Hübner2.0

Medlemmer
 • Content count

  313
 • Joined

 • Last visited

About Hübner2.0

 • Rank
  Medlem

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Frederiksberg

Recent Profile Visitors

945 profile views
 1. Ny start - igen

  Starten på årets indendørs-sæson blev som forventet en hård omgang, fordi jeg havde formiddagens Eremitageløb i benene. I forvejen er det altid svært at starte indendørs, fordi boldens opspring er anderledes end udendørs. Dertil kommer, at tempoet ind imellem er noget højere end i Fælledparken. Jeg spillede bagest det meste af timen og havde nogle gode 1:1-aktioner. Til gengæld blev jeg lidt for ofte fanget på støttebenet og glemte også en enkelt gang at dække forreste stolpe. Onsdag var det for mit vedkommende sidste gang i år med udendørs fodbold. Det var lidt ærgerligt at skulle tage midlertidig afsked med gutterne fra det multietniske sammenrend, jeg spiller i, og jeg glæder mig allerede til at vende tilbage i april 2019. En af de charmerende sider ved at have holdkammerater og modspillere fra Sydamerika, Afrika og Mellemøsten er, at temperamenterne ind imellem kommer i kog. Således også i onsdags, hvor en diskussion om, hvorvidt en bold var i mål eller ej, førte til et regulært slagsmål. Nu havde det ikke den store betydning for kampens udfald, om bolden var inde eller ej, eftersom hændelsen indtraf ved stillingen 8-1, men ikke desto mindre gik bølgerne højt, dog ikke med spark i skridtet denne gang, som det var tilfældet sidste år, da en venezuelaner og en argentiner kom i infight. Vores modstandere i onsdags fik i øvrigt tildelt målet til sidst, så kampens resultat blev 8-2. Mere fredeligt var det at løbe Kastellet rundt 2 gange mv. i den smukke efterårssol i dag i tiden 46:18.
 2. Ny start - igen

  Så gik der sgu lige et halvt år uden updates. Intentionerne har ellers været gode nok, og træningsindsatsen faktisk også ok, men det er ikke lige blevet til noget med logningen. Et par uger efter min seneste update sagde jeg mit job op for at realisere en gammel drøm om at blive selvstændig. Min direktør var noget rystet, og vi lavede derfor en aftale om, at jeg først stoppede i ansættelsen op til sommerferien. Det var et kæmpe arbejde at afslutte ansættelsesforholdet, overdrage opgaver til efterfølgere osv. Efter sommerferien startede jeg så mit eget lille kommunikationsrådgivningsfirma, og det har jeg ikke fortrudt et sekund. Træningsmæssigt har den stået på løb og fodbold. Fodboldsæsonen i Fælledparken nærmer sig sin afslutning. Min formkurve har været stigende hen over sæsonen, og de seneste kampe har været særligt gode, intense og meget fysisk betonede. Et minus er dog, at når jeg er ovenpå spillemæssigt, begynder jeg at råbe af mine medspillere. Det er ikke videre god stil, og jeg bliver nødt til at arbejde med det, så råberiet kun bliver af den positive/opmuntrende/anerkendende karakter. Løb: Tiderne for mine træningspas har på det seneste været bedre end længe. Jeg havde derfor skruet forventningerne til min præstation i dagens Eremitageløb pænt i vejret, men det endte med alletiders dårligste e-løb-tid, 1:27:56. En del af årsagen er, at jeg ikke fik bevæget mig tilstrækkeligt langt frem i feltet ved starten. Derfor kom jeg til at starte sammen med de allerlangsomste. Det kostede i hvert fald to minutter og formentlig også mere, fordi jeg var meget længe om at finde ind i en god rytme. Men derudover må jeg have haft en løbemæssig offday. Forholdene var der ikke noget galt med: Smukt vejr, fint terræn og god plads efter de første 5 km. Nå, det er bare op på hesten igen. Det sker allerede i aften, hvor indendørs fodbold-sæsonen starter i Svanemøllehallen
 3. Ny start - igen

  22. marts: Igen på løbebånd i Fitnessdk Adelgade. Ingen stats Så fulgte der en periode, hvor power walking og træfældning trådte i stedet for de sædvanlige løbe- og fodboldtræningspas. Lige indtil i dag, hvor jeg løb "den sædvanlige rute" til Netto-krydset i Nexø. Pga. de store mængder smeltevand, der gjorde det umuligt at forcere Melåens udløb i den østlige Østersø, løb jeg på tilbagevejen ad stien og Vestre Strandvej, hvilket forlænger ruten en anelse. Tid: 01:11:58. Og en smuk tur på denne første rigtige forårsdag.
 4. Ny start - igen

