Daisygirl

Medlemmer
  • Posts

    1,411
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by Daisygirl

  1. I fredags var jeg en tur i 'Trykkeriet', hvor jeg teamede op med Dagsform og DaisyBro! Nervøsiteten var stor, ikke hver dag man træner med MOL-kendisser! :blahblah: DaisyBro mobbede mig med min slappe bænkpres........

    15 minutters opvarmning

    Back Squat

    5x3x120 kg

    - Første gang med mit nye bælte - OK reps, men mangler lige den sidste finish i teknikken!

    Dips

    1x8

    1x10

    3x12

    ss

    GHD Sit ups

    5x10

    GHD Hyper Extensions

    5x15xBW+10 kg

    En masse kæbetræning!

    Efterfølgende en tur ud på Amager og få tre klatter is! :nono:

    Hyggeligt at have dig på besøg Sølling :wootdance:

    Jeg husker ellers kun, at jeg mobbede dig med dine dips :innocent: Og det hjalp jo, du blev da stærkere og stærkere :4thumbup:

    Jeg synes i øvrigt du skal få dine penge tilbage fra Fitness DK og starte hos os. Altså omgånde. Der er jo meget bedre stemning her.

    Og så kan vi også få fyldt bilen op til endnu en storkøbenhavns-omspændende tur for at få noget is :icecream:

  2. Y!

    Du har to Bro's som forventer update fra dagens CrossFit-lektion!

    Har lavet gulerødder til spaghetti og rystet hamp-shaken!

    :laugh:

    Yeah, DaisyBRO fyrede den af med to træningspas #gamesmateriale

    Weeee bros! Først og fremmest tak for en super hyggelig Games aften :w00t:

    Og Sølling .. jeg er glad for at se, at du er så åben for min alternative side. Måske vi skal prøve at kramme nogle træer og chante i måneskinnet næste gang :hippy:

    Min søndag morgen startede jo helt elendigt med, at min dejlige cykel natten fra lørdag til søndag var blevet stjålet. Af en eller anden mærkelig grund bliver jeg altid grotesk tæt knyttet til mine cykler. Så når der sker dem noget, så får jeg fysisk ondt og bliver ked af det. Nu sidder jeg her og forestiller mig, hvordan min cykel står i en mørk kælder sammen med alle de andre stjålne cykler, der blev bortført fra deres ejer den nat. Og så kalder den mit navn og længes efter at komme hjem igen. Nårh lille cykel :crybaby:

    Anyhow ... søndagens allerførste workout bestod så i at skynde mig alt jeg kunne for at komme til tiden til Strøyers kl. 10-hold. Og det lykkedes næsten.

    Workouten hed:

    A) 10 runder af

    5 HSPU

    30 sek hollow rock

    B) 3 runder af

    10 Front squats 60/40 kg

    10 Over the bar burpees

    400 m løb

    I workout A) lavede jeg en Kauf. Det bliver hermed en Kauf tribute :smilerock:

    Jeg kan ikke huske nogensinde at have været specielt god til strict HSPUs, og jeg har ikke øvet HSPU i ret lang tid. Men i går gik det bare forrygende. Jeg tog de første 3 runder strict, de næste 4 som en blanding af strict og kipping, og de sidste 3 som kipping. Men selv dem med kip var der mere power på end normalt. Yay!

    Hollow rocks er selvfølgelig ubehagelige, men hvis det kun er smerte, der er problemet, er det jo ikke rigtigt et problem ... :devil:

    B'eren gik også rigtigt godt, altså i hvert fald squats'ne og burpees. Her var der god overskud, og jeg kørte i et flot tempo. Løb blev pga. knæet erstattet med roning. Og roning er jo bare træls i min verden. Det er mig fysisk umuligt at presse mig i roning, selvom jeg ved, at jeg kan ro hurtigere. Men når min krop har besluttet sig for, at den ikke har lyst til at at give mere, så gør den bare ikke det uanset om hvor meget jeg ellers prøver #somethingsneverchange

