Pumba

Medlemmer
 • Content count

  352
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Pumba

 1. Markus Ruehl

  Den har post kunne vist ikke passe bedre til emnet maksimal muskelvækst. Markus Ruehl startede med at træne som 19 årig og en vægt på 140 lb (63 kg).....det samme som jeg vejede da jeg startede forresten B)
 2. poll: hvilken muskelgruppe kan du allerbedst lide?

  hahaha....havde også stemt hænder hvis det havde været en mulighed, de er alt for rad
 3. poll: hvilken muskelgruppe kan du allerbedst lide?

  Biceps selvfølgelig....hva ellers??....hehehe
 4. hva skal man drikke????

  JEG vil sige vand, energidrikke (i hvert fald dem der er baseret på sukker) giver hurtigt energi men man crasher lige så hurtigt bagefter så det vil kræve at man drikker det jævnligt under træningen. Hvis man er lidt sløv inden træningen er en cola light eller en red bull langt bedre (og så selvfølgelig masser af vand under træningen).
 5. Bestilling fra udlandet

  Hvis du bestiller fra USA skal du regne med at der kommer told+moms af både prisen på varen samt fragtprisen. T+M er ca 41% af værdien. Du kan tjekke de produkter du overvejer at købe hos doping.dk inden du bestiller, men de er MEGET langsomme om at svare (en måned er ikke unormalt). Generelt kan du være sikker på at alle varer som indeholder enten prohormoner eller efedrin (ephedra) bliveer tager.
 6. Hvor mange bruger guarana?

  Fandt lige det her inde på fødevaredirektoratets hjemmeside....
 7. Hvor mange bruger guarana?

  Hustler er fyldt med sukker så det er ikke ligefrem det man skal bruge hvis man ønsker at tabeb sig. Er du sikker på det med de 100 mg?, for hustler kan også købes i DK og så vidt jeg ved er det ikke tilladt at sælge læskedrikke med et koffein indhold der er højere end det der er i cola her i DK.
 8. Hvor mange bruger guarana?

  MOL's sponser www.raspower.dk har fx guarana til 99 kr for 100 stk. Jeg køber selv syntetisk koffein af en bekendt som får det fra USA af.
 9. Hvor mange bruger guarana?

  Ice>> 1 gram er temmelig meget, 200 mg plejer at være nok til mig. B-Ice>> mener de guarane koster ca 100 kr for 100 stk, men mon ikke det var bedre at finde ud af HVORFOR du er træt hele tiden?
 10. kreatin blandet med...

  bland kreatinen med druewsukker i en tom flaske og fyld så op med vand når det skal bruges. Nemt, billigt og så behøver du ikke spekulere på om kreatinen bliver nedbrudt af at ligge i væske.
 11. Hvor mange bruger guarana?

  Danlab laver guarana caps som svarer til 100 mg koffein så vidt jeg husker, har dog aldrig prøvet dem så jeg kan ikke sige hvor gode de er. Men hvorfor dog ikke bestille rigtige koffeinpiller fra udlandet, det er fuldt ud lovligt og noget bedre end at det guarana halløj....
 12. Nemme proteinkilder- uden tilberedning?

  jeg mener der er ca 60 g protein og 30 g fedt i, så det er faktisk ikke værre end 10-12% hakket oksekød (20 g protein og 10 g fedt) ....men det er selvfølgelig ikke ligefrem det man skal bygge sin kost omkring ;)
 13. Nemme proteinkilder- uden tilberedning?

  tjae der er masser at vælge imellem: Ost (fx hytteost) cheasy youghurt (dem der ikke er sødet med sukker) Fromage Frais (smager super med proteinpulver) Fromage Frais +tun +majs = nem tunsalat med masser af protein og ikke ret meget fedt Makrel i tomat Æg (hårdkogt, blødkogt, spejlet, kastet efter naboen's kat etc etc) Torskerogn Kold kylling (eller andet kød) Proteinbar Flæskesvær
 14. S: digital kamera

