Excess

Medlemmer
  • Posts

    830
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Posts posted by Excess

  1. Paideia << Yeah giv det et skud! Man bliver ripped af et højt fedtindtag.

    Durden << Der er en lille introduktion til det her http://www.bulletproofexec.com/how-to-make-your-coffee-bulletproof-and-your-morning-too/ og et længere interview med manden bag her

    Jeg har dog valgt at opgradere konceptet til en smoothie, da jeg synes man mangler alt for mange mikro og makronutrienter ved udelukkende at starte dagen med en kop kaffe med fedt i. Derfor tilføjer jeg whey, blåbær, brombær og jordbær samt sødmælk og ofte lidt yoghurt - nogen gange ryger der også en kiwi med skræl på i og nogen gange lidt mandler og frø. Det er IMO en langt sundere approach til konceptet og samtidig får man lidt prots til at holde på/bygge muskelmasse fra morgenstunden. Så længe størstedelen af kalorierne kommer fra fedt, skulle det stadig virke efter hensigten.

  2. Virker dog som der er lige lovlig meget fatties i den shake... 100g om dagen er hvad jeg sigter efter. Hvis jeg spiser den slags bliver der jo ingen hot wings til aftensmad!

    Skær ned på dine carbs og få mere fedt i stedet, det vil din krop takke dig for! Formålet med bulletproof er netop, at du får en stor mængde fedt i dagens første måltid. Dette har flere fordele:

    1. Noget tyder på, at kroppen bliver bedre til at udnytte fedt som energikilde resten af dagen, hvis dit morgenmåltid primært består af fedt

    2. Du er mæt i 5-6 timer efter din shake, en lang periode hvor kroppen kan forbrænde fedt uden at få tilført carbs

    3. Den meget lave blodsukkerstigning giver igen kroppen gode muligheder for at forbrænde fedt - desuden undgår du down-perioder i dit energiniveau i løbet af morgenen.

    Alt i alt en perfekt kombination, hvis man gerne vil være ripped og ikke gider vade rundt og føle sig sulten konstant :smile:

  3. Det var vist 14 sæt a 1 rep på 2RM den ene gang, og 7 sæt af 2 rep af 4RM den anden gang. Tænkte det skulle prøves i morgen.

    Jeg måler nu ikke størrelsen på mine pecs, da jeg føler det er så upræcist, men jeg vil sværge at jeg er ikke nær så swollen som jeg var for 10 dage siden da jeg stoppede BB/styrketræningen. samtidig er jeg way mindre bloated... vommen har ændret udseende fuldstændig på bare 10 dage.

    EDIT

    http://www.staleytra...development.htm

    Nå ja, det var sådan det var.. Mener at det er DBM eller fameboy som kører/har kørt det program!

    TRS << Den shake er så nice! Der er jo også prots fra mælken, du har slet ikke behov for mere protein i dagens første måltid :)

  4. Yo, jeg mente det var dig, der henviste til en artikel om en træningsmetode hvori man trænede en masse sæt med hhv. 2RM og 4RM, men kan ikke finde den. Siger det dig noget?

    Det siger mig noget, men jeg kan sgu ikke huske hvor jeg har læst det. Det er dog noget som er meget diskuteret - hele debatten handler om myofibrillar bs sarcoplasmic hypertrophy. Nogen mener, at man får mere blivende og "rigtig" muskelmasse samt hård muskelmasse ved at træne få tunge reps hvorimod klassisk BB giver primært giver en ophobning af væske og lignende i musklen. Dette bruges til at forklare, hvorfor BB'ere allerede taber meget størrelse på bare en uge uden træning. Prøv at google det lidt og læse rundt omkring, så finder du garanteret noget!