    Tiden blev 9:07, og det skyldes udelukkende min elendige roning, at jeg ikke kom under 8 minutter. Men hey ... jeg fik da max sved på panden, og det var rart :blush:

    Så gik jeg hjem i mit træningstøj. Og blev straks bagt på af nogle skumle typer, der fulgte mig et stykke af vejen på Nørrebrogade. Normalt ville jeg jo bare være racet forbi Nørrebro på min mormorspeeder. Åååååhhh, jeg savner min cykel :crybaby:

    Hjemme hos mig selv ville jeg forkæle mig lidt. Og mit blik faldt på den lille pose økologisk hamp protein, som jeg engang havde fået som prøve og ignoreret komplet indtil DanBro og SøllingBro virkede meget begejstrede for det lørdag aften :laugh: Så den skulle jeg da lige smage .. Men øv! Jeg forstår slet ikke hvorfor man fremstiller noget, der smager så dårligt? Jeg kunne ikke klare det som det var. Så jeg lavede lige en grøn smoothie bestående af hjemmelavet mandelmælk, banan, dadler, rucola, ingefær, citron, hvedegræs, spinat og skovbær og hældte hamp-miksen deri. Så var det straks meget bedre :4thumbup:

    Og så skrev Dan Dagsform for at høre om jeg ikke havde lyst til noget BB træning. Og det havde jeg jo ikke trænet endnu den dag. Så selvfølgelig havde jeg da lyst til det!

    Det blev til

    Bænkpres

    5 x 5 @ 65 kg

    så lidt yoga-gøgl mens Dan dippede og skråpressede

    BB curls

    3 x 12 @ 20 kg sloooow eccentric

    Ja, det var en sjov træningsdag!

    Her lige lidt gøglbilleder som undskyldning for, at jeg ikke har postet så længe :4oops:

    post-20710-0-68574300-1375125018.png post-20710-0-97184500-1375125009.png

    Og så glæder jeg mig til noget brotræning feat. både Dan & Sølling snart :wootdance:

  3. Da jeg skulle hjem igen, var portene blevet låst, så jeg stod og lignede et ret stort spørgsmåltegn. Hoppede på min Fixiebike - som ABSOLUT ikke er kørervenlig når der er sne og sjap på grusstier - og kørte ind i den bælgragende mørke Frb. have, uden at vide hvor fuck jeg var henne. Efter 10 minutters cyklen i mørket, så kom jeg ud til en vej - på frederiksberg, men der var smidt et transportal hegn op, med lås, foran indgangen... Endte med jeg smed cyklen over hegnet og hoppede over... De forbipasserende kiggede noget :ninja:

    Det er satme hårdt at være nordjyde i Valby City! :violin:

    Hahaha Sølling, velkommen i storbyjunglen! :laugh::lolabove:

    Du må undskylde, at jeg griner af dig. Men det er altså alt for sjovt, og jeg ved præcist hvordan du havde det. Østtyskeren her har nemlig prøvet det samme for nogle år siden. Jeg var engang på date i Frederiksberg Have, og da vi skulle til at vende hjemad syntes jeg godt nok det var mærkeligt, at der ikke var andre mennesker rundt omkring. Og mørkt var der også blevet. Og da vi kom til hovedindgangen var der låst og ingen i nærheden man kunne bede om hjælp. Hegnet der er jo ca. 4 m høj, så det var ikke en mulighed. Og at finde en anden udgang var heller ikke så nemt, fordi når der engang er mørkt derinde, så er der altså mørkt!!! :ninja:

    Til næste gang .. hegnet hen mod Roskildevej dvs. på toppen af den bakke, som jeg formoder du bruger som sprintbakke, er ikke særlig høj. Den kan sagtens passeres med og uden cykel :bike:

  4. Og super nice du lige fik lidt instruktion af Daisy/Y :)

    Som det er sagt i Troja, konger ville slå ihjel for lektioner der :)

    Hahaha .. Bahrs altså :laugh:

    Hvorfor stiller du ikke op til DCO?

