iballan

Medlemmer
 • Content count

  66
 • Joined

 • Last visited

 1. Cykel

  Gear:Shimano 105 10 speed (eller ultegra) Dæk: Durano plus eller Gp4000s+indlæg Husk at du skal have andet grej: Fodpumpe, minipumpe, reserveslanger, dækjern, cykelsko, cykeltøj, løse ærmer, hjelm, skoovertræk.
 2. Min vej til at blive iron-woman.

  Hej Josephine. Det bliver spændende at følge dig, synes du skal overveje om du vil løbe københavn marathon. For de fleste vil det betyde at træningen 3-4 uger omkring marathon bliver negativt påvirket (nedtrapning før/restitution efter). Det er relativt meget tid at tage ud, især hvis man, som jeg, tror på at det er kontinuiteten der er vigtigst i dit træningsforløb. Selve løbet vil umiddelbart heller ikke have nogen gavnlig effekt for din Ironman. Jeg ville i stedet finde et tri-stævne i maj, måske også i april hvis du kan finde noget. Synes det er fint med din halve i Aarhus.
 3. Konditionstræning med dårlige knæ

  Svømning er som skrevet en god idé, men pas på med brystsvømning med dårlige knæ. Som du selv skriver kan cykling ved høj cadence være godt. Hvis du cykeltræninger med en cadence på 90+ sikrer du at den enkelte belastning i hvert tråd bliver mindre. Lance Armstrong kom ret lang med omdrejninger over 100 rpm, så det er ikke helt dumt Nu ved jeg ikke hvad din knæskade består af, men det er vel ikke utænkeligt at du gradvist kan øge intensiteten på din cykel, så du kan få sved på panden.
 4. Challenge CPH 2012 10:45:41 Hvad nu?.

  Jeg vil da mene at dette var et FOR argument. Challenge kan hurtigt komme til at stå dig i langt flere penge..... Har du mulighed for at melde dig ind i en Triklub, der hvor du bor? Hvad med La Marmotte, har du overvejet den? Jeg har selv kørt den - stor oplevelse, og det må være en større udfordring for dig end turen til Paris.
 5. Challenge CPH 2012 10:45:41 Hvad nu?.

  Spændende overvejelser. Som du sikkert allerede ved, vil cykelturen til Paris være meget lettere for dig, end at træne op til Challenge. Ud fra dine tider på 1/4 IM, må svømningen være din svagest disciplin, dernæst løb, og cyklen har du jo godt fat i. Jeg vil mene du godt kan træne op til Challenge, og det er en stor fodel for dig at du er stærk på cyklen allerede. Du vil derfor kunne bruge mere tid på løb og svømmeteknik. Styr på svømningen fra nu af og hen over vinteren.
 6. Triathlon-program

  Nu er du meget lidt konkret om distance og ambitioner, så derfor bliver svaret derefter....... Et simpelt træningsprogram: Cykl 3-4 gange om ugen Svøm 2-3 gange om ugen Løb 3-4 gange om ugen heraf gerne 2 som X-løb (altså lige efter cykling) Træn ikke for hårdt, du skal være klart til hver træningspas. Tag en fridag en gang om ugen, eller nøjes i hvert fald med en meget rolig tur på cyklen eller i svømmehallen. Distancerne og tiden afhænger af dine ambitioner. Udstyr Svømning - Badebukser, ikke shorts til træning - Vådragt til udendørs svømning - Svømmebriller - Badehætte i skrappe farver til stævne Cykling Du skal tage stilling til om du skal have en enkeltstartscykel eller en landevejscykel. Der er en del tråde omkring valg mellem alm. racer eller tricykel, du kan finde nogen på http://multisports-forum.dk Uanset hvad du vælger skal du bruge en masse ekstraudstyr. Kig i denne tråd: http://www.motion-online.dk/fora/index.php?showtopic=51114 - Hvis du vælger en almindelig racercykel skal du have en aerobar - Evt. en aerohjelm Løb - Løbesko - Multitights med en meget lille pude. Dem kan du bruge til X-pas. Mange vælge også at løbe i dem selvom de ikke skal cykle, puden er meget lille, det er nærmere bare et ekstra stykke stof. - Nummerbælte (elastik) - Tri-top til konkurrencebrug, tører hurtigt
 7. Mollerup mod Challenge Aarhus

