ettemenna

Medlemmer
 • Content count

  63
 • Joined

 • Last visited

About ettemenna

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 09/18/1982

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Sted
  Roskilde
 • Interesser
  Træning, løb, spinning. Venner og familie. Musik og dans og en tur i byen selvfølgelig :-)

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Styrke, kondition, sundhed, politiet!
 1. De fysiske prøver til La policia

  Du skal nok komme med på November holdet, det er rigtig fine karakterer du har fået :-)
 2. De fysiske prøver til La policia

  Lækkert held og lykke med det. Du må jo lige skrive hvordan det er gået!
 3. De fysiske prøver til La policia

  Hvornår skal du op?
 4. Partner(e) til adventurerace

  Hvad går den ud på?
 5. Hjælp til træningsprogram

  Der er god læsning herinde om forskellige træningsprogrammer, mon ikke de kan inspirere dig lidt :-) http://www.bodybuilding.dk/artikler/traeningsprogrammer/
 6. Træningprogram hjælp! :)

  Du kan læse lidt mere om HST herinde, der er også forslag til et program. http://www.bodybuilding.dk/artikler/traeningsprogrammer/
 7. Hejsa Jeg er ved at lave et nyt træningsprogram og er nu i tvivl om jeg skal lave et fullbody eller som jeg gør nu hvor jeg træner bryst og skulder samme dag, arme og ryg samme dag og så ben en 3. dag. Lidt om mig: Kvinde, 25 år, 64 kg., 168 cm. høj, i god form. Mit mål er at blive stærkere og få mere markeret ryg, mave og arme. Tabe et par kg. ville være en sidegevinst (laver selvfølgelig også en masse konditionstræning).' I behøver ikke komme med forslag til et træningsprogram, da der ligger af masse af fine programmer herinde og andre steder på nettet. (har bla. kig på noget HST). Men er lidt i tvivl om hvad der vil være bedst for mig kontra de mål jeg har. Nogle som kan give et bud? Jeg hælder mest til et fullbody, da jeg er kørt lidt træt i det program jeg laver nu og har lavet i et stykke tid. Vh. Ettemenna
 8. De fysiske prøver til La policia

  Ja det lyder da lidt skørt, ellers ringer du bare og hører. Skulderen får ro maj måned ud og så begynder jeg stille og roligt genoptræningen. Ingen grund til ikke at give den nok ro, ellers bliver det bare værre i sidste omgang. Det bliver spændene hvornår du skal til prøver.....er du fra KBH? Der er vist nemlig ret tit prøver i kbh!
 9. De fysiske prøver til La policia

  Hej Mel1981 Du må undskylde jeg ikke har svaret dig, har ikke kigget i tråden længe. Vi var omkring 45-50 mennesker der startede til de skriftlige prøver. Heraf var vi ialt 20 der gik videre til de fysiske, 11 drenge og 9 pier. Der var vist kun røget omkring 3 piger til de skriftlige og resten var drenge. Heraf var der vist ialt 4 der dumpede, hvoraf jeg mener de 2 af dem var piger. Til holdopgaven dumpede der endnu 4, vistnok alle drenge. Og til den personlige samtale ved jeg så ikke om der er nogen der dumpede. Jeg synes selv det gik ret dårligt, var i hvert fald den ringeste jobsamtale jeg synes jeg har været til, men fik da 4, så helt skidt kan de ikke syntes de har været. Hvornår regner du med at søge? Har hørt der skal ansættes 120 personer til november, så der skulle være god mulighed for at blive optaget hvis du består prøverne. Go aften. Ettemenna ps. der findes også et andet godt forum www.beredskabsforum.dk
 10. De fysiske prøver til La policia

  Jeg er fuldt ud enig med dig, men gruppen er gjort "hemmelig", så ingen andre end gruppens medlemmer kan se den. Så hvis der er nogen der skal begynde 1. august der vil med i gruppen, så send mig en PM med jeres navn, så kan jeg finde jer og invitere jer inde på facebook :-) Glæder mig til at se jer alle sammen!
 11. De fysiske prøver til La policia

  Tillykke til jer alle sammen. Jeg fik også det længe ventede brev idag og skal starte sammen med jer andre d. 1 august Var det noget med der var oprettet en gruppe på facebook? Kunne være sjovt at se hvem man evt. skulle gå i klasse med!
 12. De fysiske prøver til La policia

  Lyder super, så er det bare om at hænge godt i med træningen. Mht. de skriftlige, så bare rolig, der er masser af tid. Man har vist i alt 3 timer til det hele, men det er rigeligt med tid. Jeg tror ikke der var nogen der brugte tiden fuldt ud da jeg var oppe og de sagde også inden at der var masser af tid, og de havde aldrig nogensinde oplevet at nogen havde været tidspresset. Så, go for it :-) Og spørg endelig!
 13. De fysiske prøver til La policia

  Takker nillepige, så håber jeg bare på at der ikke er noget på min helbredsattest der skulle give anledning til afslag (det skulle der nu ikke). Hvornår regner du med at søge ind?
 14. De fysiske prøver til La policia

  Tak skal du have. De spurgte om mange moralske spørgsmål til samtalen. Jeg blev spurgt om hvad jeg synes om at man får rabat på mad når man har uniform på. Så spurgte de mig hvad jeg ville gøre hvis min makker havde en profil på dating.dk hvor han havde sat et profilbillede på af sig selv i nedknappet uniform med hans knippel i hånden og med en profil tekst ala " fræk politimand søger...."..........øøøhhhh! Så spurgte de ind til at jeg havde rejst meget og jeg har været spejderleder i mange år, hvad jeg kan bruge det til i politijobbet. Og til sidst spurgte de mig om jeg synes danmark officielt skulle deltage i OL til sommer (var i forbindelse med jeg har rejst i nogle asiatiske lande). En anden var håndværker og blev spurgt om sort arbejde, en anden blev spurgt om doping. Men fælles var at de satte nogle situationer op, som man så skulle tage stilling til. Men jeg tror det er meget afhængigt af hvem det er. Har hørt om mange som også er blevet spurgt ind til de forrige prøver ,men det blev vi slet ikke. Vi havde max 20 min. Typisk var det 15-20 min. Da jeg havde sendt min ansøgning gik der knap 3 uger før jeg blev kaldt ind 1,5 uge efter. Så ca. en måned gik der fra jeg havde sendt min ansøgning til jeg var til de første prøver. Var til skriftlig og fysisk en onsdag, 1 uge efter til holdopgave og i mandags til personlig samtale og i onsdags modtog jeg min helbredsattest. Så et forløb på præcis 2 uger. Du spørger bare hvis der er noget :-)
 15. De fysiske prøver til La policia

  Så kom der 1 stk helbredsattest med posten til mig idag.....jubiiii, så er man endnu et skridt nærmere ! Var til holdopgave for en uge siden hvor jeg fik 4 Og til personlig samtale i mandags, hvor jeg ikke have nogen ide om hvordan det var gået, og noget nervøs for hvilken kuvert der kom med posten idag.