MichaelMP

Medlemmer
 • Content count

  360
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

MichaelMP last won the day on December 11 2011

MichaelMP had the most liked content!

About MichaelMP

 • Rank
  Medlem

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Sted
  Århus
 1. El Classico

 2. Tour de France 2010

  Tourmalet har 100 års jubilæum i løbet.
 3. Tour de France 2010

  Man kan på den anden side også spørge om Touren nødvendigvis skal være et mesterskab i bjerg- og tempokørsel. Synes egentlig det er fint, der kommer en ekstra dimension ind i løbet. Der er selvfølgelig nogen der styrter eller punkterer på brosten, men hvorfor er det mere tilfældigt end at nogen rammer et hul i vejen på en nedkørsel eller lignende på en nedkørsel(Frank kan naturligvis ikke medregnes i kategorien tilfældigheder, da han tilsyneladende kan spontanstyrte i et roligt felt - hvad er det med Riis og ryttere med elendig teknik?). Mener etapen i '96 var omkring 60 km længere (og sluttede den ikke i Pamplona?). Nå, men det er i hvert fald en kedelig tendens i de senere år, at der skal være en etape af den type på ruten, men mon ikke de er med af hensyn til franske udbrudsryttere, når nu franskmændene ikke har haft et hæderligt bud på en klassementrytter, siden tolderne fandt nogle underlige glas i Festinas servicevogn. Det, der eventuelt kunne redde etapen er, at Vino er tilbage og har det med at kaste sig ud i vanvittige angreb.
 4. VM 2010

  Jamen for helvede da
 5. VM 2010

  Det er fordi han er blevet klippet og har fået Ronaldo-smørhår. Enig mht. Villas mål, til gengæld kunne jeg sgu godt have undværet hans viften med albuen.
 6. VM 2010

  Er der en facepalm gif, der er stor nok til dette: http://www.bold.dk/nyt/Franske-spillere-naegtede-at-traene http://www.youtube.com/watch?v=4rJAw-fuYHk
 7. VM 2010

  Nå, ser ud til Italien får filmet sig videre til næste runde.
 8. VM 2010

  Ghana-Australien kommer tilsyneladende på Zulu.
 9. VM 2010

  Det ville sgu også være fortjent, for helvede hvor var det en uinspireret gang bold fra England. Og det var ikke engang fordi Algeriet stillede 11 mand i eget felt. Føj.
 10. VM 2010

  Ok, så har Slovenien deltaget i turneringens bedste og værste kamp.
 11. VM 2010

  Muligvis, men jeg synes stadig det er mere på sin plads at kritisere Spanien for at stille med kun en angriber og to mere defensive midtbanespillere i en kamp mod sådan et hold. De må dog have forventet at Schweiz ville stå i en art Drillo formation.
 12. VM 2010

  Fedt. Så kan de stille 11 mand ned i feltet, og vi kan få endnu en røvsyg kamp. Og hvorfor helvede startede Spanien med kun en angriber til en kamp, hvor de var så tårnhøje favoritter. Fuck moderne fodbold.
 13. NFL 2009/10

  Ved en af Fitzgerald TDs var så samtidig en kæmpe facemask på Warner, så de ville vel være offsetting.
 14. Hvorfor skal doping være forbudt ?

  Jeg tror ikke der er nogen, der argumenterer imod legitim medicinsk anvendelse af præparater, der kan brugess som doping.
 15. Hvorfor skal doping være forbudt ?

  Til gengæld har du som skatteyder ikke noget problem med at finansiere et kontrolapparat, der er væsentlig dyrere end behandlingen og desuden som privatperson betale ekstra forsikringspræmie, fordi heroin på det sorte marked har en højere kilopris end guld eller beriget uran, så brugerne skal begå indbrud for at have råd etc. Kan godt være nogle love eksisterer for at beskytte folk mod sig selv, men man må også gøre sig nogle tanker om, hvorvidt beskyttelsen gør større skade, end det den skal beskytte imod.