MikkeR

Medlemmer
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

 1. Weightgainer, virker det?

  Synes jeg spiser alt det jeg kan.. Og andre folk tager på bare de æder et par plader chokolade. Misunder dem nogle gange :D
 2. Weightgainer, virker det?

  Jeg drikker lige pt. 1 liter juice og / eller mælk om dagen + jeg drikker cola og spiser fed mad, men der sker intet. Jeg vejede mig lige for nogle dage siden og jeg vejede mindre end jeg troede. Jeg troede jeg vejede 60 kg, men er nede på 56 kg, og jeg er 1.83.. Jeg spiser en masse fed mad allerede, f.eks: parisertoast (gerne 2-4 om dagen) musli med sødmælk til morgenmad almindelig god fed mad som min mor laver, f.eks bearnaisesovs, frikadeller, osv. kage, slik, chips, chokolade, mm.. alt i alt: mange kcal om dagen, men ingen effekt. jeg har vejet det samme i godt 2-3 år nu, og ønsker virkelig at tage 15kg på. Men weightgainer har vel også en mætende effekt? Jeg tænkte at jeg kunne drikke sådan en weightgainer shake efter hvert måltid, for at få et ekstra kalorieboost, og en når jeg gik i seng.
 3. Weightgainer, virker det?

  Hey. Har overvejet at købe noget weightgainer, men det koster jo en del, så har lige et par spørgsmål til det: 1) Virker det (det gør det nok i en vis grad), og hvor effektivt er det? Jeg har et meget højt stofskifte og har derfor meget svært ved at tage på ved at spise mad. Jeg træner allerede og det gør da også at jeg tager lidt på. 2) Hvor stor dosis skal man tage, og hvor ofte og hvornår på dagen? 3) Nogen bivirkninger? :D Mvh. Mikkel
 4. "Opskriften" på et vaskebræt.

  Vaskebræt er også grimt til piger IMHO :D
 5. Hjælp til træningsprogram :)

  Vil prøve weighted backraises og så tjekker jeg lige getbig.dk :) Takker for hjælpen :4thumbup:
 6. Hjælp til træningsprogram :)

  Jeg træner egentlig mest pga. det visuelle, og for at tage på. Jeg har desværre ikke mulighed for at få hjælp fra en træner, da jeg træner i en roklub, hvor man kan komme præsis når man vil (man har en nøgle og lukker sig ind). Angående dødsløft kan jeg sagtens løfte mere, men det vil forvolde mig mere smerte :( Er der en video el. lign hvor man kan se helt præsis hvordan man gør? På forhånd tak :)
 7. Hey! Jeg er en gut på 18 år som efterhånden har trænet i et center i knap et års tid. Det har primært bare været "for sjov", dvs. jeg har ikke fulgt et specielt program eller holdt nogle bestemte tidspunkter. Jeg startede med at træne pga. at jeg tænkte det kunne få mig til at tage på i vægt (jeg er rimelig tynd), og selvfølgelig for at få større muskler. Jeg spiser rimelig godt, men tager ikke på af det, fordi jeg har et ekstremt højt stofskifte. Jeg har taget ca 5 kilo på imens jeg har trænet, og har også fået større muskler i primært arme + bryst, men ikke noget specielt. Jeg tænkte at der var nogle herinde som kunne give nogle tips til gode øvelser eller et godt program. Jeg har ca 4 dage om ugen at træne i, da jeg arbejder til sent om aftenen de andre dage. Lidt information om mig: Køn: Mand Alder: 18 Højde: 1.83m Vægt: 61kg Hvad jeg træner nu: Bænkpres: 32kg (eksklusiv stang), 10 gentagelser Biceps curl med håndvægte: 14 kg, 10 gentagelser Triceps pres med stang: 14 kg (eksklusiv stang), 10 gentagelser Træk: pull down: 60 kg, 10 gentagelser Cablecross (version a i øvelseslisten): 20 kilo, 10 gentagelser Triceps push downs: 50 kilo, 10 gentagelser 40 mavebøjninger eller 20 med en 5 kilos vægt placeret på brystet 25 armbøjninger 15 chinups 15 benløft 30 rygbænk 20 rygbøjninger Rowing: 1.5 min, 10 modstandskræft + nogle andre småøvelser jeg ikke kan navnene på :) Er disse øvelser passende til mig, og hvilke bør jeg lave udover dem, og hvilke bør jeg afskaffe? Håber i kan hjælpe mig! :4thumbup: Mvh. Mikkel PS: Har lige fornyligt læst om Squat, som skulle være en rigtig god øvelse. Har tænkt mig at prøve den næste gang. Har også prøvet dødløft, men det giver smerter i min ryg og er belastende, har det noget at gøre med teknik eller skal man bare tage mindre vægt på stangen (tager pt. 20 kg eksklusiv stang)?