  9. marts: 7 km på løbebånd i Fitnessdk Parken. 11. marts: Indendørs fodbold i Svanemøllehallen. God tæt kamp, bedste præstation i denne sæson. 14. marts: 7,5 km på løbebånd i Fitnessdk Parken. Husker ikke øvrige stats fra træningspasset. Vægt bagefter 78,2 kg 18. marts: Indendørs fodbold i Svanemøllehallen. Vundet kamp og nogle scoringer, men også nogle graverende fejl, heraf to voldsomt store afbrændere foran frit mål. 21. marts: 6,3 km på løbebånd i Fitnessdk Adelgade. Først 4 km i langsomt progredierende tempo, så ultrakort pause - og så 2 km med hurtig progression. Maxpuls 178. Vægt bagefter 79,7 kg
 5. Ny start - igen

  Jeg er ekstraordinært arbejdsramt for tiden og måtte derfor springe både et cardiotræningspas og indendørs fodbold ud i sidste uge. Derfor er der blot følgende at logge: 25. februar: 1 times indendørs fodbold i Svanemøllehallen. Bedre end længe. Tæt kamp igen. 27. februar: 7,5 km på løbebånd i Fitnessdk Parken, heraf 7 km inkl. warmup i 40:25. 7. marts: 7,5 km på løbebånd i Fitnessdk Adelgade, heraf 7 km inkl. warmup i 40:19. Tempo progredierende til 5:30/km. Ingen sprint til sidst. Maxpuls 190. Vægt bagefter 79,3 kg.
 6. Ny start - igen

  18. februar: 1 times indendørs fodbold i Svanemøllehallen. Tæt og intens kamp, på det personlige plan lidt bedre end søndagen før. 21. februar: 5,2 km på cross trainer i Fitnessdk Adelgade, intervalprogram rolling hills. Ikke så udbytterig træning som normalt, men alle løbebånd var optagede. 24. februar: 7,5 km på løbebånd i Fitnessdk Parken, heraf 7 km inkl. warmup i 40:59. Maxpuls registreret til 163, men den var formentlig reelt noget højere. Vægt bagefter 78,6 kg.
 7. Ny start - igen

  8. februar: 7,5 km inkl. warmup og cooldown på løbebånd i Fitnessdk Adelgade. Ingen stats. 11. februar: 1 times indendørs fodbold i Svanemøllehallen. Svag præstation fra min side, men en god tæt kamp mellem hold, der var matchet perfekt. 14. februar: Nogle gode intense timer på ski i høj klar frost og solskin i Norge. 15. februar: På ski på en iset løjpe efter at det havde været tøvejr onsdag aften.
 8. Ny start - igen

  Lige som formen var ved at indfinde sig, blev jeg den 19. januar ramt af en luftvejsinfektion, som har sat mig noget tilbage. Inden da havde jeg disse træningspas: 14. januar: 1 times indendørs fodbold i Svanemøllehallen. 16. januar: 5,2 km på løbebånd i Fitnessdk Parken. 17. januar: 10,2 km på løbebånd i Fitnessdk Adelgade. Heraf 10,0 km inkl. warmup i 57:59. Så var jeg sat ud af spillet med feber i en uges tid... 25. januar: Forsøgte at løbe lidt på løbebånd i Fitnessdk Glostrup. Kunne lige akkurat kæmpe mig op på 5 km, endda med nogle små stop efter 3,5 km. Måtte igen holde pause pga. en vedholdende hoste, som fulgte i halen på luftvejsinfektionen. 31. januar: 5,2 km inkl. warmup og cooldown på løbebånd i Fitnessdk Parken. Vægt bagefter 77,9 kg. 2. februar: Ganske kort løbetur hjemme i speltghettoen. 4. februar: 1 times indendørs fodbold i Svanemøllehallen. Blød start efter at have været fraværende to gange pga. luftvejsinfektionen, idet jeg spillede målmand det meste af timen. Det gik helt ok. Modstanderne var venlige og placerede de fleste af deres skud midt i målet. 7. februar: 10,25 km inkl. warmup og cooldown på løbebånd i Fitnessdk Adelgade. 10,0 km inkl. warmup i 59:27. Maxpuls 174.
 9. Ny start - igen