  5. Det er nemlig rigtig godt og fin afveksling i forhold til spejlæg og bacon, som virkelig hang mig ud af halsen. Man skal lige vænne sig til det høje fedt indtag fra morgenstunden. Den første time kan det føles lidt mærkeligt, man har en tung fornemmelse i maven samtidig med at man har carb cravings. Det forsvinder dog efter en times tid og så har man en super stabil mæthedsfornemmelse i 4-5 timer og rigtig fint konstant energiniveau. Efterhånden vænner maven sig til det og jeg har absolut ingen problemer med det nu. Desuden er det sindssygt nice at kunne banke morgenmad ned på få minutter når man, som jeg, har sindssygt travlt om morgenen. Det kan i øvrigt stærkt anbefales at indtage d3 vitamin tilskud samtidig da det er fedtopløseligt.

    I morges lavede jeg en lille WOD inden inden jeg skulle i skole:

    5 runder af:

    10 DB rollout flyes med 10kg DB's

    10 pullups

    10 chestdips

    10 squat, crunch and shoulder press med 20kg KB

    Fik desværre ikke taget tid, men pulsen røg i vejret op sveden haglede ned. Super lækkert at starte dagen på!

  6. Eller også vurderer man at værdien af den samlede pakke i DK til at være højere end andetsteds. Kunne jeg tænke mig lavere skatter, mindre bureaukrati og lidt mindre regn og slud? Ja, helt bestemt. Sætter jeg endnu mere pris på min omgangskreds, min familie, de smukke Københavnske piger og naturen omkring mine forældres gård i Vestjylland? Ja, indtil videre i hvert fald :smile:

    Fortæl gerne lidt om hvordan det går med diæten, Excess.

    Aiiii bro6! Det går rigtig fint med diæten, er ved at være godt i bund på fedtprocenten, så jeg er meget tilfreds. Føler mig ikke specielt godt tilpas når fedtprocenten bliver for høj og jeg føler mig bloated. Min egen vurdering er at der skal 1 kg af endnu før jeg er helt ripped - så kan jeg så være det i én måned og smadre det hele på drukture i sommerferien :laugh: Jeg har i øvrigt fortsat med bulletproof lige siden jeg skrev om det sidst. Dvs jeg i snart 3 uger har drukket bulletproof smoothie hver morgen og det har virkelig givet pote. Fedtet er støt roligt raslet af og jeg har haft ganske fint overskud og ikke følt mig sulten før hen over middag. Genialt!

    Jeg dropper i øvrigt at melde mig ind i PG for nu, af flere årsager. Min primære årsag til at starte i PG var, at de har tunge DB's. Men på mit nye job er der et motionsrum hvor man selv kan samle tunge DB's så det er mega win! Derfor bliver jeg foreløbig i fdk da jeg kan spare penge på oprettelse og kontingent i forhold til PG. Desuden har PG ikke særlig gode åbningstider hvilket også var et minus. Sidst men ikke mindst regner jeg med, at mange af mine træninger bliver udendørs i rings osv til sommer. Derfor ville jeg alligevel ikke få benyttet mig særlig meget af faciliteterne i PG. Jeg vil dog bestemt ikke afvise, at jeg melder mig ind til vinter hvor der er mere tid til at træne indendøre.

    Ellers kører det fint med træningen - har holdt alle mine træninger omkring 1 time eller mindre og det har jeg været rigtig glad for. Fedt at få pulsen op og lave sin almindelige træning til en slags cirkeltræning. Gjorde i øvrigt et røverkøb i går. Købte en gammel Peugeot competition 7000 racer for 500kr! Det er en Columbus Brain ramme og komplet Campagnolo Veloce! Køn er den ikke, der er en del ridser og lidt rust på stellet, men for fanden den kører som en drøm! Forfælgen var dog smadret, så jeg har smidt en gammel Rigida DP18 på som jeg havde stående. Det er denne model i samme farver $(KGrHqIOKpME6eBd+CBiBPj,HfQYpQ~~48_20.JPG

    Jeg har i øvrigt indfriet en gammel drøm og er begyndt på svævefly certifikat - det er noget af det fedeste jeg nogensinde har gjort. Jeg kan kun anbefale det til alle som nogensinde har drømt om at flyve selv!

  7. 050512

    Bænk: 10x3x115kg (5 sæt CG)

    Chins: 10x3x45kg

    Band pull appart: 3x20

    Sidste pas af min Smolov cyklus i bænk og chins. Nu følger en uges (tiltrængt) deload og så skal der bygges op til nye max.

