AGV

Medlemmer
  • Posts

    2,613
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by AGV

  1. Har altid målt midt på, hvor mine quads buler mest ud til siden.

    Men hvorfor ikke måle dem hvor de er tykkest, det er de jo oppe ved lysken? Det er bare vigtig at alle måler samme sted, ellers bliver det lidt svært at sammenligne.

  2. P.s.: Jeg vil ikke anbefale dig at gøre dit venskab med Christian forbi, uanset hvad du tænker og føler på nuværende tidspunkt. Med de ting du har været igennem, er det meget sandsynligt, at din psyke kan fucke med dig. Det er ikke tid til store beslutninger.

  3. Hej Jarvig

    Meget spændende læsning, men sikke nogen ting du har været igennem de sidste par år.

    Nu har du jo skrevet meget, og jeg vil bare kommentere på en par enkelte ting. I dit sidste indlæg fortæller du, hvordan din kammerat i fuldskab genfortalte falske historier om dig og Signe. Men gør han kunne dette i fuld tilstand? Mange har en ubehagelig adfærd i beruset tilstand, nogen har endda en meget ubehagelig adfærd i beruset tilstand, men hvis han ikke ædru opfører sig sådant overfor dig, er det vel et langt mindre problem end hvis det kun er når han er fuld?

    Desuden, hvis du seriøst mener at din ven er psykopat eller har psykopatiske træk, er det så ikke en helt, helt anden situation en hvis han "bare" har en slet moral? Er han reelt syg, så mener jeg naturligvis, at han behøver professionel hjælp, og her har han brug for dig, på samme måde som du ofte har haft brug for ham. Jeg mener derfor, at du skal gøre op med dig selv, hvorvidt du seriøst mener at hans adfærd er sygelig i ordets kliniske/medicinske forstand. Hvis du mener dette, så mener jeg du har en forpligtigelse til at sætte din egen person på stand-by (på trods af dine egne problemer) og hjælpe han 100%. Han var der i 20 år for dig, hvor er du for ham nu?

    Din historie med din mor gør mig rigtig ondt. Af uforklarlige årsager, så holder vi vanvittig meget af vores forældre, næsten uanset omfanget af svigt og manglende kærlighed. Man elsker bare sine forældre, især sin mor, uanset hvor rationelt man forsøger at anskue det. Man ved ikke hvor stærkt ordet mor er, før man ikke længere har nogen at sige det til.

    Jeg ser frem til at læse forsættelsen, en på mange måder helt vild situation du har været i. Spændende og vild.