Wopper

Medlemmer
 • Content count

  341
 • Joined

 • Last visited

About Wopper

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 08/11/1990

Profile Information

 • Køn
  Mand
 1. Hvor i Nordsjælland bor du? Der er jo en del klubber. De fleste klubber har udsat faste poster, hvortil man kan købe et kort for ikke så mange penge. Det kan jo så bare genbruges og du kan lave dine egne forskellige ruter ud af de mange poster.
 2. Mangler luft når jeg løber

  Har du allergi?
 3. Brug for en kickstarter og hjælp

  Hvis du har tabt dig 7-9 kg er det jo ikke underligt, at du er stagneret styrkemæssigt. Styrke går ofte hånd i hånd med kropsvægt (for trænede i hvert fald)
 4. Spiser du med Skræl?

  Jeg kan finde på at æde nogle gulerødder med skræl, men ellers ikke. Der er vel også en god chance for, hvis man æder konventionelt frugt og grønt, at det er i skrællen mange af pesticiderne sidder.
 5. vejrtrækningsproblemer!?

  Det er godt nok et gammelt emne jeg tager op her, men jeg håber der stadig er nogle der kan sige noget fornuftigt om dette emne. Både i år og sidste år har jeg oplevet selvsamme vejtrækningsproblemer i det sene forår/sommer. Jeg er allergisk over for bynkepollen og katte, men det burde jo ikke giver problemer i den her sammenhæng. Jeg tænker, at jeg jo så kan være allergisk over for noget andet, men ville lige høre herinde om det er sandsynligt, at det kunne have med allergi at gøre.
 6. tømmermænds-tungt-ædelse

  Hvis man gerne vil smide nogle kilo, så er det en ret dum ide. Forstår i øvrigt ikke klynkeriet. Man har "syndet" dagen inde og har så dagen efter så ufatteligt ondt af sig selv, at man skal belønnes lidt mere med noget junk food. Det er ikke særligt svært at undvære junk, hvis man bare sætter sig det som mål. Det er jo kun svært, fordi den danse kultur er blevet til, at man absolut skal forbi McD dagen derpå.
 7. tømmermænds-tungt-ædelse

  Grøntsager?
 8. Bodybuilding, hvorfor?

  Bodybuilding.dk's brugerbase er en del større end MOLs, så prøv der igen. Desuden skal du nok arbejde lidt med både problemformulering og definition. Måske skal du overveje om du vil fokusere endsidigt på bodybuilding eller om du snarere vil fokusere på folk med høj træningsmængde, herunder inkluderende styrketræning.
 9. Kamhjulsmaskiner

  Det er ikke et argument med videnskabeligt belæg; men der er bestemt ikke value for money. I mit center har de også netop købt en Technogym leg curl maskine. Vi har haft den i tre månederes tid og jeg har med mine ca. 3 ugentlige træninger ikke set den brugt en eneste gang.
 10. Den nye kostpyramide

  Jeg har lige set Per Brændgaard på Godften Danmark snakke om en undersøgelse, der viser at folk går sukkerkold kl. 15.23 og hvad man kan gøre ved det. Jeg havde egentlig respekt for Brændgaard, men den røg da i aften. Han var da en idiot at høre på. Andre der så det? Han siger, at man kan løse sit problem ved eksempelvis at smide et enkelt stykke slik ud af gangen (og så spise resten af posen - hvad han så fint har døbt "små skridt"). Så når man efterhånden har brugt lidt tid på at trappe ned, så kan man skifte til tørret frugt og mørk chokolade. Jaja, det er sikkert fint at folk kan få noget mere fokus på hvad de spiser, men problemet er sgu nok snarere at folk ikke spiser en ordentlig morgenmad eller frokost eller at de i stedet kunne spise nogle gode mellemmåltider.
 11. delt kcal indtag eller samlet ?

  Det gør ingen forskel rent kalorieregnskabsmæssigt.
 12. regler for drift af motionscenter

  Regel nummer 1: Lad være med at overfylde det med Techogym udstyr. Resten kan jeg desværre ikke hjælpe dig med.
 13. snyder jeg mig selv?

  Nu behøver du jo ikke sige nej til at være social, fordi du gerne vil tabe dig. Jeg har flere venner, der dyrker eliteidræt og de drikker sjældent. Det er ikke noget problem. Fortæl dine venner, at du gerne vil tabe dig og begræns dig lidt mht. alkohol og fastfood. Mht. BMI, så kan du ikke altid bruge deres fastsatte grænse. Du må se på dig selv og vurdere om du vejer for meget og igen hvad dine mål er. Hvis du vil være rigtig god til at løbe langdistanceløb, så vil du formentlig skulle godt ned i vægt, mens det nok ikke gør sig gældende, hvis du bare vil se godt ud og have en god allround form.
 14. snyder jeg mig selv?

  Det kommer jo helt an på, hvad dit mål er. Hvis det er at tabe sig og du ikke taber dig, så "snyder" du dig selv, da du ikke opnår dit mål. Hvordan måler du, at du er 4 kg. overvægtig? Synes det er en sjov sætning. (: Når det er sagt, så er det da klart sundere at træne og skeje lidt ud i weekenden end slet ikke at træne, så på den vis synes jeg ikke du snyder dig selv.
 15. Din vægt er lige i den lave ende, så det kunne godt tænkes, at det var grunden til at du ikke menstruerer. Hvad er der galt med dit stofskifte?