    Idag er jeg ramt efter en hel nat på Zef.. Barske barske tømmermænd ...!

    Fuck en led omgang bænk!!

  8. Der er sket noget ærgeligt, jeg har læst utroligt meget forkert på regional workouten. Jeg har åbenbart troet at 60kg var RX for mænd, det var så RX for kvinder. Jeg skal lige smide 40kg mere på stangen og tage den WOD igen en dag. 100kg Hang Cleans er satme tunge, det skal nok blive spændene.

    What? Det er jo helt sindssygt! Der er tilsyneladende nogle CF'ere som er ret stærke :tongue:

  9. Ja, de er bidt af poli-fluen... Var der mange dernede? Hvordan opfattede du stemningen?

    Der var ikke mange da jeg var der, så det var rigtig fint. Der var faktisk kun 3 andre og jeg tænkte da helt klart, at det kunne være bomben at træne der nede på tidspunkter hvor der er så få. Men det er nok kun her i starten, at det kan lade sig gøre. Der skulle allerede være rimelig proppet fra 4-7 ca. De tager i øvrigt kun 400 medlemmer ind, for at undgå at der bliver for proppet der nede. Stemningen var rigtig god. Kvinden som var der og som ejer stedet sammen med sin kæreste var utrolig venlig og imødekommende. Stille og rolige typer som var der. Umiddelbart mit indtryk, at mange af dem som træner der er CF'ere og de er jo som oftest nogle cool typer. Men det er godt nok ikke særlig stort.

  10. I ender jo i situationen, når I sætter det sådan op: "Man skal opnå en helveds masse ungdomsdekadent frihed inden man bliver gammel, kedelig, grå og seriøs - for det ligger jo helt fast, at man gør det". Uden en ide om, hvad det er I vil..., ergo - I kan kun ende i stolen, hvor I sidder og er bitre :)

    Free your minds :P

    Anyways, Excess: Må vi ikke høre din honest oppinion om PG?

    Jeg hører hvad du siger, men jeg er nu ikke enig. Det, at man er opmærksom på, at udnytte den frihed man har som ung studerende betrager jeg blot som et unikum. Det er netop her der er så sindssygt meget tid til at investere i sig selv og få en masse på opleveren. Derfor er det fint at kunne sparke sig selv i røven og komme i gang med noget, i stedet for at sande til med paradise hotel hver aften foran fjerneren :smile:

    Jeg siger ikke, at man pinedød skal tvinge sig selv ud for at lave spændende ting hvis man ikke har lyst eller har energi til det. Min pointe er såmænd bare, at mange luller sig selv ind i en sove-længe-stene-hele-dagen-på-kollegieværelset-på-facebook rytme når de er studerende og har meget fritid - og dét tror jeg, at de kommer til at ærge sig over, den dag de har meget lidt tid til sig selv.

    Anyway - PG er tha bomb - udstyret er så mega lækkert og alt er funklende nyt. Der mangler dog nogle DB's og KB's stadig. Det eneste 2 ankepunkter er prisen, som er 300kr om måneden som studerende. Det er 70kr mere end jeg giver nu så det er jo til at leve med. Det andet punkt er, at det er meget småt. Jeg har endnu ikke været der i myldretiden, men jeg kunne forestille mig at det er et helvede uden lige. De kører også hold der nede og der er ikke nogen separat sal til holdene. Hele gymmet er således ét rum, hvor der skal køre hold samtidig med at folk skal træne. Det vil så sige, at man ikke kan benytte nogle af de faciliteter som holdene benytter, hvilket jo er super tåbeligt. På plussiden er holdene til gengæld meget små, så der bliver en høj grad af individuel coaching i f.eks. clean. Parret som har stedet skal i øvrigt til NY i sommerferien hvor de skal på kursus hos Charles Poliquin :bigsmile:

    Jeg er altså stadig i overvejelsesfasen. Jeg kigger der ned en dag i myldretiden hvor der også er hold og ser hvad jeg synes om det.

  11. Er du stadig træt af åndssvage DK?

    Jeg kender desværre alt for godt til det. Jeg har lige haft en måned, hvor jeg har været temmelig deprimeret over Danmark. Fandt dog ud af at det primært bundede i andre ting. Dog er jeg da også helt sikker på at jeg skal væk på et tidspunkt. Kandidaten er jo en oplagt mulighed for at komme ud og opleve lidt og man skal bare tage alle de chancer man kan, når man nu er studerende. Ellers vil man fortryde det bigtime når man sidder i provinsen i kedeligt parcelhus med to unger, hund og Berlingo.

    Right on! Man kommer nemlig til at fortryde det så bitterligt, når man sidder fuldstændig låst fast med børn, fuldtidsjob samt masser af faste udgifter og lån som skal betales af. Så vil jeg sgu gerne være typen der kan sidde og smile og føle, at det er ok at slappe lidt af nu, med alle de ting jeg har i baggagen. Men nej, jeg er egentlig ikke træt af DK lige nu. Jeg er kommet ind i rutinen igen og det hele kører fint lige for tiden . på trods af al regnen kan man alligevel mærke at sommeren af på vej og det giver mit humør et kæmpe spark i røven. Så jeg er egentlig rigtig glad og tilfreds. Jeg glæder mig dog enormt meget til, at jeg skal på ferie igen om 3 måneder :smile:

  12. Nopes. Jeg low carber fra mandag til torsdag. Fredag ligger jeg omkring 8000 kcal, lørdag omkring 4000 kcal og søndag omkring 3000 kcal. Der ryger rimelig konsistent lige under et 1kg af om ugen, mens mullerne bliver hvor de skal være.

    Haha shit en giftig fredag du har dig! Du må jo være en fornøjelse uden lige at kunne æde igennem som et monster :biggrin: .. Du har ikke problemer med at spise så meget på én dag? Hvad indtager du i øvrigt typisk på sådan en fredag for at nå de mange kalorier? Sidst men ikke mindst, hvor har du fundet inspiration din carcycling henne? 8000 kcal er jo helt sindssygt meget! Har du så ugens hårdeste træninger fredag/lørdag/søndag?

  13. AndersL<< Du har helt ret. Denne undersøgelse er ret spændende i forhold til dette:

    http://www.ncbi.nlm....les/PMC2895000/

    "Restricting calories increased the total output of cortisol, and monitoring calories increased perceived stress"

    Denne artikel beskriver i øvrigt meget godt problemet med forhøjet cortisol og kommer med gode råd til hvad der kan gøres for at undgå det

    http://www.shapefit.com/adrenal-fatigue-overtraining.html

  14. Lige nu er jeg på virkelig low carb diet og jeg oplever ingen problemer. Jeg har dog sjældent søvnbesvær, men det kunne da være interessant at vide om der var en sammenhæng med dine søvnproblemer. Der er ikke andre faktorer der er anderledes når du er på low carb diet?

    Jeg er tilsyneladende ikke den eneste med dette problem:

    http://caloriecount....a-losing-weight

    Alt er som det plejer - faktisk mere optur end det plejer. Jeg er absolut ikke stresset på nogen måde og alt kører på skinner. Jeg har læst nogle forskellige artikler og abstracts og nået frem til et par mulige forklaringer:

    1. Meget lavt indtag af kulhydrater over flere sammenhængende dage nedsætter kroppens produktion af thyroidhormon. Nedsat mænge thyroidhormon også kaldt hypothyroidism kan give søvnproblemer. Løsningen må være at oppe mit indtag af carbs en anelse, især i aftentimerne og så huske at carbcycle, for at spike min produktion af thyroid - alt andet er i øvrigt dumt, da nedsat thyroidproduktion fører til nedsat metabolisme og som følge nedsat vægttab. PT har jeg stort set ikke indtaget carbs i en uge i træk, hvilket jo nok ikke er skide smart i forhold til thyroidudskillelse.

    2. Indtag af kulhydrat (samt tryptofan) fremmer udskillelsen af melatonin og serotonin som påvirker trætheden og hjælper kroppen til at falde i søvn. Det anbefales derfor, at indtage et mindre kulhydratholdigt måltid umiddelbart før sengetid, hvis man har problemer med at falde i søvn.

    3. Super lavkaloriediæter stresser kroppen, hvilket fører til øget udskillelse af cortisol og mindsket udskillelse af testosteron. IKKE godt.

    Udover dette skal jeg undgå at træne sent om aftenen, da man udskiller adrenalin og cortisol ved hård træning - dette er langt fra optimalt, da både højt adrenalin + cortisol = vågenhed og rastløshed. Cortisolniveauet er højest om morgenen og falder resten af dagen således, at det er på sit laveste lige inden sengetid. Denne balance bør man så vidt muligt undgå at forstyrre.

    Løsningen må derfor være:

    1. Spise et mindre måltid med komplekse carbs og lidt prots en times tid før jeg skal sove

    2. Huske at carbcycle

    3. Undgå at træne for sent om aftenen

  15. Hej alle kompetente MOL'ere. Jeg skriver her for at høre, om andre har oplevet søvnproblemer på lavkalorie diæter med lavt kulhydratindtag? Jeg spiser sædvanligvis paleo-inspireret men får dog alligevel en portion carbs igennem frugt og rodfrugter. Når jeg engang imellem synes, at min fedtprocent er steget lidt for meget, kører jeg super lowcarb i en periode for at smide det overflødige fedt. Netop i disse perioder oplever jeg enormt store søvnproblemer. Jeg kan overhovedet ikke falde i søvn om aftenen og hvis jeg endelig falder i søvn vågner jeg mange gange i løbet af natten og ofte vågner jeg midt om natten ved, at min krop skriger på carbs. (Jeg går aldrig sulten i seng). Så går jeg ud og spiser nogle hurtige carbs f.eks. et par bananer og efter kort tid kan jeg mærke trætheden melde sig og jeg falder i en dyb søvn. Det samme gælder for de nætter jeg slet ikke kan falde i søvn eller falde til ro - hvis jeg indtager en portion carbs falder jeg i søvn efter kort tid. Andre som har oplevet dette og/eller kan komme med en forklaring?

  16. Hehe forståeligt nok Spøer ;) .. Jeg begynder snart at logge mine træninger igen, da jeg er efterhånden er ved at være så langt i progressionen, at det begynder at være interessant at logge om. Jeg overvejer i øvrigt meget kraftig at ditche FDK til fordel for Performance Gym som er åbnet 100m fra det center jeg plejer at træne i. Er blevet hængende i FDK af flere årsager, først og fremmest fordi det er meget tæt på min bopæl, sekundært fordi jeg kender rigtig mange som træner der. Jeg synes dog ikke at jeg får det optimale ud af min træning pga dårlige faciliteter. Da PG er åbnet 100m derfra, virker det meget, meget oplagt. Jeg kommer dog til at være lidt ked af, at miste kontakten til mange af mine træningsbekendtskaber fra FDK, men mon ikke jeg får nogle nye i PG. Var nede og kigge på PG i går og det var super, super fedt. Ret småt, men der var alt hvad hjertet kunne begære for den seriøse løfter. Alt i Eleiko, Hammerstrenght og Ivanko - DB's til 60kg, fatbar, KB's til 60kg kommer snart, kæder, woodland løbebånd (op til 25 km/t) osv osv. Tager en træner der nede med en kammerat i aften og så ser vi om det er noget for os.

    Jeg er forresten begyndt på noget nyt på kostfronten - nogen af jer har måske hørt om det i forvejen. Konceptet hedder bulletproof og der kan læses mere om det her: http://www.bulletproofexec.com/how-to-make-your-coffee-bulletproof-and-your-morning-too/

