folmand

Medlemmer
 • Content count

  111
 • Joined

 • Last visited

About folmand

 • Rank
  Stille og rolig
 • Birthday 01/18/1982

Contact Methods

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Århus
 1. Hej Alle. Som nogen ved har jeg droppet bodybuilding karieren helt. Først på sommeren genoptog jeg Kampsportstræning i Viborg Shootfighting klub. Der hyggede jeg mig også fra 98 til 2001 fra jeg var 16 til jeg blev 19. Har ingen kampsport eller cardio dyrket siden, på nær det man nu har i mili... De sidste 6 uger har jeg trænet noget i stil med 3xløb 3xkampsport og 3xstyrke ugentligt jeg løber 3 gange ugentligt en tur på små 6 km - for at være præcis har jeg en tid på 25min12sek for 5,7 kilometer. Derudover træner jeg 3 gange submission/mma træning a 2 timer og så gennemfører jeg følgende styrkeprogram 3 gange i ugen. OL-løft 3x6reps Bænkpres 2x15 reps Pullups 2x8 reps Dips 2x12 reps Lateral raises 2x15 reps mave decline 30 reps - 20 reps + lidt sjipning Mit spørgsmål går på hvorledes jeg evt kan indlægge en progression i styrke og løbetræningen og om nogen har en ide om hvor langt man kan presse den og stadig opnå resultater uden at komme i desideret overtræning... Kost og kosttilskud. Jeg ligger på et ligevægtsindtag - dog et lille kalorieoverskud på det sidste kan jeg se på vægten (85 kg morgen) Endvidere får jeg 3x40 gram whey isolat fordelt ud over dagen 2 stk omnimin 6 stk EPA/GLA fra biosym ZMA inden sengetid
 2. Bodyfitness: Classic Bodybuilding: Lungbrush Saabye Bodybuilding: MASS'kinen -95kg Athlectic Fitness: Fitness-Iver + 180 cm Anders_L_Holm -180 cm CJ 8000 -180 cm JEG ER TILSKUER: Folmand Blackice KongKent SaintPauli BadAssJones Differ MNC Flexi Toma213 Taninja Team AUS: Nskou, Tind, ANTO, Luciferase....andre kan skrive sig på hvis de får lyst. Krea Jeg er opvarmer: Conscience (opvarmer) Tunen (Opvarmer for Stiven Schmidt - min fætter som stiller op (og vinder) i CBB -178cm) Jan Smedegaard (Opvarmer for Fitness-iver) Dr.Steen (Opvarmer for Lungbrush) Quantanamo (Opvarmer for saabye) Johnny Bravo (Opvarmer for CJ 8000) S. Kamp (Opvarmer for Anders Holm) Angel (Opvarmer for Karen Louise)
 3. Bodyfitness: Classic Bodybuilding: Bodybuilding: MASS'kinen -95kg Athlectic Fitness: Fitness-Iver + 180 cm Anders_L_Holm -180 cm JEG ER TILSKUER: Blackice KongKent SaintPauli BadAssJones Differ Conscience (opvarmer) MNC Flexi Folmand
 4. Los - 2006

  Du må have held og lykke med genoptræningen. Heldigt du er nået så langt... pullups challenge. - lyder som noget jeg ku finde sjovt når min skulder engang bliver ok igen.. men så skal jeg vist også tabe mig for at kunne få min fede røv op i et chinup stativ. har læst en del på på det seneste.
 5. Blackmoores log- del 2

  Imponerende mængde pushups du laver . Troede ikke sådan en gammel bionørd havde workcapacity til den slags!!
 6. Blackmoores log- del 2

  Jeg følger da vist for lidt med - TILLYKKE - du blevet far! Men er også først lige vedt tilbage til MOL. Stilen som Ø/-boer .. er det for good eller regner du med og vende tilbage til civilisationen igen engang?
 7. Hvor meget er i vokset?

  December 2001 - 74 kg bf 12% december 2002 - 106 kg bf 20 % - dette blev opnået clean men jeg er bestemt ikke pæn med en fedtprocent på 20. December 2003 - 96 kg clean bf 14% februar 2004 - 110 kg bf 16 % - NOT CLEAN Største biceps opnået clean: 43 cm Største biceps NOT clean : 47 cm
 8. 40cm guns, hvor tid tog det dig?