    Som jeg forstår kstarr med ven, så fordrer fuldt greb m. lillefingerknoer over baren en bedre skulderposition (udadrotation) mm. og dermed også mindre skadesrisiko. Derfor tænker jeg, at finger-grebet måske nok minimerer risikoen for vabler, men måske også øger skadesrisikoen - ikke mindst når formålet er at reppe som et par vårharer...

    Jeg er faktisk selv skiftet fra fingergreb til grebet i videoen for nyligt, og derfor er jeg ekstra interesseret i input. :smile:

    Hej Morten

    Som Dr. Durden allerede hentyder til er det to forskellige metoder til at løse to forskellige problemstillinger.

    Den jeg postede er udelukkende for at undgå vabler, hvilket var det problem Q-base skal have løst så han fortsat kan forberede sig til og deltage i DCO. Her er det 'indforstået', at kipping pullups udgør en fare for ens skuldres sundhed.

    Dit link viser hvordan man kan mindske skadesrisikoen for ens skuldre, når man laver kipping pullups. Og det er vigtigt! Til gengæld er den ikke løsningen mod vabler, fordi man endda i videoen (part 1 - 3:18) kan se, at han får vabler like a mother. I part 2 siger han også (0:50) at risikoen for at få en flækket hånd er større, hvis man ikke har så godt et greb. De fleste CrossFit workouts er dog bygget op på en måde, der gør, at grebet bliver svagere og svagere undervejs.

    Den bedste måde at beskytte både sine skuldre og hænder på er nok helt at lade være med at lave kipping pullups, fordi uanset hvilket greb man bruger og hvor meget man passer på, så er og bliver det en fjollet øvelse.

    Jeg er for eksempel helt gået væk fra at bruge kipping pullups i workouts. Jeg laver strict i håb om at opbygge styrke. Og hvis det skulle være nødvendigt, så kan jeg godt lave kipping, fordi kroppen husker teknikken.

  5. Søndag 20-1-2013

    CF-Instruktion feat. Daisygirl

    2 timers instruktion, hvor vi kom igennem mere eller mindre alt hvad der kan forekomme af CF-specifikke øvelser til konkurrencen. Daisygirl fortjener al mulig ros for en fantastisk session. Hun formåede at lære mig grundstenene lynhurtigt! Ikke dermed sagt at jeg bare kan det hele uden problemer, men bedre afsæt med 5 uger til deadline, kunne jeg på ingen måde ønske mig. Al mulig tak herfra!

    Det var lidt af et MOL all-star felt i trykkeriet, da også Dagsformen dukkede op og viste utroligt god stil med sødmælk og imponerende kilo over hovedet. Fed fed dag!

    2-3 timer senere nappede jeg en træning mere i mit eget center.

    Double unders

    5-10 min.

    KB-swings

    3x25 reps

    + træning af divers kb-øvelser

    Angie

    100 pullups

    100 pushups

    100 situps

    100 squats

    Efter en 6-8 kipping pullups føltes det lidt mærkeligt fra den ene hånd, havde ikke prøvet det før, men som at hele "trædepuden" eller hvad de nu hedder gik løs under ringfingeren på højre hånd. Det gjorde ikke rigtig ondt så jeg fortsatte blot, efter 14-16 stykker slap grebet med højre hånd så. Og ganske rigtigt hele trædepuden var revet af og blodet havde gjort det lettere umuligt at holde fast på stangen. Nå ja så fik jeg ligesom sat en stopper for den workout.

    Gik lidt rundt om mig selv med energi i kroppen og tænkte over hvad jeg dog så kunne lave, hvor jeg kunne nøjes med at holde vægten i det yderste af fingrene. Overvejede en kb-swing Tabata, men den hev også en del blod ud, så det blev droppet. Overvejede så bare at køre de 3 sidste øvelser i min WO. Men ville gerne holde balance i tingene, så endte med at vikle en masse papir omkring hånden og så ellers erstatte pullups med inverted rows.

