dhestbech

Medlemmer
 • Content count

  185
 • Joined

 • Last visited

About dhestbech

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 07/21/1987

Profile Information

 • Køn
  Mand
 • Sted
  6700
 • Interesser
  Fitness, crossfit, gymnastik..

Previous Fields

 • Træningsformål:
  Have det godt i god form.
 1. Du siger: Well, jeg må jo prøve mig frem.. Det er skisme ikke let at være ny og gå op i detaljer, i en så stor verden som denne! Mht detaljer: Jeg gør det, når jeg træner - for ikke at gå død i det, og for at stresse musklerne max - at jeg har en relativ simpel struktur, som jeg så følger. 2 store benøvelser Evt noget isoleret ben 2 store trækøvelser Evt noget isoleret 2 store presseøvelser Evt noget isoleret. Noget mave/lænderyg På en god dag, og afhængig af humør bliver det måske til 3 store øvelser i en gruppe, og en isolationsøvelse mindre, men det tager jeg ikke så tungt, bare du kan "feel da pump" bagefter . Jeg tænker træk og pres, som inddelt i 4 retninger og træner ud fra det. 2 af de 4 retninger skal bare dækkes ind til hver træning. Eksempel på træning Squat Dødløft Calf raises Lige bænkpres Skulderpres Isoleret triceps Isoleret bryst fx flies Upright rowing Bend over rows Isoleret biceps Lateral shoulder raises Mave + lænderyg ++ Men det kunne lige så godt være: Benpres DB lunges Leg extensions Leg curls Decline bænk Incline bænk Pullups Pulley rows isoleret bagerste del af skulderen, fx bend over lat. rais. mave/ryg Det korte af det lange, og det jeg vil sige med dette er, at hvis du har den overordnede struktur, kan du arbejde ud fra det, uden at blive forvirret over det. Keep it simple: 2 af hver + evt isoleret. Husk dog at notere ned, eller bemærke hvilke øvelser du arbejder med, så du evt kan følge din progression vægtmæssigt. Vi er jo alle forskellige - det her er sådan jeg kan holde mig i gang, uden at blive træt af "det samme program".
 2. Hvad hedder øvelsen?

  High level power step up - ish :) Kender ikke navnet, men uanset hvad træner han den eksplosive kraft i benet - fra dødt punkt i bunden, så er også uenig i at det er plyometri ;) Hm.. Søg google igennem efter powertræning og efter RFD-træning, måske man kan finde noget dér.. :)
 3. Dynamisk vs statisk

  Kommer jo an på øvelsen - skal du være udholdende på en cykel, er dit svar dynamisk træning, mens det er statisk, hvis du fx skal være god til at holde armen strakt over hovedet (af en eller anden grund :) ).
 4. Du kunne prøve med mandag + tirsdag: 2-split torsdag: fullbody
 5. Finpudsning af træningsprogram

  Ligesom ved din overkropstræning ville jeg ved benene tage flerledsøvelserne før isolationsøvelserne. Så få calf raises ned under squat, benpres og lunges. Derudover ville jeg flytte dødløftet fra ryg til ben-dag, evt køre skiftevis squat og dødløft fra bentræning til bentræning, da dine ben ellers vil være færdige fra rygtræningen.
 6. Spinning+muskler

  Hey :) Er enig med meget af det der står i tråden - det du spørger om, er Du bruger en meget stor del af kroppen, mere eller mindre - dine ben mest, forsiden af lårene mere end bagsiden. Jeg antager at du har styret siddende relativt højt oppe og at din overkrop er tættere på lodret end vandret. Hvis du kigger dig omkring i spinninglokalet, tror jeg du vil lægge mærke til, at de andre du spinner med (dem der klager over øm røv) læner sig mere ind over cyklen og derved får en mindre vinkel mellem ben og overkrop. Ville jeg sige.
 7. Tun - Olie/vand?!

  Du kan ikke spørge om det er sundere.. Fedt er jo ikke usundt i sig selv - det er muligvis usundt, hvis du putter det i hovedet til din mave er ved at revne, men ellers er det jo bare et næringsstof. Hvis du godt kan lide tun i olie så spis det - lad eventuelt være med at spise for meget af det. Bland evt. tun i olie med tun i vand. Put evt. sundt olie på dine tun i vand.
 8. Vægttab og Muskelopbygning gået i stå

  Det kunne jo være, at du efter dit vægttab er nået dertil, hvor du er i energi-balance. Så for at tabe dig yderligere, kan du enten spise mindre, eller lave mere. For at tage muskler på samtidig med at du taber dig, er det ret vigtigt, at dit træningsprogram er rettet mod muskelopbygning, og at din kost ikke sætter dig i for stort et energi-underskud - jeg tror det kan være svært gennem crossfit, hvor de typiske WODs er meget kondition og muskeludholdenhedsbestemte. Hestbech
 9. CrossFit centre i Danmark

  crossfit esbjerg - endnu ikke et affiliate, men dog et center med overskriften "crossfit".
 10. 10 % forøgelse af træningen pr. uge.

  Det er ikke en del mere - det er den rigtige måde at lave regnestykket på. (10+10+10+10)*1,1 = 44 10*1,1+10*1,1+10*1,1+10*1,1 = 44 Det er det samme resultat. Om tommelfingerreglen du omtaler gælder andet end løb, ved jeg ikke..
 11. 2x2 split eller 4 split

  Jeg stemmer for 2-splittet. Hestbech
 12. Gammelt fullbody program.

  Jeg ville tage squat og dødløft før de andre øvelser. Du har isolationsøvelser til skulder, bi- og triceps, men ikke til benene - i stedet har du to flerledsøvelser til bentøjet. Mht. antallet af reps og sets, synes jeg du skal periodisere det, så du har et par uger med 3x8 og et par uger med 5x5 - og evt. også to uger med 3x12 Hestbech
 13. Konditionstræning med dårlige knæ

  Svømning er jo ynglings - og også godt til ryggen.
 14. Kalorieafbrænding - alternativ?

  Crosstraineren Romaskinen Forslag: 10 minutters crosstrainer 5 minutters romaskine - tabata interval-træning x3