  1.Hvor store var dine arme da du begyndte? Ca. 33cm 2.Hvor lang tid trænede du under gode omstændigheder før du nåede 35cm rundt om armen? Et par måneder vil jeg gætte på Men ikke under optimale forudsætninger. 3.Hvor lang tid før de 40cm? 3 år 4.Er du nået op over 40cm? ja 5.Hvad ligger du på nu? 45,5 6.Hvor høj er din fedtprocent? 17 --- Lidt løse data: 7.Hvor meget vejer du?106 8.Hvor høj er du?182 9.Hvor gammel er du?23 10.Hvor længe har du i alt trænet seriøst og godt? 3 år Har jeg krudtet: Ja men nåede 43 clean og kunne nok også være længere hvis ikke jeg faldt i.
 9. Tid til endnu et mini-MOLtræf m. fællesspisning

  Playboy - godt sagt. Hvordan kan det forresten være du har valgt og sætte en nisse med tævepatter som din avatar? Og du skal ikke tude - jeg kan ikke engang curle en 10 kg's håndvægt uden at få ondt i min venstre arm så jeg bliver et stort ynk når vi skal alt andet end at squatte. PS - Jeg glæder mig til og se dig Sune aka Conscience. God optræden til dm ellers.
 10. Tidligere brug af doping og styrkeløft

  Jeg kender meget godt til virkningen af de forskellige præperater. Tænker specielt på stoffer som er afledt af dihydrotestosteron. De har en ret dårlig indvirkning på LDL, og langvarigt brug giver ledskader, da der bliver trukket væske fra bla disse områder. Langvarigt brug af AS - er jeg ret sikker på at have læst giver nedsat produktion af gonadotropiner på meget lang sigt, ikke bare under og ugerne efter men også i måneder og år efter. Nu siger du at mange fremmer bla collagensyntesen, men så vidt jeg ved sker der en konstant demineralisering og nedbrydning af skelletet som selvfølgelig genopbygges hos raske mennesker, men i en grad så skelletet er komplet udskiftet på 5 år. Så burde man ikke bære præg af en styrkning af filament 5 år tilbage? Jeg ved dog ikke meget om disse påstande, men kunne stadig godt tænke mig og se artikler der udreder fænomenet "livslang fordel"
 11. Tid til endnu et mini-MOLtræf m. fællesspisning

  Jeg glæder mig... Yeah
 12. Tidligere brug af doping og styrkeløft

  Jeg gad godt og få et link til disse artikler om at as giver en livslang fordel i styrkeløft. Hvis man har taget en del kan man godt regne med at når man holder efter at have taget 10 skridt frem, så kommer man 11 tilbage. En ting r at ens egenproduktion vil være svækket drastisk i måneder efter og være påvirket i årevis efter. Andet er en muligvis irreversebel aflejring af fedt i årene og skadede led og muskler efter års uren træning.
 13. Tid til endnu et mini-MOLtræf m. fællesspisning

  Folmand kan tælles med nu . 100% hvis det blir onsdag - fredag er der pt ingen planer men det kan være jeg skal arbejde - og NEJ - jeg siger ikke nej til arbejde, da min kapital ligger UNDER fattigdomsgrænsen.
 14. Startskuddet til MOL BC 2004 har lydt

  Mine SLUT billeder blev taget fredag den 25 juni i AUS sammen med Stegger og min kammerat Tommy. Bare rolig - billederne eksisterer skam . MEN jeg havde slæbt bærbar med og ledning så jeg kunne overføre billederne med det samme fra Tommy's kamera. Vi knipsede løs og der blevet lavet et væld af billeder. I sær af tommy. Da vi så skulle til at overføre nægtede ZOOM linsen på hans kamera at køre ind og kameraet ville ikke gå i den "mode" hvor man kunne overføre. Vi var ved og rive håret af os selv - men tror vi har en løsning. Vi finder et kamera hvor memorykortet passer og overfører fra dette. Skæbnen vil desværre at tommy i går tog en uge til RUmænien så det trækker nok lidt ud. Hvis ratingen skal foregå nu og her så må jeg jo bruge de billeder jeg har smidt i min log for ca 3 uger siden