    Fornøjelsen var helt på min side Q-base! Nu var det ikke så meget min coaching, men mest dine evner til at omsætte det jeg sagde lynhurtigt, der gjorde, at vi kom igennem så mange ting på forholdsvis kort tid. Endnu en gang vil jeg gerne tage hatten af for din stejle indlæringskurve!! Din baggrund danner et super godt grundlag for denne sport, fordi du intuitivt forstår hvordan du skal bevæge dig i forhold til et hvilket som helst redskab, der bliver brugt. Smukt, smukt og atter en gang smukt!

    Nu til dine vabler ... de kan heldigvis undgås. Havde jeg vidst, at du ville gå helt bananas med dine kipping pullups med det samme, så havde jeg også fortalt dig noget om grebet. Jeg fik selv vabler hver gang jeg lavede kipping pullups i næsten et år inden nogen fortalte mig, at jeg brugte et forkert greb. På denne side beskrives der ret flot, hvordan det skal og ikke skal gøres.

    Udover det bruger jeg en fodhøvl fra Matas til at fjerne hård hud på mine hænder jævnligt for at holde dem bløde og mindske risikoen for at få vabler.

    Keep rocking!!

  6. Jeg er super skarp til at sjippe, men desværre ikke DU. Det er en af de ting jeg har de her ca. 6 uger til at lære. Kipping PU's er samme historie, har dog fået lovning på en lærings-session med en super skrap kvindelig CF'er der også har turneret her på MOL. Der vil jeg helt sikkert skulle lære kipping PU's og også have instruktioner i effektivisering af KB-swings.

    Andre gode bud på hvad jeg kommer til at mangle er meget velkomne.

    :wink:

    Med den kropskontrol du har er jeg slet ikke i tvivl om, at du kan lære og implementere alt det i løbet af de 6 uger. Plus lidt VL og andre øvelser, der plejer at være med i konkurrence workouts.

    (Haha - jeg havde da helt glemt dine KB swings, de bliver også top nice, det lover jeg)

    Og for resten .. så holder man ikke øje med din log i et stykke tid og så kaster du bare rundt med monstertunge vægte som var det tændstikker :superman:

    Respekt!!

  7. Fredag 23-11-2012

    Opvarmning

    300 m roning

    &

    Z-health og mobilitet

    A. Bænkpres

    5 x 30 kg

    5 x 40 kg

    3 x 50 kg

    3 x 53 kg

    3 x 61 kg

    10 x 68 kg

    B1. Ring Dips

    6

    6

    6

    6

    B2. Ring Rows med fødderne på en bænk

    Tempo: 30X1

    10

    10

    10

    10

    60 sek. pause

    C1. DB Floor Press (semi supine grip)

    10 x 17,5 kg

    10 x 17,5 kg

    10 x 17,5 kg

    10 x 17,5 kg

    C2. Incline DB Curls (alternating)

    10 x 10 kg

    10 x 10 kg

    10 x 10 kg

    10 x 10 kg

    60 sek. pause

    D. Prone Y-raise

    Tempo 40X2

    8 x 2 kg

    8 x 2 kg

    8 x 2 kg

    8 x 2 kg

    30 sek. pause

  8. Torsdag 22-11-2012

    Opvarmning

    300 m roning

    &

    Z-health og mobilitet

    A. Squat

    5 x 40 kg

    5 x 45 kg

    3 x 55 kg

    3 x 63 kg

    3 x 72 kg

    3 x 81 kg

    Jeg tager den med ro. That's why! Men flotte var de. Dybe og flotte.

