Gizmo1980

Medlemmer
 • Content count

  66
 • Joined

 • Last visited

About Gizmo1980

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 12/08/1980

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  2750
 1. Alternativer til polar team2

  Nu er jeg overhoved ikke ekspert på systemet, men mener dog at det hedder "TEAM" af en grund, det er lavet til f.eks, spinnings hold, hvor en investering på 40.000 hentes ind igen. Som et privat system virker det dog lidt som overkill.
 2. Hviledag mellem intervalløb?

  Man behøver ikke at nødvendigvis at holde holde hviledag, dog er min erfaring at pga. din vægt (har også selv været der oppe) skal du ikke løbe hver dag, du risikerer skinnebensbetændelse og andre skader. Dermed ikke sagt at du skal hvile i de mellemliggende dage, der er det super med en romaskine og noget vægttræning.
 3. 5-2 kuren - nogen der gider forklare?

  Før jeg så TV programmet forleden troede jeg også at der var tale om faste i to dage om ugen, men man faster jo ikke, i to dage om ugen må man kun spise 600kcal hvilket er lidt men ikke burde være det store problem. Men om der er det store at hente i forhold til at lægge kalorie underskuddet ud over hele ugen ved jeg ikke. I øvrigt mener jeg at de fremlagde det forkert i forhold til hvad de gjorde. De sagde at man så kunne spise næsten hvad man ville de andre dage, over programmet blev det til spise som man plejer, men af hvad jeg kunne se lavede de også meget om på kosten for de resterede 5 dage.
 4. Got legs?

  Har lige prøvet at duppe kulfiberet på mine egne hjul med en vatpind, der er ingen reaktion andet end at de bliver renere. Jeg har en halv dåse stående på mit arbejde hos Monacor i Farum som du kan få og prøve med hvis du vil.
 5. Got legs?

  http://www.monacor.dk/produkter/gds-spray/vnr/032240/ Virker bedrer end rensebenzin, mad oile og diverse andre husråd til de fleste klistertyper.
 6. Ligesom med alt andet er det forhandleren(cykelbutikken) der står for reparationer på garanti/reklamation. Har man spørgsmål kan man bruge google. Er din TACX gået i stykker efter garantiperioden skal men selv betale og så syntes jeg det er dårlig stil af den danske importør ikke at være behjælpelig, det kunne være til en timepris der var 50kr. højere end på dansk importerede produkter, hvis det skal læses sådan, men så er der jo sikkert nemt at finde et værksted i Tyskland der gerne vil have éns penge.
 7. Høretelefoner til løb?

  Har samme problem. Jeg købte den gamle model af dem her: Link "Finnen" gør en meget stor forskel, tror egenligt aldrig jeg har prøvet at de falder ud og de er meget mere behagelige end modellerne med bøjler, det er selvfølgelig min egen mening. Jeg har linket til "løberen" men du kan helt sikkert få dem billigere andre steder. Edit. Fik linket til de dyrer, modellen der hedder MX680 ville være lige så god.
 8. Skade efter løbetur

  Det kan også være nedfaldenforfod, det er præcist de samme smerter som jeg oplevede ved det. Prøv at trykke din tommelfinger op under foden 2-3cm bag ved "fucktåen" læg anden hånd over på foden og tryk ned i siderne. Går smerten væk?
 9. Specialized FSR XC Comp vs Canyon Nerve AM 5.0

  Ville vælge Canyonen hvis valget stod mellem de to, men hvis der var frit valg ville jeg helt sikkert købe en hardtail og ikke en fully, mener ikke at en bagdæmper er pengene og den ekstra vægt værd, men det er jo smag og behag.
 10. Cykeldæktryk

  Tak for svarene, så bliver dækkene også til syv+ bar når jeg igen kan sidde på cyklen. Gatorskin lyder lidt som dyrer mishandling i mine ører
 11. Cykeldæktryk

  Dækkene på min Avenue cykel var nedslidte så jeg skiftede dem i påsken, for engangs skyld ville jeg prøve nogle ordentlige dæk så valget faldt på et sæt GP4000S 700x25C. Jeg købte også en billig fodpumpe med manometer. Da jeg fik sat de nye dæk på opdagede jeg at min gamle håndpumpe overhovede ikke kunne pumpe op til noget nær det dæktryk som dækkende skulle ha' selvom at den skulle kunne det, fedt at finde ud af det efter 3 år. Jeg pumpede dækkene til 7 bar, ifølge specifikationerne skal de have 6,5 og maks 8,5 bar. Tog en cykeltur på ca. 25km og hold kæft det gjorde en forskel, min gennemsnitfart blev hævet fra 26kmt til 31kmt! Det er simpelthen for dumt ikke at tjekke dæktrykket noget før, tror dog ikke jeg er den eneste der har kørt med for lavt tryk. I sidste sving før jeg kom hjem havde jeg meget fart på ca. 40kmt da en bil overhaler og laver en meget pludselig parkering foran lige der hvor jeg skal ud af svinget, der kommer også modkørende så jeg har ikke andet valg end at bremse med det resultat at fordækket eksploderer, jeg ryger i asfalten slår hoften pænt meget, mister en del hud på min ene arm og slår fortanderne igennem lige over min overlæbe. Det gjorde og gør stadig herre naller. Og så til spørgsmålet: Jeg er overvægtig, vejer omkring 105 kg, skal jeg stadig følge dækspecifikationerne for tryk eller skal der tages højde for min vægt? eller har jeg bare været uheldig? Det skal måske lige siges at der nok er en god chance for at jeg også ville ha' faldet selvom dækket havde holdt det gør mig bare lidt nervøs når det var på første tur.
 12. Fitness Bike

  Kunne godt være interesseret. Hvor er det henne i landet?
 13. Problemer med løb.

  Lyder som det samme jeg var udefor med min ene fod da jeg begyndte at løbetræne. Det viste sig, efter besøg hos en fys, at jeg har nedfalden forfod, jeg troede ikke at smerterne kom derfra men det viste sig at han havde ret. Prøv at trykke din tommelfinger hårdt op i det midterste af din forfod mens du med den anden hånd trykker siderne af din fod ned, dette gøres mens der er smerter. Forsvinder smerterne? så skal du nok have indlæg til din forfod. OBS. er ikke ekspert, taler kun om hvad jeg selv har været udefor, der er nok mange herinde der ved meget mere om emnet.
 14. Skinnebensbetændelse igen, igen og igen.

  Lavede du en løbetest da du købte nye sko? Det gjorde en verden til forskel for mig at jeg fik et par løbesko der passede til min løbestil. Det er min opfattelse at man helst skal have løbetesten i den løbebutik da det ikke er alle ekspedienter i butikker som sportsmaster og sportigan der har lige meget styr på det. Noget der også hjalp mig med at komme af med min evig tilbagevendende skinnebensbetændelse var kompressions løbesokker, felden gel og begrænset løbemængde til at starte op med.
 15. løb efter skindebens betændelse

  Felden gel som kan købes på apoteket virkede utroligt godt for mig. Bruger det lige så snart jeg kan mærke det mindste ubehag i mine skinneben.