john1

Medlemmer
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by john1

  1. Det er utrolig at folk bliver ved med at hoppe på den med at kakao og proteiner. :thumb_down: Kakao bliver varmebehandelt så man ødelægger af proteinet og proteinfraktionerne og der ved forringer optagelsen. Det er jo ikke meget ved at drikke 10 liter kakao om dagen og så man kun optager en brøkdel af det. Længe leve proteinpulver det ved man hvad er.

  2. Eiselt gainer'en inde på www.bodycore.dk indeholder ikke WPC (da produktet ellers ville have meget mere fedt og laktose) Eiselt gainer's protein indeholder består at 30% WPI (hurtigt optagelse) og resten kommer fra langsomt virkende protein som optages op til 4-6 timer. Har selv brugt Eiselt gainer i 2 år nu med rigtige gode resultater. De bedste er at man ikkel ligger en masse fedt på kroppen da den har et meget højer protein indhold end f.eks. Twinlabs Super Gainers Fuel. Bananer og kakao mælk er kund for amatører :bigsmile:

  3. Det er sku useriøst at sælge produkter uden labels. Så er spørsmålet bare har man nok tillid til det firma man køber produktet fra. Men det kan jo være at fødevaredirektoratet sætter en stopper for den slags før eller senere. Det vil tiden jo vise.

  4. Jan >> Jeg har det på skrift fra hende som har været udsat for det. Men det vil jo være særlig smart at offentlig gøre her på forumet, da det måske vil få juridiske eftervirkning. Hvis firmaet føler sig krænket. :wave:

  5. Jeg hørt for nylig om en pige som fik hjerte problemmer da hun brugte et produkt fra en af ovenstående producenter. Hun fik en trykken ved hjertet og hendes læge gav hende besked om at stoppe med at bruge produktet og så gik alt over. Om der var noget i produktet som ikke må være der ved jeg ikke. Men hun blev i hvert fald dårlig til hun stoppede. Der er jo nok ikke den helt store kvalitetskontrol på den "små" danske frimaers produkter. Derfor holder jeg alttid til de store og trovædige firmaer, der ved man i det mindste hvad man får.

  6. Hejsa,

    Jeg bruger os Super Gainers fuel fra Bodycore.dk og har ingen problemmer

    med at blande det op. Husk at hæld mælken i shaker'en først og der efter

    hælder du pulveret i. Så smager det som en drøm :) Jeg bruger det selv to gange om dagen, og det har virker fantastisk godt.