Theshifter

Medlemmer
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Theshifter

  1. Beklager jeg ikke har kommet med den sidste og vigtigste update.

    Der var indvejning d. 22 december kl. 11. Efter en times cykling og uden morgenmad vejede jeg 73,3 med tøj på. Mit tøj vejer nok ca. 1kg så det vil sige jeg vejede 72,3 kg og havde derfor 1,7 kg at gi af :) Efterfølgende er der i julen røget 2 kg på, men det var også forventet, da jeg overhovdet ikke har holdt mig tilbage med hvad jeg spiste, og ikke har dyrket noget overhovdet der kan kategoriseres, som motion. Jeg er nu 3000 kr rigere og 10 kg lettere :)

    Takker for de mange positive kommentare undervejs.

    Hilsen Theshifter

  2. Status d. 15/12-08

    Nu er jeg fandme tæt på målet. 74,2 kg i morges og jeg skal først til endelig vejning d. 22/12 kl. 11.00. For at være helt sikker på at komme under 74 kg vil jeg cykle 1-2 timer med tøj på lige inden vejningen og lade være med at drikke noget før efter jeg er blevet vejet. På den måde burde jeg kunne smide omkring 1 kilo i væske. Jeg er rimelig sikker på jeg vinder væddemålet og er 3000 kr rigere efter d. 22/12.

    Theshifter

  3. Altså jeg har fulgt med næsten lige fra :bigsmile:

    Jeg begyndte selv at tabe mig fra den 27 oktober.

    Min start vægt var 83.3 kg og er nu her i dag (8 Dec 2008) ind til videre på 75.1 kg :smile:

    så jeg har tabt mig 8,2 kg :4thumbup:

    Det er fandme godt gået. Så har du smidt ca. 190g/dagen i snit. Jeg vejer mig hver morgen efter toiletbesøg og har lavet en graf over vægttabet. Det er meget sjovt at sidde og lege med, hvis man har de lyster :)

    Hvad er dit mål?

    Mit væddemål har skæringsdato d. 22 dec, men jeg vil forstætte indtil jeg kommer ned omkring 70-71kg og vil derefter begynde at træne igen og bygge masse på op til sommer, og vil så prøve at rippe de sidste 6 uger op til ferien.

    Theshifter

    post-20596-1228807743_thumb.jpg

  4. Status d. 8/12-08

    Ved ikke om der er nogen der følger med længere, men nu kan jeg lige så godt forstætte nu jeg er i gang. Jeg var igen til julefrokost fredag, med efterfølgende usund mad om lørdagen. Vejede 74,9 i morges efter toilet besøg, så målet er virkelig i sigte nu. Jeg skal på et seminar i næste uge tirsdag-torsdag hvor jeg ikke selv kan styre hvad jeg vil spise...kun mængden. Yderligere kan jeg ikke cykle min obligatoriske time hver dag! Den skal virkelig have en skalle i denne uge, så jeg taber det ekstra, som jeg evt. ikke taber eller tager på de 3 dage. Jeg regner med at intensivere min cykling med ekstra 30 min og mere belastning de sidste 30 min.

    Er det i øvrigt helt forkert antaget at jeg ca. forbrænder 500 kcal/timen ved moderat cykling???

    Theshifter

  5. Status d. 1/12-08

    På trods af julefrokost fredag og bryllupsdag søndag med go mad er det stadig blevet til et vægttab på 500g så jeg pt. vejer 75,5. Jeg var ellers nede på 74,9 fredag inden weekendens eskapader, men jeg skal nok nå det alligevel, så julegaverne er gratis i år :)

    Theshifter

  6. Status d. 24/11-08

    Vægten sagde i morges 75,4 kg hvilket vil sige et vægttab på 1,6kg!!!!! Det er nok lige i overkanten for 7 dage, men det mest mystisk er at jeg i weekenden ikke har levet specielt sundt? Jeg har spist popcorn, chokolade og spist pommesfrites. På trods af det har jeg stadig tabt mig. Selvom jeg synes jeg har spist meget må jeg jo ha været i et pænt energiunderskud alligevel. Der er virkelig ved at være lys for enden af tunnelen og jeg er rimelig sikker på jeg vinder det væddemål efterhånden. Det er også en fornøjelse nu at se sig selv i spejlet i forhold til, da jeg startede. Jeg var godt nok blevet slasket at se på! Min plan er at jeg efter væddemålet og den efterfølgende jul vil starte på vægttræning og opbygge noget masse nu hvor jeg har fået smidt det meste overskydende fedt. Jeg har uden tvivl også tabt en del muskelmasse under forløbet, så det skal bygges op igen. Jeg har aldrig haft en rigtig six-pack og det er min næste mission!!!

