Surfer

Medlemmer
 • Content count

  1,415
 • Joined

 • Last visited

About Surfer

 • Rank
  Snow is only frozen water...

Contact Methods

 • Website URL http://

Profile Information

 • Køn Mand
 • Sted København
 1. Blev de hentet - ellers er jeg frisk :)
 2. Nice and clean power building

  Ja der er jo altid en der er stærkere - men det er stadig solidt løftet - rammer jeg 1 rep på de 150 en dag så er jeg sgu glad :)
 3. Nice and clean power building

  Du er sgu ok stærk :-) - godt gået.
 4. Nice and clean power building

  Køb nu sådan en her: http://www.bauhaus.dk/haven/havemobler-og-tilbehor/mobler/terassevarmere/terrassevarmer-1000w-vaeg.html Jeg fryser bare ved tanken om at træne i et skur nu :)
 5. Nice and clean power building

  Ja ok, ser jo folk i store hættetrøjer til dagligt der bænkpresser :) Hvad m sådan en terrassevarmer i loftet - den tager ikke plads :)
 6. Nice and clean power building

  Puuuh - bænkpres i jakke lyder ikke rart :) Du må da have en lille gasvarmer du lige kan tænde et kvarter før du går igang :)
 7. Nice and clean power building

  Har du varme på i skuret - ellers må det da begynde at blive køligt derude :(
 8. Sælges: MyProtein beefjerkey

  150 kr?
 9. Køb af Eleiko gear i Malmø?

  Sådan en træner jeg ofte med, den er super lækker :-) Måske et center i malmø vil købe den hjem til dig og så kan du hente den der evt.
 10. Hårfjerning mænd

  Får det gjort på klinik - kan ikke lige overskue at give mig i kast med at hive hår ud af ryggen på mig selv :-)
 11. Våddragt

  Jeg har en orca trn, jeg syntes den er super fin til prisen, jeg har tabt en del kg og havde en nummeret større end jeg har idag, den var ca et år og den solgte jeg uden besvær for 750 kr. Så god mulighed for at teste om det er noget for dig, og hvis ikke kan du komme af med den uden det har kostet dig ret mange kr :)
 12. Jeg vil gerne opnå en lidt bedre kondition og så egentligt bare fordi jeg godt kan li at komme ud i naturen lidt, og det bliver ofte for lidt i hverdagen.
 13. Jeg træner styrketræning ca 5-6 gange om ugen, et 4 split program, jeg har typisk 20 min på cykel i ret højt tempo som opvarmning/cardio. Derudover er jeg i svømmehal 2-3 gange om ugen og en gang på MTB i ny og næ (men det er lidt hygge) Jeg vil gerne smide lidt løb ind i min træning, og egentligt helst i det fri og om morgenen, men så ender jeg nogle dage med at træne 3 gange hvilket måske kan blive lidt meget, vil det være en fordel for mig at forlænge mit styrkepas og så tage løb i forlængelse af den træning, så jeg kun træner 2 gange eller har det ikke så meget at sige?
 14. Barefods sko til træning - forslag ønskes.

  Fik købt et par vivo idag :)
 15. Barefods sko til træning - forslag ønskes.

  Arghhh surt - smid dem på trendsales så ryger de nemt :)