Surfer

Medlemmer
 • Content count

  1,430
 • Joined

 • Last visited

About Surfer

 • Rank
  Snow is only frozen water...

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  København
 1. For stort vægttab efter medicin stop

  Det er nemt at sige du skal indtage flere kcal, men i dit tilfælde med sygdom osv ville jeg bruge min læge som sparringspartner.
 2. Photoshoot - forberedelse, cutte osv

  Jeg skal ikke på scenen, det er ikke noget for mig :) men skal muligvis lave photoshoot - jeg er klar over hvad lys, Photoshop osv kan gøre for resultatet. havde bare en ide om at folk smider så meget væske som muligt inden photoshoot, lidt ala hvad bodybuildere gør op til konkurrence. jeg er helt clean, og vil heller ikke køre noget vanddrivende eller lign (hvis det er det du tænker på)
 3. Der er så mange måder, historier osv rundt omkring på nettet om hvordan man forbereder sig til photoshoot eller til at gå på scenen. Er der nogen herinde som vil dele lidt ud af deres erfaringer, hvordan spiser/drikker i når i ved i skal på scenen/have taget billeder om x antal dage, hvor mange kg lykkedes det jer at smide osv?
 4. Blev de hentet - ellers er jeg frisk :)
 5. Nice and clean power building

  Ja der er jo altid en der er stærkere - men det er stadig solidt løftet - rammer jeg 1 rep på de 150 en dag så er jeg sgu glad :)
 6. Nice and clean power building

  Du er sgu ok stærk :-) - godt gået.
 7. Nice and clean power building

  Køb nu sådan en her: http://www.bauhaus.dk/haven/havemobler-og-tilbehor/mobler/terassevarmere/terrassevarmer-1000w-vaeg.html Jeg fryser bare ved tanken om at træne i et skur nu :)
 8. Nice and clean power building

  Ja ok, ser jo folk i store hættetrøjer til dagligt der bænkpresser :) Hvad m sådan en terrassevarmer i loftet - den tager ikke plads :)
 9. Nice and clean power building

  Puuuh - bænkpres i jakke lyder ikke rart :) Du må da have en lille gasvarmer du lige kan tænde et kvarter før du går igang :)
 10. Nice and clean power building

  Har du varme på i skuret - ellers må det da begynde at blive køligt derude :(
 11. Køb af Eleiko gear i Malmø?

  Sådan en træner jeg ofte med, den er super lækker :-) Måske et center i malmø vil købe den hjem til dig og så kan du hente den der evt.
 12. Hårfjerning mænd

  Får det gjort på klinik - kan ikke lige overskue at give mig i kast med at hive hår ud af ryggen på mig selv :-)
 13. Våddragt

  Jeg har en orca trn, jeg syntes den er super fin til prisen, jeg har tabt en del kg og havde en nummeret større end jeg har idag, den var ca et år og den solgte jeg uden besvær for 750 kr. Så god mulighed for at teste om det er noget for dig, og hvis ikke kan du komme af med den uden det har kostet dig ret mange kr :)
 14. Jeg vil gerne opnå en lidt bedre kondition og så egentligt bare fordi jeg godt kan li at komme ud i naturen lidt, og det bliver ofte for lidt i hverdagen.