    Theshifter

  7. Du kan godt tabe to kilo på ti uger, det eneste det kræver er stædighed og dumdristighed...

    Sara CamilleJeg kan så fortælle dig at du vil opleve de dejlige svedeture, en enorm svimmelhed, kulden syntes uudholdelig, du VIL falde i sukkergrøften og din dårlige samvittighed vil stikke til dog som bare fanden, du vil få humørsvingnionger, ikke kunne sove om natten hvis du føler sult, din krop vil måske sige fra på måder du ikke lige havde regnet med.. :dry:

    Ja, du har meget du kan glæde dig til.

    Søde, vær dog realistisk ikke ? Hvis nu i i stedet aftalte at dyrke mere motion, ikke drak alkohol eller andet, så tror jeg faktisk at du PÅ SIGT vil kunne lave et vægttab og holde det. :blush:

    Og hvis du regner med at du kan dyrke yderligere motion og spise helt anderledes end du har været vant til HVER DAG, så taber du altså det væddemål meget hurtigt.

    Hvis det kun var to kilo jeg skulle tabe var det væddemål yderst attraktivt for mig ;)

    Jeg har tabt 8,6 indtil nu og skal vejes d. 22 dec så jeg er ret sikker på jeg nok skal vinde det væddemål.

    Jeg synes nu ikke jeg har haft hverken svedeture eller været svimmel, men jeg spiser nok også lidt mere end det eksempel jeg har givet.

    Med hensyn til motion har jeg været meget passiv i den periode hvor jeg har taget på og der er noget der skal laves om på og jeg tror det væddemål faktisk er med til at motivere mig.

    MVH

    Theshifter

  8. Det er sådan du forventer at kunne spise resten af dit liv?

    Nej, selvfølgelig er det ikke det. Hvis du havde læst hele tråden fra start ville du også vide, at dette drejer sig om et væddemål med to af mine kammerater hvor jeg skal tabe 10 kg på 10 uger.

    Theshifter

  9. Nej din krop er ikke helt gal. Største delen af alm. vægtige vil have deller på maven hvis man låner sig forover, som du gør på det ene billede. Jeg går ud fra du gerne vil ha en trimmet krop, med sixpack eller ligende. Du skal bare huske på at de, som har en six pack har trænet hårdt for det og mange af dem er udfra et normal menneskes mål undervægtige. Hvis du allerede har tabt 6 kg er det bare at blive ved så skal de sidste kg nok forsvinde.

    Jeg vil nu også tvivle på at du kun indtager 1500 kcal om dagen. Vejer du alt din mad og regner det ud?

    Theshifter

  10. Med det du motionere i løbet af ugen, og den typiske kost du har beskrevet må du spise så meget til aften at du kommer i energi overskud. Hvad drikker og spiser du i weekenden når du er ude og gi den gas?

    Theshifter

  11. Status d. 10/11-08

    Vægten sagde 77,7 kg her til morgen og det betyder et vægttab på 1,2 kg de sidste 7 dage. Jeg var til J-dag fredag og det kunne klart ses på vægten, da jeg dagen efter ikke tænkte over hvad jeg spiste overhovdet. Vi var lørdag aften på kinesisk restaurant og få buffet og om aftenen stod den på chips, slik og videofilm :) Fredag morgen vejede jeg 77,3, så havde jeg droppet J-dag havde jeg helt sikkert været under 77kg, men jeg er stadig foran mit mål og fortrøstningsfuld.

    MVH

    Theshifter

  12. PUUHA...min kostplan!

    Jeg har ikke nogen decideret plan jeg følger slavisk, men jeg følger gennerelt kostrådene fra Southbeachkuren, som indebærer at man skærer alt der hedder kulhydrater væk i kosten. Dvs. en kost udelukkende består at grænsager og kød. Maden skal ikke vejes da man skal spise indtil man er mæt. Selvom jeg ikke har nogen plan kan jeg godt prøve at beskrive hvad jeg typisk spiser til de forskellige måltider.

