pain

Medlemmer
 • Content count

  84
 • Joined

 • Last visited

 1. Korsbåndsoperation

  Sikke dog en gang vås. Hvorfor skulle jeg stå frem med mit navn, hvad f. betyder det hvem jeg er? Du sidder direkte og påstår noget, som jeg ved ikke er sandt. Det ved jeg fordi jeg kender en hulens masse mennesker der arbejder med professionelle sportsfolk, hver eneste dag de sidste 15-20 år, og du rådgiver nogen unge mennesker forkert, om en ret alvorlig beslutning. Der er muligvis enkelte der spiller uden det bagerste korsbånd. Men, det var dog heller ikke det OP spurgte om, vel? Der findes næppe ingen prof. atleter i kaos-spil uden det forreste korsbånd - det er simpel anatomi - det er uholdbart i længden. Hvis der gør, vil jeg vældig gerne høre/se noget om det, men sjovt nok, kan du finde 8 andre links, men ikke det link. Hvis du vil dyrke sportsgrene, hvor bevægelserne er ukontrollet, skal du have en korsbåndsoperationen. Grunden til, det ikke anbefales til alle, er selvfølgelige at ikke alle behøver et knæ der kan klare den slags belastninger. Sjovt nok, er den undersøgelse du linker til, jo heller ikke lavet på atleter, men ganske almindelige mennesker, ikke? Jeg har snakket med Aab's fysioterapeut og med den overnævnte læge Søren Kaalund (aka det danske fodboldlandsholds læge) om det, de ville til enhver tid anbefale en korsbåndsoperationen til en ung fodbold/håndbold/basket-spiller, som lever et fysisk aktivt liv, og gerne vil dyrke deres sport i fremtiden. De mener begge at en operationen ikke er for alle, men hvis du er seriøs omkring din sport, er det den eneste løsning.
 2. Korsbåndsoperation

  Lige et indskud - hvis du snakker med din læge omkring en korsbåndsoperation, så spørg om du ikke må få et donor-korsbånd. Det leveres fra en gris, men er vidst på nuværende tidspunkt den allerbedste løsning! No shit! :D
 3. Korsbåndsoperation

  Nu var det jo ikke mig der sad og skød løgne afsted vel? Du sidder direkte og misinformere unge mænd om valg som kan have stor indflydelse på resten af deres liv. Så kan vi jo debatere om hvem der er retarderet.... Et flosset korsbånd duer ikke, om det er flosset eller helt revet over, er funktionelt det samme. Du kan sagtens overleve uden det, og træne. MEN man kan på ingen måde dyrke en idræt der kræver retningsskift. Herunder, stort set alle boldspil, netspil og alt "ukontrolleret" sport. Hvis du træner det grundigt op, vil du nok kunne dyrke lidt sjov bold, men du risikere altid i en presset situation at dit skinneben smutter. Og det passer altså ikke, når klumpen ovenover, påstår at der render profesionelle fodboldspillere rundt med flosset eller overrevet korsbånd.
 4. Korsbåndsoperation

  Hvis en ordentlige læge laver det, og du gider genoptræne, så ja da. Tonsvis af profesionelle atleter spiller videre efter skader. Det tager nok knap et år, før en almindelig dødelige er i fuld gear efter operationen.
 5. Korsbåndsoperation

  Det der er direkte løgn. Nævn een danske profesional fodboldspiller som spiller med et overrevet korsbånd. Professionelle atleter bliver scannet og opereret indenfor 48-72 timer når de får en korsbåndsskade - ISÆR FODBOLDSPILLERE!
 6. Korsbåndsoperation

  Ævl og bævl. Et flosset/skadet korsbånd svarer funktionelt til et overrevet korsbånd - især når vi snakker boldspil! Du vil konstant opleve at skinnebenet skrider ud, med store smerter til følge. Hvis du vil spille fodbold igen, udover at stå i mål - så få den operation. En korsbåndsoperation vil give dig 95-97% tilbage af dit tidligere niveau, og hvis du får den foretaget af en god kirug, så vil du sandsynligvis ikke kunne mærke forskel. Operationen er ligetil, og du kan støtte på benet allerede samme dag, selvom du nok skal regne med 10-14 dage hjemme. Tag telefonen, ring til Søren Kaalund - http://kaalund.intellect.dk/. Og få ham til at operere dig. Han er læge for det danske landshold, har været læge for Aabs superligahold i over 15 år, og har sat flere knæ sammen, end du har spist ærter, og kan sit kram.
 7. Interesse for nyt center i århus

