DanskAdonis

Medlemmer
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

 1. S: Whey protein

  Jeg har 7-8 kg whey protein, 82%, uden smag, stående. Det er i spande a 5kg, hvoraf den ene er uåbnet. Det befinder sig i Odense, og skal afhentes. Pris-forslag: 350kr.
 2. Watts

  Jeg troede bare dine "one arm DB rows" var opvarmningssæt? Ej, spøg til side. Tak for god spotning, uden den ville jeg have været en skadet mand.
 3. Valg af styrkeprogram

  Problemstillingen handler om at langt de fleste styrketræningsprogrammer, som jeg har læst og prøvet, påpeger at man bør forholde sig roligt og hvile, når man ikke træner for få det bedste resultat, og undgå overbelastning. Jeg vil ikke mene at eksempelvis 30-40km løb om ugen er " at tage det roligt ". Derfor leder jeg efter et program eller en tilgang til træning, hvor man lægger vægt på løbet som en grundsten måske ligefrem, og ikke som noget der "forstyrrer". I øvrigt tænkte jeg også på om der er nogle med erfaringer omkring at løbe og træne i umiddelbar forlængelse. Er det uheldigt? Hvis man forestiller sig f.eks. en 45 minutters løbetur og derefter 5 kvarters hård træning.
 4. Valg af styrkeprogram

  Jeg har en problemstilling angående valg af træningsform. Jeg har styrketrænet i et par år efterhånden, primært med frie vægte. Hvilket også har givet sig udslag i en væsentligt forøget muskelmasse. Jeg er 1,81m høj og vejede før jeg begyndte at træne ca 70kg. Efter ca. 2½ år er jeg nu oppe på 82kg. Fedt: 10-11% I perioden fra jeg startede med at træne og til nu, har min træningsform været noget i stil med: 1 times træning, 3-4 gange om ugen, Typisk tre sæt med 6-12 gentagelser. Engang imellem har jeg også løbet en tur. Jeg har prøvet at kombinere styrketræningen med løb, men uden større held - Får jeg løbet mig op i en god form, så får jeg ikke trænet så meget som jeg har lyst til - og vice versa. Derfor søger jeg et træningsprogram, der også tillader, måske endda opfordrer til konditionstræning. Det skal bevare og gerne øge min styrke. Samtidig med at jeg får mulighed for også at løbe mig i form. Jeg har kigget og prøvet en del forskellige styrketræningsprogrammer igennem de sidste par år. Men de fleste træningsprogrammer har som udgangspunkt at man udover styrketræningen forholder sig roligt for at undgå overanstrængning. Hvad har I af løsningsforslag?