    Morgenmad er meget simpel og består enten af 100-150 g Græsk Yoghurt (2%) med sødemiddel eller 2 scramblede æg.

    Mellemmåtlid: 8-10 madler

    Middagsmad: 1 portion salat med forskelligt magert kød, oksekødssuppe med hvidkål, stegte grønsager med magert kød.

    Mellemmåltid: 8-10 mandler

    Aftensmad: Stegte grønsager eller salat med forskellige former for kød tilberedt på alle de forskellige måde jeg kan komme i tanke om.

    Aftensnack: 2 stykker af en Mørk chokolade med højt cacao indhold til at tage en evt sukkertrang.

    Det er ikke den mest spændende kost, men det vigtigste er at bruge så mange forskellige tilberedning metoder man kan komme i tanke om, og bruge mange forskellige krydderier. Der kan købes mange forskellige boullion produkter som kan pifte de forskellige retter op. Jeg spiser også en del supper da man her kan trække meget smag ud af f.eks oksekød ved at lade det simre længe med en masse urter og grønsager og det smager fremragende.

    Det skal lige siges at denne diæt kræver en del selv diciplin specielt i starten, da ens trang til kulhydrater kan være ret stor fordi kroppen skriger på noget sødt, men heldigvis aftager det med tiden. Denne diæt ikke kan anbefales hvis man skal koncentrere sig meget, da man er i et så højt kalorieunderskud at det kan mærkes på energi niveauet. Jeg vil ikke anbefale det til folk der læser og skal putte ny viden ind i knolden, da man specielt sidst på dagen kan blive ret træt og sløj. Der er dog heller ikke nødvendigt at være i så stort energiunderskud, som mig da jeg jo kun har en begrænset periode til at opnå mit mål. Man vil sagtens kunne tilføje nogen kulhydrater og stadig tabe sig. Den store fordel ved at skære kulhydrater helt væk de første 14 dage er at man vil se et stort vægttab de første 14 dage og det tror jeg vil være en stor motivation for mange, som vil gøre at man bliver ved.

    udover kosten cykler jeg også 1 time hver dag på en kondicykel.

    Håber det kan bruges ellers er du velkommen til at skrive til mig.

    MVH

    Theshifter

  13. Update d. 03/11-08

    Der er gået 5 dage siden sidste vejning hvor jeg vejede 80,5. Vægten vidste i morges 78,9 hvilket giver et vægttab på 1,6 kg på kun 5 dage. I går aftes havde jeg simpelthen ikke lyst til salat så det blev til en rullekebab med hvad der nu hører til. 22 dage er gået og jeg har smidt samlet 5,1 kg. Det giver et gennemsnits vægttab på 231 gram/dag. Jeg kan se jeg taber mig langt hurtigere end nødvendigt og vil begynde at spise en lille smule mere, da jeg godt kan mærke på energi niveauet at jeg er i et stort energiunderskud. Jeg synes faktisk ikke jeg har de store problemer med at holde mig til salat og kød, men har købt noget mørk chokolade til om aftenen hvor jeg har meget trang til noget sødt.

    Stadig ved godt mod og forhåbentlig 3000 kr rigere d. 22 dec :)

    Theshifter

  14. Så er der gået godt og vel en uge mere. Jeg fik mig ikke vejet mandag morgen da jeg havde fødselsdag og fik hele huset fuld af gæster. Vægten sagde i morges 80,5 på trods af at vi fra fredag og indtil tirsdag har haft gæster og jeg har spist meget fed mad og ikke fulgt min kostplan. 17 dage er gået og jeg har stadig på trods af fødselsdag tabt i gennemsnit 205 gram om dagen og er stadig foran min plan. Der har endda heller ikke kunne cykle de dage vi har haft gæster, så jeg er stadig positiv og sikker på jeg nok skal nå mit mål.

    MVH

    Theshifter

  15. Med risiko for at være en kæmpe lysseslukker og uden at kende din kropsbygning vil jeg mene at 77kg er alt for meget hvis du vil være markeret. For 7 år siden trænede jeg seriøst i 3 år og vejede på det tidspunkt 71 kg og har samme højde, som dig. Jeg havde ikke meget overflødigt fedt, men stadig for meget til at man kunne se en 6-pack. Jeg vil tror at jeg skulle 3-4 længere ned for at den kunne ses.

