløft?
 11. Har altid haft en dårlig holdning og det irriterer mig virkelig. Sad og kiggede rundt på google i dag og fandt en masse forskellige meninger (og det vil der sikkert også komme her ), men hvilke øvelser mener I, er gode for at komme den dårlige holdning til livs - skal man evt. fokusere i højere grad på rygøvelser frem for brystøvelser så man "bliver rettet op"?
 12. Ville bare lige følge op og sige, at jeg har taget 7kg på igen på rekordtid. Lægen mener, at det hele skyldtes stress og da jeg fik slappet af igen, så kravlede kiloene på igen :)
 13. Spiser havregrød om morgenen. Til frokost spiser jeg kernerugbrød med kylling, kalkunpålæg eller fiskepålæg (dog ikke makrel i tomat). Aftensmaden varierer, men det er som regel salat, fedtfattingt kød og evt kartofler eller kogte gulerødder (bagt uden olie). Mellem hovedmåltiderne spiser jeg bananer og mandler.
 14. Tak for svaret! Skulle nok have nævnt, at jeg ikke må drikke/spise mælkeprodukter indtil d.8/1, hvor jeg skal testes for laktose intolerance
 15. Hej alle. Ved godt det ikke er så træningsrelateret, men jeg prøver alligevel :) For godt 3 måneder siden kom jeg på hospitalet med store mavesmerter og de fandt ud af, at jeg havde for meget mavesyre. Jeg skulle så følge en diæt og har gjort dette i de sidste 3 måneder, hvilket har medført et vægttab på ca. 10kg. Jeg vil mene, at jeg er undervægtig nu, da jeg vejede 82kg før og i forvejen havde en lav fedtprocent. Alle mine muskler er skrumpet totalt ind :( I går d. 23/12 kom jeg så ind på akut på Hvidovre hospital, fordi jeg havde så ondt at jeg besvimede. De fandt også frem til, at jeg havde alt for meget mavesyre, hvilket jeg havde svært ved at forstå, for jeg havde fulgt diæten til punkt og prikke og ikke skippet én eneste gang. Lægen fortalte så, at hun mente, at diæten var helt forkert og bad mig spise mere normalt, dog uden fedt, sukker, stærk mad m.m. Jeg skulle forøge min kropsvægt, Nu er mit problem så det, at jeg har så godt som intet overskud og er konstant træt og når jeg kun kan spise sundt, Eneste motion jeg får, er at gå tre-kvarter hver dag og så er jeg træt! Hvordan skal jeg så kunne tage på når jeg ikke må spise fedt mad?