Mr.Freeze

Medlemmer
  • Posts

    1,256
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Mr.Freeze

  1. Steve Spagnuolo ny HC i St. Louis Rams

    Jeg tror det er meget godt for Rams at få bygget en ny defensiv op. De har godt nok set sølle ud de sidste 2 sæsoner. De trænger til noget frisk blod dernede og Spagnuolo har jo virkelig været en eftrspurgt herre hos alle hold der havde problemer med deres defensiv. Så det må siges at være et rigtig godt træk af Rams ledelse.

  2. Puha, det er ikke spændende at se resten af kampen med sådan en skade. Håber godt nok at McGahee er okay. Han så ikke alt for godt ud på vej ud af banen.

    I det mindste havde han bevægelse i lemmerne, så mon ikke han kommer ovenpå igen.

    Men jeg glæder mig til om 14 dage med Steelers i Super Bowl! :bigsmile:

  3. Få missede kampe er ikke ensbetydende med få skader. Polamalu har flere gange haft baglårsskader. Nu en muskelbristning i sin læg.

    Baglårsskader er en direkte indikation for en mangel i den fysiske forberedelse.

    Nej der er vel næppe en spiller i NFL som ikke er stillet op til en kamp uden at være skadet :smile: Strained calf svarer det ikke bare til en overanstengt muskel?

    Polamalu's skadeshistorie

    Ifølge den ovenstående liste er det forskellige skader der er blevet rapporteret. Kan en baglårsskade ikke også komme fordi de fx. spiller mange kampe i koldt vejr og Steelers angreb ofte har lange drives som holder deres eget forsvar på sidelinien?

  4. Der er meget inkompetence og inhabilitet at finde indenfor sportens verden.

    Selv på 95% af alle NFL franchises. Selv på motion-online (Surprise).

    Det er dog ikke hvad denne tråd skal handle om, da nedenstående træningsvideoer i skal til at se er WAY BEYOND inkompentence og inhabilitet.

    Troy Polamalu har en efterhånden "imponerende" skadeshistorik. Man kan spørge sig selv om, der muligvis er en forbindelse mellem dét og nedenstående:

    http://www.nfl.com/videos?videoId=09000d5d808feae0

    Sportstræning i en nøddeskal. :smile:

    Hvad er det du synes der er galt med hans genoptræning? Han har spillet alle kampe i denne sæson, så et eller andet må han da have gjort rigtigt :smile:

    Hvad mener du med en "imponerende" skadeshistorik? Han har misset 9 kampe i hele sin karriere inkl. college.

  5. Det kunne være lidt morsomt, men skal Eagles ikke bare sætte 3 mand på Fitzgerald?

    Det er ikke sikkert det er nok :tongue:

    Eagles skal sørge for at Arizonas angreb ikke kommer på banen. Løb bolden med Westbrook og Buckhalter, der supplerer hinanden godt. Derudover skal Eagles forsvar lægge pres på Kurt Warner og få ham til at søge ud af lommen, der er hans største svaghed. Og så skal Eagles bare undgå at smide bolden væk 6 gange på turnovers, så skal de nok hive den hjem.

    Jeg synes ikke at Cardinals er så gode at de er berettiget til en plads i conference finalen.

  6. Jeg bringer lige dette indlæg i erindring. Sådan en kamp overgåes ikke hvert år. :wub::w00t::wub::w00t: Intensitet i hver eneste play.

    Jeg glæder mig til Steelers-Ravens, det bliver årets kamp! De 2 bedste forsvar mødes og så må vi se hvem der trækker det længste strå. Og ligaens 3. bedste forsvar møder Cardinals. Så tror jeg nok at Cards er færdige for i år.

  7. Tale om selvdestruktion!!! Jake Delhomme igår, 5 interceptions og en fumble puha, der røg Panthers Superbowl drømme. Sindssygt at et middelmådigt hold som Cardinals nu kun er en kamp fra Superbowl :blink:

    Ja der er vist kun en spiller der kan tage det nederlag på sin kappe....