    B1. Front Squat

    3 x 60 kg

    3 x 60 kg

    3 x 60 kg

    3 x 60 kg

    B2. Front racked reverse lunges

    7/7 x 45 kg

    7/7 x 45 kg

    7/7 x 45 kg

    7/7 x 45 kg

    120 sek. pause

    C. Roning 500 m

    Tid: 1:48

  9. Tirsdag 20-11-2012

    Opvarmning

    500 m roning

    &

    Z-health og mobilitet

    A) Skulderpres

    5 x 15 kg

    5 x 20 kg

    3 x 25 kg

    3 x 29 kg

    3 x 34 kg

    6 x 38 kg

    B1. Push Press

    10 x 37 kg

    10 x 37 kg

    10 x 37 kg

    10 x 37 kg

    B2. DB lying rows

    Tempo: 40X2

    12 x 10 kg

    12 x 10 kg

    12 x 10 kg

    12 x 10 kg

    60 sek. pause

    C. Sitting Ext. Rotation

    Tempo: 40X2

    8 x 2 kg

    8 x 2 kg

    8 x 2 kg

    8 x 2 kg

  10. Jeg har været til behandling hos min osteopat 2 gange de sidste to uger. Min kedelige rygskade fra foråret er vendt tilbage. Udover det har jeg et irriteret ledbånd i højre skulder, der også generer kræftigt. Det er ret frustrerende.

    Jeg fik at vide, at jeg skulle tage den lidt med ro fremover, men har lidt svært ved at forstå, hvad det indebærer. Så jeg fortsætter med at træne som før, bruger lettere vægt og færre reps i de øvelser, der potentielt kan gøre ondt og undgår alt, der gør ondt. Og så håber jeg at jeg kommer på toppen igen inden længe.

    Mandag 19-11-2012

    Opvarmning

    500 m roning

    &

    Z-health og mobilitet

    A) Dødløft

    5 x 45 kg

    5 x 45 kg

    5 x 45 kg

    B1) One legged glute bridges

    Tempo: 30X1

    10 per ben + 5 kg

    10 per ben + 5 kg

    10 per ben + 5 kg

    10 per ben + 5 kg

    B2) Glute Ham Raises (fødder i ringene)

    10

    10

    10

    10

    60 sek. pause

    C) Intervalroning

    11 runder af: 15 sek on - 45 sek off

    Hurtigste: 1:39 - 1:40/500 m

  11. Lørdag 17-11-2012

    Opvarmning

    200 m roning

    &

    Z-health og mobilitet

    A. Bænkpres

    5 x 30 kg

    5 x 40 kg

    3 x 45 kg

    5 x 49 kg

    5 x 58 kg

    10 x 65 kg

    B1. Ring Dips

    4 x 6

    B2. Ring Rows

    4 x 12

    60 sek. pause

    C1. DB Floor Press (semi supine grip)

    12 x 15 kg

    12 x 20 kg

    12 x 20 kg

    12 x 15 kg

    C2. Incline DB Curls (alternating)

    12 x 10 kg

    12 x 10 kg

    12 x 10 kg

    12 x 10 kg

    60 sek. pause

    D. Prone Y-raise

    Tempo 40X2

    8 x 2 kg

    8 x 2 kg

    8 x 2 kg

    8 x 2 kg

    30 sek. pause

    Eftermiddag

    2 timers rokursus

  12. Fredag 16-11-2012

    BRO træning DeLuxe!!

    Smuk VL træning hos Fru Erik sammen med DanBro og som tribute til LasseVLBro. Yeah VL :smilerock:

    Sidste gang jeg var til noget officiel VL træning var i maj. Det er længe siden. Og jeg var sikker på jeg havde glemt det hele. Og sådan var det også lidt, fordi det føltes helt nyt og anderledes. Heldigvis har jeg også glemt nogle af mine dårlige vaner. Så det endte faktisk med at være 2 rigtig fede timer.

    Snatch pulls

    Snatch pull + Power snatch + Snatch - alt fra hang

    20 - 25 - 30 - 35 kg

    Hang snatch

    37 - 38 - 39 - 40 kg

    Flot og nemt!