  Jeg bor i Århus, og selvom jeg anser mig selv for mere atlet end fitness, men jeg ville ikke skifte fra AUS til den pris. Eller beliggenhed. Utrolig mange unge mennesker i Århus lever jo på deres cykel, og beliggenhed er vel alfa og omega. Så lige til økonomien = 250 * 100 = 25.000 kroner om måneden, og det lyder som alt alt for lidt. Jeg går ud fra at I begge skal ligge en hel del timer derude, og bare lidt løn til jer, rengøringsdamen, vand/varme/el, så er vi jo hurtigt på minimum det beløb, og så skal der vel investeres en hel del før sådan en nedlagt fabrik kan bruges. Jeg ved ikke om nogen af jer har noget indsigt i økonomi, men det ville nok være en god ide at alliere sig selv med nogen som har.
 8. Nervøs for skader på mine knæ

  Det er derfor man skal droppe fysio + de praktiserende læger og tage til en Ortopæd-kirug eller "idræts"læge. Det er dem der ved hvad det handler om. Hvis du er I tvivl om hvem det er i dit lokalområde, så ring til den nærmeste elitesportsklub, og hør hvem de bruger. Det skal man gøre hvis man vil sparer sig selv for alt den spildtid/penge som de fleste fysio/læger er.
 9. sprint.

  Acceleration! M/s^2 ! Det er det det hele handler om i fodbold. Lyt til ham sprint-træneren. En fodboldspiller skal være lynhurtig på de første < 10 meter. Antallet af gange hvor du skal løbe over 60 meter i fuld sprint er fandme sjældne, og når det endelig sker er det sku' nok fordi holdet har lavet en taktisk bommert. Så med alt respekt for mange af svarene, så hold dig til ham sprint-trænerens råd - Styrketræning og korte sprint. Helt ærligt - ud og løbe intervalløb - løb på hele foden - tophastighed.... SUK
 10. Taber jeg mig sådan her?

  Smid noget cirkel-træning ind, det har personligt virket ret godt for mig, istedet for de der lamme 45 minutter på en crosstrainer! http://www.motion-online.dk/konditionstrae...cirkeltraening/
 11. En ordentlig bunke Bill Starr artikler

  takker og bukker
 12. væksthormoner

  Selv hvis du tager sådan et stof, så er det jo ikke noget der vil hjælpe dig resten af dine dage. Spis sundere knægt!
 13. Mit had til doping!

  Ud fra et individuelt synspunkt kan man let forstå de økonomiske aspekter ved at dope sig. Tager du udgangspunkt i et lille "spil" kan det illustreres meget let: Vi har to amerikanske fodboldspillere (mener de hedder Line-backers - de store der blokere?) som er teknisk/taktisk lige gode, dvs. det eneste der skiller dem, er deres størrelse. Der er kun plads til en line-backer mere på holdet, og den plads går til den fysisk stærkeste - antaget alt andet lige. Den line-backer der bliver optaget, kommer til at tjene 10 millioner $ om året, og den anden må droppe fodbolden og vaske biler til 20.000 $ om året. Således kan man opstille en spil-matrice, der viser sandsynligheden for at vinde kontrakten som følger: Det vil sige at skal man have den største chance for at få 10$ istedet for 20.000$ skal man altså dope sig. Det er selvfølgelig lidt groft forenklet, men princippet illustrere meget godt det problem, professionelle atleter står overfor - man skulle jo være idiot for ikke at dope sig, i overstående situation.
 14. sidestik under løb.

  Du får dit sidestik inden du er ordentlig varm, indenfor 15-20 minutter - dvs. lav noget opvarmning inden du begiver dig ud, eller start i et lavere tempo end det du gør nu. Når du er rigtig gennemvarm, efter 15-20 minutter, så bare giv den gas.
 15. Undervægt

  Du arbejder ti timer om dagen - jeg går ud fra det bliver 37 timer eller mere om ugen, og har ikke råd til at købe noget ordentligt kost? Med andet børnebidrag eller tilskud til din lokale sekt spiser alt din indkomst, så må du sku' oppe dig og omprioritere så du har pengene til en normal sund kost. 45 kilo, lyder mere som en spiseforstyrelse, og måske burde du kontakte din læge - om ikke andet så kan han ihvertfald vejlede dig i hvad der er godt at spise, for du er vel nærmest farligt undervægtig?