Jeg kender ikke min aktuelle fedt%, men selv en mindre stigning bevirker, at jeg får et uklædeligt system af dobbelthager, så jeg må lægge et bogmærke ind, når jeg tager gebisset ud om aftenen. Dette opstår lang tid før, det bliver synligt på 6-packen og sidebenene. Da foråret for mit vedkommende som regel er en stresset tid med mange møder, havearbejde, om- og tilbygninger og flere (udendørs)aktiviteter, forsvinder det som regel af "sig selv". Normalt får jeg dog indtægter og udgifter til nogenlunde at balancere året rundt. Men det kan jo glippe omkring jul og nytår. ;) Hage- og kæbeflæsket er, som så meget andet genetisk betinget, og man skal efter min mening ikke lægge alt for stor vægt(!) på en enkelt legemsdel, når man bedømmer sig selv. KZ-look´et med indfaldne kinder og poser under øjnene er heller ikke for kønt.
DÉN skal jeg saytme lave, når min diæt er ovre.. Det bliver en hell-ov-an-offday :4mewantfood: http://www.youtube.com/watch?v=TaRZlk_3mmA&feature=player_embedded Dejen 250 g Blødt smør 350 gram sukker 4 æg Ca. 250 gram mel 200 gram smeltet Chokolade 4-5 tsk. cacaopulver 1-2 tsk. vanillesukker 100 gram pecannødder - groft hakkede og ristede på panden Et nip salt Et par håndfulde marshmellows - skåret i mindre stykker. Glasur eller ”Icing” 250 gram smør 200/225 g flormelis 3 spsk cacao 100 g smeltet chokolade ½- ¾ dl piskefløde 50-75 gr. grofthakkede, ristede pecannødder Cajun-kaffeis Nb: mængden er justeret i forhold til programmets mange gæster 10 æggeblommer 250 gram sukker ¼ l piskefløde ½ liter sødmælk En seksdobbelt espresso - eller pulverkaffe-espressopulver efter smag. (den skal have en markant kaffesmag efter vores mening) 3-5 spsk 38% creme fraiche Kaffe-parfait 10 æggeblommer 200- gram sukker ½ liter fløde - letpisket En 4-6 dobbelt espresso eller kaffepulver. 2, 5 dl. 38 % creme fraiche Mississippi mudpie (1 stk.) NB! Kaffen symboliserer de mudrede vande i Mississippi-floden. Her er kaffen gemt i tilbehøret (isen). Dejen Blødt smør, sukker og æg røres sammen i røremaskine eller med en håndmixer. Derpå røres ca 250 gram mel i lidt ad gangen. Hold evt. lidt igen til at justere konsistensen på den færdige dej. 200 gram smeltet chokolade kommes i sammen med 4-5 tsk cacaopulver, 2 tsk vanillesukker , 100 gram grofthakkede, ristede pecannødder og et nip salt. Smør en rund springform med rigeligt smør og kom dejen i. Kagen bages i 25-30 minutter. på 190 grader. Tages så ud af ovnen og dæk den med skiver/stykker af marshmellows. Derpå sættes kagen ind igen i ca. 10 minutter - eller til marshmellows’ene er smeltede og gyldne. Hold øje med kagen på dette tidspunkt. De må ikke blive sorte. Når kagen er kølet af overtrækkes den med icing / smøres icing ovenpå Glasur / icing 250 gram blødt smør røres sammen med 200 gram flormelis, 3 spsk cacao og 100 gram smeltet chokolade - samt 1½ dl. piskefløde. Når massen er jævn og lind røres 50-75 gram pecannødder i. Kagen skal være helt afkølet og taget ud af springformen inden icing-blandingen påsmøres kagen i et smukt, tykt lag. Man får næsten tårer i øjnene. Kagen har en nærende, intens chokoladesmag og en ejendommelig konsistens fra marshmellows’ene. Den trækker lange tråde og sidder fast i alting. Sådan skal den være. Stor, vulgær, nærende, amerikansk og lidt upraktisk på en underholdende måde. Næste dag - efter en nat i køleskabet - har den en lidt mere medgørlig konsistens. Cajun-kaffeis Pisk blommer og sukker hvidt og luftigt. Kog i mellemtiden piskefløde, mælk og cremefraiche op. hæld den over ægge-sukker-blandingen. Kom kaffen eller kaffe-pulveret i. Pisk det sammen - og kom det tilbage i gryden. Kog det langsomt op under konstant omrøring. Det skal i princippet ikke blive mere end 85 grader varmt - men det gør ikke noget, hvis der kommer de første bobler, der bryder overfladen. Så tages gryden hurtigt af varmen og blandingen stilles til køl i en skål. Derefter kommes den i ismaskinen og fryses. Kaffe-parfait Pisk æg og sukker luftigt og hvidt. Pisk fløden let cremet - den skal stadig være flydende - meget vigtigt. Vend fløden ind i æggemassen sammen med creme fraichen. Smag til med kaffe. Hæld massen i en metalform - fx. en brødform og frys den til en blok - minimum 5-6 timer. Tag den ud 20 minutter inden den skal bruges. Skær den i skiver.