Koral

Medlemmer
  • Posts

    78
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    Koral reacted to TheCzech in Belieber   
    Mange tak, og velkommen til :)
     
    Åh, det varierer fra uge til uge. Jeg starter jo mine blokke relativt let op, og øger så både intensitet og volumen henover blokken. I sidste uge af en blok skal de sidste ~2-3 sæt gerne være lige på grænsen af hvad der kan lade sig gøre, mens jeg måske har 2-3 stykker i overskud i første uge.
  2. Like
    Koral reacted to TheCzech in Belieber   
    Uge 1, dag 6 - Squat till you drop
    97,2kg
    Dødløft
    10x60kg
    10x60kg
    10x60kg
    6x100kg
    6x100kg
    3x150kg
    3x150kg
    3x150kg
    3x150kg
    3x150kg
    3x150kg
    3x150kg
    3x150kg
    3x150kg
    3x150kg
    On the minute.
    Rumænsk DL
    8x60kg
    8x100kg
    6x130kg
    6x130kg
    6x130kg
    6x130kg
    Kabel crunch SS Seated calf raise
    10x15 + 12x50kg
    10x15 + 12x50kg
    10x15 + 12x50kg
    10x15 + 12x50kg
    10x15 + 12x50kg
    Fransk pres SS Ez curl
    6x50kg + 6x50kg
    6x50kg + 6x50kg
    6x50kg + 6x50kg
    6x50kg + 6x50kg
    6x50kg + 6x50kg
    Billede fra i dag kontra billede fra september.
    Der er kommet lidt mere spæk på, men også lidt mere beef.

  3. Like
    Koral reacted to MamboMads in Wendler 5/3/1 egnet til olympiske løft?   
    Alle begyndere (og folk med teknikproblemer) bør læse dette uendelig mange gange
  4. Like
    Koral reacted to -Elvirus- in Proteinpulver giver ikke større overarme   
    Desuden er studiet udført på utrænede. Det er ikke utænkeligt at de responderer i sådan en grad på studiets træningsstimuli at de opnår en ceiling effect der overflødiggør proteintilskudet. Men det er jo altid nemt at foreslå flere kontrolgrupper ved denne type af forsøg.
  5. Like
    Koral reacted to MamboMads in Vægttræning og korrekt teknik.   
    Jeg er nu selv løbet ind i nogle småproblemer med lænden efter at have squattet sådan i et stykke tid. Det går så stille og roligt væk hvis jeg løfter ordentligt igen i en periode.
    Sig til ham han skal fokusere på at spænde i maven, det ser slet ikke ud som om han gør det (fordi det er svært/umuligt at gøre ordentligt i en overekstenderet position af ryggen). Hans ryg vil automatisk rette sig ind hvis han gør det. Niels har nok ret i at han automatisk kommer til at spænde bedre ved tungere vægte, men jeg ser ingen grund til derfor at løfte forkert på de lavere vægte.
  6. Like
    Koral reacted to MamboMads in Vægttræning og korrekt teknik.   
    Fordi han ekstenderer for meget i ryggen helt fra toppen, i stedet for at holde den neutral (hold fokus på at spænde i maven+fokus på glutes spænd i bunden og op).
    Typisk for meget mobile folk at gøre det (inkl. mig selv).
  7. Like
    Koral reacted to MamboMads in The Log of Fame.   
    det er min yndlings rygøvelse
  8. Like
    Koral reacted to Q-base in Excessive Training   
    Udemærket stil på de to første gentagelser. Men optimalt set skal kroppen være helt strakt hele øvelsen igennem og ikke kippe i hoften, andet end måske en smule helt i top, for at holde balancen. Man kan se at han begynder at starte trækket mere og mere ved at bruge fødderne og dermed "knækker" en anelse i hoften - optimalt set skal dette undgåes.
    Ved godt det er bagateller, men når nu den blev fremhævet som eksempel på hvordan man kører øvelsen, ville jeg bare lige knytte en kommentar dertil.
  9. Like
    Koral reacted to salt in Dopingtest i Fitness World/FitnessDK osv.   
    Det er selvfølgelig bedre at få sit motionsdoping fra den lokale rocker, eller fra den type der laver det hjemme på køkkenbordet, end det ville være at kunne købe the real deal på apoteket.
  10. Like
    Koral reacted to salt in Pro BB søges til nogle spørgsmål   
    Er det ikke 10. Klasse niveau?
  11. Like
    Koral reacted in Greyskull LP - Nu prøver vi sku det.   
    Det er kun overvægtige ugebladslæsende kvinder, der starter træning op 1. jan. Du starter loggen NU!
  12. Like
    Koral reacted to Excess in Excessive Training   
    Et par stykker mere


