admire

Medlemmer
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

 1. Jeg har siden jeg var baby altid haft en helt uhyggelig voldsom forbrændning. Jeg var indlagt af et par omgange til undersøgelser da jeg var under et år på grund af for tynd mave hvilket viste sig selvfølgelig at handle om at min forbrændning var så usædvanlig høj. Problemer med mentale problemer gjorde at jeg fik medicin fra omkring da jeg var 20, og fik en ret stor vægtøgning som dog virkede mindre alvorlig da jeg har en stor ramme at fordele vægten på....alene mine 199cm hjælper gevaldigt. Min max vægt var 135, var jeg var omrking 27, og jeg har kommet ned på et stadie mellem 105-112 kg igennem de sidste par år.... har gradvist igennem en årrække smidt alt det frygtelige medicin stads væk, og da den sidste lille del forsvandt, så begyndte mit vægttab at stige voldsomt. Jeg træner ret intensiv træning 2-3 gange ugentligt, men er på under et halvt år røget fra de 110 til 87kg målt for et par dage siden. 87 kilo fordelt på 2 meter er ikke meget.....Jeg må indrømme jeg er lidt skræmt og bestemt ikke begejsret for dette vægt tab. HVilke områder ville i ændre på? Er der nogen der har gode råd angående kost ændringer? Jeg spiser hverken voldsomt usundt eller voldsomt sundt....Men jeg er bestemt ikke en person der sulter mig selv.
 2. Admire's begynder log

  Nu er det på tide at få en log på plads så I kan følge mig og også for at give lidt overblik til mig selv. Dette er ikke en tråd med en masse kæmpeløft men istedet en log af en komplet nybegynder uden kondi. Jeg har længe været træt af udseende og specielt min dårlige form. Jeg er kommet rigtig godt i gang med løb selvom jeg selvfølgelig røg ind i en smuk kombineret hals/lunge betændelse efter 1½ uge men herefter er det gået virkelig godt. I denne uge er jeg så begyndt på lidt stille og rolig styrketræning ved siden af(Har før kun kørt lidt meget basic træning med en enkelt håndvægt derhjemme). Råd og vejledning er selvfølgeligt meget velkommen. Stats om mig og lidt bagrund: Alder: 23 år. Vægt: 105-107 kilo Højde: 196 cm. Motivation har overhovedet ikke været et problem indtil videre hvilket selvfølgelig er en fed ting. Har lært af tidligere fejltagelser og bruger ekstra lang tid på udtrækning nu for at undgå skader. Løb: 3-4 gange ugentligt. Ruten er på 2,3 km men med meget bølgende terræn. Ruten er placeret således at jeg sagtens kan øge længden ret naturligt men nu vil jeg først kunne løbe det helt igennem uden pauser og det kan jeg ikke endnu. Lige pt. holder jeg tre korte "pauser" hvor jeg forsætter i hurtigt gå tempo. Hver pause er på cirka. 40 sekunder Lige nu løber jeg faktisk den første halvdel af ruten uden pause. Styrketræning: 3 gange ugentligt. Jeg ved ikke meget om styrketræning da jeg ikke har trænet rigtig styrke træning i over 3 år men vil prøve at stykke et program sammen der passer til mine behov. Men vil jeg se styrketræningen lidt an og finde ud af hvad der fungerer bedst for mig. Er mere til øvelser med reelle vægte eller bare bodyweight end til komplicerede maskiner. Træner også et ret "primitivt" sted. Mål: Første prioritet er helt klart et fornuftigt fedt tab. Anden prioritet er muskel øgning på en fornuftig måde. Det er helt bevidst at styrke træningen kun er tre gange om ugen for for det første ikke at miste motivationen men for samtidig at give musklerne masser af tid til at restituerer. Denne tråd vil hver uge indeholde lidt omkring hvordan det går med træning, vægttab osv. Håber at I vil læse med.
 3. Er dette helt tosset?

  Ja det ka jeg sagtens følge dig i. Grunden til det høje ambitions niveau er fordi at det ofte er meget vigtigt for mig at få en trænings rytme for at kunne holde motivationen. Men som du siger ska jeg selvfølgelig passe på. Jeg går ned til at løbe 3-4 gange om ugen nu. Jeg har været clearet i over 3 mdr...Også af fysioterapeut og læge.. Har ikke været noget som helst til knæet og sørger selvfølgelig for at varme det op og strække ud bagefter. Synes at interval trænings ideen var en god ide, fordi at det vil højne konditionen hurtigere og når det begynder at "køre" så hjælper det virkelig med lysten og motivationen.
 4. Er dette helt tosset?

  Okay....Skærer lidt ned på antallet af gange jeg løber. Er der et specielt intervals trænings program i kan foreslå? Kender ikke særlig meget til den slags ting. Tror ihvertfald at jeg vil kombinere lidt med svømning en gang om ugen også. Bor ret tæt på en svømmehal så det er der gode muligheder for. Mange tak for de gode svar indtil videre;-) Hvad med hensyn til tidspunktet at løbe på? Er der tidspunkter hvor man får "mindre" ud af at løbe eller er det helt fint for mig at løbe så sent?
 5. Er dette helt tosset?

  Jeg har helt enormt dårlig kondi. Har været ude i over 9 mdr efter en knæ skade og har ikke fået startet mit kampsports træning op, simpelthen fordi at jeg ikke kan følge med i tempoet der bliver sat. Min kondi er så slem at jeg efter ganske kort tid får brækfornemmelser. Derfor ska det nu ændres og jeg er begyndt at løbe. Jeg har udvalgt en kort, nem rute. (2.2 km) som jeg så har løbet to gange hver dag i indtil videre tre dage. Til at starte med løb jeg cirka halvdelen af ruten, gik 50-100 meter og løb så igen og holdte en enkelt helt kort gå pause inden ruten var færdig. I går aftes(22.30) løb jeg så hele ruten igennem uden stop. Det er forøvrigt indtil videre absolut det tidspunkt hvor jeg har haft det bedst med at løbe. Om det er fordi man er uforstyrret, på grund af varme eller fordi at jeg bare er på toppen der men det virker ihvertfald bedre på det tidspunkt. Om morgenen fungerer rigtig dårligt for mig og mine ben fungerer slet ikke. Jeg er 196cm høj og vejer cirka 110-112 kilo. Pointen med træningen er reelt kondition. Vægttab er selvfølgelig en dejlig bivirkning men det er ikke det primære mål. Ville rigtige gerne høre ændringsforslag.