    EMOTM i 15 minutter

    1 snatch pull + 1 snatch

    2 x 25 kg

    13 x 30 kg

    Clean

    35 - 40 - 42 kg

    EMOTM i 12 minutter

    1 Clean

    3 x 45 kg

    1 x 48 kg

    1 x 50 kg

    3 x 52 kg

    4 x 54 kg

    Ca. .. kan ikke helt huske det.

    Det var sjovt!

  13. Torsdag 15-11-2012

    Opvarmning

    500 m roning

    &

    Z-health og mobilitet

    A. Squat

    5 x 40 kg

    5 x 45 kg

    3 x 55 kg

    5 x 60 kg

    5 x 68 kg

    14 x 77 kg

    B1. Front Squat

    5 x 60 kg

    5 x 60 kg

    5 x 60 kg

    B2. Front racked reverse lunges

    6/6 x 45 kg

    6/6 x 45 kg

    6/6 x 45 kg

    120 sek. pause

    C. Roning 500 m

    Tid: 1:54 :nonono:

    Finisher

    Perform Better November Challenge

    Sidste måned vandt jeg et par Inov-8. Denne måned kan man få en kasse Rawbite bars. Den kunne jeg nu også godt tænke mig at have ...

    AMRAP

    Supine rope (or towel) rows - unbroken

    Regler: Alle reps skal udføres med strakt / ret krop og albuerne skal passere / være mindre end 90 grader.

    Reps: 16

    Det kommer bag på mig hver gang hvor stor min bagdel egentlig er, når jeg ser den sådan på video. Og jeg kan ikke lade være med at spekulere over, hvor mange flere reps jeg ville kunne få, hvis den var noget mindre. Boo tyngdekraft! :hmmm:

  14. Glute Ham Raises, med fødder i ringe...? Hvordan? Show me!

    Flot, at du fangede den ...

    Måske er navnet på øvelsen ikke helt perfekt i forhold til hvilken bevægelse der egentlig laves .. men jeg skriver bare det, der står i mit program, og laver det jeg får vist :wink:

    Og jeg bruger ringe i stedet for TRX.

    Og det er hårdt.

  15. Tirsdag 13-11-2012

    Opvarmning

    500 m roning

    &

    Z-health og mobilitet

    A) Skulderpres

    5 x 15 kg

    5 x 20 kg

    3 x 25 kg

    5 x 27 kg

    5 x 32 kg

    9 x 36 kg :nonono:

    Tommy Mac, den slyngel, sidder stadigvæk i nakken af mig.

    B1. Weighted medium grip thumbless pull-ups

    3 x 5 @ 5 RM

    B2. Chin Ups

    3 x max @ BW

    120 sek. pause

    Det skulle det have været .. Jeg har dog siden vores team dag i starten af oktober ondt i min højre skulder efter de bar muscle ups jeg prøvede der. Det er nu de sidste tre uger blevet værre, sådan at jeg slet ikke kunne lave pull-ups.

    I stedet for lavede jeg i dag:

    One armed pullups (venstre)

    med grøn elastisk

    3 x 12

    C1. Push Press

    12 x 35 kg

    12 x 35 kg

    12 x 35 kg

    12 x 35 kg

    C2. Pendlay Rows

    12 x 40 kg

    12 x 40 kg

    12 x 40 kg

    12 x 40 kg

    60 sek. pause

    D. Sitting Ext. Rotation

    Tempo: 40X2

    8 x 2 kg

    8 x 2 kg

    8 x 2 kg

    8 x 2 kg

  16. Mandag 12-11-2012

    Opstart af ny Wendler cyklus og flot nyt assistanceprogram :4jumpy:

    Mandag 29-10-2012

    Opvarmning

    500 m roning

    &

    Z-health og mobilitet

    A) Dødløft

    5 x 45 kg

    5 x 55 kg

    3 x 65 kg

    5 x 73 kg

    5 x 84 kg

    16 x 95 kg

    B1) Glute Ham Raises (fødder i ringene)