    MVH

    Theshifter

  16. Så er det blevet mandag og tid til en status over projektet. Start vægten var 84 kg. Vægten viste 82 kg i morges efter jeg havde været på toilettet. Dvs. jeg har tabt 2kg på første uge er og er derved foran min plan. Jeg skulle tabe 142 gram om dagen i snit, men har i stedet tabt 285 gram om dagen. Jeg ved godt det fra rådes at tabe mere end et kilo om ugen, men jeg har fødslesdag næste mandag og får gæster hele weekenden så det er nok ikke så dårligt at være lidt foran. Jeg har selvfølgelig vejet mig løbende og har fundet ud af at når jeg spiser kulhydrater i form af pasta, ris og kartofler står mit vægttab stille! Jeg går ud fra det er pga. kulhydrater binder så meget vand, da jeg er sikker på jeg er i energi underskud. F.eks, vejede jeg 82 kg søndag også og spiste søndag aften kyling med ris, hvilket resulterede i samme vægt i dag.

    Motivationen er stor og jeg tror bestemt det er muligt. Med de 2 kilo den første uge behøver jeg kun at tabe 1 kg de efterfølgende og er helt sikker på at vinde.

    MVH

    Theshifter

  17. Der må være nogen af jer kloge hoveder der må vide noget om dette emne.

    Jeg cykler dagligt 45-60 min ved middel belastning på en kondicykel. Der er nogen der siger at man skal motionere over en time før kroppen begynder at forbrænde fedt, men passer det?

    Hvis ikke man spiser 1-2 timer lige efter et træningspas vil kroppen så fortsætte forbrændningen et godt stykke tid bagefter?

    Hvad skal pulsen i øvrigt ligge på for at man rammer "fedt forbrændings zonen"?

    MVH

    Theshifter

  18. Jeg bliver nødt til at svare på denne her tråd da jeg læste den.

    Skær IKKE alle dine kulhydrater væk!! Dit vægttabt vil være drastisk i starten, men undervejs vil din vægt stagnere fordi din krop lukker ned. Sørg for minimum at få 200 gram kulhydrater pr. dag i form af rugbrød, brune ris, havregryn eller kartofler.

    Som en tidligere nævnte så regn dit ligevægtsindtag ud og lig en 250 kcal under det. Derudover kan du tilføje cardio træning i form af cykling, løb osv. Gør hvad du kan lide at gøre, så er det løb så løb. Kan du styrketræne et par gange om ugen så gør det også! Det vil holde på din muskelmasse under diæten.

    Supler altid med en omgang proteinpulver og en banan/rosiner efter endt styrketræning træning, kroppen har brug for det der!

    Masser af protein! Det er vigtigt når du er på en kaloriereduceret diæt. Det holder på muskelmassen og kroppen skal bruge mere energi på at omsætte protein end kulhydrat.

    En fordeling af protein, kulhydrat og fedt kunne evt. som udgangspunkt være følgende:

    Protein: 40% kulhydrat: 40% Fedt: 20%. Du kan altid justere undervejs efter behov hvis ikke du rykker dig nok undervejs på vægten.

    HUSK fedt! SUNDT Fedt er essentielt. Det sætter din forbrænding op og hæver kroppen naturlige testosteron niveau, hvilket er med til at holde på massen undervejs i diæten. Eksempler. UDO´S choice, Oil of life, Omega 3-6-9 fedtsyrer, fiskeolie. Nødder såsom mandler eller cashew nødder.

    Tab dig ikke mere end maks 1 KG om ugen. Hvis du taber dig meget mere begynder du at tære på dine muskler og du mister ren masse, hvilket ikke er sundt for kroppen. I de to første uger vil der formentlig ryge mere end 1 kg, da du skærer ned på kulhydraterne. Væske binder sig nemlig til kulhydrater så der kan ryge en 2-3 kg den første uges tid. Hvis vægttabet fortsætter drastisk efter to uger så skru op for dine kalorier så du får mere at spise.

    Dehydrer ALDRIG dig selv. Det er ikke sundt for kroppen og kan i yderste konsekvens være meget farligt!

    Nu kan det være du tænker fint fint. Det er en masse gode råd, men jeg skærer bare alle kulhydraterne væk, sulter mig selv og banker vægten i bund, jeg skal jo vinde det væddemål! Her er grund nr.1 over alle de andre til ikke at gøre det på den måde.

