IronMAN14

Medlemmer
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

About IronMAN14

 • Rank
  Nyt medlem
 • Birthday 06/17/1994

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Århus
 1. Styrketræning kombineret med løbetræning

  I hvor lang tid varer de 2 perioder så? Cut = Ingen styrketræning og en masse konditionstræning. Bulk = Ingen konditionstræning og en masse styrketræning?
 2. Jeg ved sku godt at det ikke bare kommer på et halvt år. Jeg kender mange på min alder, som træner 2-3 timer om dagen, hvilket er at presse sig selv til grænsen :) - De klarer sig fint! Jeg har har læst tråden før, men jeg søger hjælp til mit konkrete problem! :) - Håber nogen der vil hjælpe en smule :)
 3. Hey :) Jeg er en dreng på 15½, som har besluttet sig for at komme i form og blive trimmet. Jeg har altid elsket at røre mig, så nu vil jeg gøre noget ud af det, og presse mig selv til grænsen! Jeg har spillet fodbold i 8 år + nogle måneders u-seriøs vægttræning, så er ikke helt ude af træning, men er stoppet til fodbold. Udover det vil jeg også stoppe med at spise usundt - så det ville være dejligt med lidt kosthjælp. Men jeg skal ha' lavet en program. Tænkte på at styrketræne (med mavetræning) dag 1, også vil jeg løbe den dag 2. Altså, så jeg skifter imellem dem. Kan det lade sig gøre? Regner med at løbe 6-10 km i et ret hårdt tempo. Vægttræning bliver nok noget med 8 forskellige øvelser til lidt af hvert. De fleste øvelser er med 12 reps, men nogle enkelte 20. Det gør jeg så 3 gange, og umiddelbart bagefter nogle mavebøjninger - Hjælp! - Gerne nogle lette øvelser. Har et bord, som kan bruges som bænk, og 2 håndvægte med 7,5 kg på hver. Jeg er 184 høj og vejer 66 kg. Sådan ca. Som sagt vil jeg gerne ha' nogle programmer, hvor man virkelig føler sig helt død bagefter. Presset til grænsen. Burde jeg invistere i noget udstyr? Det jeg håber på at få ud af, når dette skoleår er ovre: En trimmet krop, uden nogen fedtdæller eller noget der kommer tæt på det, som fx når man sætter sig ned. En rigtig god form. Definerede mavemuskler. En sund person - meget vigtigt! Tak på forhånd! :)
 4. Hjælp til løbeprogram

  Tak for hjælpen! Nej kender ikke den side. Begynder at løbe med min ven (Han er lille tynd splejs der har løbet i 2 år). Vi løber i en skov så det skal gå :P Vi løber nok 2-4 gange om ugen :)
 5. Hjælp til løbeprogram

  Hej jeg er en dreng på 15 der skal i gang med at løbe! Jeg har spillet fodbold i 8 år så godt trænet, men stopper til det nu så skal have noget motion på en anden måde. Har lige været på ferie i 4 uger så min vægt er gået 4-5 kilo på, hvilket er ret utroligt.. Vægt: 65-68kg Højde: 182cm Regner med at løbe hver anden dag, eftersom jeg har læst mig til at man har brug for en hviledag. Omkring 10 km passer sikkert godt til mig for en start. Kan nu bedst lide at løbe i et godt tempo så den skal ikke være for lang. I de dage jeg ikke løber laver jeg noget styrketræning...men kun med håndvægte. Men er det her nu også en god ide? Eller skulle jeg hellere lave interval træning, løbe hver dag, løbe længere / kortere? Er det bedst at løbe på sten eller jord? Har nemlig skov tæt på... Tak på forhånd :>
 6. Halvmarathon og styrketræning

  Lille bemærkning jeg løb 25 km som 11 årig til min skoles motionløb, ikke så svært :P Du skal bare løbe sammen med en =)
 7. Debat om "sixpack"

  Mit spørgsmål er: Hvorfor er det så vigtigt med Sixpack? Er 4 pack ikke lige så pænt? Alle der starter på styketræning vil have sixpack til sommer, selv dem der vejer 120 kg. Sæt nogle realistiske mål først. Åben debat..
 8. Er det sundt for kroppen?

  PIS ! Hvor mange så om ugen? max? Skal siges a jeg ca. får 2 timers motion om dagen..
 9. Er det sundt for kroppen?

  Kom gerne med nogle svar, alle jer med kloge hoveder :P
 10. Er det sundt for kroppen?

  Hej jeg er en dreng på 14 år, der har løbet i 2 uger, 3 gange om ugen. Ud over det går jeg til fodbold 3 gange om ugen, og er altid den hurtigste i alle løbe distangser i skolen. Det er = at jeg er i go' form og jeg er atletisk =) Mit spørgsmål er om det vil være sundt at løbe ca. 5 km hver dag? F.eks om morgen eller efter skole. Jeg vil prøve at forbedre mit resultat, altså løbe mig død hver gang
 11. Tak for et godt program til mavemusklerne =)

 12. Mavemuskler "tak"

  Jeg har nu prøvet alle øvelserne, men der var nogen af dem, som jeg ikke var sikker på at jeg lavede rigtigt. Det var øvelse 4,6,7,8. Kan du prøve at beskrive dem lidt mere, eller finde en film med dem? Kunne være fantastisk. Især i øvelse 4 og 6 var jeg lidt lost :P Ellers virkede det godt =) Jeg var godt træt efter det, havde lige styketrænet før jeg lavede dem :P
 13. Mavemuskler "tak"

  Jeg har desværre ikke nogen ribbe ;( Så i de øvelser man skal bruge en ribbe i kan jeg ikke lave.
 14. Mavemuskler "tak"

  Kan jeg laver hele den serie af øvelser hver dag? Sammen med det laver jeg noget styrke træning med håndvægte hver anden dag. 3 gange om ugen er der fodbold træning, 2 timer pr. træning. Til sidst, men ikke mindst løber jeg 2-3 gange om ugen. Mange tak for dit lange svar. Jeg kommer helt sikkert til at bruge øvelserne. Skal nok skrive om fremskridt o.s.v. ! TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK TAK ! ! MANGE TAK !