    12

    12

    12

    12

    B2) One legged glute bridges

    12 per ben + 5 kg

    12 per ben + 5 kg

    12 per ben + 5 kg

    12 per ben + 5 kg

    60 sek. pause

    C) Intervalroning

    10 runder af: 15 sek on - 45 sek off

    Distance: 900 m

    Hurtigste: 1:37 - 1:39/500 m

  17. Søndag 11-11-2012

    I dag stod den på CrossFit sammen med Hero WOD fællesskabet i den nye hal i Trykkeriet. Trykkeriet har længe været mit yndlingssted at træne .. og med den nye hal er det blevet endnu federe!

    Tommy Mac

    2 runder af:

    12 x Burpees

    12 x Thrusters, 50/34 kg

    12 x Burpees

    12 x Power Snatch, 50/34 kg

    12 x Burpees

    12 x Push Jerk, 50/34 kg

    12 x Burpees

    12 x Hang Squat Clean, 50/34 kg

    12 x Burpees

    12 x Overhead Squat, 50/34 kg

    Tid: 23:03

    Fordi det er så længe siden jeg har dyrket "rigtig" CrossFit var min fokus bare på at tage det stille og roligt. Jeg ville starte langsomt for at holde pulsen nede og så holde tempoet nogenlunde. Første runde brugte jeg 9:45 på .. så jeg blev da en hel del langsommere undervejs. Vægten var ikke decideret tung, men kombinationen af øvelserne var ikke rar og jeg fik ondt af mig selv. Jeg endte nu alligevel med at blive 3. ud af 8, så jeg var ikke den eneste, der kæmpede med den indre svinehund. Bedste rx'd tid blev 21:35.

    Næste gang jeg prøver vil jeg lave den under 22 minutter, og så er der stadigvæk langt til Khalipas 14 minutter :laugh:

    Anyways, nu hvor den er overstået synes jeg det er en ret fed workout. Yeah CrossFit :smilerock:

  18. Fredag 09-11-2012

    Opvarmning

    500 m roning

    &

    Z-health og mobilitet

    A) Bænkpres

    5 x 30 kg

    5 x 30 kg

    5 x 40 kg

    5 x 40 kg

    5 x 50 kg

    5 x 50 kg

    B. Ring Push Ups

    Tempo 30X1

    12

    12

    12

    C. Incline Elbows in DB Press

    Tempo 30X2

    12 x 15 kg

    12 x 15 kg

    12 x 15 kg

    D. Face Pulls

    Tempo 40X3

    12

    12

    12

  19. Torsdag 08-11-2012

    Opvarmning

    500 m roning

    &

    Z-health og mobilitet

    A) Squat

    5 x 35 kg

    5 x 35 kg

    5 x 45 kg

    5 x 45 kg

    5 x 55 kg

    5 x 55 kg

    B1. Front Racked BB Reverse Lunge

    6/6 x 45 kg

    6/6 x 45 kg

    B2. (Weighted DB) Step Ups

    Tempo 30X1

    15/15 x BW

    15/15 x BW

    15/15 x BW

    60 sek. pause

    C. Terminal Knee Extensions

    Tempo 40X1

    15/15 x blå elastik

    15/15 x blå elastik

    15/15 x blå elastik

  20. Yeah crossfit! :smilerock:

    ... Og nu synes jeg ikke din benbøj video skal gå ukommenteret hen: Det er noget af flotteste stykke med benbøj jeg har set længe. Musikken og du er så flot, at jeg slet ikke bemærkede spotteren. Nice. Going. Grrl. :smile:

    Hahaha. Det var flot sagt Till :blush:

    Og hold øje med loggen, der kommer mere CrossFit denne uge. Yeah!

    Nice i øvrigt at Dan Dagsform har liket de sidste posts .. det vidste jeg slet ikke at man kunne. Bro :smile: