clayman

Medlemmer
 • Content count

  718
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by clayman

 1. ÆVL & KÆVL & SL

  Det er virkeligt imponerende løftet! Du lever for alvor op til dit navn herinde Den rekord bliver din inden længe. Håndtegn og streetrespect herfra.
 2. Fys til hælspore (plantar fascitis)

  Nu har jeg aldrig fået behandling for pågældende lidelse, men jeg har fået anden behandling af bl.a. Anders Madsen i Sportsfyssen, der ligger på Østerbrogade, samt af Christian Neergaard ved IFI på Nørre Allé (du får rabat hvis du er medlem af USG). Begge kan på det varmeste anbefales herfra.
 3. ÆVL & KÆVL & SL

  Jeg skynder mig lige at lette på hatten. Det er saftsuseme godt trukket Det bliver spændende at se, hvad du kan vride ud af rygstykkerne ved et maxforsøg Thumbs up herfra.
 4. Analysering

  Understanding your Tanita Printout
 5. ÆVL & KÆVL & SL

  Der er vist et generelt problem for veltrænede personer (som i stor muskelmasse) at impedansmålere er way, waaaay off. Af selvsamme grund har nogle målere også en atlet-indstilling og vupti: fedtprocenten er reduceret med 1/3. Udfra billedmaterialet her i loggen synes jeg bestemt ikke du har noget at bekymre dig om
 6. Jeg vil foreslå følgende, som jeg selv benytter mig af når jeg træner hjemme: Ribbe (såvidt jeg kan forstå, har du allerede sådan en): http://www.traevarer.dk/page127.aspx?recordid127=1469 Ringe: http://www.traevarer.dk/page127.aspx?recordid127=571 Kettlebell og evt. en Swissball Udover at ribben giver dig mulighed for at lave diverse pull up variationer og maveøvelser som knees to elbows, så kan du også hænge ringene op i ribben og lave øvelser som ring rows, ring dips og ring push ups. Dette er øvelser der er hårde og super effektive. I kombination med en kettlebell har du pludselig et super low budget hjemmegym med et væld af øvelsesmuligheder, og vil ikke have problemer med at kunne træne hele kroppen igennem. Jeg vil mene du kan opbygge en ret solid grundform med de få midler. Skulle du have lyst til input omkring øvelsesvalg, programmer m.m. udfra ovenstående, giver jeg gerne mit besyv med.
 7. Tinapigens log!

  Du er saftsuseme sej! (skal siges med hvislen på s'erne) Det er der ikke mange der kan gøre dig efter. Hat tip herfra. Ah..Kullaberg er nok min yndlings udflugtsmål til en en-dags tur. Jeg får faktisk helt lyst til at kravle rundt i Landonia igen. Var der nogen der sagde Blå Sommer på syre? Men godt I ikke havde valgt lørdagen til at tage turen på - det kunne have været grimt at være vidne til, hvis man var så uheldig at være i nærheden
 8. Måske brude jeg alligevel lave triathlon igen...

  F**k hvor ser det blæret ud, når der hænger en adventure racer i et tov ud over klinten :4thumbup: Det må have været kanon skægt.
 9. Min krop er mit tempel - og jeg vanhelliger det dagligt!

 10. Omvendte resultater af motion

  Godtnok er tråden oprettet for mere end et halvt år siden, men der er mange der oplever vægtforøgning ved træningsstart, og det er ikke muskelmasse. Følgende artikel kunne nok kaste lidt lys over sagen: Samspillet mellem motion og vægttab
 11. Hos Endurance Sport på Gl. Kongevej kan du også få foretaget en løbestilsanalyse og få kompetent vejledning. De er selv løbeentusiaster og vist nogle Spartagutter hvis jeg husker rigtigt. Jeg fik selv engang foretaget en analyse dér, og fik at vide, at der ikke var nogen pointe i at købe nye sko, da mine sagtens kunne holde en sæson mere. Der røg de lige et trin op på troværdighedsstigen i min bog. Ellers kan jeg kun anbefale at lægge vejen forbi Christian Neergaard omkring alt løberelateret. Du er så nødt til at hive dankortet frem (hvis du er medlem af USG får du rabat), men jeg tror virkeligt ikke man finde nogen større kapacitet på området herhjemme.
 12. Den store kampsportstråd

