Excess

Medlemmer
 • Content count

  830
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Reputation Activity

 1. Like
  Excess reacted to Dr. Durden in TRS - Pullup FANatic!   
  Sweet pas det der!!
  Og er der noget, jeg har misset, eller var det første luk med 3'eren? Tillykke!!!
 2. Like
  Excess reacted to Pigehest in Søvnproblemer på low carb/calorie diet?   
  Godt med lidt oplysning :) Tak!
 3. Like
  Excess reacted to Lagoon in Excessive Training   
  Bare lige en hurtig kommentar fra en udlandsdansker, som er traet af at hoere paa folk brokke sig over hvor trist Danmark er.
  Verden er blevet saa lille nu, at hvis man virkelig ikke kan holde sin hverdag ud, saa er det altsaa no biggie at rykke teltploekkerne op.
  En klog flotmand sagde engang til mig, at naar du har et problem er der 2 ting at overveje; kan du goere noget ved det eller ej? Hvis ja, saa enten goer det eller stop med at graede. Hvis nej, saa er det alligevel ude af dine haender og du boer ikke spekulere over det.
  Mit raad til dig er derfor - flyt! Bare for en periode. Jeg har aldrig elsket Danmark mere end efter jeg flyttede. Du er stadig ung og dygtig, du har intet at miste ved det.
  *EDIT*
  Kaeft, jeg lyder som en bitter idiot, det var ikke meningen. Jeg ville bare lige slaa lidt paa tromme for det at bo i udlandet.
 4. Like
  Excess reacted to hulck in Bruce Banner's log   
  Full body har været god ved min styrke, og jeg har ikke mistet (og i nogle øvelser gainet) styrke over de sidste 3,5 måneder. Tanken om at skulle ned på 72 kg er dog stadig skræmmende! Jeg prøvede lige at tage et snapshot af ryggen der, cut-mæssigt, er ved at være okay med. Derfor håber jeg de næste 2 kilo ryger direkte fra dunken:

 5. Like
  Excess got a reaction from Spinderella in Langt pokker i MOL   
  http://www.4sound.dk/shop/andre-strengeinstrumenter/ashbury/ab-35-banjo-5-strengs.html denne banjo får rigtig fine reviews til prisen. Det er jo slet ikke galt.
  https://www.google.dk/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=Ashbury+AB-35#hl=da&sclient=psy-ab&q=banjo+tutorial&oq=Banjo+tuto&aq=0&aqi=g2&aql=&gs_l=serp.1.0.0l2.38066l42473l0l44160l16l11l4l1l1l0l127l1088l6j5l16l0.frgbld.&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.,cf.osb&fp=5fbfa9b832283e39&biw=1366&bih=681
  Det er bare med at komme i gang. Ligesom alt andet kræver det selvfølgelig tålmodighed, at lære at spille på et instrument. Men hvis viljen og lysten til at lære det er stor nok, er det også nemt at bevare sin tålmodighed. Så kom da endelig i gang - du ved jo hvad vejen til Rom er brolagt med
 6. Like
  Excess reacted to Martin Bahrs in Vejen tilbage til stærke ben og nogenlunde stærke bryster   
  Her er lidt video fra HH finale workouten, mange tak til hende der gad tage sig tid til at filme i næsten 25 minutter :4thumbup:
  Video: http://vimeo.com/39941217
 7. Like
  Excess reacted to KristianS in Manager log!   
 8. Like
  Excess reacted to JAAB in Excessive Training   
  For satan da, du får sat nogle ting igang!
  Og godt, at humøret er tilbage igen - sådan en gang hjemkomstblues er nok ret almindelige, men efter en tur i tænkebox, er det super fedt at få vendt tankerne i positiv retning igen. :-)
 9. Like
  Excess got a reaction from JAAB in Excessive Training   
  Hey alle! Hvor er det bare super fedt at vende tilbage til loggen og se en masse aktivitet. Det er fantastisk at se jer kommentere på mine tanker og komme med løsningsforslag og gode perspektiver. Det er ydermere en fornøjelse at se, at folk håber at jeg fortsætter med at logge - og det gør jeg da :)


