Januster

Medlemmer
 • Content count

  94
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 1. Muggz´es nye skinkestald

  270! Hvordan var de? På grænsen eller?
 2. Muggz´es nye skinkestald

  Du har jo helt ret. Forkert link, her er det rigtige: Krudtbogen fra krudt-Thibaudeau
 3. Muggz´es nye skinkestald

  13 Tips for Mighty Elbows & Wrists Tænkte lige den også var interessant for dig.
 4. Muggz´es nye skinkestald

  Du er da vidst et par træninger bagude i logsen. Skal du køre Smolov i benern eller hvad skal der ske?
 5. Træning + idræt i skole

  Det kan helt seriøst hjælpe ikke at tænke på kost og være ligeglad med hvad og hvor meget du får i et stykke tid. Da jeg hele tiden tænkte på at jeg skulle have så og så mange måltider med så og så meget protein havde jeg kvalme og kunne ikke spise ret meget af gangen. (måske bliver mavesækken lidt mindre af alle de små måltider i stedet for nogle store? Broscience ) Nu efter jeg har fået et mere afslappet forhold til det med måltider, handler det mere om ikke at tage for meget på for mit vedkommende..
 6. Feedback på 2-split program

  Hvad med at køre et program der er lavet af en der ved noget om styrketræning, istedet for selv at prøve at lave et program når du ikke ved noget om styrketræning?
 7. Muggz´es nye skinkestald

  Det er godtaget at du kun laver læg med kropsvægt efter sådan en ubehagelig gang tung squat, men skynd dig tilbage til 32 kg´s eller mere Bliver spændende at se hvor meget du squatter efter Hr. Hatfield! Nogen forbedringer med albuen? Nu tager far og far snart i sommerhus, så vi der går nok lige lidt tid før vi er stærke igen...
 8. Dr. Durden, nu spørger jeg dig lige om noget jeg har tænkt over hver gang du kommer med disse petitessespørgsmål: Hvorfor render du altid rundt og navlepiller alt muligt i stykker istedet for at se på det store billede? Hvorfor vælger du ikke bare nogle store øvelser der rammer bedre og lader være med at nørkle sådan rundt? Hvis du gerne vil have mere fokus på traps, så træn traps (powershrugs, kødløft osv.) Vil du gerne være god til gymnastik, så begynd til gymnastik... Mit indlæg lyder måske surt, men det er det ikke. undrer mig bare hver gang om du ikke ville få mere ud af at lade være med at tabe dig i detaljen...
 9. Ønsker feminin muskelmasse

  Wow den Britney Spears artikel er lort med lort på! Den vil tilmed holde mange fra at nå deres egentlige mål... Tjek istedet den her ud: Enkel korrekt dansk artikel
 10. træning med 5x5 i de store løft

  Starting Strenght Læs alt -> lær -> træn hårdt ->Win. Husk: Hvis du ikke træner i en VL-klub eller andet sted hvor du kan lære at lave powerclean (frivend), så udskift med BB Rows med overhåndsgreb indtil du skifter til et ordentligt sted at træne. Put evt. lidt mave, back extensions, curls, armstrækkere ind. Når du er stærk nok begynd på dips og chin-ups.
 11. Muggz´es nye skinkestald

  Ser sgu godt ud! Sorry jeg brændte dig af, lå og rystede som Nicholas Cage i Leaving Las Vegas... Din Hatfield der, fandt den lige. Du kørte begge dage på en dag De tunge 5x2 @ 192,5 er en dag og de "lette" 5x2 @ 172,5 er den anden dag om ugen. Jonas og jeg træner imorgen eftermiddag hvis du kan!
 12. Muggz´es nye skinkestald

  Jonas og jeg skal nok holde dig i ilden! Vi glæder os til at se 250 i ben bagpå og et folkevognsrugbrød i dødløft fra dig! Men få det nu undersøgt helt til bunds som Anders siger. Tænk hvis det slet ikke er vejen frem eller at du kan komme det kvit meget hurtigere? Træk på Anders og prøv evt. at tale med min Fys og hør om han har en idé. Han er virkelig skarp og er ikke den typiske fysioterapeut der er fremmedgjort overfor hvad vi roder med (styrketræning). God bedring stærke og husk nu du har lovet mig ikke at stoppe igen!
 13. Muggz´es nye skinkestald

  Yderst delikat dødløftsløftning gode mand! Godt at din numse igen kan holde vand...