  13. Like
    Koral reacted to Excess in Excessive Training   
    Super, super vellykket fotosession i går. Jeg synes virkelig, at jeg står godt på billederne. Min lowcarb taktik i dagene op til fungerede helt efter hensigten. Da jeg selv fotograferer fik jeg alle billederne, så jeg selv kan sidde og fedte med dem. Vi tog en del billeder i klassisk BB stil, som jeg ikke kan se noget problem i at dele her. Jeg har dog fjernet mit ansigt på billederne af hensyn til kæresten
    Billederne er uredigerede.



  14. Like
    Koral reacted to Morten Z in Bliv klogere mens du træner   
    Bliv klogere mens du træner

    Hvis du træner indendørs på crosstrainer eller cykel, så er her et alternativ til bare at høre musik.
    Uanset om du bruger det til træning eller ej, så giv gerne forslag til gode internetforedrag her - f.eks. direkte links til dine favoritter på TED.com.
  15. Like
    Koral reacted to incognito in Artikel: Forskere gennemskuer fodboldskade   
    nu har der jo kørt flere sideløbende forsøg med det her baglårsgenoptræning som rehabilitering efter fibersprænginger og flere af dem er lavet på superliga spillere (eller tilsvarende i andre lande, herunder la liga) hvor flere af spillerne rutinemæssigt har fået massage, også som en del af deres skadesforebyggelse. Flere af disse spillere har haft arvæv i baglårene, som kunne identificeres med ultralyd. Her gjorde den tunge baglårstræning dét, som den hidtil eneste kendte intervention, at det reducerede mængden af UL-synligt arvæv.
    Jeg er slet ikke i tvivl om at James Smith er uhyre kvalificeret, men det er vel også en mulighed at han har set så så "sur" på det faglige miljø, at han helt glemmer at tage stilling til om der også rent faktisk kan komme fornuftige ting ud af det. Jeg er slet ikke i tvivl om at massage og lignende mobiliseringsteknikker kan gøre en muskel mere bevægelig kompliant og flydende og dermed kan være med til at sikre en bedre muskelfunktion efter en skade, men lige præcis i dette tilfælde lyder teorien om at orientere arvævet som en omgang bollocks.
  16. Like
    Koral reacted to Antaeus in Magnesium - den kemiske forms betydning?   
    Når man fx i mange tilfælde benytter calcium carbonat som calicum forbindelse er det fordi man får meget calcium for pengene og en stor del af molekylet er calcium. Det er muligt at få andre calcium forbindelser som optages lidt bedre, men en mindre del af molekylet er calcium og de koster langt mere. Så reelt kan det ikke betale sig. Kun hos ældre som ikke kan opløse calcium carbonat tabletten - men her kan de bare købe tyggetablet så er det løst.
    Det samme gør sig formentlig gældende med magnesium. Jeg undersøgte det engang for snart 10 år siden, men kan ikke huske hvad jeg kom frem til mere, men jeg mener ikke at der var voldsomt store variationer i magnesiumoptagelsen alt efter hvilken form man benyttede (af de mere gængse). Det er muligt at man kan finde nogle amino-kelerede som optages lidt bedre end de gængse (oxid, hydroxid og carbonat), men de er højst sandsynligt langt dyrere at benytte. Bl.a. fordi en mindre del af molekylet udgøres af magnesium, mens man kan få det mere koncentreret i de gængse former.
    Nogle mener også at hvis man får molekylerne på organisk form (fx gær eller andre) så virker de bedre og også anderledes. Det er der måske grundlag for ved enkelte mineraler, fx chrom og til dels også selen, men jeg har ikke set overbevisende data for at det gør sig gældende ved magnesium, men det er dog muligt de foreligger da jeg ikke har undersøgt dette særlig grundigt.
  17. Like
    Koral reacted to MamboMads in Log of Hansen   
    Jo, han er snart færdig med sit speciale
    Jeg har også haft nogle retarderede drømme på det seneste.
    Det er nok Antons prutter der ikke er helt normale. Med Anton mener jeg selvfølgelig ham dér med de store arme og brillerne som nogle kalder for Jens, men det har jeg aldrig rigtig helt forstået hvorfor de gør.
  18. Like
    Koral reacted to Athlete X in Min logbog   
    18. marts 2011
    Mitokondriel biogenese (type II fibre) (mobilisering af konkurrende øvelse)
    1) 5 sek. rebounds med medicinbold 2) 20 meter unloaded prowler sprints x 35 x 30-45 sek. pause.
    Min achillessene er stille ved at komme sig. Jeg er så småt begyndt at kunne løbe normalt igen så længe jeg er påpasselig og gennemgår en masse specifikke øvelser hvor jeg får sat gang i blodomløbet i læggen og i anklerne.

