Splint

Medlemmer
 • Content count

  157
 • Joined

 • Last visited

About Splint

 • Rank
  Medlem

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  Aarhus

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Styrke+masse
 1. Sheiko og military press?

  Tak for input! Jeg tror, at jeg vil forsøge mig med Smolov Jr., og se om det kan hjælpe
 2. Sheiko og military press?

  1. 86.5 kg 2. 182 3. pas 4. 9 år (heraf 5 år reel kvalitetstræning) 5. 3 gange. Heraf 1-2 gange overhead press 6. Som antydet ingen specialiserings cycler rettet mod overhead press. Af andre kan nævnes SS, 5/3/1, Smolov, Hatfields, Sheiko
 3. Sheiko og military press?

  Min Mili Pres står stille! Det har den efterhånden gjort gennem længere tid - til trods for generel styrkefremgang overall Jeg har forsøgt mig med forskellige justeringer, men intet sker Mit spørgsmål er nu: Er der nogen i MOL-land der har erfaringer med at udskifte bænkpres med military press i Sheiko? - eller kan pege på andre cycler der kunne anvendes til at få styrken op? Mvh S
 4. Bænkpres

  prøv og indfør et 'Louie' før 'Simmons Cycle', så skal du nok finde noget...
 5. Mit træningsprogram

  hvis kalorieoverskud er det vigtigste mål, jamen så er Big Macs vel ganske udmærket, MEN hvis du vil tage på uden samtidig også at få en masse fedt med i købet, så er de knap så god en idé (det er træls og blive større men ikke kunne se det pga en masse overflødigt fedt, så et moderat overskud er tit bedst!) Mht. programmet så siger du det næsten selv: mange isolationsøvelser.. Hvis målet er et godt fundament, så fokuser i stedet for på de store muskelgrupper, hvor du også involverer de små..Anvend gerne frie vægte, som rammer flere muskelgrupper, træner koordination og balance mm. og fokuser på øvelser så som bænkpres, squat og dødløft. (isolationsøvelserne kan du så vælge at se som et supplement hertil).. ...og lige et ps: proteinbaren er klart bedst at tage efter træningen (eller imens), og ikke før.
 6. Mit træningsprogram

  Dejligt for dig, at du har taget på og blevet stærkere på Big Mac's og et diskopumperprogram... Det er dog langt fra optimalt, og i dit program fokuserer du primært på små muskelgrupper...anyways, for at gøre en lang historie kort, så ville jeg skifte program hvis jeg var dig (vælg et fra 'Regneark med BB- og fitness-programmer'), og hvis målet er at komme i form så omlægge mine spisevaner (læs mere herom i 'kost og kostilskud' eller brug søgefunktionen)
 7. Hvad har folk gang i for tiden?

  kører pt. lidt fullbody 10x3 CW-style
 8. Nok protein til 3-årig

  Da jeg var barn var devisen at man skulle spise hvad der blev serveret og først fik lov til at gå fra bordet når man havde spist op. Det har jeg på ingen måde taget skade af (tværtimod) og ligeså vil din søn heller ikke tage skade af det. Jeg tror nøgleordet her er 'tålmodighed'. Det kan være lidt af en kamp at få´en kræsent barn til at spise, men hvis man som voksen giver efter for gråd osv. ender man i sidste ende med at gøre sit barn en kæmpe bjørnetjeneste. Prøv og indfør en regel om at han skal prøve at spise noget af det der bliver serveret, og at han ikke må gå fra bordet før han har gjort det. Vær vedholdende trods hans gråd, og brug den tid det tager før han spiser. Lad vær med at debattere det med ham, men sig at det skal han bare, og så vil jeg vædde med at du om 2 uger ikke har et kræsent barn mere. Det lyder måske hårdt, men du vil gøre dig selv og ham en kæmpe tjeneste ved det...
 9. Nok protein til 3-årig

  Nu nævner du det jo godt nok ikke, men hvis han vil spise det, ku en mulighed også være at give ham bælgfrugter. Især soja-produkter (som kan fås i alskens afskygninger) indeholder en fin mængde protein og har en god amminosyresammensætning. Ellers er yoghurt som nævnt også et godt bud..
 10. 16 år/189 cm/62kg

  Ha ha, James..Du skulle vel ikke tilfældigvis ha fritidsjob i tvshop???
 11. Protein tilskud eller kakaomælk?

  ...hehe..opdagede også lige trådens alder
 12. Slut med proteinen!

  Ja, man kommer næppe uden om at artiklen langt hen af vejen har ret - vestens kødforbrug er ekstremt miljøbelastende, og ikke bæredygtig! Som ptpoul fremhæver, så er der dog alternative måder at få sin protein fra...soja kan eksempelvis være ganske glimrende..
 13. Mr. Olympia 2007.

  Ved nøjere granskning, må jeg ydmygt indrømme at I har ret de herre - billederne er ikke fra 2007..beklager forvirringen :)
 14. Mr. Olympia 2007.

  Ronnie, 7 weeks: ...jeg tror sgu det ender med tæt løb mellem jay og ronnie...
 15. Mr. Olympia 2007.

  Jay, 5 weeks out: http://webcast.bodybuilding.com/fitshow/20...07oseries12.htm