  Oh hell f**king yeah! :4thumbup: Strikeforce HW-turnering er en kendsgerning Endelig sker der noget på sværvægtsfronten, efter hvad der synes som endeløse forhandlinger. Fedor vs. Big Foot Kharitonov vs. Arlovski Werdum vs. Overeem Barnett vs. Rogers De to første kampe finder sted d. 12. februar. Det bliver spændende at se Kharitonov tilbage - selvom jeg frygter han i den grad er over the hill. Arlovski har brug for en sejr efter en stribe af nederlag - har ikke vundet siden han blev KO'et mid-air af Fedor. Det bliver som altid fedt at se Fedor, og jeg forventer han hiver sejren hjem relativt sikkert, selvom Silva ikke just er en walkover. Jeez, har I set den mand? Er der nogen der kan svare på, om Barnett er clearet til at kæmpe i USA efter han blev nappet med fingrene i kagedåsen?
 13. Stativ til kropshævning og evt. dips?

  Du kan også bare købe en ganske almindelig træribbe á la: http://www.traevarer.dk/page127.aspx?recordid127=1469 Jeg har selv en magen til og med 4 skruer og rawplugs klarer den uden problemer +100 kg. Med et sæt ringe fastgjort til ribben kan du også lave ringdips (som er en f.... hård øvelse) http://www.traevarer.dk/page127.aspx?recordid127=571 Man kan sagtens blive ond på et lille budget
 14. S: Iron door gym

  Hvor bor du henne?
 15. Cirkeltræning online

  Jeg synes også rigtig, rigtig fed idé Jeg synes i det hele taget at konceptet med træningsvideoer er smart, da du får det hele "serveret" og bare skal følge videoen. Det gør det også sværere at skære hjørner når øvelser og pauser er lagt ind. Tør man håbe på flere videoer af denne slags i fremtiden? Evt. hvor enkelte hjælpemidler er inddraget såsom en håndvægt, ribbe og swissball. Det kunne være blæret med et lille bibliotek af cirkeltræningsvideoer.
 16. Kajak, hvad skal man kigge efter?

  Jeg ville også prøve tingene i en klub førend jeg kylede en masse dineros efter en kajak. Du kan eksempelvis gå til havkajak i USG for at snuse lidt til det. Man lærer dog ikke 'lige grønlændervendingen', til gengæld lærer du makkerredning, selvredning, T-redning samt en masse teknikker til at ro sidelæns, afværge kæntring etc. USG har dog ingen kapkajakker, så hvis du kunne tænke dig at prøve kræfter med sådan en, så må du finde en anden klub. Når du har prøvet nogle forskellige modeller vil du formentligt selv have svaret på hvad du bør gå efter. Der kan være stor forskel forskellige modellers feel, til trods for de ser næsten ens ud.
 17. Kettlebells

  Jeg havde tænkt mig at købe sådan en kettlebelldims, men synes egentlig at prisen er en anelse pebret de fleste steder. Jeg mener, over 1000 kr. for en klump jern med håndtag synes jeg ærligt talt er i overkanten. Efter at have surfet en smule omkring faldt jeg over denne model fra sport-tiedje, der koster i omegnen af halvdelen af hvad modeller på de fleste andre sites koster. Jeg har dog læst mig til, at der en del modeller på markedet der af forskellige grunde er mere eller mindre ubrugelige. Er der nogen der kan give mig en god grund til, at jeg ikke skulle investere i sådan en fætter? Er der nogen der har købt/prøvet den viste model? Alternativt, er der nogen der kan henviser mig til en forhandler, der har acceptable modeller til non-ublu priser? På forhånd tak.
 18. Kettlebells

  Det var såmend heller ikke min intention at gå ud og dem alle på én gang, men efterhånden som man bliver stærkere er det oplagt at købe nogle tungere. Tak skal du ha', det ville jeg sætte stor pris på Skulle den være helt galt med håndtaget er det vel ikke noget som en vinkelsliber ikke kan klare i en snæver vending, eller hur?
 19. Kettlebells

  Mine hænder er vel nogenlunde gennemsnitlig størrelse for en mand, måske en smule større. Men så længe håndtaget bare er nogenlunde glat er det i mine øjne ikke det vilde problem med tykkelsen Hvis man eksempelvis kunne tænke sig to af samme vægt, og har brug for mere end én størrelse KB kommer man da temmeligt hurtigt derop. OK, tak. Det vil jeg holde øje med.
 20. Kettlebells

  Mange tak for responsen. Det er rigtigt at det ville være en skam at smide penge efter noget, man alligevel ikke ville gide at benytte pga tvivlsom kvalitet. På den anden side vender alt hvad der eventuelt måtte være af jyde sig i mig ved tanken om at spendere 4-5000 på nogle kettlebells, når de egentlig primært var tiltænkt som træningsredskab når jeg er nede hos min kæreste ca. hver 2. weekend. Jeg faldt lige over en KB-forhandler, jeg ikke har set før. Disse bliver tilsyneladende produceret i Herning og er ligeledes markant billigere end eksempelvis kettlebells.dk. Er der nogen der har erfaringer med dem? Ellers må jeg vel til lommen eller bare nøjes med nogle færre KBs. Disse competitionbells ser iøvrigt fede ud og er ikke engang dyrere end visse af de 'almindelige' modeller. Det er værd at overveje. Fede klip du har på din side, Thierry.
 21. Hey, hvor cool ! Teløk mæ'et Hvor længe skal du opholde dig dernede sydpå?
 22. Hvem er de bedste atleter?

  Hear, hear! Nu kan folk næppe enes om kriterierne for hvornår man er atletisk, eller i hvert fald hvordan de skal vægtes. Det kunne dog være sjovt med en højere grad af sammenlignelighed. I den forbindelse kunne jeg godt tænke mig at vide, om der er nogen der kender til/har adgang til målinger i ProZone, SportsCode eller andre VMA-målinger af forskellige sportsdiscipliner. Jeg kan huske at Løvetimen (FCK's fanradio) sidste år havde et indslag omkring de fysiske krav i superligaen kontra den italienske serie A. If memory serves, så gik det statistiske grundlag 10-15 år tilbage, og man kunne se, hvor meget hårdere den italienske liga er, men også hvor meget bedre den danske liga er blevet de seneste år. Af ting man målte var bl.a. antallet af sprinter, længden af højintens løb (vistnok over 18 km/t) samt den totale løbedistance. Er der nogen der ved, hvilken undersøgelse jeg tænker på? Såvidt jeg husker deltog der folk fra IFI på KU i at indhente data fra superligaen. Det kunne da være interessant at se forskellen på Serie A contra NFL, den spanske håndbold liga contra NBA osv., når det det eksempelvis drejer sig om ovenstående målinger.
 23. pavel nedved

  Pavel Nedved er aldrig taget for doping, og har mig bekendt heller aldrig været involveret i sager desangående. Han spiller dog i Juventus, som har været impliceret i en del sager i 90'erne ( http://www.dr.dk/Sporten/Fodbold/Int.fodbo...6/29/154022.htm ) Måske er det dét du tænker på. Som Spock nævnte, så afslørede Romarios test stoffet finasterid, der kan bruges til at sløre brug af anabolske steroider. Romario selv påstår at stoffet kommer fra et produkt mod hårtab, som han benytter sig af.
 24. Danmarks største lår

  Jeg ved ikke hvilken almindelig mand eller hvilken bodybuilder, du taler om, men cykelrytteren kunne meget vel have været Lars Brian Nielsen. Han havde i hvert fald temmelig store lår.
 25. Conscience - HSF Styrkeløft

  Ja, også held og lykke herfra, Sune. Jeg håber du hiver et flot resultat hjem