  Og i har jo ret i det i siger. Det er så nemt at drømme sig langt væk fra hverdagen og tænke på det græs, som altid er så grønt på den anden side. Jeg rammer ofte ind i sådan en negativ periode i tiden efter jeg er vendt hjem fra en ferie i udlandet. Pludselig bliver de begivenhedsrige og solbeskinnede dage skiftet ud med gråvejr, regn, hverdag og pligter og det hele kan virke lidt trist og ligegyldigt. Jeg er dog tilbage ved højt humør, da jeg som sædvanlig har erkendt, at hverdagen, pligterne og de kedelige stunder er nødvendige, for at stå i kontrast til de spændende, begivenhedsrige og livsbekræftende øjeblikke - hvis hver dag var en fest, var der aldrig fest. Jeg har samtidig været godt og grundigt vintertræt og ikke haft overskud til at lave nær så mange ting, som jeg havde håbet på. Mit energiniveau er dog røget gevaldigt i vejret efter en uge med solskin og højkultur, og jeg ser nu frem til alle de ting sommeren har at byde på. Højdepunktet er 14 dages drengerøvstur i Spanien, hvor vi starter i Barcelona. Udover dette er der højst sandsynligt Roskilde på programmet og det lader også til, at sidste års kæmpe succes, knallerttur i udkantsdanmark med gutterne, bliver en realitet igen i år
  .. Jeg ser også super meget frem til at begynde at gøre min motorcykel klar til en masse ture på de danske veje, forhåbentlig allerede fra starten af maj. Jeg har også fået taget mig sammen til endelig at starte på bilkørekort og selvom det er røvsygt, bliver det super fedt at få ud af verden. Jeg har har i øvrigt meldt mig til Spansk på aftenskole 1 gang om ugen (0-C HF enkeltfag) da jeg i mange år har haft en drøm om at lære spansk, men aldrig har fået gjort en skid ved det. Det samme havde en af mine kammerater og nu blev vi enige om, at gøre noget ved det. En aften om ugen brugt på at lære et nyt sprog, i stedet for at stene foran fjernsynet, er godt givet ud i min verden . Jeg får muligvis også et nyt studiejob, hvilket er super fedt og sidst men ikke mindst, skulle mine Sennheiser cx680 gerne komme med posten i morgen og jeg glæder mig vildt til at løbe med dem!Med hensyn til træning holder jeg ved, at jeg skal reducere tidsforbruget lidt. Jeg skal til at effektivisere min træning mere, i stedet for at dalre rundt i 2½ time og dovne den med kaffe og sniksnak. Jeg har dog på ingen måde mistet motivationen, tvært imod. Jeg elsker at træne og det vil altid være en stor del af mit liv - der skal bare også være tid til andre ting. Der skal nok også komme gang i loggen igen, når der sker noget spændende. Lige pt er jeg stadig i gang med progressionscyklus hvorfor der ikke er tunge løft eller PR's de kommende uger.  Nu vil jeg trække stikket og smutte i seng

 10. Like
  Excess reacted to Dr. Durden in Excessive Training   
  Psykologen siger:
  Du har ikke gjort dig klart, hvad eventyrlysten er..., du bruger den som dækkende for den der umiddelbare excitement, der altid er, når der sker noget helt nyt - kulturchokkets honeymoon. Og nu sidder du så og drømmer om en lignende følelse og kalder det eventyrlyst og siger Danmark er dumt og gråt. Det vil sige, 1: du drømmer om noget, du ikke rigtigt ved hvad er, 2: du er ikke tilfreds i din nuværende situation og laver for mange planer for for mange ting, din mavelyst ikke har lyst til.
  Det vil igen sige, at... du har det på nøjagtig samme måde som 97 procent af landets befolkning... Det er livets og det er noget værre lort. De resterende 3 procent er freaks...
 11. Like
  Excess reacted to MamboMads in Excessive Training   
  Det var nu ikke for at sige at København er verdens navle (men bedre end Århus i hvert fald ) - og når du snakker natur og alt sådan noget, har du selvfølgelig ret i at der (nærmest kun) findes bedre steder.
  Jeg tænkte nu mere på det med at gå og kede sig fordi 'jeg bor jo i Danmark og der sker bare ingenting' er en dårlig undskyldning for at blive ved med at kede sig.
  Men jeg forstår dig godt hvis argumentet er at der er kedelig natur/"adventure" muligheder.
  Mvh
  Ham der keder sig enormt pt.!!!! Men det har intet med hvor jeg bor at gøre
 12. Like
  Excess reacted to thetel in Excessive Training   
  For det første Hej i loggen:) Jeg har læst lidt med på sidelinjen siden den startede, men har vil gerne lige knytte en kommentar til dine udlandsplaner.
  Jeg arbejder/er på udveksling i udlandet lige nu, og jo det er sgu skide fedt at komme ud i verden, så gør det endelig! MEN, jeg havde lidt de samme tanker som dig inden jeg tog afsted - "det her bliver mega fedt jeg oplever bare noget hele tiden bla bla bla" , sådan er det jo bare ikke, jeg har en hverdag præcis som jeg ville have den i Danmark, jeg har jo et arbejde jeg skal passe 5 dage om ugen, jovist kan du lave en masse i weekenden, men der er sgu weekender hvor jeg bar er pisse træt og ikke gider en skid - Præcis som i Danmark! Det er fedt af være afsted, men de der tanker om at græsset er så meget grønnere på den anden side har i hvert fald ikke været tilfældet for mig.
  Jeg har prøvet en masse nye ting her hvor jeg bor, men kun fordi jeg har opsøgt det. Når jeg tænker over det kunne jeg også have prøvet en masse nyt i DK, hvis jeg havde gidet tage mig sammen og opsøge det.
  Iøvrigt var der hos mig 25grader og solskin tidligere på dagen - nu er der blæser og det er "koldt" og der kommer nok snart regn - ja det regner desværre også udenfor Danmark
 13. Like
  Excess reacted to Till in Excessive Training   
  Krafthelvede det var en fin træning! Meget flotte tal over hele linjen fra KB til død. Meje nice. Eller uhyggelig dagsforms arm. Troede jeg var godt kørende, men damn... Keep up the good works, din satan!
 14. Like
  Excess reacted to Quantanamo in The Log of Fame.   
  Hej i loggen, jeg har ikke læst nogen af de seneste indlæg, men jeg mangler et link til min log.
 15. Like
  Excess reacted to MamboMads in Excessive Training   
  Det var faktisk allerede sådan i Gramsespektrums tid (<3, hele 15-ish år tilbage, åh gud), vil lige prøve at finde deres klip med udlandsdanskere
  boom
  http://www.youtube.com/watch?v=4PSkNK86lE0
 16. Like
  Excess got a reaction from Kousgaard in Vejen tilbage til stærke ben og nogenlunde stærke bryster   
  Stærkt! Det er sgu god stil at dine træningsbuddies motiverer dig så meget med deres tilråb :4thumbup:
 17. Like
  Excess got a reaction from Jaaanie in Excessive Training   
  Sidder og rådner op i min egen vammelhed i denne eksamensperiode. Dagsmønstret er som sædvanlig præget af overspringshandlinger det meste af dagen og pissehamrende travlt om aftenen/natten med at indhente det forsømte. Samt selvfølgelig arbejde i døgndrift dagen før aflevering/eksamen
  En af mine overspringshandlinger var her til aften, at træne lidt planche progression på små paraletter. Jeg er som sagt begyndt at køre grease the groove med det her planche progression. Plejer egentlig at køre tucked planche og semitucked planche, men nu ville jeg lige se om jeg rent faktisk kunne strække benene helt ud. Det kunne jeg. Pænt er det ikke og jeg hænger også for langt nede, men det er nu alligevel et godt skridt i den rigtige retning. Efter jeg er begyndt at holde armene strakte fra l-sit til planche og under planche, er øvelsen langt hårdere end de fake planche variationer jeg tidligere har haft gang i. Så det har føltes som et par skridt tilbage. Men fuck it, nu er jeg i det mindste på vej i den rigtige retning med ordentlig form.