  350 kr...
 15. Johnny Bravo

  BWAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAAAAAAAAAA..........
 16. Johnny Bravo

  Infested>> Lige et par spørgsmål.....er problemet ved de manglende links noget som lige er kommet her inden for de sidste par dage og et det kun enkelte steder at problemet er (fx alle links i en log efter en specifik dato)? Hvis dette er tilfældet kunne det godt tyde på at du har fået den nye link-ædende virus som netop er begyndt at ramme computere i denne uge. I starten vil det kun være links enkelte steder, men det vil efterhånden sprede sig til endnu flere steder og kan endda i senere stadier gå ind og indsætte andre links end de som oprindeligt var der. Et andet problem med denne virus er at den kan videresende sig selv til alle på din adresseliste, både i hotmail og Outlook. Det vil derfor være en godt ide at sende en advarsel til alle du har stående om at de måske vil modtage den linkædene virus fra dig. For at fjerne virussen bør du hente dette antivirus program, det er så vidt jeg det eneste som endnu er i stand til at opdage og fjerne denne virus: Nexus>> Hva er der galt med at skide på sit eget gulvtæppe?? :confused2:
 17. Johnny Bravo

  MaxPower>> Hvilken version af JB_LogView bruger du? Det er garenteret det der er problemet, mine links virkede nemlig heller ikke altid inden jeg installerede det, men nu kører det uden problemer. Bare gå ind på nedenstående link og hent så enten JB_V2.5.exe eller JB_V3.exe (beta):
 18. Okay så du mener også at alle billeder af Arnold og andre dopede BB'ere øjeblikkeligt skal fjernes for ikke sende et dårligt signal ud til nybegyndere (og alle andre)?? I så fald kunne det da også være man skulle gøre noget ved alle de rygere der er herinde, hva er da det for et signal at sende ud til ungdommen :angry: .....at det er helt i orden at ryge og ødelægge sine lunger, forøge chancen for kræft etc etc. ....og hvis man så endelig skal til at censore herinde så skal det vel gælde både for AS og ECA stack, eller er det "tilladt" at bruge dette så længe man holder sig fra AS? Det er da nærmere i ovenstående tilfælde man kan snakke om dobbelmoral er det ikke?? Desuden vil jeg ikke mene at de som er rene latterliggøres, for du fleste ved vel godt hvem der har taget noget og hvem der ikke har.....så det er nok begrænset hvor meget street-respekt de pågældende personer mister. Bare et par tanker....
 19. Johnny Bravo

  nå ja selvfølgelig.....det vidste jeg egentlig godt nu når jeg tænker over det. :swim:
 20. Johnny Bravo

  ja nemlig....det var lige det jeg ledte efter....takker. Forresten den sidste øvelse kender jeg ikke rigtigt, er det den samme som den der bliver vist her:
 21. Johnny Bravo

  Hey JB har du ikke lige det link til dit gamle skulderprogram der var så effektivt, jeg kan ikke finde siden mere :(
 22. DEsværre JB alle tudekiksene er udsolgt.....det lader til der har været helt extremt stor efterspørgsel på dem her på det sidste
 23. Nokia 3310

  NEj det er fordi telmore mere eller mindre er blevet overtaget af TDC.....
 24. Nokia 3310

  Det med at bruge telmore med TDC telefoner er ikke noget problem, men jeg synes det lyder lidt underligt at du kan undgå at betale abb ved ikke at aktivere SIM-kortet.....men hvis det virker er det da helt perfekt.
 25. To proteinpulver

  WPC er whey protein concentrate. MAn kan så med forskellige processor fjerne fedt og kulhydrat fra det hvorefter man så har isolate. JEg vil ikke forsøge at gøre mig så klog på det, men læs fx disse to artikler. http://www.bodybuilding.com/fun/willbrink3.htm http://www.bodybuilding.com/fun/south12.htm