    Jeg burde være i gang med overgangen fra alaktisk power til alaktisk kapacitet men eftersom at achillessenen er det vigtigste at få i orden lige nu har jeg måtte regulere programmeringen således at træningen ikke helt er optimal i forhold til at sæsonen nærmer sig men optimal i forhold til at der skal tages hensyn til achillessenen.
    Jeg vil skyde på at jeg er klar til at sprinte igen med 100% intensitet men vælger at give benet to uger ekstra for at være på den sikre side.
  19. Like
    Koral reacted to MamboMads in BB billeder!!   
    Holy fucking shit hvor er det sindssygt og holy fucking shit hvor har jeg på ingen måde lyst til at putte pikken i nærheden af hende!
  20. Like
    Koral reacted to Christian B in Afhængig af Pepsi Max   
    Helt enig!
    Jeg læste for nylig en artikel i Science med en top 10 over de farligste ting i verden.
    1. Atombombe
    2. Maskingevær
    3. Aspartam
    4. Syre
    5. Gift
    6. Kniv
    7. Kastestjerne
    8. Bazooka
    9. Fransk Manchet
    10. Skyder
  21. Like
    Koral reacted to Dixen in Eating like John Goodman on equipoise after smoking a dutch.   
    Tanken bag Butchers Garage er netop at det ikke kun skal være CrossFit-orienteret. Vil man udelukkende CrossFit er der rig mulighed for det i Butchers Lab.
    Så ja, det er super cool med SL'ere, VL'ere og BB'ere, det er netop sådanne folk som de også gerne vil have til at bruge deres faciliteter. Derudover kommer der også til at være mange sportsfolk der vil træne der, pga. de mange udfoldelsesmuligheder som der kommer til at være i Garagen.
  22. Like
    Koral reacted to incognito in En fysiologisk forklaring? man-tirs-tors-fre overlegent en man-ons-fre   
    Det følger af det med micro- vs. macromanagement herunder
    Der er ikke noget kvalitativt skel, men hvis udgangspunktet er ændringer i kropssammensætning, kunne macromanagement dække f.eks. over
    -ordentlig, sikker øvelsesteknik
    -alm. god, sun mad (masser af grønt og fisk)
    -tilstrækkeligt proteinindtag
    -jævnt fordelt proteinindtag henover dagen
    -basale kosttilskud (vitamin-mineral piller, D vitamin i vinterhalvåret, jern til kvinder, kreatin for styrketræningsudøvere)
    -god grundtræning
    -basal periodisering
    -compliance på minimum 90% på alt det ovenstående over en periode på mindst 2-3 måneder (det er oftest denne, der svigter) ;o)
    og micromanagement
    -flere kosttilskud (slow-release protein om aftenen, HMB, CLA, ALA)
    -zig-zag dieting (f.eks. carb cycling)
    -restitutionsteknikker (f.eks kontrastbade)
    -sportsmassage
    -højt specialiserede, fokusprogrammer
    Igen, det er med et bestemt udgangspunkt og hvis målet er et andet kan nogle ting ryge fra den ene til den anden kategori.