  8. hr. frys <--- vi tog hen til stadion og fik en guidet tur. Iøvrigt blev myten om hullet i taget aflivet. På TV plejer de at snakke om at hullet er der fordi gud så kan se sit yndlings hold spille bold, men den rigtige forklaring er nu at cowboys første træner mente at fodbold skulle spilles udendørs, men ledelsen ville gerne have en dome. Og resultatet blev så det der er idag.

    Iøvrigt så flytter de jo stadion, som nogen måske er bekendt med. Deres nye stadion koster 40 gange det som det gamle kostede(kan huske det kostede over 1 milliard, men ikke det præcise beløb. Der kommer til at være en 60 yard skærm, givetvis flere. Vi kunne se det fra vejen, da skulle til metroflex gym i Arlington, hvor det nye stadion også ligger

    af prehn, fra donprehns maskine

    Nåeh var det en af de der ture med tv3 eller tv2sport? Vi er et par stykker der har snakket om at tage over at se Cowboys spille på det nye stadion til næste år. Det ser godt nok vildt ud på billederne og i deres præsentation Cowboys Stadium Presentation

    Min store drøm er at rejse rundt i USA i 17 uger og se en kamp et nyt sted hver uge. Så må vi se om der også er råd til slutspillet og SB så man lige kan få resten af sæsonen med :laugh:

  9. Lige en kort rapport fra Texas, hvor jeg var inde og se 2 kampe; 1 college kamp og 1 NFL kamp.

    College kampen var i Austin mellem Texas Longhorns og OSU. Begge hold var på det tidspunkt 7-0, hvorfor kampen selvfølgelig var uhyre vigtig. Tilskuertallet var 98.518 og der var en sindssyg god stemning på stadion til en kamp, hvor hjemme holdet vandt 28-24. Kampen der kunne have gået begge veje, men Longhorns var trods alt dominerende kampen igennem. Spillere som imponerede var Longhorns QB Colt McCoy og receiver Shipley, fra OSU var RB Kendall Hunter utrolig giftig. Det var min første gang til College FB og noget der imponerede mig var, hvor stort det egentlig er og hvor meget et hold som Longhorns fylder i byer som Dallas og Austin.

    NFL kampen var Cowboys og Tampa Bay. Vi var i Dallas et par dage før kampen og der er ingen tvivl om at Cowboys er store i Dallas området. Du kan næsten ikke gå ind i en mellemstor butik uden at de sælger Cowboys merchandise. Selve kampen var ret vigtig for Cowboys for de havde tabt de 2 seneste kampe og var uden QB Romo. Derfor var stemningen lidt nervøs i en kamp, der var spændende til det sidste. Publikum var utrolig medlevende, så vi stod op næsten hele kampen ligesom resten af publikum og jeg var hæs 2 dage efter kampen. Kanon oplevelse, som jeg skal prøve igen. Cowboys vandt 13-9 i en kamp der var kendetegnet ved godt forsvar, hvor Bucs var lige ved at snuppe sejren til sidst. Det var fedt at mærke den lettelse blandt publikum, da Dallas endelig hev sejren hjem.

    Jeg aftalte med min lillebror at vi bliver nødt til at se Cowboys på deres nye stadium næste år

    Det lyder som en fantastisk oplevelse. Hvordan fik du lov til at komme ind på græsset? Jeg var selv inde og se Chargers og Patriots og der fik jeg ikke lov til at komme ind. Men måske spurgte jeg den forkerte :laugh:

  10. Så er der en chance for at jeg ikke ender sidst i år :laugh: Jeg missede også en runde for et par uger siden. Men der er jo altid nogen der lige glemmer en torsdags kamp i løbet af sæsonen.

  11. Forkert

    Romo havde i sidste sæson 10 fumbles sidste år, hvilket er til en 8 plads. Her har bl.a. Rivers og Eli Manning fumblet mere. Ud af de 10 fumbles bliver kun 2 recoveret af det andet hold, hvilket placerer ham langt ned af listen.

    I 2006 havde Romo så 8 fumbles, som placerer ham omkring en 15. plads. I samme sæson fumbler fx Tom Brady 12 gange.

    Kilde er Yahoo sports.

    Jeg kan slet ikke forstå hvor du har de stats fra.

    Det så jeg i nyhederne på ESPN igår aftes, men jeg kan have set forkert. Det kan være at det var interceptions. Synes nu bare at der stod fumbles :smile:

  12. Ok, så lad os nævne hvilke 3 QB's baseret på deres præstationer so far, som vi mener burde være i Pro bowl.

    AFC:

    Rivers: Chargers har ikke levet op til forventningerne i år, hvilket ikke skyldes Rivers som statistisk har haft en rigtig god sæson indtil videre.

    Cutler: Den store åbenbaring i AFC denne sæson, hvor han har været manden bag et Broncos angreb som er eksploderet.

    Cutler: Pennington er måske nøglen til at Dolphins er meget bedre i år end sidste år. En completion % på 68,6 siger alt. Pennington er en stabil QB ikke et showoff, derfor ender han nok ikke i Hawaii, men hans betydning for Dolphins kan ikke undervurderes.

    Hvorfor ikke: Manning og Favre. Uden tvivl de to sjovste QB's at se på i AFC, men de har indtil videre været alt for ustabile indtil videre. Dog kan man forsvare Manning med at det meste af hans O-line har været skadet og at han har fundet storspillet frem når det gælder. Grundet deres popularitet skal de nok komme til Hawaii alligevel.

    NFC:

    Brees: Er den QB i år der har kastet klart flest yards, de 6 interceptions tæller dog ned.

    Romo: Er enig i at han var bedre sidste sæson, men nuværende niveau er godt nok til top 3

    Campell: Svært valg, men Campell spillet sindssygt stabilt på et skræmmende redskins hold. (på nær sidste kamp).

    Hvorfor ikke: Warner og Eli. Jeg så Warner i kampen mod Jets og puhaa hvor han lavede mange fejl. Jeg ved godt han har gode stats, men han fumbler meget og derfor mener jeg ikke at han skal være i pro bowl. Hvis Eli havde holdt niveau i sidste kamp havde han nok endt i min top 3.

    Hvis det endelig skal være fumbles der afgør om Warner er med eller ej er så burde det vel automatisk udelukke Romo. Kun Jon Kitna har fumblet mere i de sidste 2 år end Romo :wink:

  13. Romo udtalte i går, at han er klar til at spille på søndag.

    Historien melder, at Brett Favre greb knoglen og ringede til ham, for at fortælle at man altså sagtens kan spille med en brækket finger.. Sådan Brett.. :tongue:

    Dog har Romo i forvejen det man kalder 'slippery fingers', hvilket nok ikke er bedre med en skinne på den ene lillefinger.

    jeg tror de tester ham til træning, i går og i dag, for at se om han ville kunne starte. Og jeg tror han starter, hvis ikke søndag, så i hvert fald til deres næste kamp.

    Syntes du lidt glemmer en Eli Manning, i hvert fald hvis du skal nævne Kyle Orton... :tongue:

    Ja han har trænet med idag og Jerry Jones udtaler at han regner med at Romo spiller på søndag. Jeg så selv i nyhederne at han kastede nogle bolde og det så ikke ud til at volde ham de store problemer. Så mon ikke at han står bag center på søndag :wink: Problemer har Pacman Jones må man sige. Seneste nyt er at han overvejer at søge hjælp for alkohol problemer. Efter at han havde lidt skærmydsler med sin bodyguard (udstedt af Cowboys ledelse) så står han til en lang karantæne da en af præmisserne var at han skulle holde sig ude af problemer. Roger Goddell har ihvertfald udtrykt sin skuffelse over hans opførsel.

    Jeg vidste at Manning 2 ville blive nævnt :laugh: Jeg synes han har gjort det udemærket og spillet op til sit niveau. Men det var vel også forventet. Kyle Orton har ydet mere end man kunne forvente. I statïstikkerne ligger de ret lige og Manning har trods alt været starter de sidste 4 sæsoner. Men Orton er i mine øjne også en dark horse til Pro Bowl og det er Maning egetlig også.