    Når du er færdig med din diæt og begynder at spise normalt igen, så vil din krop reagere voldsomt. Du vil binde meget væske, fedt og se meget opsvulmet ud! Kort sagt i løbet af kort tid kommer du til at ligne lort og du tager dine 10 kg på igen og evt endnu flere.

    Når du har pint kroppen i så lang tid vil den reagere voldsomt og holde på ALT hvad den får indenbords. Det sker fordi den ikke ved om du kunne finde på at gøre det mod den igen, så den holder på alt som et forsvar og modreaktion mod den hårde diæt.

    Kører du en fornuftig diæt med et mere roligt og jævnt vægtab vil du stadig tage noget fedt og væske på efter diæten er slut, men langt fra så voldsomt og det vil være meget nemmere at holde formen efterfølgende. Netop fordi ændringerne i din kost og motionsvaner har været mindre radikale end ved den drastiske diæt metode.

    Jeg håber du kan bruge rådene, og at du får en god diæt med et fornuftigt væggtab :)

    Knæk og bræk Jon

    Mange tak for din udførlige kommentarer. Jeg var på vægten i morges og havde tabt 0,5kg hvilket må siges at vøre rigeligt! Det kan godt vøre jeg skal indtage lidt flere kulhydrater til min middagsmad og aftensmad, da det kun er nædvendigt for mig at tabe ca. 200 gram om dagen for at nå i mål. Jeg kan også godt mærke at jeg ikke har ret meget energi. Jeg spiser i forvejen fiskeolie med 60% Omega 3 indhold. Det er selvfølgelig ikke meningen jeg skal tage på igen når jeg stopper med kuren, så jeg vil justere lidt op på hvad jeg spiser. Hvordan regner man sit ligevøgts indtag ud?

    MVH

    Theshifter

  19. Dag 1.

    Så er jeg i gang.

    Jeg har i dag spist følgende:

    Morgenmad: 2 scramblede æg

    Frokost: Storportion blandet salat med tun uden nogen form for dressing.

    Aftensmad: Stor Portion blandet salat med og 150 gram Kyllingebryst stegt på panden med olivenolie..

    Jeg kan god mærke jeg ikke få det at spise jeg pleje, og som en af jer nævnte har jeg følt mig lidt sløj i dag, da jeg ikke rigitig får nogen kulhydrater. Jeg synes dog ikke det har været så hårdt som forventet. Grunden til jeg vil skære kulhydrater helt væk er for at sætte godt gang i vægttabet fra starten. Vil hellere være foran, da jeg har fødselsdag d. 27 oktober og bryllupsdag d. 30. November, hvor jeg nok ikke kan holde kuren helt. Jeg har overvejet om det ikke er bedre at jeg indfører nogen sunde snacks i mellem måltiderne for at mit stofskifte skal holde sig mere stabilt i løbet af dagen? Jeg cyklede 45 min til aften, men vil gerne op på en time sidst på ugen. Jeg har ikke dyrket motion i lang tid, så må nok hellere starte lidt blødt ud. Jeg har selv tænkt på tricket med at svede nogen kilo af i form af sved, men hvor meget kan man smide? Jeg går ud fra man i hvertfald kan svede 1 kg ud, men hvor lang tid vil det tage på en kondicykel? Hvor meget forbrænder man egentlig på en times cykling på en kondicykel ved moderat tempo?

    MVH

    Theshifter

  20. Jeg har i fuldskab indgået et væddemål om at jeg skal tabe under 74 kg inden d. 22 dec!

    Her er lidt data på mig. Jeg er en mand på 30 år, 175cm høj 84kg tung. Jeg ryger og motionere ikke til dagligt udover det jeg går på jobbet.

    Kan det lade sig gøre at tabe 10 kg på 10 uger? Jeg har regnet lidt på det og jeg har 70 dage til det og skal tabe 142 gram om dagen i snit.

    Jeg regner med at følge en kost ligende South Beach kuren hvor jeg skærer alle kulhydrater væk i kosten og vil cykle 1 time om dagen på en kondicykel.

    Burde det ikke kunne lade sig gøre? Jeg modtager gerne gode råd. Hvor mange kalorier om dagen skal jeg spise bare for at være i ligevægt? Jeg vil løbende opdatere hvordan det går i denne tråd til dem der gider følge med.

    MVH

    Theshifter