    I makroøkonomisk teori er der defineret et begreb der kaldes en pareto fordeling. Det betyder at i mange sammenhænge har 20% af indsatsen ansvaret for 80% af resultatet, hvilket jo så må betyde at 80% af indsatsen er ansvarlig for 20% af resultatet. Forskellige ting man kan gøre har altså forskellig indflydelse på resulatet og det er imho uhyre vigtigt at have sig for øje. grunden til at jeg kommenterer i tråden overhovedet er at jeg ser alt for mange gå op i nogle ting der har ringe effekt, før de har taget sig af alle tingene under. Af årsager jeg allerede har været inde på i tråden er videnskulturen omkring motionsmiljøet (også de seriøse) stærkt præget af at folk tilskriver effekten af ting, jeg kalder micro arbejde, langt større effekt end jeg kan tro på det har i virkeligheden. Videnskulturen er blevet forplumret af folk på krudt, selvudråbte "praktikere", folk der ikke kan læse faglitteratur, forskere der udtaler sig om ting de ikke aner nok om og måske vigtigst af alt, folk med økonomiske interesser. Gimmicks er bare "hot stuff", sådan er det...
    Og for god ordens skyld vil jeg lige sige at jeg på ingne måde mener at helios klienter ikke har styr på deres macro arbejde, men at jeg har svært ved at tro på at at der ikker er et eller andet de kunne gå op i, der ville have en større effekt på deres netto udbytte, end om deres træningsdage lige er fordelt på den ene eller anden måde.
    Det kan også være jeg tager fejl, at det rent faktisk gør en væsentlig forskel. Jeg forbeholder mig bare ret til at være meget, meget skeptisk i forhold til det, indtil der kommer noget på bordet man kan forholde sig til.
  23. Like
    Koral reacted to christianspoer in Tales from sunny San Diego   
  24. Like
    Koral reacted to Deppe in Min kæreste vil ikke have at jeg træner..   
    Min kæreste vil gerne have at jeg træner men jeg gider ikke.
    Skal vi bytte kærester?
  25. Like
    Koral reacted in Motions CrossFit   
    Junker og flere andre har spurgt til, hvordan min kost ser ud, så her er et eksempel på, hvordan det så ud i går:
    Morgenmad: Omelet med spinat, 3 æg, tomat og fetaost + fiskeolie og OmniX

    Før træning-snack: Fromage Frais + proteinpulver med blåbær, brombær, dadler og jordbær.

    Efter træning: 2 stk. sandwich på grovbrød (plejer normalt at bruge hjemmebagt rugbrød) med salat hel kyllingefilet, avocado, tomat, sennep + fiskeolie

    Aftens/nat-mad: Laks, sweet potatoes og broccoli + omnimin.

    Jeg forsøger som udgangspunkt at spise så meget økologisk som muligt. Derudover spiste jeg før nr. 2 træningspas en bakke vindruer + lidt jordbær og blåbær. Under/efter begge træningspas spiste jeg 1-2 bananer, drak en liter mælk + proteinpulver. Om natten ved 3-4 tiden spiste jeg en snack magen til min "før trænings-snack" dog med mandler, og mørk chokolade i stedet for frugt (ofte den jeg bruger som godnat måltid).