  Nej nej nej, hvor forfærdentligt. Jeg er lige kommet hjem fra ferie, og kom i tanke om, at jeg ikke havde set hvordan Mollerup kom igennem sin ½IM. Hvil i fred.
 8. Jels ½ Ironman

  Mit nummer er til salg for DKK 500,- Tlf: 29 72 98 37 Mail: mos(snabel-a)beierholm.dk
 9. Hvor ligger denne dokumentar?
 10. NU skal det være

  Nu kender jeg jo ikke mængderne på det du skal spise i kuren. Med det du skriver (grøntsager, bønner, linser, salater, bær, frugt, æg, fisk, kylling, brune ris, fuldkornspasta, groft brød), kan man jo sagtens sammensætte en fin kost. Du kunne jo linke til kuren, så er det lettere at vurdere den. Jeg mener bare, at det er bedre, at du får en indgående forståelse for hvilke fødevarer, og i hvilke mængder du bør indtage. Dette opnåes blandt andet ved at læse om kost her på siden, og det kan også opnåes ved at tælle kallorier. Hvis du følger en kur, er du mere låst i forhold til din mad. Det er trods alt kun 5 kg., og med 2-3 måneders indsats vil du opnå et fint vægttab, der har potentiale til at holde. En kur kan have tendens til at give lyst til at synde, eller man kan have tendens til at glæde sig til at komme ud på "den anden side" så man kan komme tilbage til de gamle vaner. Det jeg skriver er selvfølgelig subjektivt.
 11. NU skal det være

  Jo der er helt tosset at starte med. Din tilgang virker ellers fornuftig med både styrke og kredsløbstræning, så lad nu være med at ødelægge det med en eller anden fanzy kur. Tænk dig om, spis sundt og få lavet din træning. Det skaber en god spiral. Hvis du efter et par uger ikke føler der sker noget, så kan du overveje at tælle kallorier.
 12. Vægttab, 15kg?

  Hej Emil Jeg synes som de andre at du ser ud til at have fat i den lange ende, nu skal det bare føres ud. Med de ændringer du skriver at du vil lave, synes jeg ikke du behøver at lave madlog. Det kommer til at køre helt ad sig selv. Skulle du på et tidspunkt gå i stå, kunne du kigge lidt nærmere på KCAL regnskabet. Held og lykke.
 13. Forslag til hvordan man taber sig i en fart?

  Skal det forståes sådan at du anbefaler et netto-indtag på 500 kcal? Gumlebuks> Søg lidt i dette forum og du vil finde ud af de fleste anbefalinger går på et kcal-underskud som ligger på 500-1000 kcal. Det svarer til 0,5-1 kg vægttab om ugen. Et større vægttab vil ikke være tilrådeligt. Du vil kunne finde utallige tråde, som indeholder argumeterne for mit råd. Altså find dit ligevægtsindtag med beregneren på denne side, og så kan du finde ud af hvad dit kcal-indtag bør være. Held og lykke med projektet.
 14. Optimering af 5 km.

  Okay, jeg trækker det i mig igen. Har ingen kilder, taler kun ud fra egen erfaring, og hvad jeg ellers læser mig til rundt omkring på nettet. Jeg er ikke selv på samme niveau som trådstarter, så mine erfaringer er selvfølgelig ikke tilstrækkelige.
 15. Optimering af 5 km.

  Hej Søren Hvordan skal der forstås at programmet strækker sig over 4 dage? Kører du de fire dage igennem, og så starter forfra? I så fald, er det meget ineffektivt og direkte skadesfremkalende at løbe 3 dage i træk, for at holde én restitutionsdag, og så løbe 3 dage i træk igen.