    Kort og godt går det ud på, at min morgenmad består af en stor mængde fedt. Dette skulle have en masse fordele i forhold til fedtforbrænding, energiniveau, blodsukker osv. Jeg prøver det af et par uger og ser hvordan jeg reagerer på det. Jeg er på dag 2 og indtil videre er jeg meget positiv overfor det. I stedet for kaffen laver jeg dog en smoothie med en håndfuld blandede bær, sødmælk samt klaret smør og kokosfedt. Det totale fedtindhold er ca. 90g. Hertil selvfølgelig et par kopper stærk kaffe :wink: Det er en ret speciel fornemmelse når man lige har indtaget det. Fedtet ligger sig tungt i maven men samtidig er man mega sulten den første times tid, da kroppen skriger på carbs. Efter en times tid dæmpes sulten dog og herefter har jeg haft mange timer uden at føle sult og med et super behageligt og konstant energiniveau. I dag nappede jeg en smoothie kl. 7.30 og jeg begyndte først at føle sult 13.30 - og dette på trods af, at jeg lavede fysisk hårdt arbejde fra 8-12.

  17. NY er helt sikkert en fed by og du ville bestemt have det godt der, men af de 2 ville jeg anbefale Brasilien. Nu er jeg ogsaa lidt en kamikaze pilot, saa kan godt lide at goere alle de lamme ting, som andre ikke vil. Jeg er en sucker for udviklingslande og det kan man vel tildels stadig kalde Brasilien, saa det lyder spaendende. Og saa har de laekre piger i g-strenge og gode boeffer.

    Jeg arbejder for et firma der producerer plastickort (taenk kreditkort, SIM kort, koerekort osv.), og jeg er saa salgsdirektoer for vores afrikanske trummerum.

    Det lyder jo til at du sidder ret godt i et på jobfronten :smile:

    Præcis! Brasilien er helt klart også først prioritet. Har en kammerat som tager et semester i Rio og han har det for fedt der nede. Så det kunne jeg rigtig godt tænke mig. Du svarede aldrig på om jeg ramte rigtigt med billederne :wink:

    På træningsfronten:

    Lavede human flags i går for første gang i en måneds tid. Kørte super fint. Jeg har de mest sindssyge DOMS i mine lats i dag. Jeg tror, at statisk træning er stærkt undervurderet. Se engang hvor massive gymnaster er og de træner stort set kun statisk hold. Måske man skulle prøve at træne noget statisk bryst så det kan blive beeeeeef!

  18. Ja du har fat i noget der. Jeg tror, at det er rigtig sundt at prøve at bo et andet sted, så man lærer at sætte pris på alle de ting man tager for givet som dansker.

    Jeg vil rigtig gerne til eller Brasilien eller eventuelt NY. Nu må jeg se se hvad mulighederne er når jeg kommer dertil.

    Hvad arbejder du egentlig med? Det lyder jo som et rigtig spændende job.

    Mit gæt er, at de 2 aber er Ulrik og Christianspøer?

  19. Bare lige en hurtig kommentar fra en udlandsdansker, som er traet af at hoere paa folk brokke sig over hvor trist Danmark er. :smile:

    Verden er blevet saa lille nu, at hvis man virkelig ikke kan holde sin hverdag ud, saa er det altsaa no biggie at rykke teltploekkerne op.

    En klog flotmand sagde engang til mig, at naar du har et problem er der 2 ting at overveje; kan du goere noget ved det eller ej? Hvis ja, saa enten goer det eller stop med at graede. Hvis nej, saa er det alligevel ude af dine haender og du boer ikke spekulere over det.

    Mit raad til dig er derfor - flyt! Bare for en periode. Jeg har aldrig elsket Danmark mere end efter jeg flyttede. Du er stadig ung og dygtig, du har intet at miste ved det.

    *EDIT*

    Kaeft, jeg lyder som en bitter idiot, det var ikke meningen. Jeg ville bare lige slaa lidt paa tromme for det at bo i udlandet.

    Hehe jeg synes bestemt ikke du lyder bitter, du lyder såmænd bare fornuftig og kommer med et godt råd. Jeg har besluttet mig for, at jeg på min kandidat vil bo et semester i udlandet. Så det er såmænd bare at vente på det og glæde mig til den oplevelse :smile:

    Hvor længe har du i øvrigt boet i udlandet (og hvor?) og hvorfor er du blevet så glad for Danmark af at bo i udlandet?

    Hvem er de to beefcakes i øvrigt :cool: