TroelsP

Medlemmer
 • Content count

  137
 • Joined

 • Last visited

 1. Kritik til mit FB program?

  Så jeg kunne egentlig lave en A + B træningspas? Foreksempel A: Squat 4 x 6 Calf raises 4 x 6 Bænkpres 4 x 6 BOR 4 x 6 Militær press 4 x 6 Chin ups: 2 x 6 Pull Ups: 2 x 6 Eksempel B: Dødløft 4 x 6 Calf raises 4 x 6 Bænkpres 4 x 6 BOR 4 x 6 Militær press 4 x 6 Chin ups: 2 x 6 Pull Ups: 2 x 6 Så enkelt kan det simpelthen gøres? der kunne ikke sættes flere øvelser i eller er det bare som det skal være? :)
 2. Kritik til mit FB program?

  Mig og en kammerat er igang med lidt styrketræning, da boksning er stoppet. Vi kører FB man-, ons- og fredag. Programmet lyder følgende: Squat 4 x 6 Dødløft 4 x 6 Benpres 4 x 6 Bænkpres 4 x 6 BOR 4 x 6 Militær press 4 x 6 Chin ups 4 x ?? Lat Pull down 4 x 6 Close grip bænkpres 4 x 6. + mave og lænd. Kører Benpres og Lat pull down, da benene skal have lidt mere tæsk, samt at jeg kun kan tage 6-7 gentagelser i Chin ups. Derfor skal jeg have lidt mere styrke i vingerne. Men kan i give noget kritik eller det et fint program? På forhånd tak.
 3. Fjernet fedt på maven - FB + cardio?

  Okay, er der Andre der har oplevet styrketræning og cardio og så bare nærmest bare forbrænde ren fedt? Eller skal man igang med den store kostplan?
 4. Ja ganske enkelt. Jeg har fin masse over det hele, er selv lidt stolt, dog er jeg ikke af min mave? Det ikke så jeg ser tyk ud overhovedet, er 190 cm høj og vejer 88kg. Men når jeg sætter mig ned kan jeg sku godt mærke nogle deller da :S Så læste noget om stofskifte, og at man skulle styrketræne for at omdanne kroppens stofskifte. Så nu er jeg igang med at cutte gennem Madlog - ½ kg om ugen har jeg sat den til. Har selv tænkt på at begynde med noget ala: Opvarmning : 15 min løb Squat 5 x 5 Bænkpres 5 x 5 Militærpres 5 x 5 Chin ups/pull ups 5 x 5 Bent over row.5 x 5 Nedvarming: 15 min på cyklemaskine. Ville jeg så sammentidig med min kalorieunderskud forbrænde det skide fed på maven, og evt bibeholde noget af mit muskelmasse?
 5. Hvad spiser I i løbet af dagen?

  Det fordi jeg gerne vil tabe mig lidt. Og det er sku lidt svær, da jeg ikke ved meget om en kostplan :) Og jeg er 17 år, og vejer ca. 87kg, med lidt fedt hængende på maven. Men skal ligge i kalorie underskud kan jeg forstå, så tænker lidt på den kostplan det første indlæg forslog :)
 6. Hvor meget løb før jeg mister muskelmasse?

  Okay, men hvor meget muskelmasse ville jeg miste? Vil egentlig bare gerne igang med at forbrænde det fedt jeg har til at sidde. Derfor jeg vil til at løbetræne :) Men så må jeg vel træne ved siden af :)
 7. Hvor meget løb før jeg mister muskelmasse?

  Har oprettet den i det forkerte forum, beklager jeg . Hvordan sletter jeg det igen? :D
 8. Hej Motion online. Har styrketrænet i et par år, og har fået god muskelmasse, vejer ca. 88kg til 188cm. Dog er der lidt fedt, og vil egentlig gerne blive markeret så det ser pænt ud :) Så jeg overvejer lidt at tage 1-2 måneder hvor jeg tager kosten lidt mere seriøs, og vil så løbe. Men jeg har sku lidt svært ved at holde 3 gange styrketræning og 3 gange løb om ugen, da det egentlig mest er fedtforbrænding, jeg helst vil have gang i :) Men kan jeg evt bare løbe 3 gange om ugen og så droppe styrketræning i et par måneder uden at jeg mister muskelmasse?
 9. Hej Motion online. Har styrketrænet i et par år, og har fået god muskelmasse, vejer ca. 88kg til 188cm. Dog er der lidt fedt, og vil egentlig gerne blive markeret så det ser pænt ud :) Så jeg overvejer lidt at tage 1-2 måneder hvor jeg tager kosten lidt mere seriøs, og vil så løbe. Men jeg har sku lidt svært ved at holde 3 gange styrketræning og 3 gange løb om ugen, da det egentlig mest er fedtforbrænding, jeg helst vil have gang i :) Men kan jeg evt bare løbe 3 gange om ugen og så droppe styrketræning i et par måneder uden at jeg mister muskelmasse?
 10. Hvad spiser I i løbet af dagen?

  Ja, som sagt, vil gerne vide hvad I spiser i løbet af dagen, da jeg selv vil igang med at spise sundere og mere varieret :)
 11. Sundere Kost?

  Jeg skal til at spise noget mere sundt, og gerne mindre, så jeg lige kan tage noget fedt :) Jeg ved hvertfald at jeg skal skære ned på nogle ting, og spise noget andet mere sundt. Men jeg er 17 år, og ved sku ikke helt hvad der er virkelig sundt og hvad der er mindre sundt? Så har i nogle gode råd til Morgen- , middag- og aftensmad?
 12. Bliv bedre til Pull up/chin up?

  Super, Tak skal i have! :=)
 13. Bliv bedre til Pull up/chin up?

  Tak for god respons! 321: Er det det man kalder en Negativ rep? Hvor man starter med at være oppe og så ligeså stille falder ned? Fordi har satme ikke kræfter til at hive mig op og så langsomt falde ned igen :D Men Træner lige PT Fullbody Program hver anden dag, og den anden dag løber jeg. Det er egentlig bare for at blive stærkere og mere markeret. Men flere muskler i armene kan man vel altid bruge :P
 14. Ja, er en fyr på ligegodt 85kg, som gerne vil blive bedre til Pull up. Den hvor man særligt går meget i bicep :) Kan tage 3 x 5 lige nu med ca. 45 sekunders pause mellem hvert sæt. Men har fitness herhjemme, det eneste jeg ikke har er det udstyr hvor du kan træne Pull down. Men hvordan kan man blive stærkere i den øvelse? Ville gerne kunne tage 10 clean :)
 15. Skal igang med 3 måneder, hvor jeg skal stramme kroppen op, dvs mere masse og styrke og lavere fedtprocent. Skal kobinere FB med cardio iform af løb. Havde selv tænkt på:Man-, Ons- og Fredag Squat 5 x 5 Dødløft 5 x 5 Bænkpres 5 x 5 Pull ups 5 x 5 Bent over row 3 x 10 Militær pres 3 x 10 Bench Dips 3 x 10 Barbell Curl 3 x 10 Til slut 20min Cardio iform at Elipsetrainer eller cykling. Ro maskine kommer senere. Havde så selv tænkt på Tirsdag og Torsdag og så Løbe 7-8 km? Hvordan ville dette program lyde, hvis jeg fik styr på kosten?