Elhadji88

Medlemmer
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

 1. Overrevet knæskalssene

  For en måned siden fik jeg overrevet min knæskalssene i en fodboldkamp og blev akut opereret - voldsom oplevelse. Her en måned efter, frustrerer det mig, at jeg trods snak med læge og fysioterapeut ikke kan blive klog på skaden og et forventeligt forløb, da de tilsynelandende ingen erfaring har med skaden. Har nogen herinde kendskab til skaden? Hvor lang tid gik der før I kunne gå normalt, cykle, løbe mv. Hvor længe var knæet hævet og meget større end det andet? Alt info er kærkomment, da jeg ikke kan finde noget. Håber nogle vil dele af deres viden.
 2. Fodbold efter længere skade

  Efter knapt et års pause fra fodbold pga. en knæskade (bruskskade), skal jeg efter en længere genoptræningsperiode med styrketræning, løb osv. til at i gang med fodbolden igen.. I den forbindelse er jeg lidt i tvivl, om jeg skal bruge knæbind eller ej. Et knæbind er selvfølgelig en god støtte, men det kan også være irriterende at spille med og gøre, at musklerne omkring knæet bliver "dovne". Hvad vil I foreslå? På forhånd tak!
 3. Fiksation/sammensyning af menisk

  Hej, Jeg kom for ca. 3 måneder til skade med mit knæ, og skal derfor have en kikkertoperation i næste uge. Lægens plan er at sy menisken sammen, for menisken er vigtig at beholde, men det er dog ikke sikkert, at det kan lade sig gøre, og måske kan man "slippe" med at de fjerne et lille stykke af menisken. I brochuren som jeg har fået udleveret samt på nettet, står der, at der skal gå mellem 6-8 måneder før man må dyrke sport med drejemoment som fodbold og håndbold igen, når man har fået menisken syet sammen. Men jeg har også læst at forløbet er meget individuelt. Er meget spændt og nervøs på hvordan alt den tid uden aktivitet og sport vil forløbe, og vil derfor gerne høre om der er nogle, der har viden eller erfaringer med en sådan operation, og i såfald hvordan det var efter operationen mht. genoptræning osv. osv. Tak på forhånd;)
 4. Vedvarende knæproblemer

  Hej, Som forholdsvis seriøs fodboldspiller, har jeg nu i 1½ år døjet med smerte i underkanten af knæskallen under og specielt efter, at jeg har spillet fodbold. Jeg har hele tiden været klar over, at smerterne skyldes en form for springerknæ/løberknæ. Jeg har holdt pause, og det hjalp ikke rigtig, derudover har jeg prøvet med tape og en såkaldt knæstrop, som egentlig bare generer mere end den gør gavn. Lægen har sagt til mig, at jeg sådan set ikke rigtig kan gøre noget, andet end at styrketræne lårmusklerne. Han sagde også, at der ikke sker noget ved at spille, udover smerten selvfølgelig. Problemet er bare, at smerterne ikke er blevet blidere i meget lang tid nu, og jeg synes det bliver mere og mere problematisk. Det er som om, at der er en form for betændelse/inflammation i underkanten af knæskallen, og jeg har svært ved at styrketræne lårene med fx squat, fordi jeg altid er meget øm i knæet dagen efter en fodboldkamp eller træning. Mit spørgsmål er så hvad jeg kan gøre ved det udover at holde pause og bruge tape (som jeg har prøvet). Kan en akupunktør eller lignende gøre noget ved det, eller har I nogle gode råd? Har nogle erfaringer med lignende skade, og går det i sig selv med tiden eller hvordan? Håber at få nogle gode input og råd fra jer, og takker på forhånd;)