 18. Like
  Excess got a reaction from TRS in TRS - Pullup FANatic!   
  Så vidt jeg kan se er det CG bænk. Der er altså ikke den store aktivering af pectoralis i hverken CG bænk, military press eller alm dips. Jeg ville have verdens mindste bryst, hvis dette var min eneste brysttræning. Har du altid haft gode bryst-gener TRS?
  Men udover dette synes jeg, at din træningsfilosofi er meget fornuftig. De fleste gamle gymrats som kørte på for fuld smadder i deres unge år, er stort set alle fyldt med skader. Så derfor tror jeg du har helt ret i, at det er en god idé at tage det lidt roligt. Af samme grund kører jeg heller aldrig super tungt dødløft
 19. Like
  Excess got a reaction from Koral in Excessive Training   
  Super, super vellykket fotosession i går. Jeg synes virkelig, at jeg står godt på billederne. Min lowcarb taktik i dagene op til fungerede helt efter hensigten. Da jeg selv fotograferer fik jeg alle billederne, så jeg selv kan sidde og fedte med dem. Vi tog en del billeder i klassisk BB stil, som jeg ikke kan se noget problem i at dele her. Jeg har dog fjernet mit ansigt på billederne af hensyn til kæresten
  Billederne er uredigerede. 20. Like
  Excess got a reaction from Koral in Excessive Training   
  Et par stykker mere


 21. Like
  Excess got a reaction from Koral in Excessive Training   
  Super, super vellykket fotosession i går. Jeg synes virkelig, at jeg står godt på billederne. Min lowcarb taktik i dagene op til fungerede helt efter hensigten. Da jeg selv fotograferer fik jeg alle billederne, så jeg selv kan sidde og fedte med dem. Vi tog en del billeder i klassisk BB stil, som jeg ikke kan se noget problem i at dele her. Jeg har dog fjernet mit ansigt på billederne af hensyn til kæresten
  Billederne er uredigerede. 22. Like
  Excess got a reaction from RuneN in EQUILIBRIUM   
  Huh? Jeg kigger sgu stadig på 16-årige og det gør jeg helt sikkert også når jeg er 60
 23. Like
  Excess got a reaction from RuneN in EQUILIBRIUM   
  Huh? Jeg kigger sgu stadig på 16-årige og det gør jeg helt sikkert også når jeg er 60