  5. januar: 7,3 km inkl. warmup og cooldown på løbebånd i Fitnessdk Parken. Heraf 7 km inkl. warmup i 40:35. 7. januar: 1 times indendørs fodbold i Svanemøllehallen. Denne gang var jeg på vinderholdet og spillede selv ok. 9. januar: 7,5 km inkl. warmup og cooldown på løbebånd i Fitnessdk Parken. Heraf 7 km inkl. warmup i 40:42. Maxpuls 172. Vægt bagefter 79,9 kg. 11. januar: 7,5 km inkl. warmup og cooldown på løbebånd i Fitnessdk Adelgade. Heraf 7 km inkl. warmup i 40:37. Maxpuls 172. Vægt bagefter 80,5 kg.
 10. Ny start - igen

  Godt nytår! Det blev ikke til helt så meget som planlagt omkring jul og nytår, men der skal da i det midste ikke bygges op fra scratch. 17. december: Indendørs fodbold i Svanemøllehallen. 1 time med tætte kampe og en samlet smal sejr. 19. december: 9 km på løbebånd i Fitnessdk Parken. 21. december: 7 km på løbebånd i Fitnessdk Adelgade. 30. december: Løb på Kastellet - ca. 5 km, ellers ingen stats. 2. januar: Løb på Kastellet, både på volden og nedenfor. Ca. 7 km, ellers ingen stats.
 11. Ny start - igen

  Forsøg på update: 8. november: Løb på løbebånd i Fitnessdk Adelgade 12. november: Indendørs fodbold i Svanemøllehallen 15. november: 5 km løb på løbebånd i Fitnessdk Adelgade 19. november: Indendørs fodbold i Svanemøllehallen 23. november: 7 km løb på løbebånd på Munkebjerg Hotel 26. november: Indendørs fodbold i Svanemøllehallen. 28. november: 8,5 km løb på løbebånd i Fitnessdk Parken. 30. november: 5,5 km løb på løbebånd i Fitnessdk Parken. 10. december: Efter en dum sejlivet forkølelse med feber nogle af dagene gjorde jeg comeback efter 10 dages træningspause med 1 times indendørs fodbold i Svanemøllehallen. Ok præstation helbredstilstanden taget i betragtning. Scorede en del Jon Dahl-agtige mål. 12. december: 7,2 km løb på løbebånd i Fitnessdk Parken. Lidt besværet åndedræt oven på forkølelsen. Først 5 km inkl. warmup steady going i 29:42, derefter nogle intervaller. Maxpuls 173. Vægt bagefter 80,5 kg.
 12. Ny start - igen

  Her kommer et forsøg på opsummere de seneste to måneders træning. Der mangler nogle enkelte træningspas på løbebånd samt nogle korte løbeture "rundt om blokken". Men ellers skulle det hele være med. September blev lidt anderledes end normalt, fordi det pga. gentagne skybrud ikke var muligt at spille fodbold i Fælledparken det meste af måneden. Min udendørs fodboldsæson sluttede derfor desværre den 6. september. 6. september: Fodbold i Fælledparken. Spilede for sjov med pulsuret på og registrerede en samlet distance på 5,08 km i løbet af 1 time og 19 minutters fodbold. 10. september: Løb ad ukendt rute. 33:36 17. september: Løb ad ukendt rute. 31:44 18. september: Løb ad ukendt rute. 30:43 20. september: Løb ad ukendt rute. 32:23 21. september: Løb ad ukendt rute. 46:19 28. september: Løb af ukendt rute. 39:13 4. oktober: Løb Søerne rundt med lille forlængelse. 42:44 8. oktober: Eremitageløbet. 01:24:15. Dårlig tid, men ikke min dårligste. Og vejret var dejligt (omend lidt koldt før starten). Om aftenen indendørs fodbold i Svanemøllehallen. Vi var kun 6, så det blev en gang småbold til små mål 3 mod 3. 17. oktober: Løb til Nexø (Netto-krydset) og retur ad stranden. 01:13:14 22. oktober: Indendørs fodbold i Svanemøllehallen. Var på et overmatchet hold, hvor jeg med tre mål formåede at blive holdets topscorer. 24. oktober: 9,15 km løb på løbebånd i Fitnessdk Parken. Først 6,5 km i jævnt tempo, derefter nogle intervaller. 26. oktober: Løb ca. 5 km til Søpavillonen og retur. Ingen stats. 29. oktober: Indendørs fodbold i Svanemøllehallen. 1 time med dårligt spil både af holdet og mig selv. 1. november: 5,2 km løb på løbebånd i Fitnessdk Adelgade. Maxpuls 178. Vægt bagefter 79,5 kg. I dag: Halvmaraton i Store Dyrehave ved Hillerød. Mit yndlingsløb på Sjælland, som jeg i år gennemførte i 2:26:29. Pga. en masse arbejde de seneste dage var jeg godt brugt mentalt, da vækkeuret gik i gang her til morgen, men på bilturen op ad Isterødvejen lykkedes det at finde noget motivation, og jeg besluttede blot at skulle have en god oplevelse uden så meget fokus på tiden. Det lykkedes at få disponeret kræfterne rigtig godt, og tiden var faktisk bedre end sidst, jeg var med i det samme løb - for to år siden.
 13. Ny start - igen

  Så gik der lige 7-8 uger siden sidst. Umiddelbart efter seneste update tog jeg med min skønne hustru og de to yngste af mine døtre på tre ugers varm og solrig sommerferie ved foden af Mont Ventoux. De fleste andre turister dernede cykler op ad bjerget og rundt i terrænet, men pga. varmen (op til 42 grader) holdt jeg mig til at løbe nogle korte ture for lige akkurat at holde formen vedlige. Nu har jeg så benene solidt plantet i hverdagen igen, og de træningspas, jeg kan huske fra august og begyndelsen af september, er følgende: 8. august: Løb Fælledparken rundt x 2. Ingen stats. 9. august: Fodbold i Fælledparken. 11. august: Løb, husker ikke ruten. Tid: 37:50 14. august: Løb Fælledparken rundt x 2. Tid: 55:34 16. august: Fodbold i Fælledparken 20. august: Kajakroning ved Kalvehave. 20. august: Løb, husker ikke ruten. Tid: 33:32 21. august: Løb Fælledparken rundt x 2. Tid: 56:39 23. august: Fodbold i Fælledparken. Noget amputeret da Sparta og DHL allerede havde besat halvdelen af Blegdamsfælleden. 31. august: DHL, dejligt løb, superstemning og hyggelig aften med gode kolleger. Tid for 5,22 km: 28:40 5. september: Løb på Kastellet, lidt alternativ rute derhen. Følte mig noget tung i bentøjet, og motivationen var ikke den store. Tid: 34:00
 14. Ny start - igen

  Update fra den seneste måned: Torsdag den 15. juni: Løb med Løhde på Folkemødet. Distance ca. 5 km i særdeles kuperet og klippefyldt terræn. Mandag den 19. juni: Løb til Dueodde. Hjem ad stranden. Endestation på stranden ved Bugten. Ingen stats. Onsdag den 21. juni: Fodbold i Fælledparken. Fredag den 23. juni: Kort løbetur "rundt om blokken". Mandag den 26. juni: 5,2 km på løbebånd i Fitnessdk Parken. Heraf 5 km inkl. warmup i 28:05. Søndag den 2. juli: Roning på Mølleåen og Lyngby Sø. Åen var ingen udfordring, men det var søen til gengæld pga. kraftig vind og strøm. Mandag den 3. juli: 5,2 km på løbebånd i Fitnessdk Parken. Heraf 5 km inkl. warmup i 27:57. Onsdag den 5. juli: Fodbold i Fælledparken. Lørdag den 8. juli: Løb på Kastellet. Ingen stats. Onsdag den 12. juli: Fodbold i Fælledparken. Intens kamp hvor jeg havde mange gode pasninger, men ikke nogen videre vellykket dag i defensiven. Hen imod slutningen var der et ret heftigt slagsmål mellem to latinoer pga. uenighed om en helt ren og reglementeret tackling.
 15. Ny start - igen

  Hovsa, så gik der lige fire uger siden sidste opdatering. Jeg havde håbet, at jeg nu ville have været godt i gang med udendørs løbesæsonen, men jeg er ikke gode venner med den kraftige blæst, som vi har haft rigtig meget af på det sidste. Derfor har nogle af træningspassene været henlagt til løbebånd. Torsdag den 18. maj: Løb Kastellet x 2, dvs. både oppe og nede. Tid: 46:01 min. Søndag den 21. maj: Løb Fælledparken x 2, dvs. både Klosterfælleden og den anden helt ude i periferien. Tid: 39:38 min. Onsdag den 24. maj: Fodbold i Fælledparken Onsdag den 31. maj: Fodbold i Fælledparken Torsdag den 1. juni: Løb Kastellet, ca. 5 km. Ingen stats derudover Lørdag den 3. juni: Løb Kastellet x 2. Tid: 45:57 Tirsdag den 6. juni: 5,2 km på løbebånd i Fitnessdk Parken. Heraf 5 km inkl. warmup i 28:16. Lørdag den 10. juni: Kort løbetur. Ingen stats. Tirsdag den 13. juni: 5,3 km på løbebånd i Fitnessdk Parken. Heraf 5 km inkl. warmup i 28:01. Sluttempo 5:07/km. Vægt bagefter 78,0 kg.